ΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ



"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.
 
Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.
 
Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων".
 
Για τα παραπάνω μας ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σημερινή ανακοίνωσή της. Κι ύστερα και από αυτήν την απόφαση - παρωδία, δεν θα μπορούσε παρά να προκύψει μια σειρά από ερωτήματα που ζητούν απάντηση.
 
- Με ποιον τρόπο ακριβώς τιμωρούνται αυτοί που έχουν προκαλέσει τα επεισόδια; Αναφερόμαστε τόσο στην ΠΑΕ που δεν είχε φροντίσει να αποβάλει από τους κόλπους της τους ταραξίες ...όσο και στους οπαδούς της ομάδος, στο γήπεδο της οποίας είχαμε τα επεισόδια. Με ποιον τρόπο διαχωρίζεται ο θύτης από το θύμα ύστερα από μια τέτοια απόφαση κύριε Κοντονή;;
 
- Ποιος θα αποζημιώσει όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και παρ'όλα αυτά δεν θα δουν την ομάδα τους στο γήπεδο; Παρότι οι ίδιοι και η ομάδα τους δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη. Ασφαλώς δεν μιλάμε μόνο για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Θα τους αποζημιώσεις πληρώνοντας από την δική σου τσέπη κύριε Κοντονή;
 
- Τα έσοδα που αναλογούσαν στο κράτος από τα εισιτήρια που θα μάζευαν οι ημιτελικοί και ο τελικός δεν τα θέλεις Κοντονή αβέρτε; Ρώτησες την Ομοσπονδία αν έχει την ίδια άποψη; Τους υπόλοιπους ...ενδιαφερόμενους τους ρώτησες; Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό, ότι δεν μιλάμε για το κύπελλο κάποιου ερασιτεχνικού αθλήματος για να μπορεί να παρεμβαίνει η πολιτεία σαν να πρόκειται για το μαγαζί της. Μιλάμε για κύπελλο που διεξάγεται μεταξύ Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών. Υπεύθυνη για την ομαλή κι ασφαλή διεξαγωγή του Κυπέλλου είναι πρωτίστως η ΕΠΟ! Εκτός κι αν θέλεις νέα ντράβαλα με την δικαιοσύνη και τους ...ξένους κύριε Κοντονή.
 
- Τα έσοδα που θα προκέκυπταν μέσα από το νόμιμο ποσοστό για τα ερασιτεχνικά τμήματα των ομάδων που συμμετέχουν στο κύπελλο ποιος θα τα καλύψει κύριε Κοντονή; Δώσε μια λύση για τα διαφυγόντα κέρδη των ερασιτεχνικών τμημάτων λόγω της απόφασής σου ρε Υφυπουργέ γίγαντα ...εσύ που κόπτεσαι για το υγιές κομμάτι του αθλητισμού.
 
- Νομιμοποιείται ή όχι ο κάθε κακόπιστος να πει ότι όλο αυτό το γαϊτανάκι ήταν σχεδιασμένο και πως ο στόχος εξ'αρχής ήταν να΄χουμε κύπελλο χωρίς κόσμο κύριε Κοντονή; Και μάλιστα με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις αφού μπρος στον φόβο της οριστικής αναβολής και του grexit θα έκαναν όλοι τουμπεκί;; Μήπως έτσι εξηγείται τελικά και η ένοχη σιωπή όλων των υπολοίπων ...θιγόμενων σωματείων; Μήπως ήταν μιλημένη η δουλειά;
 
- Και για να'χουμε καλό ερώτημα, γιατί δεν εξετάζεις το ενδεχόμενο τοποθέτησης ξένων διαιτητών και στο μπάσκετ κύριε Κοντονή; Γιατί δεν στέλνεις και στην ΕΟΚ ένα κλιμάκιο να την ελέγξει για τυχόν οικονομικές ατασθαλίες; Ή μήπως εκεί δεν υπάρχουν ζητήματα "προς διερεύνηση"; Γιατί δεν κάνεις και στον Σωλήνα τις μαγκιές που κάνεις στον Γκριτζίκη ...μπας και μάθουμε -έστω κατόπιν εορτής- ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ WILD CARD ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ '14;;
 
Μήπως πρέπει να τα κάνουμε πουτάνα κι εμείς σαν τους παοκτσήδες, στα παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι τους τελικούς του μπάσκετ για να πάρεις μπρος;;
 
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Antreas7

Αύριο όσοι πάμε στο γήπεδο πρέπει να ασχοληθούμε με τον πρόεδρο του 15μελούς. Να ακούσει και αυτός ό,τι άκουσε κάποτε και ο "κουρασμένος". Γιατί νομίζουν ότι θα παίζουν με το Θρύλο. Και μια παρότρυνση προς την ΠΑΕ. Αύριο να απαγορέψει την είσοδο στο γήπεδο όλων των πολιτικών, ανεξαρτήτως κόματος. Αφού δε θα δούμε το Θρύλο στο κύπελλο, ούτε κι αυτοί να δουν το Θρύλο από κοντά. Ποτέ ξανά, μέχρι να πάρουν θέση στη Βουλή.

Εικόνα DRAZA

Γίγαντα Αντρέα εγώ θα σου το πω αλλιώς. Εκτός και πέραν της ΠΑΕ θα πρέπει Ο ΚΟΣΜΟΣ να μην επιτρέψει την είσοδο πολιτικών στο γήπεδο ...ανεξαρτήτως κόμματος.

Πάμε τώρα και στο άλλο θέμα που θίγεις. Ακόμα και ο κουρασμένος, υπέμεινε καρτερικά τα μπινελίκια του και δεν έκανε τίποτε. Είσαι σίγουρος ότι επί ..."βασιλείας" του προέδρου του 15μελούς θα γίνει το ίδιο;;

Εννοείται όμως ότι συμφωνώ και με το δεύτερο σκέλος της τοποθέτησής σου.

Εικόνα Antreas7

Κοίτα, με κάθε επιφύλαξη το λέω, απ' ό,τι μου είχε πει κάποιος χωμένος στα κόμματα, ο κουρασμένος δεν ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο. Άλλος ασχολιόταν, υπουργός Δημ. Τάξης και πρωτοκλασσάτο στέλεχος της κυβέρνησης. Όταν έφτασαν στα αυτιά του κουρασμένου τα μπινελίκια, θορυβήθηκε (για να μη χάσει ψηφοφόρους φυσικά) και η αφαίρεση βαθμών και ο μηδενισμός για το ματς στη Ν. Σμύρνη εξαφανίστηκε και ο υπουργός υποβιβάστηκε από Δημ. Τάξης σε πολιτισμού. Αυτά μου είχε πει και τα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Οπότε η λεκτική εκτόνωση δε βλάπτει.

Εικόνα DRAZA

H λεκτική εκτόνωση δεν έβλαψε ποτέ. Απλά δεν έχω ικανό τον καταληψία να κάνει μια σκέψη που (θα) την έκανε ακόμα και ο κουρασμένος.

Εικόνα CostasS

Καλησπέρα σε όλους τους γαύρους (πρώτο post γαρ).
Θα συμφωνήσω 100% με τον φίλο Ανδρέα, ακριβώς τα ίδια ήθελα να πω. Είναι καιρός να τα ακούσουν και κάποιοι πιο υψηλά ιστάμενοι (εδώ γελάμε!) για την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους και στη διαχείριση των ποδοσφαιρικών (εκτός των άλλων) λειτουργιών της χώρας. Η δύναμη της ομάδας είμαστε εμείς (όπως λέει και ο ύμνος) και πρέπει εφόσον τα επίσημα όργανά της δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιδράσουν όπως πρέπει στον πόλεμο που γίνεται κατά της ομάδας, να δράσουμε ανάλογα και ίσως πιο δυναμικά.
"Τρελλογιατρέ, γ**ώ τον υπουργό, γ**ώ το βάζελο και τον δικεφαλό
Τον Αλαφούζο, τον ΣΑΒΒΙΔΗ, τα μ****ά και τον Μελισσανίδη τον λαθρέμπορα"
Μήπως είναι καιρός να ακουστεί:
"Τίνος είναι Περιστέρα τα παιδιά....?" κατά το "Τίνος είναι ρε Νατάσσα τα παιδιά?"

