ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3



Έπειτα από μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ιανουάριο με νίκη μέσα στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ. Ώρες ώρες δεν πιστεύουμε κι εμείς αυτά που βλέπουμε, αφού είμαστε συνηθισμένοι από τα προηγούμενα χρόνια, όταν και η ομάδα κατέβαζε ταχύτητα μόλις έπαιρνε διαφορά στο πρωτάθλημα. Οι φάσεις του ματς είναι εδώ και τα στατιστικά εδώ. Παραθέτουμε και τα στατιστικά του ημιχρόνου, γιατί η εικόνα είναι ενδεικτική του τι είδαμε.
 

 
Μιλάμε για ισοπεδωτική ανωτερότητα του Ολυμπιακού, έναντι του ΠΑΣ που δεν είχε έστω μία τελική προσπάθεια στα πρώτα 45 λεπτά. Με ένα Φορτούνη να επελαύνει στο κέντρο, με τα άκρα μας να λειτουργούν πολύ καλά και να δημιουργούνται ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, με την περιοχή του ΠΑΣ να γεμίζει όχι μόνο από το Φορτούνη, αλλά και από τον Ζντίελαρ και το Μιλιβόγεβιτς που προωθούνταν, ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα των Ιωαννίνων να αντιδράσει. Είδαμε πίεση ψηλά κατά διαστήματα με όλη την ομάδα να ανεβαίνει σωστά κι εγκαίρως, είδαμε επιθέσεις που τελείωναν με ακραίο μπακ να βρίσκεται σε θέση βολής, είδαμε και πάλι γρήγορη μεταφορά μπάλας από την άμυνά μας στην επίθεση, είδαμε φρεσκάδα και διάθεση. Αν ψάξουμε με το ζόρι να βρούμε κάποιο αρνητικό, είναι το ότι αν υπήρχε περισσότερη προσοχή στο τελείωμα κάποιων επιθετικών προσπαθειών, το σκορ μπορεί να ήταν και τριπλάσιο. Δεν χρειάζεται να αναλύουμε παραπάνω παιχνίδια σαν κι αυτό, αφού είμαστε όλοι τόσο χορτασμένοι ποδοσφαιρικά και οπαδικά με όσα βλέπουμε, που οι πολλές κουβέντες κουράζουν τον καθένα μας. Περνάμε στην ατομική κριτική.
 
ΡΟΜΠΕΡΤΟ Πρώτη και μοναδική φορά που χρειάστηκε να επέμβει, στην πρώτη τελική του ΠΑΣ προς την εστία, ήταν στο 78'. Ήταν εκεί, όπως έπρεπε. Θεατής στο ματς δίχως να πληρώσει εισιτήριο.

ΟΜΑΡ Έφαγε και πάλι μπαλιές στην πλάτη κι εκτέθηκε κάποιες φορές αμυντικά, κάνοντας μάλιστα κι ένα επικίνδυνο χέρι λίγο έξω από την περιοχή μας στο πρώτο ημίχρονο. Μπροστά όμως ήταν αρκετά κινητικός, είχε πολλές καλές κούρσες κι έδινε επιλογές για πάσα στο Φορτούνη και στον Ζντίελαρ. Μέχρι και σε θέση κρυφού φορ βρέθηκε, παίρνοντας κάθετη από το Σέρβο πιτσιρικά.
 
ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ Κανένα πρόβλημα αμυντικά, πολλές κούρσες μπροστά και καλούτσικη συνεργασία αυτήν τη φορά με τον Ντουρμάζ. Στον κακό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων έμοιαζε αέρινος και μία ταχύτητα πάνω από όλους τους αντιπάλους του, όποτε αποφάσιζε να τρέξει με την μπάλα στα πόδια.
 
ΣΙΟΒΑΣ-ΜΠΟΤΙΑ (ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ) Μετέτρεψαν σε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος το Μανιά. Σιόβας με Μποτία μοιάζουν απροσπέλαστοι. Μακάρι ο Μποτία να μην έχει κάτι σοβαρό και να αντικαταστάθηκε προληπτικά. Ο Ντα Κόστα που μπήκε στη θέση του δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά γενικά είναι πιο ασταθής από τον Ισπανό. Ο Σιόβας έκοβε τα πάντα πίσω, καλύπτοντας ιδανικά το Μαζουάκου.
 
ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ Πολύ καλές τοποθετήσεις, έκλεινε σωστά το χώρο μπροστά από τους στόπερ (αν και ήταν θεωρητικά ''δεξιός κεντρικός μέσος'') και μοίραζε ωραία το παιχνίδι σε κοντινή απόσταση. Μπροστά δεν πολυφάνηκε, αλλά δεν χρειάστηκε.
 
ΖΝΤΙΕΛΑΡ Πάρα πολύ καλή εμφάνιση ως ''αριστερός εσωτερικός μέσος'' ουσιαστικά, έχοντας δεξιά του στην ίδια ευθεία το συμπατριώτη του Μιλιβόγεβιτς. Έχασε κάποιες μπάλες λόγω κακής τοποθέτησης σώματος, αλλά κάλυψε σωστά το χώρο μπροστά από Σιόβα-Μαζουάκου. Έκανε τα φάουλ που έπρεπε να κάνει και ήταν πάρα πολύ καλός στον τομέα των μεταβιβάσεων. Μέχρι και διαγώνιες 40άρες μπαλιές έβγαλε. Εντυπωσιακός ο Σέρβος πιτσιρικάς, μοιάζει μεγάλο κεφάλαιο για τον Θρύλο, ειδικά στο κομματι της άνεσης που δείχνει στις κινήσεις του. Σε παιχνίδια στην Ευρώπη, όπου η πίεση είναι ασφυκτική, αν ο χαφ δεν κρατάει την ψυχραιμία του, είναι ικανός ανά πάσα ώρα και στιγμή να πουλήσει την μπάλα και να προσφέρει ουσιαστικά στον αντίπαλο ένα γκολ. Ο Ζντίελαρ μπορεί να είναι νέος, αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν έχει. Θα μπορούσε να βάλει και γκολ, αλλά για μία ακόμη φορά σε παιχνίδι δεν τελείωσε σωστά με το αριστερό συρτή παράλληλη σέντρα από τα δεξιά της επίθεσής μας, που τον έβγαλε σε θέση βολής. Αυτό μπορεί να το δουλέψει λίγο παραπάνω, δεν είναι κάτι το τρομερό. 
 
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ Δύο γκολ και μία ασίστ-''πάρε-βάλε''. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και όλα σε πολύ υψηλή ταχύτητα. Ο MVP του ματς και ολόκληρου του πρωταθλήματος, παίκτης στον οποίο πρέπει να ποντάρει και η Εθνική τα επόμενα χρόνια. Ειδικά αυτή η απότομη αλλαγή κατεύθυνσης στο τρέξιμο, με τη μεγάλη επιτάχυνση που παραλύει τον αντίπαλο ο οποίος πηγαίνει χαλαρά να τον μαρκάρει, είναι προσόν δυσεύρετο ακόμη και σε καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό. Το φάουλ που εκτέλεσε στο 0-1 ήταν πάρα πολύ καλό, σχεδόν υποδειγματικό. Φαίνεται ότι δουλεύει στην προπόνηση σε αυτόν τον τομέα και μπράβο του.
 
ΠΑΡΝΤΟ Συνεχής κίνηση χωρίς την μπάλα, ένταση και νεύρο σε κάθε διεκδίκηση, πολύ γερό άλμα και γενικότερα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Εξτρέμ με πολλά προσόντα, που υστερεί μόνο στο ''1 με 1''. Από δεξιά με τον Ομάρ συνεργάστηκαν και σήμερα πάρα πολύ καλά.
 
ΝΤΟΥΡΜΑΖ Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Στρούνα είναι καλός παίκτης. Πραγματικά τον λυπήθηκα σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Ο Ντουρμάζ και πάνω στην γραμμή, αλλά και πιο κεντρικά, όποτε αποφάσιζε να αλλάξει θέση με το Φορτούνη, έμοιαζε ασταμάτητος. Η συνεργασία του αυτή με το Φορτούνη είναι τόσο αποτελεσματική, που καμία ελληνική ομάδα ως τώρα δεν έχει καταφέρει την χαλάσει. Λίγο παραπάνω να αρχίσει να κινείται χωρίς την μπάλα, όπως ο Πάρντο, και θα αφήσει εποχή.

