ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΠ



4 ήττες έχει ως τώρα η ΑΕΚ στη φετινή Superleague, σε σύνολο 17 αγώνων. Έχει χάσει από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με 4-0, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1, από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ 0-1 κι από το Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ 1-2. Τι κοινό υπάρχει σε αυτές τις 4 ομάδες; Ο Ολυμπιακός έχει κεντρικό χορηγό στη φανέλα την εταιρεία Stoiximan.
 

 
Ομοίως ο Αστέρας Τρίπολης.
 

 
O ΠΑΟΚ έχει την sportingbet.
 

 
O Λεβαδειακός είναι η μοναδική ομάδα της Superleague δίχως κεντρικό χορηγό στη φανέλα της. AEK-ΠΑΟ-Ξάνθη-Ηρακλής-Παναιτωλικός έχουν το ''Πάμε Στοίχημα'' του ΟΠΑΠ, Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος έχουν το ''Τζόκερ'' του ΟΠΑΠ, Πλατανιάς-Βέροια-Πανθρακικός είναι στην stoiximan.gr και η Καλλονή είναι στη Novibet. Τι βλέπουμε λοιπόν;
 
ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
 
Είναι τυχαίο αυτό; Καταλαβαίνει τώρα κανείς το πόσο σημαντική είδηση ήταν η συνεργασία του Ολυμπιακού με την stoiximan, ώστε να σπάσει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ; Καταλαβαίνει κανείς το γιατί ο ΟΠΑΠ απέσυρε τον Ιούλιο την πρότασή του για κεντρική χορηγία και ήθελε συζητήσεις με κάθε ΠΑΕ ξεχωριστά για ατομικά συμβόλαια; Αλλιώς ελέγχεις τις ομάδες μία-μία κι αλλιώς όλες μαζί...

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ; ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ!!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ! ΙΔΙΟΣ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ!!!

http://m.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/idou-to-video-me-tis-dh...

Εικόνα REDNYC

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΛΕΙΠΟΥΝ

Εικόνα REDNYC

ΜΠΑΙ ΔΕ ΓΟΥΕΙ, Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ;;; ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΙ ΠΗΓΕ;;; ΣΑΝ....ΦΙΛΑΘΛΟΣ; ΕΔΩ ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;;;

http://sfyrigmata.blogspot.gr/2016/01/blog-post_76.html?m=1

Εικόνα savvas gridlock

Αυριο θα ετοιμασουμε θεμα, Γιαννη.

Εικόνα red7neck

Καλημέρα παιδιά!

Σάββα συνέχισε να τους ξεφτιλίζεις!Τίποτα απ' όλα αυτά που γράφεις δεν είναι τυχαίο και σίγουρα θα δούμε πολλές ομορφιές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος από τον λαθρέμπορα της Κοκκινιάς. Δολοφονικές επιθέσεις που που κουκουλώνονται, χαλαρά ματσάκια μεταξύ της ΑΕΞάρας και των υπόλοιπων σωματείων,διαιτησίες που αβαντάρουν την Κούλα, στημένα άρθρα στα ΑΡΔοsite (sdna,gazzetta,sportfm). Και το έργο θα συνεχιστεί...

Οι βάζελοι από την άλλη απέκτησαν αδελφικές σχέσεις με τον Πανιώνιο. Μας είχαν πρήξει τα συκώτια για τους δανεικούς που έδινε ο Ολυμπιακός και αποκαλούσαν όλες τις ομάδες παραρτήματα. Τώρα τι έγινε ρε ρουφιανοι δημοσιογράφοι? Όλα καλά με τον Πανιώνιο τώρα? Έγινε ανεξάρτητο σωματείο?

ΥΓ1: Είστε το μοναδικό site που έχει προκαλέσει εγκεφαλικά στους αντιολυμπιακούς (αυτό φαίνεται από σχόλια ανυπαρκτων που σχολιάζουν σποραδικά κάτω απ' τα άρθρα), όμως αυτό δεν αρκεί. Ο μηχανισμός προπαγάνδας τους είναι τέτοιος (ΣΚΑΙ, sdna, sportfm, sportfm.gr, gazzetta, goal news) που ίσως θέλει να κάνουμε και εμείς κάποιες τέτοιες "επενδύσεις" στα media. Αποψη μου φυσικά!