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ ως προς το ότι ο κόσμος είναι αυτός που στα πλαίσια της νομιμότητος θα πρέπει να τιμωρήσει αυτά τα ρεντίκολα για τις αποφάσεις που παίρνουν. Ξαναλέω όμως Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ δεν κάθεται όπως κάποιοι φίλοι νομίζουν.

Καλησπέρα και σε εσένα φίλε και καλώς μας ήρθες!

Εικόνα aris belem

Δηλαδή πραγματικά τώρα μάγκες, πείστηκε κανείς από εμάς ότι ο Κοντονής έκανε "ντα" την καραφλόκοτα και καλά ότι θίχτηκε που ματαίωσε - με την αρωγή του παναθηναϊκάκια - την συνάντηση των 4; Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι ο τύπος προσπαθεί έστω να φανεί αντικειμενικός; Είναι οργανωμένο το σχέδιο μάγκες μου και ο σκοπός ο εξής: αποδυνάμωση με κάθε τρόπο και σε κάθε πτυχή του Ολυμπιακού και του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη! Αυτό επιδιώκουν, η λίγδα απ το Ροστόφ, ο απατεώνας της Κούλας και κολλάει κι από δίπλα η καραφλόκοτα μπας και νιώσει ισότιμος του εφευρέτη της αλητείας.
Ο Κοντονής συμφώνησε στην επανέναρξη του Κυπέλλου σκεπτόμενος ο πολιτικό κόστος και μόνο! Τίποτα άλλο δεν μέτρησε, τίποτα δεν συνυπολόγισαν αυτός και ο μπουνταλάς του Μαξίμου, μόνο το ξέσπασμα της αγανάκτησης του λαού του Θρύλου μας. Και ΙΣΩΣ την διεθνή κατακραυγή. Στο ζουμί τώρα, επιδιώκουν με ΚΑΘΕ τρόπο το ξέσπασμα των φιλάθλων μας, για να έρθει γερή καμπάνα. Στο ΣΕΦ, στο Μελίνα Μερκούρη, στο παπαστράτειο, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ επιδιώκουν να εκραγεί ο λαός του Θρύλου μας, αγανακτισμένος πλέον με την αλητεία και την απρόκλητη εύνοια έναντι των απατεώνων. Δηλαδή για να καταλάβω με ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, προσκλήθηκε ο απατεώνας της Κούλας στο Μαξίμου; Με ποιο σκεπτικό ρε γαμώ το κέρατό μου, συνομιλεί η κυβέρνηση μ έναν αποδεδειγμένο απατεώνα; Και πού στο διάολο είναι όλοι αυτοί οι βουλευτές της κυβέρνησης στον Πειραιά; Πού είστε ρε λαμόγια, γι αυτό σας ψήφισε ο κόσμος του Πειραιά, για να πλήξετε με κάθε πούστικο τρόπο τον Ολυμπιακό;
Για να τελειώνουμε και να ξεκαθαρίσω: το θέμα ΔΕΝ είναι κομματικό, είναι όμως ΞΕΚΑΘΑΡΑ πολιτικό! Ό, τι γίνεται, γίνεται με την αρωγή και την στήριξη της κυβέρνησης που απροκάλυπτα στηρίζει και συνεργάζεται με την λίγδα απ το Ροστόφ και τον απατεώνα της Κούλας. Με την στήριξη της κυβέρνησης που παρεμβαίνει ΚΑΙ στην δικαστική λειτουργία και ανατρέπει αποφάσεις ΑΣΕΑΔ και μετατρέπει τα κακουργήματα των άλλων σε πταίσματα και του Θρύλου ένα...στραβοκοίταγμα σε κακούργημα! Καμία εικονική ποινή και καμία ΚΑΙ ΚΑΛΑ δήλωση καταδίκης, δεν μπορεί να καλύψει την συμπαιγνία και τον δόλο.
Ακούστε καλά λαμόγια που μπαίνετε και διαβάζετε και μετά είτε το παίζετε ολυμπιακοί-αντικειμενικοί-ντροπιασμένοι, είτε ρίχνετε λάσπη: ούτε ο υφυπουργίσκος, ούτε ο πρωθυπουργός που τον καλύπτει, ούτε κανένα τσουτσέκι της κυβέρνησης, ούτε κανένα λαμόγιο που χαριεντίζεται με τους απατεώνες, δεν είναι σε θέση να φτάσει ούτε μια τρίχα του μεγαλείου του Ολυμπιακού! Ο λαός του έχει μνήμη και σύντομα θα σας στείλει εκεί που έστειλε και τους υπολοίπους που τόλμησαν να καλύψουν την πουστιά: στον αγύριστο!
Υ.Γ.: Ρε αλήτες ρουφιάνοι του πληκτρολογίου, όλα καλά στο βόλεϊ τώρα, έτσι; Τα...αυτιά του Σπανούλη προκαλούν; Όλα καλά και στο κοτέτσι της Πυλαίας; Για το παιδάκι που βρήκε τραγικό θάνατο τσιμουδιά; Για τις ελλιπείς εγκαταστάσεις τσιμουδιά, ποιος υπουργός ευθύνεται γι αυτά ρε τσογλάνια ή μήπως και γι αυτά φταίει ο Βαγγέλης;