ΙΝΤΕΓΙΕ Μπορεί να μην έβαλε γκολ, αλλά με τις συνεχείς κινήσεις του τραβούσε όλα τα στόπερ πάνω του, παίζοντας διαρκώς για τους συμπαίκτες του. Αν του έδινε την ασίστ ο Φορτούνης εκεί που βρέθηκαν 3 δικοί μας με έναν αμυντικό του ΠΑΣ, μετά το 0-3, ίσως να χρίζονταν και σκόρερ. Επιμένω όμως ότι μπορεί να δοκιμαστεί δίδυμο μπροστά με τον Πουλίδο. Αν βρει συμπαίκτη δίπλα του, ίσως πετύχει αρκετά περισσότεα γκολ, από αυτά που έχει βάλει ως τώρα.
 
ΣΕΜΠΑ Έπαιξε λίγο, αλλά έκανε περισσότερες ντρίμπλες στο πλάι από τον Πάρντο και είχε κι ένα καλό σουτ στις καθυστερήσεις. Ο πάγκος θα του κάνει καλό, σε ματς σαν κι αυτό των Ιωαννίνων δεν μας λείπουν τα προσόντα του. Δεν παράτησε καμία φάση κι έβγαζε μεγάλη ενέργεια σε όλες του τις προσπάθειες, δείχνοντας πως στο κομμάτι των αθλητικών προσόντων είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.
 
ΠΟΥΛΙΔΟ Έπαιξε λίγο, αλλά κυνήγησε με πείσμα το γκολ. Θα μπορούσε να μπει νωρίτερα στο ματς, δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
 
ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ Έχει φτιάξει μία ομάδα με 19 νίκες σε 20 ματς. Μία ομάδα αθλητική, ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ, με συνεχή κίνηση χωρίς την μπάλα, με γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, με δουλεμένες τις αποστάσεις των παικτών στο χορτάρι και τις αλληλοκαλύψεις σε άμυνα και κέντρο, με δουλεμένο το transition (δηλαδή τη μεταφορά μπάλας γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση), με συστήματα περίτεχνα που καταλήγουν στο να βγαίνουν σε θέση βολής ακραίοι μπακ (όπως ο Ντάνιελ Άλβες στην Μπαρτσελόνα) και όλα αυτά δίχως πολλούς τραυματισμούς μέσα στη σεζόν. Το κερασάκι στην παραπάνω τούρτα; Ακόμη και σε ματς εκτός έδρας, με το σκορ 0-3 υπέρ μας, η ομάδα ψάχνει με πείσμα ένα ακόμη γκολ, δίχως να παρατάει την προσπάθεια. Ο κρίσιμος Γενάρης πέρασε και μπορούμε με ασφάλεια να τον κρίνουμε. Είναι ΠΟΛΥ καλός προπονητής, όχι απλώς καλός. Αν βελτιώσει ελάχιστα το rotation και κάνει πιο γρήγορα κάποιες αλλαγές μέσα στο ματς, θα αγγίξει το τέλειο. Η εικόνα του ''δίκαιου'', που βγάζει στα αποδυτήρια, ενισχύεται από αποφάσεις όπως την περιθωριοποίηση του Φορτούνη πριν λίγες μέρες. Όταν αφήνεις εκτός ομάδος τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος (όχι μόνο της ομάδος σου), κανείς δεν μπορεί να σου παραπονεθεί ότι ''έχεις παιδιά κι αποπαίδια''. Δικαίως αποθεώνεται από τον κόσμο μας, η φετινή ομάδα των ρεκόρ είναι δικό του δημιούργημα.
 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Αδύναμος σήμερα, δεν προέβαλε αντίσταση στον Θρύλο. Αντίσταση ήθελαν να προβάλουν οι οπαδοί του ΠΑΣ, που όπως τόνισε και ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς περιέργως γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο. Δεν σταμάτησαν λεπτό να βρίζουν τον Ολυμπιακό, ενώ έβγαλαν και πανό εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Νικολακόπουλου, επειδή τους έγραφε αλήθειες τις προηγούμενες μέρες, για τους παίκτες που δίνει ο ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ και το πώς αντιμετώπισε φέτος ΠΑΟ και ΑΕΚ. Βλέποντας αυτά τα γίδια να πετάγονται στα κάγκελα στο 90', για ένα οφσάιντ στον Ίλιτς που σωστά δόθηκε, αλλά αυτοί ήθελαν να μην δοθεί με το σκορ 0-3, καταλαβαίνεις το γιατί βγήκε η φράση ''έκανε και η μύγα κώλο''. Από τα χωράφια της Β' και της Γ' Εθνικής, που έχει γράψει την ''πλούσια'' ιστορία του ο ΠΑΣ, έχει την απαίτηση να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να τον δει ως αντίπαλο. Κρίμα, γιατί παλαιότερα οι οπαδοί του ΠΑΣ είχαν φιλοξενηθεί προνομιακά στο Καραϊσκάκη.
 
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Παρά την προπαγάνδα του ΣΚΑΙ, όχι απλώς δεν ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά ο βοηθός Δίπλαρης από την Καρδίτσα έδωσε σόου, προσπαθώντας να ισοφαρίσει ο ΠΑΣ, με το σκορ 0-1.

Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ τα είπε, όχι εμείς. Άλλη μία αγωνιστική, άρθρα σαν κι αυτό εδώ αποδείχθηκαν ΜΟΥΦΕΣ. Άρθρα κατα παραγγελία, από άτομα που πληρώνονται για να συκοφαντούν και δεν ζητούν μία συγγνώμη όποτε αποδεικνύονται λάθος. Ο Θρύλος αγωνιστικά μπουκώνει τους αμφισβητίες του, αλλά αυτό δεν αρκεί. Οι συγκεκριμένοι πληρώνονται για να συκοφαντούν και δεν σταματούν ποτέ. Οι απαντήσεις στη λάσπη από εδώ και πέρα πρέπει να δίνονται στα δικαστήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πουθενά αλλού. Το ''φτιάξε ομάδα για να μην μιλάνε'' είναι ΑΣΤΕΙΟ επιχείρημα και όποιος δεν το καταλαβαίνει, έχει νοητικό πρόβλημα. Άλλο πράγμα το αγωνιστικό, άλλο το εξωαγωνιστικό.
 
Επόμενο παιχνίδι ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου στην Τρίπολη με τον Αστέρα, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 19:30. Φυσικά έχουμε προκριθεί μετά το 5-0 του Καραϊσκάκη, αλλά καλό είναι να δούμε παίκτες παραγκωνισμένους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Μπαίνουμε στο μήνα που υπάρχει κι ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά δεν ξεφεύγουμε από το γενικότερο κανόνα. Βλέπουμε ΟΛΟΙ μπροστά μας ΜΟΝΟ το επόμενο ματς. Βήμα-βήμα, δίχως να παρατάμε παιχνίδια, για να γράψουμε ιστορία σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Ο εφησυχασμός δεν έκανε ποτέ καλό στον Ολυμπιακό.

Σχόλια

Εικόνα holland74

Νομίζω πως επιβάλλεται να τερματίσουμε αήττητοι σε αυτό το πρωτάθλημα, το μόνο ματς που μπορεί να κινδυνεύσουμε είναι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ...

Εικόνα Romain

Σύμφωνοι.

Όσο αφορά όμως τον Περαιρα, είναι πρώτος στο Τουρκικό πρωτάθλημα με διαφορά από τη δεύτερη Γάλατα Σεραι που έχει μπάτζετ γύρω στα 150 με 200 εκ. Στην Ελλάδα πήρε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση και πήρε άνετα το Νταμπλ!

Αν δούμε και τους προπονητές των άλλων βέβαια , ούτε που γνωρίζουμε που βρίσκονται και τι κάνουν.

Εικόνα john

Δεν μπορω να κρίνω τον προπονητή Περέιρα διότι απλά δεν τον είδα ποτε να προπονεί την δική του ομάδα.Δεν συμμερίζομαι την άποψη πολλών γαύρων που τον θυμούνται ως καραγκιόζη,αλλά θεωρώ πως καλώς έφυγε απο τον Ολυμπιακό κυρίως επειδή μας έπαιξε πουστιά με τις βρωμοδουλειές που έκανε πισω απο την πλάτη μας μαζι με τον μάνατζερ του.

Εικόνα Romain

Το σχόλιο μου ήταν σε απάντηση του συνγαυρου John

Εικόνα john

Ο Μαρινακης σε έξι χρόνια προεδρίας έχει φέρει: Βαλβερδε,Ζαρντίμ,Μίτσελ,Περειρα,Σιλβα. Με εξαίρεση τον Βιτορα, όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι απλά καλοί προπονητές είναι οι καλύτεροι που είχαμε ποτέ απο το 1996 και μετά πλην Μπάγεβιτς. Σε 6 χρόνια ο πρόεδρος κατάφερε να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Κόκκαλης σε 15 χρόνια. Είναι τρομερό αυτό. Κρίμα που δεν του το αναγνωρίζει ο πολύς κόσμος. Μιλάμε για εξωπραγματική ευστοχία στις επιλογές προπονητών.

Εικόνα red apple

σωστό, όμως για πρόσεξε λιγάκι... Σε έξη χρόνια, πέντε προπονητές....

Δεν μας ενδιαφέρει το αν ήθελαν να φύγουν ή τους φύγαμε... Πέντε σε Έξη! Πολλοί...
Χρειαζόμαστε μια σταθερότητα στον πάγκο. Τουλάχιστον τετραετία, που είναι πολλά χρόνια για σούπερ λίγδα

Εικόνα savvas gridlock

Ετσι ακριβως.

Εικόνα Pr0pheT7

Το μοναδικό λάθος της διαιτησίας υπέρ του Θρύλου, για εμένα, ήταν η προβολή με το πόδι μέσα στην περιοχή μας. Κατά τ' άλλα, δεν υπήρχε κανένα άλλο λάθος υπέρ μας και το να μιλάν για διαιτησία σε αγώνα όπου την μπάλα την έπαιρναν παίκτες του ΠΑΣ μετά από πρωτοκολλημένη αίτηση είναι απλά αστείο. Ακόμα και πέναλτι να είχε σφυριχθεί και να είχε σκοράρει ο ΠΑΣ, απλά οι δικοί μας δεν θα πάταγαν τόσο πολύ φρένο στο 2ο.

Θα ήθελα να κάνω εδώ ένα σχόλιο και για το μπάσκετ.

Είμαστε 30 πόντους μπροστά. Ο αντίπαλος πρακτικά μας έχει αφήσει το σουτ από το τρίποντο και εμείς τα βάζουμε αβέρτα... γιατί δεν προσπαθούμε καν να περάσουμε πάσα μέσα, ενώ όλες σχεδόν οι προσπάθειες που περνούν μέσα δεν πετυχαίνουν. Εγώ άμα ήμουν Σφαιρόπουλος θα έπαιρνα timeout και θα τους ζητούσα να σκοράρουν υποχρεωτικά μέσα στο ζωγραφιστό. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτού του είδους την δοκιμή με τον Αρκαδικό, πότε θα την κάνεις; Με την Ρεάλ που έχει παίκτες και να σε κλείσουν μέσα και να σου κρεμαστούν πάνω σου στο τρίποντο; Δηλαδή τώρα που βάλαμε όσα βάλαμε ήταν καλά; Απλά δεν καταλαβαίνω την λογική και ειδικά τον λόγο που δεν τράβηξε αυτιά χθες.

Εικόνα savvas gridlock

''Το μοναδικό λάθος της διαιτησίας υπέρ του Θρύλου, για εμένα, ήταν η προβολή με το πόδι μέσα στην περιοχή μας.''

Ποιο λες; Δεν θυμαμαι τη φαση. Σε ποιο λεπτο εγινε; Ουτε καν ο Βαρουχας στον ΣΚΑΙ εδειξε τετοια φαση.

Εικόνα Pr0pheT7

Στο 39.50, στο στημένο, στην προσπάθεια απόκρουσης από τον Ζντιέλαρ αν δεν κάνω λάθος.

Είναι φάση που δίνεται ή δεν δίνεται, ανάλογα με την αυστηρότητα του διαιτητή γιατί δεν πρέπει να βρήκε, αλλά ήταν σίγουρα επικίνδυνο παιχνίδι. Νομίζω η Ρεαλ στο Καραϊσκάκη θα το έπαιρνε. Εναντίον της δεν θα το έδιναν.

Η πάγια άποψη μου είναι πως θα έπρεπε φάσεις όπως ακούσια και επικίνδυνο παιχνίδι, δηλαδή χωρίς επαφή, να δίνονταν σαν έμμεσα, όπως παλιά.

Εικόνα savvas gridlock

Όπως φαίνεται στο replay που έδωσε η NOVA, επαφή δεν υπάρχει. Έμμεσο ναι, θα μπορούσε να δοθεί, αλλά πέναλτι για ''επικίνδυνο παιχνίδι'' αμφιβάλλω αν θα έπαιρνε έστω η Ρεάλ επί ελληνικού εδάφους.

https://vid.me/ofIp

Εικόνα red apple

"Nα σας πώ εγώ γιατί παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Πρόπερσι ο παίκτης Αβραάμ Παπαδόπουλος παραπονέθηκε δημόσια επειδή ο προπονητής του δεν του έδινε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Λίγες μέρες μετά, ο Ολυμπιακός που είχε στηρίξει επί μήνες τον Αβραάμ, τον έστειλε στην Τουρκία. Να γιατί παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός", άγγελος αναστασιάδης στην αθλητική κυριακή... Όταν τα λένε οι οχτροί, τί να λέμε εμείς;

(Ο Μαζουακού επιβεβαιώνει με τις εμφανίσεις του, το τελευταίο διάστημα, το γιατί ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες για την πάρτι του. Προφανώς, εκτός της "αδιαφορίας" του διόρθωσε και τα τακτικά ελλείμματά του, επειδή όλα τα άλλα τα έχει σε μπόλικο βαθμό. Αντιθέτως, ο Ομάρ εξακολουθεί να μην κάνει τη διαφορά κι ας λες πως προωθήθηκε δυο-τρείς φορές. Αμυντικός που παίζει τη μπάλα με το χέρι άνευ λόγου και αιτίας και βρίσκεται σχεδόν μόνιμα να κοιτάζει την πλάτη του επιθετικού= απέλαση. Τέλος, ο ντα Κόστας αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Πηγή κινδύνων, τακτικά και ατομικά. Ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει το θέρος. Ο Σιόβας χτες παίζει να θύμισε τον Σιόβα του τρομερού δίδυμου με τον Μανωλά. Πρώτος στη μπάλα παντού, ψηλά και χαμηλά, προωθήσεις... ασφάλεια με δυό λόγια. Το ίδιο κι ο Μποτίας, ο οποίος δυστυχώς, δεν ξέρει τη μπάλα του Δημήτρη. Για τους άλλους μια χαρά τα λες. Ιδίως ο Ζντιέλαρ ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά του εξαριού που μπορεί να στηριχτεί μια ομάδα σαν τον Θρύλο. ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ= άλλο επίπεδο...)

Εικόνα savvas gridlock

Βίντεο θα κάνουμε με αυτά που είπε ο Αγγελος χθες στην Αθλητικη Κυριακή, Αδάμ.

Εικόνα Pr0pheT7

Πολλά του έχουμε προσάψει, αλλά στο συγκεκριμένο τα είπε όπως έπρεπε. Ο μεγαλύτερος εχθρός του πόα, της κούλας και του μπαογκ είναι η ίδια τους η ομάδα.

Όσοι δεν καταλαβαίνουν, στο SDNA και πρωτάθλημα ξανά σε 50 χρόνια και αν.

Εικόνα vagio

'Ο MVP του ματς και ολόκληρου του πρωταθλήματος, παίκτης στον οποίο πρέπει να ποντάρει και η Εθνική τα επόμενα χρόνια'

Ο,τι πιο ποιοτικο και ολοκληρωμενο εχει βγει στην ελλαδα τα τελευταια τουλαχιστον 15 χρονια, αντικειμενικα χαιρεσαι να τον βλεπεις να παιζει. Και ενα ματσο χτικιαρηδες να βριζουν εν χορω τη μανα του. Να ευχεσαι πραγματικα να βρεθει ενας ρεχαγκελ που να μην καλει παικτες του θρυλου στο μπουρδελο τους, να βλεπουν τον καρελη και το μανταλο και να χειροκροτανε γεματοι υγεια. Αν δεν ηταν για τις φιλοδοξιες του ιδιου του Κωστα, θα παρακαλουσα να μην τον καλεσουν ποτε. Οτι παρακαλαω να διαλυθει το εθνικο τους μπουρδελο παντως, δεν το αλλαζει τιποτα.

Στην ποδοσφαιρικη αναλυση σου δεν προσθετω τιποτα. Θα πω πως η ομαδα εχει μια νοοτροπια και εναν χαρακτηρα που λες, ναι ρε αυτο ειναι θρυλος. Οι τσαμπουκαδες κοβονται απο το πρωτο λεπτο, κι οποιος θελει μανουρα βρισκει γυρω του κοκκινες φανελες ετοιμες να τον αρπαξουν. Ο ιδιος Ντουρμας που περσι φοβοταν να παιξει στη λεωφορο, πρωτος στους τσαμπουκαδες. Σιοβας. Η χλωμη φατσουλα του κοντοπουτανου οταν τον φερμαρε ο Ρομπερτο. Αυτα θελω να βλεπω, κι οχι κατι προσφατες φλωρονοοτροπιες. ΟΜΑΔΑ παντου.
Τον Σιλβα θα περιμενω να δω πως θα ειναι η ομαδα με την Αντερλεχτ για να τον κρινω τελεσιδικα.

