ΤΑ "ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Αντιγράφουμε  από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016  - Με πρωτοβουλία του Προέδρου μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός στέκεται δίπλα και στους πρόσφυγες. 

Πράγματα που για τους περισσότερους θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, εν έτει 2016 δεν είναι και τόσο. Ειδικά για συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες και τις ίδιες τους τις ζωές. Μια μερίδα φαγητό για παράδειγμα μοιάζει αυτονόητη για τους περισσότερους. Γι' αυτούς τους ανθρώπους, δυστυχώς, δεν είναι.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, για τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι αυτονόητο το ν' απλώσει ένα χέρι βοήθειας. Να προσφέρει κάτι που σε μερικούς μοιάζει λίγο αλλά γι' αυτές τις χιλιάδες ταλαιπωρημένες ψυχές είναι πολύ. Είναι, κυριολεκτικά, ζωτικής σημασίας...

Η αγκαλιά αγάπης του Θρύλου και του διοικητικού ηγέτη του άνοιξε και γι' αυτή την άκρως ευαίσθητη, ειδικά αυτή την περίοδο, κοινωνική ομάδα. Με εντολή του κ. Μαρινάκη οι κουζίνες του «Γ. Καραϊσκάκης» άρχισαν από σήμερα (4/3) να μαγειρεύουν και θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό. Φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά σ' αυτές τις χιλιάδες κόσμου κάθε φύλου και ηλικίας.

Η αρχή έγινε σήμερα (4/3) το απόγευμα (18:30) στις Πύλες Ε1, Ε2 και Ε3 του Λιμανιού του Πειραιά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Ένα βαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός άρχισε να διανέμει το φαγητό στον κόσμο. Πάνω από 1.300 μερίδες καθημερινά θα συνεχίσουν να διανέμονται. Την αγκαλιά αγάπης του Θρύλου «σχημάτισαν» στο σημείο ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Κυριάκος Δουρέκας, και ο συντονιστής της διαδικασίας και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ κ. Βασίλης Βασιλειάδης.

Μιλώντας γι' αυτή την σπουδαία και απολύτως ανθρώπινη πρωτοβουλία, ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ανέφερε: «Στεκόμαστε δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα. Για να φύγεις από το σπίτι σου και να ξενιτευθείς σημαίνει ότι δεν περνάς καλά. Φανταστείτε τι τρόμος και βομβαρδισμοί υπήρχαν στη χώρα τους για να φύγουν. Εμείς, σαν Ολυμπιακός, και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης προσωπικά, έθεσε σε λειτουργία όλες τις κουζινές του γηπέδου Καραϊσκάκη και φυσικά όλο το προσωπικό. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε πάνω από 1.300 μερίδες φαγητού κάθε μερα γι' αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και βρίσκονται εδώ. Ήταν το λίγοτερο που μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε και εμείς την προσπάθεια του ελληνικού κράτους. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη τη διαμονή τους αν και καταλαβαίνουμε ότι δε μπορεί να είναι καλή αυτή η διαμονή, μην κρυβόμαστε. Απλά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να είναι πιο βιώσιμη η διαμονή τους εδώ. Σαν Ολυμπιακός υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

- Αφού δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για την πρωτοβουλία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και του Προέδρου του και προτού περάσουμε στα ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν. θεωρούμε σκόπιμη την αναπαραγωγή μέρους μιας ακόμα ανάρτησης.  Αυτή την φορά από την ιστοσελίδα  badiera.gr. Προκειμένου να δούμε την επίσημη θέση της Χρυσής Αυγής για τους ανθρώπους στους οποίους η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε φαγητό...
 
25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015  "Αγριος καβγάς Μπουτάρη με Χρυσή Αυγή για τους πρόσφυγες. 
Πανδαιμόνιο επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τον δημοτικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο να ανταλλάσσουν πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στη συζήτηση για τους πρόσφυγες που φτάνουν στην πόλη. Μιλώντας για τους πρόσφυγες ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος είπε ότι είναι λαθρομετανάστες και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τους Σύρους πρόσφυγες λιποτάκτες που φεύγουν από την πατρίδα τους και δεν πάνε να πολεμήσουν για την πατρίδα τους."