Εικόνα DRAZA

Προσυπογράφω τα όσα αναφέρεις στο υστερόγραφό σου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα κάνω και εγώ μια ερώτηση που προκύπτει από μια αναφορά που κάνεις στην αρχή.

ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΟΚΟΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΚΡΕΞΙΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΑ;;

Κάτι τέτοια βλέπουμε και νομιμοποιούμαστε να λέμε ότι ήταν μαγειρεμένη και σχεδιασμένη η δουλειά.

Εικόνα RED HELL

Με το που ακουσα οτι στον ημιτελικο δεν θα εχουμε κοσμο μου εσπασαν τα νευρα.Επειδη ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΥΓΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ηρθε η ωρα να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ(οχι ολοι αλλα στην συντριπτικη πλειοψηφια)ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.Αυτες οι συμπεριφορες πραγματικα δεν υπαρχουν πουθενα.ΔΕΝ γινεται οπως και να το κανουμε να σπανε καθε χρονο τα γηπεδα τους και στο τελος να την πληρωνουμε εμεις.Οταν φαγαμε την τιμωρια για τον αναπτηρα προσωπικα δεν χαλαστηκα γιατι δεν γουσταρω να πεφτει το παραμικρο μεσα.Με αυτα που γινονται ομως δεν αντεχω αλλο.Γενικα στη ζωη μου ουτε για τσαμπουκαδες εχω ψαχτει ποτε ουτε τιποτα.Αλλα πραγματικα ετσι μου ερχεται μολις ξαναπαιξουμε με ενα απο τα 3 κωλοσωματεια να μπω μεσα και να αρχισω να πεταω μπουκαλια στα μουτρα τους.
Μια δυο τρεις χιλιες δεκατρεις αντε και γαμηθειτε.Ειπαμε καπως πρεπει να τους ανεχομαστε γιατι 20 χρονια στερηση ειναι παρα πολλα.Αλλα μας εχουν περασει για τελειως μαλακες.Εχουν φτιαξει ενα καλοστημενο σκηνικο:οτι και να γινεται κατηγορουμε την ομαδα του Ολυμπιακου και τον κοσμο του.Κανουμε μαλακιες?Φταιει ο Ολυμπιακος.Τα σπανε οι Ολυμπιακοι?Βγαζουμε ολο το μενος μας πανω τους.Αμα ξανακουσω μαλακιες για τον Ολυμπιακο χωρις λογο θα αρχιζω τα βρισιδια πλεον.Ουτε επιχειρηματα ουτε τιποτα.
Πηραν αερα τα μουνοπανα απο το βολει και μας το παιζουν κιμπαρηδες.Ειναι δυνατον ρε πουστη μου να σπανε το γηπεδο τους επειδη νομιζουν οτι αδικηθηκαν και να σου λενε "κυπελλο εμεις η κανεις"?Σε ποια αλλη χωρα γινονται αυτα?Και εχεις και τους ανικανους(γαμω το Συριζα μα το Θεο και ας τολμησει κανα κομματοσκυλο να μιλησει επειδη του θιξαμε το κωλοκομμα)να σου απαγορευει την παρουσια κοσμου ετσιθελικα.
Που θα παει θα τα παρει ο διαολος τα ξεφτιλικια "που ακομα δεν εχουν μαθει ΠΩΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕ ΝΙΚΙΕΤΑΙ και με γαυρους η μανουλα τους γαμιεται".

