Η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΠΡΙΝΤΕΖΗ



Οι General Managers των 24 ομάδων που συμμετείχαν στη φετινή Ευρωλίγκα έδωσαν και φέτος τις απαντήσεις τους για τους κορυφαίους παίκτες σε κάθε κατηγορία.
 
Τι βλέπουμε λοιπόν;
 
 
 
 
 
 
 
Με σταλινικά ποσοστά έχουμε το μεγαλύτερο ηγέτη της Ευρώπης, τον παίκτη που σχεδόν όλη η Ευρώπη θα ήθελε να πάρει το τελευταίο καθοριστικό σουτ σε ένα ματς και το καλύτερο ''4άρι'' στην Ευρώπη. O Σπανούλης επίσης είναι ο τρίτος ''σκληρότερος'' παίκτης στη διοργάνωση, πίσω από Χάινς-Ντάνστον, άρα Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, ενώ είναι και ο παίκτης με το δεύτερο υψηλότερο μπασκετικό IQ πίσω από το Σέρχι της Ρεάλ. Καλοί είμαστε βέβαια, αλλά δεν είμαστε κι εξάστερος, που ο μόνος παίκτης του που εμφανίζεται στο βίντεο είναι ο (πραγματικά πολύ καλός, πέρα από την όποια οπαδική αντιπαλότητα) Τζέιμς Γκιστ, στη δεύτερη θέση του ''πιο θεαματικού παίκτη'' πίσω από το Βέσελι της Φενέρ.
 

Σχόλια

Εικόνα KCS

Ντάξει κι ο Διαμαντίδης παιχτάρα είναι, μην είμαστε μικρόψυχοι. Αλλά σε κάθε άθλημα ο σκόρερ φαίνεται πιο πολύ, άσε που ο Σπανούλης δεν είναι μόνο σκόρερ.

Μ'όλα τα καλά και τα κακά του, ο Σπανούλης είναι ο ΗΓΕΤΗΣ(έτσι με κεφαλαία).

Χαίρομαι πολύ για τον Γιώργαρο Πρίντεζη που αναγνωρίζεται διεθνώς. Είναι τεράστιος αθλητής αλλά και ένας από μας τους γαύρους. Αν υπάρχει επαγγελματίας αθλητής σήμερα που παίζει και για τη φανέλα, αυτός είναι ο Πρίντεζης.

Εικόνα savvas gridlock

Παικτάρα ΗΤΑΝ, δεν είναι πλέον ο Διαμαντίδης, μην τρελαθούμε κιόλας.

Εικόνα john

Προφανώς και ειναι παικταράς ο Διαμαντιδης αλλα πρεπει να τον αντιμετωπίζουμε με αντιπάθεια (για να μην πω μίσος). Τόσους τίτλους μας εχει στερήσει το κωλοχερο του. Εγω αν και παραδέχομαι πως ειναι υπερπαικτης ,οταν παιζει ενάντια στον ΘΡΥΛΟ τον αντιμετωπίζω σαν τον Καυκη. Και θεωρώ οτι ετσι πρεπει να σκεφτόμαστε ολοι μας.

Εικόνα thita

Εγώ φίλε διαφωνώ και πες με μικρόψυχο άμα θες,ο αγκωνιδης ΗΤΑΝ παιχταράς,εδώ και 4 χρόνια συνήθως απλά επιπλέει κι ότι καλό κάνει είναι είτε από νεκροφανεια,είτε λόγω προστασίας από τον φάρο,γι'αυτό και τις καλύτερες εμφανίσεις του,έστω αυτές τις λίγες αναλογικά, τις κάνει στην α1,ενώ στην Ευρωλίγκα συνηθέστατα εξαφανίζεται και περιμένω μάλιστα και λόγω συσσώρευσης καταπόνησης με αύξηση παράλληλα της έντασης των παιχνιδιών,να χάνεται ακόμη περισσότερο και να παίζει λιγότερο χρόνο. Μπορεί να βγω μαλακας,δεν με λένε πιτ Παπαδάκο,αλλά φέτος έτσι το έχω δει το έργο.

Εικόνα thita

και τον χάινς με τον ντάνστον από τον Θρύλο τους μάθανε οι GM, τι να λέμε τώρα, σε εμάς είχαν τις επιτυχίες τους και αναδείχθηκαν, άντε μην πω πως τους έκανε και σε μεγάλο ποσοστό μάγκες ο βασίλης

κοίτα κάτι άσχετους τύπους ρε παιδάκι μου πάντως, να βγάζουν όλο ολυμπιακό, σπανούλη και πρίντεζη, και για πανάθα, διαμαντίδη, καλάθη, ραντούλιτσα κλπ., τίποτα, ευτυχώς εμείς στην ελλάδα δεν είμαστε μαλάκες και αγαπάμε διαμαντίδη & σια, με δώρο βολές, και απεργία πείνας για να μην σταματήσει

Εικόνα Ben

Εάν δεν τραυματιζόταν ο Γιανγκ, θα μιλάγαμε για ποσοστά Κιμ Γιονγκ Ουν στη θέση του "πιο θεαματικού παίκτη"...
Μήπως οι General Managers έχουν γαύρο μπαμπά;

Εικόνα red apple

Και ο Κιμ Γιονγκ Ιλ μια χαρούλα ήτο!