Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ



Aντιγράφουμε από εδώ (site του Αλαφούζου, για να μην αμφισβητηθεί η είδηση).
 

 
Σύμφωνα με το site όλης της τρόικας Αλαφούζου-Σαββίδη-Μελισσανίδη, υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης που κράτησε ο ΠΑΟ. Ο παίκτης-σύμβολο για τους σύγχρονους βάζελους, που του σκαρώνανε συνθηματάκια, έπειτα από συμφωνία του Αλαφούζου πάει στον Αστέρα Τρίπολης, στην ομάδα που όλοι οι βάζελοι θεωρούν ''γαυρο-παράρτημα''. Την ίδια μέρα, τα site του Αλαφούζου (εμμέσως του Αλαφούζου, το sdna.gr) πανηγυρίζουν για την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Μποροβήλος από βάζελους στο Hilton.
 
Την ίδια μέρα που ο Αλαφούζος τα βρίσκει με τον Αστέρα για τον Τριανταφυλλόπουλο, τα sites και οι επιδοτούμενοι οπαδοί του Αλαφούζου ''την πέφτουν'' στον πρόεδρο του Αστέρα Μποροβήλο.
 
Green Sheep Turbo Edition.
 

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

O Λεβαδειακός το καλοκαίρι ήταν καλός και ο Κομπότης καθαρός, το χειμώνα άνοιξε τα πόδια στο Καραϊσκάκης...
Ο Πλατανιάς το καλοκαίρι ήταν «παράρτημα» και το χειμώνα παλικάρι...
Μομφές και απειλές εναντίον NOVA και κατόπιν επέκταση της συμφωνίας μαζί της...
Αγορά Μπουμάλ από το άλλο «παράρτημα» τον Πανιώνιο...
Ξεσηκωμός για το κλείσιμο της 13 από τον Αλαφούζο αφού πρώτα ο ίδιος είχε ρίξει την ιδέα στο τραπέζι...
Τώρα μπίζνα με τον Μποροβήλο βασικό γρανάζι της εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα πάντα με τους ίδιους...

Ησυχία Σάββα μην ξυπνήσουμε τους Βάζελους...

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ακριβώς. Να δούμε πού θα πάει και ο Χουχούμης.

Εικόνα RED HELL

Πανω που ημουν ετοιμος να στειλω το λινκ απο την ειδηση που ηταν πρωτο θεμα στο βοθρο του Μοσχατου ανεβασες το αρθρο.Βλεπω να γινεται της πουτανας.Γιατι αν συνεχιστουν οι πορειες των "αγανακτισμενων"μπορει να πετυχουν και τιποτα δικους μας και να γινει το ελα να δεις.Ισως να εχουν δικιο καποιοι οτι ολα αυτα γινονται για αποπροσανατολισμο.Η αλλη εκδοχη ειναι οτι εχουμε να κανουμε με τελειως ηλιθιους.

Εικόνα savvas gridlock

Ποιος να αποπροσανατολιστεί σήμερα κι από τι; Μόνο κάτι καμμένα κομματόσκυλα κάθονται και παίρνουν τοις μετρητοίς αυτά που τους λένε οι πολιτικοί ολων των κομμάτων, επειδή πιστεύουν ότι με ένα μαγικό τρόπο θα συνεχιστεί η μάσα του ''
κάθομαι, ξύνομαι και πληρώνομαι, χτίζοντας 2-3 σπίτια και αγοράζοντας 3-4 αυτοκίνητα''. Τα άτομα της Μπυρας 13 είναι καποιοι στημενοι που παιρνουν μεροκαματο και αρκετα προβατα που σερνουν απο πισω, επειδη τους εχουν ψησει οτι ''εμεις ειμαστε καθαροι, τα λεμε οπως πρεπει, δεν ειμαστε γαυροι''.

Εικόνα Chief Bromden

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση οι 300 διαδηλωτές του Αλαφούζου που οργώνουν την Αθήνα να πιστεύουν πως αγωνίζονται για τον Σπάθα και το λουκέτο της 13 και όχι για τα δάνεια και τις τηλεοπτικές άδειες;