Εικόνα DRAZA

Είναι η πρώτη φορά που μια ΠΑΕ αλλά και ο κόσμος της - όπως τους χαρακτήρισες - παρανομούν και εγκληματούν ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει όμως. Θα δούμε ποιος θα βγει χαμένος στο τέλος.

Εγώ θα το ξαναπώ και εδώ. Μήπως θέλει ο υφυπουργός να κάνουμε τα ίδια με τους παοκτσήδες στο μπάσκετ;;

Εικόνα Aprosarmostos17

Με διαφορά ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Κατάφερε να κάνει τον λαό του Θρύλου να βράζει από θυμό.

Εικόνα DRAZA

Ύστερα από αυτό που έγραψες εγώ θέλω απλώς να προσθέσω πως είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ ο στόχος του. Στο βήμα που ακολουθεί τον θυμό θέλουν να μας φτάσουνε, στο αμέσως επόμενο βήμα ...κι εμείς δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους.

Εικόνα RedManu

Καλησπέρα σε όλους και... καλώς σας βρήκα..! Να πω δυο λόγια έστω κι αν δεν έχουν σχέση με το άρθρο απλά να, το πρώτο μου post είναι συγχωρέστε με... Σας διαβάζω χρόνια αλλά ποτέ δεν ένοιωσα την ανάγκη να προσθέσω κάτι σε σχόλιο αφού πάντα τα άρθρα ή τα σχόλια με κάλυπταν. Σήμερα όμως, με αφορμή αυτό το άρθρο, (άρα ο DRAZA φταίει που θα με ανέχεστε) αποφάσισα να ενταχθώ στους εγγεγραμμένους... Δεν έχω συναντήσει πουθενά στο νετ άλλο site για τον Θρύλο μας με τέτοιο λόγο όπως εδώ και τέτοια τεκμηρίωση πάντα που ούτε σε "καταρτισμένους δημοσιογράφους" δε συναντάς. Νοιώθω λοιπόν οτι έκανα κάτι σημαντικό που εγγράφηκα εδώ και θα μπορώ όποτε πιστεύω οτι έχω κάτι ουσιαστικό να πω να το μοιράζομαι μαζί σας. Νοιώθω σαν να σας ξέρω τόσο καιρό που σας διαβάζω. Η δουλειά μου είναι ΙΤ αλλά είμαι λίγο... old school... (δεν έχω FB, twitter, instagram και τίποτα από όλα τα μέσα "κοινωνικής απαξίωσης... εεε δικτύωσης, ούτε καν κινητό, το πιστεύετε δε το πιστεύετε...), οπότε το οτι ενώθηκα εδώ μαζί σας δείχνει το πόσο πιστεύω αυτό που κάνετε! Σταματάω να κουράζω. Οτι γίνεται τα τελευταία χρόνια εναντίον του Ολυμπιακού μας, αλλά ουσιαστικά τον Μαρινάκη στοχεύουν πιστεύω είναι πολιτικό. Πριν μου πείτε δεν είναι εδώ χώρος για τέτοιες συζητήσεις, σας λέω το γνωρίζω και το ενστερνίζομαι, απλά το ανέφερα για να πω το εξής: Άσχετα για ποιό λόγο γίνονται όλα πιστεύω οτι πλέον το πράγμα αρχίζει να τεντώνεται επικίνδυνα και η κυβέρνηση πρέπει να το προσέξει πριν ο λαός του Θρύλου μας αντιδράσει ουσιαστικά και όχι παθητικά όπως ως τώρα. Μιας και αναφερθήκαμε σε βουλευτές Πειραιά (κυρίως), θεωρώ οτι ήρθε η ώρα η διοίκηση να συνεργαστεί μαζί τους αλλά και με Δήμο , Περιφέρεια κλπ και να αντιδράσουν δυναμικά, όπως έκανε κάποτε ο Σωκράτης Κόκκαλης με την τότε πολιτική ηγεσία του Πειραιά. Άντε γιατί νομίζω παρατράβηξε το αστείο... Ευχαριστώ και συγγνώμη και πάλι για το... σεντόνι...

