ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 23-24/1/2016



Aπολογισμός διαιτητικών λαθών που εντοπίσαμε το Σ/Κ που μας πέρασε στα ''προηγμένα'' ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.
 
- Άρσεναλ-Τσέλσι 0-1. Στο 32' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Τσέλσι σε χέρι μέσα στην περιοχή της Άρσεναλ, με τον Άγγλο που μετέδιδε το παιχνίδι να μιλάει για ''handball''.
 
Είναι ίδια περίπτωση με το χέρι του Ομάρ που δόθηκε πέναλτι υπέρ της Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, στο πρόσφατο 0-3 που μας στοίχισε την πρόριση. Κανονικά αυτά τα χέρια, στην προβολή για τάκλιν, όντως είναι ακούσια. Όπως φαίνεται όμως πλέον υπάρχει εντολή να σφυρίζονται πέναλτι, με τον Άγγλο πολυδιαφημισμένο διαιτητή Κλάτενμπεργκ να κάνει του κεφαλιού του. Oι δύο φάσεις μαζί.
 
- Έβερτον-Σουόνσι 1-2. Το νικητήριο γκολ της Σουόνσι δεν θα έπρεπε να κατακυρωθεί, αφού υπάρχει χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.
 
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη 0-0. Στο 61' της αναμέτρησης, ο Βιέτο της Ατλέτικο βουτάει πριν τον μαρκάρει ο Βιτόλο της Σεβίλλης. Ο διαιτητής δίνει φάουλ και κίτρινη κάρτα, που είναι η δεύτερη για τον παίκτη της Σεβίλλης. Μαζί του αποβάλεται και ο προπονητής Έμερι της Σεβίλλης, που ωρύεται στο διαιτητή, με τα ''puta madre'' να πηγαίνουν σύννεφο. Πρωτοπόρος στη βαθμολογία η Ατλέτικο, αλλά παρά το σπρώξιμο δεν κατάφερε να κερδίσει.

- Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1. Στο 71' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0 για την Μπέτις, η Ρεάλ ισοφαρίζει με ένα γκολ που είναι καθαρό οφσάιντ. Συγκεκριμένα είναι εκτεθειμένος ο Χάμες Ροντρίγκες στην κάθετη πάσα του Κρόος.

Αγγλία και Ισπανία, έτσι; Στον αφρό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου...