ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 30-31/1



Είδαμε σε προηγούμενο άρθρο το πού έφτασε η προπαγάνδα των ΜΜΕ της τρόικας Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη.
 
Βλέποντας κομμάτι-κομμάτι αυτό το τελευταίο άρθρο του sdna.gr, το οποίο αποτέλεσε τη βάση για το ''αυθόρμητο'' ρεπορτάζ στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, ελέγχουμε τη συμπεριφορά των διαιτητών το Σ/Κ που μας πέρασε.
 
Ο Ανδρέας Παππάς συνεχίζει να παίρνει σερί ορισμούς μετά το διακοπέν ντέρμπι της Λεωφόρου και τώρα θα σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος. 
 
Πάμε να δούμε τη διαιτησία του Παππά στην Τούμπα, μέσα από τον ΣΚΑΙ πάντοτε και τον Παναγιώτη Βαρούχα.
 
Ο βοηθός Μπαλτάς στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίμπερο του ΠΑΟΚ, ο άλλος βοηθός Κούλα Χασάν ήταν σέντερ φορ του ΠΑΟΚ κι έκανε το 1-0, ενώ ο Παππάς που ''έπαιρνε σερί ορισμούς ως επιβράβευση για το ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακός που διέκοψε'' κατάπιε ένα πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου.
 
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος που είχε δώσει τα δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή, ορίστηκε στο ΑΕΚ-Βέροια.
 
Ένα λάθος έγινε στο ματς, με ένα οφσάιντ ''στο φτερό του αεροπλάνου'' που λέμε, σε προσπάθεια του Αραβίδη της ΑΕΚ. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος απλώς έπρεπε να δώσει επανάληψη στο χαμένο (αρχικά) πέναλτι του Μπουονανότε. Έτσι ''αδίκησε'' ο Καλογερόπουλος (που είναι ''του συστήματος'', αφού ''έδωσε 2 πέναλτι φέτος στην Κομοτηνή υπέρ του Ολυμπιακού'') την ''κακόμοιρη ΑΕΚ, που όλοι την κυνηγάνε''...
 
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος που είχε αποβάλει αδίκως τον Κυριακίδη (είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ) στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, θα πάει στα Περιβόλια να σφυρίξει Πλατανιάς-Παναθηναϊκός.
 
Αν ο διαιτητής Παπαδόπουλος ήθελε, θα σφύριζε 2 πέναλτι υπέρ του Πλατανιά. Καμία από τις 2 περιπτώσεις που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι ξεκάθαρη παράβαση, αλλά ο ''στημένος'' διαιτητής, ο διαιτητής ''του συστήματος που κυνηγάει τον ΠΑΟ για να αβαντάρει τον Ολυμπιακό'', τέτοιες φάσεις τις σφυρίζει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε.
 
Τον ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός θα διευθύνει ο Μάριος Λαμπρόπουλος που ορίστηκε για τρίτη φορά φέτος σε αγώνα των «ερυθρολεύκων».
 
Ο οπαδός του ΠΑΟ Λαμπρόπουλος από τον Πύργο δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος στο ματς. Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα όμως, ''ρεσιτάλ'' έδωσε ο βοηθός Δίπλαρης από την Καρδίτσα, εις βάρος του Θρύλου πάντοτε.
 
Τι βλέπουμε με λίγα λόγια; ΟΛΑ όσα προέβλεπαν πριν τα ματς το sdna.gr και ο ΣΚΑΙ, διαψεύστηκαν. Κι αντί να ζητήσουν συγγνώμη για το θόρυβο που σήκωσαν, συνεχίζουν τη λάσπη. Ο διευθυντής του sdna.gr, Βασίλης Παπαθεοδώρου, πάλευε να μας πείσει στο ραδιόφωνο του Sport FM και στον ΣΚΑΙ ότι ''προκάλεσε ο Λαζαρίδης του Ατρομήτου, γι'αυτό έφαγε το αντικείμενο από τα επίσημα της Τούμπας''.
 
Τι ''προκλητικό'' έκανε ο Λαζαρίδης; Με το που έβαλε το γκολ, έκανε αυτήν εδώ τη χειρονομία, που παρατηρείται σε όλα τα γήπεδα του πλανήτη.
 

 
Αν είχε φάει μπουκάλι στο Καραϊσκάκη ο Λαζαρίδης, θα υπήρχαν αιτήματα επέμβασης των κυανόκρανων του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ. Τώρα μένουμε στην ''αναίτια πρόκληση εκ μέρους του Λαζαρίδη''. Συζητούσαμε για μέρες και συζητάμε ακόμη τον αναπτήρα που πέταξε ένας βλάκας από την κερκίδα των Ολυμπιακών στον Κουλιμπαλί, στο ματς Πλατανιάς-Ολυμπιακός, αλλά για τους καφέδες που έτρωγε ο Φορτούνης στα Γιάννινα προχθές δεν ακούμε κάτι, πέρα από μία ατάκα 5 δευτερολέπτων του Βασίλη Βέργη στον ΣΚΑΙ, δίχως εικόνα της φάσης φυσικά. Δεν ρίξανε γαύροι τους καφέδες, να βάζουμε ''κόκκινα κυκλάκια'' και να δείχνουμε 100 φορές το περιστατικό, κατ'εντολή του παιδόφιλου καταζητούμενου από την INTERPOL καναλάρχη Ιωάννη Αλαφούζου, που συντονίζει τα πάντα. Ίσα ίσα, εδώ παίκτης του Ολυμπιακού δέχτηκε το αντικείμενο, οπότε το περνάμε στα ψιλά. Για να μην πούμε κιόλας ''καλά έπαθε, προκάλεσε, επειδή έβαλε 2 γκολ κι έδωσε 1 ασίστ το παιχνίδι''...
 
Άνθρωποι παίρνουν ΕΠΩΝΥΜΑ στα ραδιόφωνα και καταγγέλουν την ''αγαστή'' συνεργασία ΠΑΕ ΠΑΟ-Αστυνομίας, ώστε να μεταβληθεί σε κοτέτσι το δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να αλωνίζουν οι επιδοτούμενοι οργανωμένοι της greenwin Μπύρας 13, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά κανείς δεν ενοχλείται. Αν υπήρχε η ίδια καταγγελία για το Καραϊσκάκη, μπορεί να έφτανε και με επερώτηση στη Βουλή, από κάποιον πρόθυμο απατεώνα αντιολυμπιακό βουλευτή.
 
Καταλάβατε τώρα γιατί αποκαλούμε ψεύτες, απατεώνες, προπαγανδιστές και ΑΛΗΤΕΣ τους δημοσιογράφους που χαλάνε τα μυαλά του κόσμου; Και τονίζουμε για μία ακόμη φορά, η απάντηση σε όλα αυτά ΔΕΝ έρχεται στο γήπεδο. 19 νίκες και 1 ισοπαλία σε 20 ματς έχει ο Ολυμπιακός φέτος, αλλά αυτοί συνεχίζουν απτόητοι τη λάσπη, επειδή πληρώνονται για να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Η απάντηση στη λάσπη είναι αγωγές από την ΠΑΕ. Όχι μηνύσεις. Αγωγές, για να πληρώσουν και να μάθουν άλλη φορά να το βουλώνουν πριν αποφασίσουν να πουν ψέματα εις βάρος του Ολυμπιακού.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Όπως ορθότατα παρατήρησε ο φίλος κι αδελφοσύγγαυρος Τάσος, το ζήτημα δεν είναι το αν παρατηρείται αυτού του είδους ο πανηγυρισμός σε όλα τα γήπεδα στον πλανήτη, αλλά το αν είναι ανήθικο-άσεμνο-υβριστικό το να πανηγυρίζει κανείς έτσι. Μάλλον πικαριστικό είναι παρά το οτιδήποτε άλλο. Ας φανταστούμε μια ανάλογη περίπτωση πανηγυριού στο Καραϊσκάκης, που παίκτης π.χ. του πόα, μας πίκαρε με το δάκτυλο στο στόμα. Θα είχαν ξεσηκωθεί τα Παπαθεοδωράκια και θα μας έριχναν το ανάθεμα, ΑΝ είχε τύχει να χτυπηθεί από αντικείμενο ακριβώς επειδή πανηγύρισε, έφη Τάσος.

