ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ



Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα ακούσαμε χθες στην εκπομπή ''Πολιτικός Καφές'' (12:00-13:00 κάθε μέρα στο ραδιοφωνικό σταθμό ''Παραπολιτικά 90,1 FM) από τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη-Παναγιώτη Τζένο.
 
Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ιωάννη Αλαφούζο το ξέραμε, αφού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία ο ΣΚΑΙ είχε μεταβληθεί σε άτυπο Γραφείο Τύπου του. Το ότι όμως ο Ιωάννης Αλαφούζος συναντιέται σε γνωστή ψαροταβέρνα των Βορείων Προαστίων με τον υπουργό Δικαιοσύνης (της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όχι των προηγουμένων...) Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και του ζητά να προφυλακιστεί ο Μαρινάκης, δεν το ξέραμε. Μιλάμε για τον κύριο Παπαγγελόπουλο που πήρε τη θέση του κυρίου Νικολούδη, όλως τυχαίως πριν φέρει ο Νικολούδης κρίσιμο νομοσχέδιο εναντίον του λαθρεμπορίου καυσίμων στη Βουλή, σύμφωνα με το δημοσιογράφο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο του περιοδικού Unfollow.
 

 
Aπό την ίδια εκπομπή μάθαμε κι άλλα πράγματα.
 
Συναντήσεις του Πάνου Καμμένου, αλλά και του Κώστα Καραμανλή, με τον Ιβάν Σαββίδη του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον έχει δίαυλο επικοινωνίας και με το ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα...

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση και επειδή έχουν γραφτεί πολλά μετά την εκλογή Μητσοτάκη και από τους απέναντι αλλά και από δικούς μας θα πρέπει να καταλάβουμε πως η συμπάθεια απέναντι μία ομάδα δεν παίζει κανένα ρόλο στην πολιτική.
Είναι τόσο μεγάλα τα συμφέροντα που διακυβεύονται που είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύει κανείς πως παίζει ρόλο αν πήγαινε ή όχι στο Καραισκάκης ο Κυριάκος και πόσο φανατικός ή όχι είναι...
Την μάνα τους πουλάνε για την θέση και τα προνόμια της, πόσο μάλλον την ομάδα τους...

Εικόνα savvas gridlock

Και ο Σαμαρας γαυρος ειναι, που πηγαινε συνεχεια γηπεδο, σε εκδηλωσεις της ΠΕΦΟ, ενω πηγε και στην κηδεια του Αττιλιο. Αυτο δεν τον εμποδισε να μετατραπει σε τσιρακι του Μελισσανιδη, ή να τα λεει καλα με τον ΣΚΑΙ του Αλαφουζου.