Εικόνα savvas gridlock

Η καλύτερη συμπεριφορά της ομάδος στους τσαμπουκάδες εντός αγωνιστικού χώρου σε κάθε εκτος εδρας ματς οφείλεται στη διοίκηση, που επενέβη και διόρθωσε το περυσινό και πρπέρσινο χάλι.

Εικόνα john

''Οτι παρακαλαω να διαλυθει το εθνικο τους μπουρδελο παντως, δεν το αλλαζει τιποτα.''

Nα σου πω την αλήθεια και εγώ σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω έτσι.Δεν γουσταρω οι παίκτες του Ολυμπιακού να τραυματίζονται και να χαλάνε τις καριέρες τους λογω της πουτανοεθνικής,αλλα κυρίως δεν γουστάρω καθόλου να αντιμετωπίζονται οι παίκτες μας με τον χειρότερο τρόπο απο την πλειοψηφία των φιλάθλων της Εθνικής Βαζελλάδος ,μονο και μόνο επειδή παίζουν στον Ολυμπιακό.Μιλάμε για άρρωστη κατάσταση.Οταν η πουτανοεθνική πάει καλά όλοι αυτό οφείλεται σε όλους τους παίκτες πλην αυτων που παίζουν στον Ολυμπιακό.Οταν η πουτανοεθνική πάει ασχημα αυτο όφειλεται αποκλειστικά και μόνο στους παίκτες που παίζουν στον Ολυμπιακό.Βρε δεν γαμιέστε λέω εγω βρωμόκωλοι γαμω τα ποδόσφαιρα σας!

Εικόνα vagio

Ετσι ακριβως. Χρονια τωρα οικειοποιουνται τις επιτυχιες και αποποιουνται τη συννετοχη στα ρεζιλικα. Αν περνουσαν περσι, θα ηταν εργο καραγκουνη και ρεχαγκελ. Αποκλειστηκαν και "ελα μωρε που να πας με μητρογλου και σαμαρη", που ειχαν ηδη φυγει απο εμας και ειχαν φερει κιολας καμια 20αρια μυρια. Γαμω την εθνικη τους σε ολα τα σπορ.

Εικόνα vagio

καραγκουνη και μαρκαριαν εννοουσα, γενικως πουτανα το σχολιο..

Εικόνα savvas gridlock

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τιμούν τη χώρα αγωνιζόμενοι στην Εθνική. Σε όλες τις Εθνικές ομάδες, σε όλα τα σπορ. Αλίμονο αν εξαιτίας της νοοτροπίας κάποιων μπάσταρδων αντιολυμπιακών, που δεν τολμούν να βγουν από το σπίτι με διακριτικά της ομάδος τους, γιατί πάει η φάπα σύννεφο, αφήσουμε το αγωνιστικό στην άκρη και προτάξουμε το οπαδικό.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ευλογία για κάθε αθλητή να εκπροσωπεί τη χώρα του. Και είναι τιμή για τον Ολυμπιακό να "αιμοδοτεί" την εθνική με παίχτες. Είναι, επίσης, κίνητρο για κάθε αθλητή να έρθει στον Ολυμπιακό, όταν ξέρει ότι βάσει της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και βάσει της ενδεχόμενης προβολής που θα έχει από ευρωπαϊκούς αγώνες, μπορεί να κληθεί στην εθνική ομάδα και να καθιερωθεί σ' αυτήν. Ο Ολυμπιακός υπηρετεί τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τιμή μας. Από 'κει και πέρα, θα απαντάμε στο κάθε στοκάδι οπαδό-δημοσιογράφο όπως του πρέπει. Τώρα, το πόσο θα αγαπάει κανείς την εθνική ομάδα είναι δική του υπόθεση. Προσωπικά, δεν συγκρίνονται τα συναισθήματα όταν βάζει γκολ ο Ολυμπιακός και όταν τα βάζει η εθνική Ελλάδας. Αλλά και την εθνική τη γουστάρω. Και θα χαρώ όταν πάει καλά. Και θα χαρώ διπλά όταν ξέρω ότι η συμβολή του Ολυμπιακού είναι μεγάλη. Βεβαίως, έχουμε δει την εθνική έρμαιο των μανατζαραίων και των βαζέλων "τεχνοκρατών". Εντάξει, εκεί θα τα αναδείξουμε.

