Ο ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Η Κρίλια Σοβέτοφ απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Αμπντούλ Ατζαγκούν, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Λεβαδειακό, ο οποίος εξέφρασε άμεσα το ενδιαφέρον του και πέτυχε το δανεισμό. Οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει σε συμφωνία και ο Νιγηριανός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιβαδειά για τους επόμενους πέντε μήνες.
Ο Ατζαγκούν θα ενταχθεί άμεσα στον Λεβαδειακό και θα τελεί υπό παρακολούθηση από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Η παραχώρηση του συνοδεύεται από τις εγγυήσεις ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής, ενώ ρόλο έπαιξε η φιλική σχέση που διατηρούν οι δύο διοικήσεις.
Ο Λεβαδειακός θα ενισχυθεί με έναν γρήγορο και δυναμικό χαφ, όπως είναι ο Ατζαγκούν, ενώ στον Παναθηναϊκό θα απελευθερωθεί θέση ξένου για τον Βιγιαφιάνιες.
 
Είναι που όπως μας έλεγε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στον ΣΚΑΙ πριν 20 μέρες ''παράρτημα του Ολυμπιακού ο Λεβαδειακός, πήρε δανεικό τον Μπεν''. 5 μέρες μετά το Λεβαδειακός-ΠΑΟ, ο Ατζαγκούν φεύγει δανεικός στη Λιβαδειά.
 
Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, Ε;
 
Για να μην ξεχνιόμαστε, παρεούλα είδαν το ματς Αλαφούζος-Κομπότης, με σχολιάκια για τη διαιτησία.
 

 

 
Aς θυμηθούμε και τις δηλώσεις Αλαφούζου στο τριόροφο της Θύρας 13, το καλοκαίρι που μας πέρασε, για τον Κομπότη που ''τον πολέμησε το σύστημα''.
 
Καταλάβατε τώρα γιατί μιλούσαμε για ''ομορφιά του ποδοσφαίρου'';

Σχόλια

Εικόνα Mike_7

Kαι άλλα βιντεάκια για τον Αλασκούζο.....

https://www.youtube.com/watch?v=37VodtnDGSM