Εικόνα DRAZA

Κατ'αρχάς φίλε καλώς μας ήρθες και σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Πλέον θα είμαστε σε θέση να διαβάζουμε κι εμείς εσένα στα σχόλια όπως τόσον καιρό διάβασες εσύ εμάς. Θα γίνει λοιπόν πιο "διαδραστική η φάση".

Πάμε στην ουσία του πράγματος τώρα. Συμφωνώ απολύτως ότι το αστείο παρατράβηξε. Θα σου απαντήσω όπως απάντησα και στον Λουκά παρακάτω. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΙΛΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ. Και όταν έσκασε η είδηση περί αναβολής κινήθηκε. Μην νομίζεις ότι κι εκεί τα πράγματα είναι εύκολα όμως. Πρώτος εσύ έγραψες ότι ο Μαρινάκης έχει γίνει από πολλές μεριές στόχος. Νομίζεις λοιπόν ότι προσφεύγοντας στην δικιοσύνη θα βρει ευήκοα ώτα; Ξέρεις πόσον καιρό πριν είχε κινηθεί νομικά ο επίσημος Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης προσωπικά σε βάρος του Θωμαϊδη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και να καταδικαστεί ο Θωμαϊδης; Τι να κάνει φίλε ο Μαρινάκης στο τέλος να γίνει Τράκης και να αρχίσει τις επισκέψεις, για να μην έχουμε αναβολές και να μην μπαίνουν υποθέσεις ...στο αρχείο; Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Για εμένα λοιπόν πρέπει ο κόσμος να παίξει μπάλα φίλε. Πρέπει να μην αφήσει σε ησυχία αυτούς που ψήφισε και τώρα του σερβίρουν τέτοιες αποφάσεις. Τόσο απλά.

Και θα αναφερθώ και στον Κόκκαλη και στο παράδειγμά σου με τους τότε πολιτευόμενους στον Πειραιά. Αυτό φίλε δεν έγινε από την μια ημέρα στην άλλη και δεν έγινε τόσο εύκολα ξαφνικά μια μέρα. Θυμήσου τι κυνηγητό τι αδικία και τι σφάξιμο είχαμε φάει ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ μέχρι να καταφέρουμε και κάπως να να διαμορφώσουμε τους κατάλληλους συσχετισμούς. Έτσι λοιπόν κινείται και η τωρινή διοίκηση αλλά αποτελέσματα από την μια ημέρα στην άλλη με σημαντική μερίδα του κόσμου να κάθεται στον καναπέ δεν είναι εύκολο να έρθουν.

Πρέπει και να ενεργοποιηθούμε και να έχουμε υπομονή και γερό στομάχι ...όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό τέτοιες ώρες! Δεν γίνεται αλλιώς.

Εικόνα aris belem

Έτσι Ντράζαρε όπως τα λες, τι Λιάνηδες τι Φλωρίδηδες, πλέον η είδηση ήταν ΑΝ θα γινόταν αγώνας με κόσμο, γιατί το κεκλεισμένων ήταν ψωμοτύρι - μόνο όσον αφορούσε το Καραϊσκάκη.

Εικόνα DRAZA

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς τους ξέφυγε η φιέστα ...που τελικά θα γίνει με κόσμο.