- Τέλος αντιγράφουμε κι από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:  

10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 "Ιδιώνυμο αδίκημα τα συσσίτια και οι αιμοδοσίες για Έλληνες.
Τον τρόμο του καθεστώτος απέναντι στην αλληλεγγύη που επιδεικνύει η Χρυσή Αυγή στον δοκιμαζόμενο Λαό μας αποδεικνύουν οι σιωπηρές διατάξεις του Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Σύμφωνα με τις δευτερεύουσες διατάξεις του νομοσχεδίου «ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, θα συνιστά πλέον προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος». Η είδηση παρουσιάστηκε από τα διάφορα ΜΜΕ συνοδευόμενη από φωτογραφίες από συσσίτια της Χρυσής Αυγής, υπονοώντας τον φωτογραφικό χαρακτήρα της εν λόγω διατάξεως. Απαιτούν, δηλαδή, η αλληλεγγύη, είτε αυτή εκφράζεται μέσω συσσιτίων, είτε μέσω αιμοδοσιών, είτε μέσω οποιασδήποτε άλλης παροχής να περιλαμβάνει τις διεθνιστικές ιδεοληψίες τους. Είναι σαφές ότι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένας ρατσισμός. Εναντίον των Ελλήνων!"

Όπως καταλάβατε με πρωτοβουλία του Βαγγέλαρου Μαρινάκη ο επίσημος Ολυμπιακός έδωσε τρόφιμα σε αυτούς που ΕΠΙΣΗΜΑ ή Χρυσή Αυγή θεωρεί " λαθρομετανάστες, απελαστέους, λιποτάκτες και προδότες". Από την μια ο Μαρινάκης βάζει πλάτη προκειμένου να έχουμε "συσσίτια για τους πρόσφυγες" και από την άλλη η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για "συσσίτια μόνο για Έλληνες".

Τι έχουν να μας πουν άραγε οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι που κατονόμαζαν τον Μαρινάκη ως χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής; Θα μπορέσουν να εξηγήσουν και στο δικαστήριο  από πού άντλησαν τις ..."πληροφορίες" τους αυτές οι λουμπίνες, εφόσον τους ζητηθεί ;

Πόσο φιλικά  μπορεί να στέκεται η Χρυσή Αυγή προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ρε καραγκιόζηδες την στιγμή που ο τελευταίος προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες δημοσίως; Και αντιστρόφως, πώς γίνεται ο Μαρινάκης  από την μια να ενισχύει οικονομικά την Χρυσή Αυγή και να θέλει να τα'χει καλά μαζί τους "γιατί υπάρχουν κοινά συμφέροντα" και επειδή "υπάρχουν πολλοί φασίστες στον Ολυμπιακό" ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ;;

Πώς να αισθάνονται άραγε ορισμένοι δικοί μας "ευαίσθητοι" που έχαφταν τόσο καιρό τις συκοφαντίες των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ που συνέδεαν τον Μαρινάκη με την Χρυσή Αυγή;;

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ: ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΔΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ...ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. 

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα kakoslikos666

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Εικόνα DRAZA

Νομίζεις ότι είναι αυτός ο κατάλληλος χώρος για να τα πεις αυτά φίλε;;

Θα σε παρακαλούσα να κοιτάξεις καλύτερα σε ποια ιστοσελίδα μπήκες και να εναρμονισθείς με τους κανόνες του χώρου που φιλοξενεί την άποψή σου.

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΝΟ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

Εικόνα Giannis

Αμα μοίραζε κάνα τοστ το καραφλο αγόρι κάτω από το σκα(τα)ι θα μας είχαν ζαλίζει τα φρύδια....Μπράβο στον βαγγελα μας την καλή πράξη την κανείς χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα...ακούς ξεφτιλα λαθρεμπορα;
Παντως drazare επικοινωνιακά μας έχουν 100-0 γιαυτό ή δουλειά που κάνετε για μας είναι ανεκτίμητη...

Εικόνα DRAZA

Mα ρε φίλε δεν βλέπεις τι ντόρος γίνεται έτσι κι αλλιώς με τις δενδροφυτεύσεις και τους καθαρισμούς ακτών;;

Αν το καραφλό αγόρι μοίραζε κανένα τοστ κάτω από το κανάλι του πάντως, καλό θα ήταν να πάνε μόνο ενήλικες ...ή αν πάνε παιδιά να πάνε με τους γονείς τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ.

Εικόνα Giannis

Αμα μοίραζε κάνα τοστ το καραφλο αγόρι κάτω από το σκα(τα)ι θα μας είχαν ζαλίζει τα φρύδια....Μπράβο στον βαγγελα μας την καλή πράξη την κανείς χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα...ακούς ξεφτιλα λαθρεμπορα;
Παντως drazare επικοινωνιακά μας έχουν 100-0 γιαυτό ή δουλειά που κάνετε για μας είναι ανεκτίμητη...