Υ.Γ Δε θυμάμαι άλλο παίχτη στον Ολυμπιακό να έχει τη σωματοδομή και την αντοχή του Σεμπά. Αν είχε λίγο καλύτερη τεχνική αυτός ο παίχτης θα έπαιζε στην Αγγλία ή την Ισπανία. Όποιος θυμάται, ήταν και ο μόνος που φάνηκε να ξεχωρίζει μέσα στο emirates, ανάμεσα σε τόσους μαυρούκους της Άρσεναλ. Έμοιαζε σαν τον Κομάν στο ματς του Μονάχου. Επέλαση.

Εικόνα john

Ο Σεμπα εχει παράξενη σωματοδομή. Μου θυμίζει αθλητή στίβου.Απο μπάλα πάντως μέτρια πράγματα...

Εικόνα Chief Bromden

Ενθαρρυντικό πως με εξαίρεση τον αγώνα με τον Πλατανιά έχουμε μπει στο 2016 πολύ καλά. Σημαντικό όσο πλησιάζουμε στα παιχνίδια με Άντερλεχτ.
Ο Σίλβα έχει αποδειχθεί πως είναι μεγάλος μάστορας στο service...
Tον Φορτούνη τον συνέφερε στο άψε σβήσε, ξεπερνάει την κοιλιά ο Πάρντο μετά από λίγες δόσεις πάγκου, Ο Μαζουακού έχει σοβαρευτεί, Ο δυσαρεστημένος Ντουρμάζ στην αρχή της χρονιάς τώρα πετάει και κερδίζει θέση στην Ευρώπη, ο παροπλισμένος Σερβάκος μπαίνει για τα καλά στο rotation, ο Κασάμι που το καλοκαίρι είχε το μυαλό του στην μεταγραφή στηρίχθηκε και πρόσφερε στην Ευρώπη και τώρα ξανά στα πιτς αφού δεν ανταποκρίνεται, το ίδιο και ο Σεμπά μέχρι και την χθεσινή του εμφάνιση. Από την άλλη ξεφορτώθηκε όσους δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν ακόμα και αν ήταν δικές του επιλογές (Ερνάνι).
Το σημαντικότερο; Όλα τα παραπάνω τα έχει καταφέρει κρατώντας τα αποδυτήρια. Οι παίχτες βλέπουν πως είναι δίκαιος και δεν έχει εμμονές...

Εικόνα savvas gridlock

Ο Κασάμι πρέπει να σοβαρευτεί. Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάει, χαραμίζεται.

Εικόνα vagio

Ο Κασαμι ειναι βλακας. Λογια, προσοντα και απο ουσια τιποτα. Τα ιδια ακριβως με περσι. Φορτσατος στην αρχη, εξαφανισμενος μετα τους ομιλους. Συν το οτι στο ματς της χρονιας ηταν απογοητευτικος.
Δεν προκειται να σοβαρευτει. Η μαλλον, ας σοβαρευτει αλλου. Θελουν και ευρωπαικες καριερες με τετοια μυαλα τα μαλακισμενα.

Εικόνα Antreas7

Φέτος υπάρχει μια σοβαρότητα που όντως δεν υπήρχε παλαιότερα. Αυτό το πιστώνεται ο προπονητής, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίχτες (μιας και σαν λαός έχουμε μια πιο ...παρταλίστικη νοοτροπία).
Από εκεί και πέρα περιμένω τον Υπουργό και τα κανάλια να ξεσηκωθούν για τα μπουκάλια που έπεφταν σε όλο σχεδόν τον αγώνα. Για ένα αναπτήρα στα Περιβόλια μας τα ζάλισαν. Ή μήπως ο ΚΑΠ λέει κάπου ότι αν στόχος είναι παίχτης του Ολυμπιακού δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας;

Εικόνα savvas gridlock

Oύτε ένας δεν ασχολήθηκε με τα μπουκάλια. Μόνο ο Βέργης είπε μισή κουβέντα χθες στο Kick Off, στα πεταχτά. Θα κάνουμε βίντεο.