Εικόνα RedManu

Να σαι καλά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα και απλά όταν κινήσαι σε νόμιμα και θεσμικά πλαίσια εδώ στην Ελλάδα. Και προφανώς και δεν λέω να γίνουμε ούτε Τράκηδες ούτε Αλασκούζοι ούτε λαθρέμποροι. Δεν είναι τέτοιοι ο Ολυμπιακός. Απλά είπα αυτό που νοιώθω χωρίς να γνωρίζω οτι όντως κινήται προς αυτή την κατεύθυνση η Διοίκηση. Εφόσον εσύ το γνωρίζεις οτι το κάνει τότε είμαστε στον σωστό δρόμο. Επίσης εννοείται οτι τέτοιες κινήσεις δεν ολοκληρώνονται από τη μια μέρα στην άλλη αλλά θέλουν χρόνο και μεθόδευση. Το οτι έχουν ξεκινήσει δε γνώριζα και γιαυτό έγραψα αυτά. Όσο για τον κόσμο εγώ απορώ με την υπομονή μας μέχρι τώρα...

Εικόνα DRAZA

Φίλε θα σου θυμίσω το πιο πρόσφατο.

Όταν έσκασε η είδηση ακύρωσης του Κυπέλλου δεν είχαμε προσφυγή στο ΣτΕ από την ΕΠΟ;;

Αμέσως μετά δεν μάθαμε ότι η προσφυγή θα εκδικαζόταν αργότερα από την καταληκτική ημερομηνία που είχαν δώσει οι ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ;;

Ε ύστερα από αυτό δεν είναι προφανές ότι με αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι ένα και το αυτό είτε προσφύγεις στην Δικαιοσύνη είτε δεν προσφύγεις;;

Εικόνα MIKE.A

Και ολο αυτο το μπαχαλο με το κυπελο για μια ξεφτιλισμενη ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΚΩΛΟομαδα τον παοκ!
Να κανουνε επεισοδια και να τιμωρουντε αλλοι! Και για να λεμε την αληθεια ακομα και ο Ατρομητος αλλα και η Κουλα! Μιλαμε για εναν ΚΩΛΟΣΥΛΛΟΓΟ που φετος εχει ευνοειθει στην εδρα του γυρω στους 7-8 αγωνες ακομα και αλλους 3 για το κυπελο με Πανιωνιο κατω με Καλλονη επανω και με εμας με τα δυο πεναλτυ και που δεν διεκοπηκε στο 60 λεπτο! Με μειωσεις ποινων του Μπερμπατωφ, με μειωσεις βαθμων τιμωριας απο 5 σε 3 με ατιμωρησια για τον Λαζαριδη, και στο τελος να νιωθουν οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ και αδικημενοι και απο πανω! Με τα ψεματα τους οτι δηθεν ειπε ο Ρωσσος στον Μαρινακη (κυκλοφορησε και αυτο) οταν πηγε σπιτι του οτι "αν γινει τιποτα στο κυπελο θα σας τελειωσω"! Βεβαια ειμαι σιγουρος οτι το βγαλανε αυτο οι μπουγατσες και δεν θα το ειπε τουλαχιστον ετσι ακριβως, γιατι αν το εκανε θα τον πετουσε εξω απο το σπιτι του ο Μαρινακης!

Εικόνα DRAZA

Εγώ δεν νομίζω ότι θα τον πετούσε απλώς έξω από το σπίτι του. Γαμιώντας θα τον πήγαινε μέχρι τον Καύκασο.

Από εκεί και πέρα πράγματι η πιο ευνοημένη ομάδα των τελευταίων ετών ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι οι τελευταίοι που θα έπρεπε να μιλάνε και πλην του Ολυμπιακού και των προσκείμενων σε αυτόν Μέσων ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΑΓΚΩΝΕΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ.