Εικόνα MIKE.A

Φιλε μου το εχει κανει και ο Βιερινια στο Καραισκακη στο 1-1 για το κυπελο και δεν συνεβει τιποτα! Ο Αθανασιαδης μαλιστα οταν σκοραρε εναντιον μας αλλα και επι του Αρη τα εκανε αυτα αλλα και χειρωτερα!
Ο πουστοΠαπαθεοδωρου που την Κυριακη το βραδυ στον ΣΚΑΙ μιλουσε για τον Λαζαριδη οτι προκαλεσε! Νομιζεις οτι αν αυτο γινωταν στο Καραισκακη θα μιλαγε για προκληση του παιχτη η θα ξεσηκωνε τον κοσμο για να τιμωρηθει ο ΟΣΦΠ; Αυτοι ομως που το εχουνε παρακανει ειναι της ΑΕΚ! Η κωλοφυλλαδα τους η κιτρινιαρα ενω ειχε στο πρωτοσελιδο τοτε αυτο που ειχε γινει στον Πλατανια με τον αναπτηρα, για αυτο που εγινε στην Τουμπα με τον Λαζαριδη δεν ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τουλαχισον η κωλοπρασινη φυλλαδα κατι εγραψε (για τον Λαζαριδη) αλλα αυτο βεβαια γιατι που εχουν τιμωρηθει!

Εικόνα MIKE.A

Και βεβαια στο σκατοΣΚΑΙ την Κυριακη το βραδυ στις αμφισβητουμενες δεν ειχαν την φαση με τον παιχτη του ΠΑΣ που παταει στο κεφαλι το Σερβακι, και ουτε το κλαδεμα απο πισω που εγινε στον Μαζουακου που εκει οχι μονο κοκκινη θα μπορουσε να δωθει αλλα ουτε και κιτρινη! Δεν ξερω μαλιστα αν δωθηκε και φαουλ! Ενω την φαση με τον παιχτη του Πλατανια που πηγε με τα δυο ποδια σε βαζελο παιχτη την ειχανε!
Ακομα περιμενω τον παιδεραστη να τουιταρει για αυτο που εγινε στον Λαζαριδη στην Τουμπα, οταν το ειχε κανει (τουιταρει) μολις τελειωσε το Πλατανιας - ΟΣΦΠ για τον αναπτηρα που επεσε! Δεν ντρεπεται πια ο ξευτηλας που ουτε τα προσχηματα δεν κραταει!

Εικόνα red apple

Nαι! Ομολογώ! Είμαι κι εγώ ψεύτης, απατεώνας προπαγανδιστής και αλήτης που χαλάω τα μυαλά των πρασινοκοτρινωμπαοκτζίδων!

Εικόνα Romain

Απλά οι Φιλιπινεζες των τριών stooges πληρώνονται για να κάνουν το ΆΣΠΡΟ ΜΑΎΡΟ.
Πιο φανερός βέβαια ο Φαπα-Θεοδωρου, αλλά και οι Ασβεσταδες, βεργηδες, καθώς και η πλειοψηφία των λοιπών από τα σκατοσαιτς.
Ότι και να γίνει προσπαθούν να το γυρίσουν και να ευνοεί τον παιδοφιλο.
Τους έχουνε όμως πάρει χαμπάρι.

Εικόνα Count Cagliostro

Αυτό με τον Λαζαρίδη ειδικά είναι το κάτι άλλο. Έπρεπε να του βγει το μάτι για να το δώσει στον διαιτητή και αυτός να το διπλαρώσει στην λαδόκολα του φύλλου αγώνος.

Την άλλη φορά τα βέλη του Κλάους θα θεωρηθούν προκλητικά και θα επιστραφούν και αυτά από την εξέδρα που φυσικά "δεν θα φταίει σε τίποτα" που λένε και οι ΑΡΔ.