Εικόνα DRAZA

Όσον αφορά το επικοινωνιακό, αυτό που λες συμβαίνει γιατί οι στρατευμένοι κονδυλοφόροι υπέρ του "τρίο" είναι πολύ περισσότεροι και επειδή οι λεγόμενοι "αντικειμενικοί" ιστότοποι, αυτοί που δεν θεωρούνται οπαδικοί εν πάση περιπτώσει είναι όλοι εναντίον μας. Όχι γιατί οι δικοί μας δεν κάνουν καλή δουλειά.

Κάνω πολλά λάθη τελευταία, συντακτικά και τυπογραφικά ...δεν με πάει καλά.

Εικόνα thita

Έτσι θα πηγαίνει,όσο ο Αλαφούζος βρίσκει στα τσιράκια του δουλειές στον ΟΤΕ κι όσο ο Νιαου ελέγχει την διαφήμιση του ΟΠΑΠ.

Εικόνα DRAZA

Πικρή ιστορία το πώς βρέθηκε ο Τίγρης στον οπαπ. Την έχουμε αναφέρει σε άλλη ανάρτηση στην οποία εξηγούσαμε τα έργα και τις ημέρες της εγκληματικής οργάνωσης των εκβιαστών.

Και θα επανέλθουμε ...δεν το έχουμε ξεχάσει. Απλά η επικαιρότητα μας προλαβαίνει.

Εικόνα thita

Πικρή,πικρή,φταίει κι ο σωκρατης βέβαια που του προσφέρθηκε σχεδόν στο πιάτο κι αδιαφόρησε.

Να επανέλθετε λέει,ποσό περιμένω εναγωνίως. Το αφιέρωμα στον οντονι το απόλαυσα,μια και πολλοί δικοί μας είχαν φάει παραμυθάκι με το γκαζεττα,ότι και καλά είναι αντικειμενικό αφού έχει εδώ και έναν χρόνο περίπου γίνει πιο προσεκτικό (πήρε βλέπεις τα πρωτεία του αντί-Ολυμπιακού γλυψιματος ο πρασινοφρουρος με το νέο σάιτ κι έπρεπε ο οντονι από κάπου να μαζέψει νέο κοινό) και τσακωνομουν μαζί τους.

Εικόνα DRAZA

Και που δεν τον κυνήγησε τον Μελισσανίδη μετά να του κάνει λίγο δύσκολη την ζωή...

Εικόνα thita

Ναι,ποσο δίκιο έχεις,το είδαμε πρόσφατα και με τον ιππόδρομο,που είχε μεγάλη ευκαιρία να τον ξεπατώσει τον ΟΠΑΠ,γενικά λίγο έχει παρατήσει τις μπίζνες ο σωκρατης,καλή του ώρα.

Εικόνα DRAZA

Kουράστηκε να τους ξεπατώνει ...έχει και μια ηλικία ...να'ναι καλά.

Εικόνα Giannis

Drazare προς θεού δεν ειπα ότι δεν κανουν καλή δουλειά οι ρεπόρτερ μας...απλά είναι λίγοι και δεν ακούγονται πολύ...γιαυτό όλοι μας ονειρευόμαστε ένα κανάλι με μανωλαρο,μπαμπινο, βερβελε,Νικολακόπουλο,καρπετ,Τάκη κ Άκη και φυσικά όλο το RATM!!!!!Βαγγελα μας καντο έτσι και θα δεις πως θα γεμίσουν τα σκαλιά του οαεδ μετά....και όσο για τα λάθη που λες αφού ξέρεις και συ που καιρός για γράμματα......!!!!!!!
Υγ: Να σαι καλά DRAZARE και όλα τα παιδιά στο ρατμ...είσαστε ο πραγματικός Ολυμπιακός φάρος μέσα στη σκατομαυριλα των αρδομμεδων.

Εικόνα DRAZA

Όχι και σε κανάλι ρε φίλε. Μια χαρά είναι η ιστοσελίδα. Υπάρχουν Ολυμπιακοί να βγουν στο κανάλι και να τα πουν μια χαρά εφόσον πάρει σάρκα και οστά ένα τέτοιο εγχείρημα.

Εικόνα Aprosarmostos17

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον Μαρινάκη. Οι μεγάλοι άντρες δεν κρίνονται από τα λόγια, αλλά από τις πράξεις τους.

Εικόνα DRAZA

Μπράβο στον Ολυμπιακό και στον Πρόεδρό του. Και να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί το βιολί των συκοφαντιών.