ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ...



Σχετικά με το ''ειρηνικό συλλαλητήριο'' των οπαδών του ΠΑΟ έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, μπαίνουμε σε όλα τα μεγάλα ''αντικειμενικά'' αθλητικά sites της χώρας, για να πληροφορηθούμε το πόσοι βάζελοι μαζεύτηκαν.
 
sport.24.gr, 250 άτομα.
 

 
contra.gr, 200 άτομα.
 

 
gazzetta.gr, 200 άτομα.
 

 
sport-fm.gr, 300 άτομα.
 

 
sdna.gr, 300 άτομα.
 

 
sentragoal.gr, 250 άτομα.
 
 
filathlos.gr, 300 άτομα.
 
 
sportit.gr, 300 άτομα.
 
 
Βλέπουμε τις φωτογραφίες από το συλλαλητήριο των ''200-300 ατόμων'' τουλάχιστον, σύμφωνα με όλα τα ''αντικειμενικά'' αθλητικά sites.
 
 
 
Bλέπουμε και βίντεο που οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟ τράβηξαν.
 
 
ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''200-300'' ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ; ΟΥΤΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ 30 ΑΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΑΝΕ ΚΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ.
 
Δυο ταξί φύγανε από το τριόροφο και λερώσανε το σωβρακάκι τους οι μεγάλοι, αμερόληπτοι αθλητικοί δημοσιογράφοι. Η μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟ γυρίζει την πλάτη στις ενέργειες των επιδοτούμενων μπογιατζηδων της greenwin Μπύρας 13, αλλά στην εικονική πραγματικότητα των ''μεγάλων'' αθλητικών sites, με τις χιλιάδες κλικ κάθε μέρα, αυτά περιγράφονται ως ''δυναμικές αντιδράσεις''. Πού να μην υπήρχε και το Internet και να περιμέναμε να ενημερωθούμε από εφημερίδες, όπως παλιά. Τι θα γραφόταν άραγε; ''5-6.000 αφιονισμένοι οπαδοί του ΠΑΟ απέκλεισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και διέκοψαν την κυκλοφορία στην Πειραιώς'';

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΜΠΥΡΑ 13! ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Τ-Ρ-Ε-Λ-Ο ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΤΖΕΝΟΥΛΑΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΥ. ΤΩΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ 13!

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ! ΧΑΧΑΧΑ!

Εικόνα RED HELL

Σαββα ποια ειναι η αποψη σου για το κλεισιμο?

Εικόνα savvas gridlock

Το γηπεδο αυτο δεν ανηκει στον ΠΑΟ. Στο Δημο Αθηναιων ανηκει. Σε ενα δημοτικο γηπεδο λοιπον μπορει να επεμβει ενας υπουργος για να επιβαλει ποινες. Με το νομο που ισχυει σημερα, ειναι στη δικαιοδοσια Κοντονη η επιβολη προστιμων και το κλεισιμο θυρων, αρα πολυ σωστα εκλεισε το συγκεκριμενο κοτετσι. Τωρα το παραμυθι "αυτο που γινεται σε αυτους, αυριο θα γινει στην 7", ειναι για τα θηρια. Ειναι σαν να λεει αυτος που το εγραψε "ολοι ιδιοι ειμαστε". Ε δεν ειμαστε ιδιοι. Αν καποτε η 7 γινει κοτετσι οπου οποιος νομιζει οτι αδικειται τα σπαει ολα, αν καποτε η 7 εχει μελη που δερνονται μια ωρα στο Καραισκακη με Ματατζηδες και δεν συλλαμβανεται κανεις, με τον αρχηγο των μπαχαλων εκ μερους της 7 στο τελος των επεισοδιων να δινει και το χερι του στον αρχηγο των αστυνομικων, αν καποτε η 7 οργανωνει επεισοδια κατ'εντολη του προεδρου του Ολυμπιακου και γνωριζοντας οτι υπαρχει καλυψη απο στρατηγους της ΕΛ.ΑΣ. που δουλευουν στην ΠΑΕ μας, τοτε πολυ καλα θα κανει ο τοτε υπουργος να κλεισει την 7, για να ξεβρωμισει ο τοπος. Με το κλεισιμο της 13 θα πανε μεν σε αλλο σημειο της Λεωφορου, αλλα θα ζοριστουν πολυ παραπανω εκει να μπαχαλευουν, αφου θα υποχρεωθουν να συνυπαρχουν με αλλους βαζελους που εχουν πληρωσει διαρκειας και καθε αλλο παρα επικροτουν οσα βλεπουν. Αυτα για το συγκεκριμενο θεμα. Αν το παμε στο γενικοτερο θεμα, του πώς καταπολεμαται η βια στα γηπεδα, δυο δρομοι υπαρχουν. Ειτε κοιτας να τιμωρησεις μεμονωμενα οσους κανουν μπαχαλα, φυκακιζοντας τους και διχως να περνας την ευθυνη στις ΠΑΕ επειδη ο καθε παλαβος π.χ. πεταξε εναν αναπτηρα, ειτε τιμωρεις τις ΠΑΕ. Ο πρωτος δρομος εχει αναγκαστικα μετρα οπως καμερες στα γηπεδα, πολυ ξυλο απο αστυνομικους αν και οποτε χρειαστει και γενικοτερα μια κατασταση που επικρατει στα γηπεδα της Αγγλιας. Εκει ας πουμε ενας αστυνομικος ελεγχει καποιον οπαδο κι ενας αλλος παραδιπλα βιντεοσκοπει με καμερα τον ελεγχο, ωστε αν το πραγμα ξεφυγει και οδηγηθουμε στα δικαστηρια να υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια και να μην μπορει ο καθενας να λεει ο,τι θελει σχετικα με το τι εγινε. Ο αλλος δρομος ειναι το να τιμωρουνται οι ΠΑΕ για το ο,τιδηποτε συμβαινει στην κερκιδα. Διαλεγεις και παιρνεις. Το να τα κανεις πουτανα ομως και να μην τιμωρειται κανεις, αυτο που κατα βαθος γουσταρουν οι περισσοτεροι Ελληνες οπαδοι-φιλαθλοι (οπως αποδεικνυεται και πολλοι δικοι μας, που συμπαραστεκονται τωρα στο "δραμα" της "κακομοιρης" Θυρας 13), δεν υπαρχει ως επιλογη. Ή μαλλον υπαρχει, στις ερασιτεχνικες κατηγοριες, οπου το ξυλο παει συννεφο. Για'μενα ο πιο σωστος δρομος ειναι ο πρωτος, αλλα στην Ελλαδα δεν γινεται να τον τραβηξουμε, με τα μυαλα που κουβαλαει ο μεσος Ελληνας. Εφοσον τραβαμε το δευτερο δρομο, πολυ σωστα μπηκε το προστιμο απο τον Κοντονη και εκλεισε η 13.