Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ''ΤΑ 3 ΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ''



Είχαμε δεί, μέσα από κείμενο του DRAZA, την ασυμφωνία των χρημάτων που ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας ανακοίνωνε δημοσίως ότι έβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟ, με τα ποσά που φαίνονταν επισήμως ότι μπήκαν, μέσα από ελέγχους των αρμοδίων λογιστών. Ας ακούσουμε για μία ακόμη φορά το ηχητικό απόσπασμα της παρέμβασης Πατέρα στην εκπομπή των Πανούτσου-Καρπετόπουλου στον Sport FM.
 
Επιστρέφουμε στον Ιούλιο του 2012. Η άρτι συσταθείσα ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'' εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση.
 
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θέλει να ευχαριστήσει τον κύριο Νίκο Πατέρα για την ηθική και οικονομική του στήριξη στο εγχείρημά της. Ο κ. Πατέρας έχει συμβάλλει μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό πάνω από δώδεκα εκατομμύρια ευρώ και είμαστε ευγνώμονες που συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο.
 
Με αφορμή αυτήν την ανακοίνωση, στο πολύ γνωστό πολιτικό blog fimotro ανέβηκε αυτό το κείμενο.
 
Ρε τι μαθαίνει ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει; Να είναι καλά ο Γιάννης Αλαφούζος που μας άνοιξε τα μάτια δηλαδή. Δώδεκα εκατομμύρια έβαλε στον Παναθηναϊκό ο Νικόλας Πατέρας, μας ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή...
του ο Γιάννης Αλαφούζος.
Δώδεκα ολόκληρα εκατομμύρια. Κουβαρντάς πάντα ο Νικόλας. Μόνο που τα νούμερα δεν βγαίνουν ακριβώς. Για τα δώδεκα μιλάμε. Το ψάξαμε, τα βάλαμε κάτω και όλο και κάτι δεν μας βγαίνει.
Οχτώμιση περίπου έβαλε ο Νικόλας όταν μπήκε στον Παναθηναϊκό με την πολυμετοχικότητα. Κι άλλα οχτακόσιες χιλιάδες περίπου όταν πήρε μέρος στην
 
 αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου την άλλη χρονιά.
Άντε και κάτι ψιλά, βγαίνουν με το ζόρι κοντά στα εννιάμιση. Μέχρι τα δώδεκα που ανακοίνωσε ο Αλαφούζος ότι έβαλε ο Πατέρας, λείπουν ακόμα κοντά στα δυόμιση με τρία εκατομμύρια.
Αυτά λοιπόν πότε και πως τα έβαλε για τον Παναθηναϊκό ο Νικόλας ο Πατέρας; Να τα ξόδεψε σε καφέδες και γλυκά για την γιορτή του; Να τα ξόδεψε σε μπουρμπουάρ στην Μύκονο; Ποιος ξέρει αλήθεια...
Αλλά κοίτα να δεις τι περίεργα παιχνίδια παίζουν οι αριθμοί. Ακριβώς βγαίνουν τα ποσά. Με τα λεφτά που ένας πρόεδρος γύρναγε πριν τρία χρονάκια στο Κολωνάκι και με το πούρο στο στόμα καυχιόταν ότι ξόδεψε απ' την τσέπη του τρία εκατομμύρια στους «κατάλληλους ανθρώπους» για να πάρει το νταμπλ η ομάδα του.
Όχι πως έχει καμιά σχέση αυτός ο πρόεδρος με όσα λέμε για το πότε και πως ξόδεψε δώδεκα εκατομμύρια για τον Παναθηναϊκό ο Πατέρας. Αλλά να έτσι μια και το έφερε η κουβέντα το αναφέραμε.
Γι' αυτό λένε όσο ζεις μαθαίνεις. Νάσαι καλά κύριε Γιάννη Αλαφούζο που μας άνοιξες τα μάτια και με επίσημη ανακοίνωση μάλιστα!

 

 
Έτσι ξεπλύθηκε η μπουγάδα και γι'αυτό έλεγε (και λέει) ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ''ο Πατέρας εκπροσωπεί ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει''...
 

 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η υπόθεση με τον θαμνάκια που πάει για εκδίκαση τον Οκτώβριο είναι καλά δεμένη ώστε να τον μπαγλαρώσουν; Ο κόσμος του Ολυμπιακού αδημονεί...

Εικόνα savvas gridlock

Αν ήταν καλά δεμένη, στο σκαμνί θα καθόταν ο ίδιος ο Πατέρας. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απ' ό,τι καταλαβαίνω, ο εισαγγελέας δε θεώρησε ότι υπάρχει εμπλοκή του Πατέρα. Το μόνο που μένει τώρα είναι να προκύψουν από την εκδίκαση της υπόθεσης κάποια στοιχεία. Αλλά ας μην ελπίζουμε καλύτερα... Τουλάχιστον, να πάρε διάσταση το θέμα στα μέσα. Ας μην ελπίζουμε ούτε σ' αυτό καλύτερα...

Εικόνα el trick

Τέτοια φοβερή πλύστρα .....
Γιατί δεν την παίρνει το τρίο της δικαιοσύνης (μελ.: μα να μας παίζει 50 -50 ο αγύρτης ο διαιτητής)ώστε να κάνει τα άσπρα ρούχα τους ξέξασπρα και απ΄τον ήλιο ξεξασπρότερα.

Εικόνα savvas gridlock

Τον έχει δίπλα του ο Μελισσανίδης. Εδώ και πολλά χρόνια.