YΓ2: Ραντεβού με την ιστορία απόψε. Σπάμε το ρεκόρ του Σόλιντ και πάμε για το 17/17

Εικόνα Aprosarmostos17

Ο απαράδεκτος δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην πρωινή εκπομπη της Κυριακής ανέφερε οτι ως το σημαντικότερο γεγονός της αγωνιστικής (!!!) τη δήλωση του λαθρέμπορα, αλλά την ανέλυσε κιόλας για να εξηγήσει τι εννοεί ο αγράμματος μικροαπατεωνίσκος. Απορώ, αφού τους ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι απόψεις των "απλών φιλάθλων", γιατί δεν βγάζουν εκεί στην ΕΡΤ δηλώσεις οπαδών του Ολυμπιακού που να λένε την άποψή τους για τους "επενδυτές" των αντιπάλων;

Εικόνα thita

Έχουμε πει (και έχω πει) ακριβώς για το συγκεκριμένο θέμα παρά πολύ καιρό τώρα: η πρόταση του ΟΠΑΠ στον Θρύλο ήταν προσχηματική και ταπεινωτική,ακριβώς για να πει όχι προπερισυ και η πρόταση για κεντρική χορηγία το καλοκαίρι που πέρασε ειχε τον ανέφικτο ορο για μη διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων άλλης χορηγίας στοιχηματικης εταιρείας ΑΚΡΙΒΩΣ για μην μπορεί να ευδοκιμήσει,ώστε ο ΟΠΑΠ να μιλήσει απευθείας με την κάθε ομάδα,κι οποιες είναι καλά παιδιά με την ΑΕΚ και τα εν γενει σχέδια του νιαου με επο κλπ.,παίρνουν χορηγία,και οι άλλοι μένουν με το πουλί στο χέρι ώστε να αποδυναμωθούν και να πέσουν,ενώ οι άλλοι του ΟΠΑΠ συμπτωματικά πάντα βεβαίως βεβαίως φέρνουν κι αποτελέσματα που τους κρατάνε μακριά από τον υποβιβασμό. Δείτε μόνο ποιοι είναι τελευταίοι στη βαθμολογία φέτος.

Εικόνα Pipis

Τη δήλωση του γατούλη πως την είδατε; Αν πραγματικά έχει και παράπονο από αυτή τη διαιτησία, τότε πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει... Μιλάμε για απίστευτο σπρώξιμο υπέρ της ΑΕΚούλας, κίτρινες στην Ξάνθη για κάθε φάουλ. Όσο για το πέναλτι, πιο πεντακάθαρο δεν υπάρχει.

Όσο για το παιχνίδι Ξάνθης, απορώ με 1-2 πραγματάκια. Ο Τζενάμο αποκρούει ένα σουτ, που πάει μισό μέτρο έξω, προς το κέντρο της εστίας του και γίνεται το 1-0.
Όλες οι κεφαλιές των παιχτών της Ξάνθης κατά ένα μυστήριο τρόπο πήγαιναν πάνω από τα δοκάρια, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα... Θεωρίες συνομωσίας; Μπορεί..

Εικόνα apostolos gaganis

Συμπτωματικό; Μπορεί. Πολύ ενδιαφέρον; Βεβαίως. Θα το παρακολουθήσουμε; Απολύτως.

Εικόνα ven7

Πρώτο θέμα και στο μεσηβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ οι δηλώσεις του Μελισσανιδη...Το κρατικό κανάλι...που πληρώνει ο Ελληνικός λαός....για να θρέφει με παχυλούς μισθούς ξεφτιλισμένα κομματόσκυλα.... ΑΛΗΤΙΚΑ και ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ....ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ τις χυδαιότητες και το υβρεολόγιο του...ΣΩΤΗΡΑ της...Κούλας....Αφού έσωσε την Κούλα μέσω Γ' Εθνικής αλλά και τον ΟΠΑΠ μέσω...ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ... σπευδει τώρα να σώσει και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο...μέσω ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ το θέμα της δημόσιας τηλεόρασης. Το μπαλάκι στην ΠΑΕ...

Αλήθεια, η Θύρα 7, ο οπαδικός πολιορκητικός κριός του συλλόγου, ΤΙ ΚΑΝΕΙ Μ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΠΟΙΑ ΕΙΝ΄Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ; Γιατί δεν έχω αντιληφθεί τίποτα... Εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι...

Εικόνα ven7

Περιμενουμε ολοι μια αντιδραση....Δεν παει αλλο....Στην Αθλητικη Κυριακη τα ιδια...