Εικόνα ze ηλιας

Φίλε DRAZA,σε παλαιότερο σχόλιό μου όταν είχαν αρχίσει τα όργανα,το είχα επισημάνει.
Αυτοί που θα πληρώσουν το μάρμαρο θα είναι το μπασκετάκι και οι παρατρεχάμενοί του.
Και χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών,στο πρώτο στήσιμο που θα φάμε απ τους "αναστόπουλους"δεν πρόκειται να τελειώσει παιχνίδι στο ΣΕΦ.
Να δω αν θάχει τ αρχίδια η υπουργάρα να διακόψει και τα μπασκετικά play off

Εικόνα DRAZA

Ή - όπως αναφέρεται παραπάνω - αν θα συνεχίσει τους τελικούς με ξένους διαιτητές. Γιατί αν είναι έτσι τότε συμφέρει!

Εικόνα nikos michalopoylos

Φιλε δεν γινεται να το δεχτουμε αδιαμαρτυριτα αυτο παλι! Για να ρθει ο ρωσοποντιος δλδ κυριλε? η μπας και γινει καμια στραβη στον τελικο με τις κουλες που θα μαστε χωρις κοσμο? Τι φοβουνται? Μηπως δεν τους αφησουμε να μπουνε μεσα? Εχει αρχισει και ξεχειλιζει το ποτηρι ντραζα και νταξει δεν ειναι σωστο αλλα στην τελικη ποσο θα κατσουμε ησυχα που μας προκαλουν τοσο καιρο?

Εικόνα DRAZA

Φίλε όλοι τα ίδια πράγματα αναρωτιόμαστε ακριβώς. Μέχρι πού θα πάει η βαλίτσα. Γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.

Εικόνα tsalouxidis

Κοντονή ούτε βήμα πίσω. Σπάσε το απόστημα και μετά πέρνα με άζαξ τον καθρέφτη. Κάνε τον τελικό με 1500 προσκλήσεις στο Ελληνικό.

Εικόνα DRAZA

Έτσι μεγάλε. Όπως ακριβώς τα λες. Άντε με τον κάθε πούστη...

Ή θες να σου πω και το άλλο. Θες να βάλεις παιδιά στον τελικό ρε μπεκρούλιακα; Βρες έναν χορηγό να αγοράσει τα εισιτήρια, δώσε τα λεφτά εκεί που πρέπει και μοίρασε τα εισιτηρία και σε νηπιαγωγεία και σε καλόγριες.

Εικόνα Loukas

Oλοσωστος! Να προσθεσω οτι φετος τιμωρηθηκαμε με μια αγωνιστικη κεκλεισμενων για εναν αναπτηρα,αντιθετα με τον μπαοκ που για το αντικειμενο στο κεφαλι του Λαζαριδη την εβγαλε καθαρη. Ηρθε η ωρα να αντιδρασουμε σαν ΠΑΕ (με αναρτησεις στο fb δεν κανουμε δουλεια) καταρχην κ επειτα σαν λαος του Ολυμπιακου.Δε γινεται να βγαινει ο κ.Κοντονης στα ραδιοφωνα ,εμμεσως πλην σαφως, να συμφωνει με τους υποτιθεμενους εξυγιαντες οτι υπαρχει προβλημα στην διαιτησια στο ποδοσφαιρο ενω παραλληλα να λεει οτι στο μπασκετ τα πραγματα ειναι καθαρα!Κοντονη παρ'το αλλιως γιατι μεχρι τωρα καθομασταν παναγιες!

Εικόνα DRAZA

Φίλε και για τον επίσημο Ολυμπιακό τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζεις. Όταν λες "να αντιδράσουμε" προφανώς εννοείς να κινηθούμε νομικά. Πόσες φορές κινηθήκαμε νομικά μόνο φέτος και η υπόθεση πάει από αναβολή σε αναβολή; Αφού τα ξέρεις ...δεν τα ξέρεις;;

Πρέπει και ο κόσμος να παίξει μπάλα φίλε. Δεν γίνεται να καθόμαστε στον καναπέ και να τα περιμένουμε όλα από τις διοικήσεις...

Εικόνα Loukas

Εννοω να κινηθουμε κ νομικα. Φυσικα αυτο ειναι το ελαχιστο γιατι οπως ειπες κ εσυ Νικο ,οι υποθεσεις πανε απο αναβολη σε αναβολη. Επομενως σαν ΠΑΕ πρεπει να κινηθει κ με αλλους τροπους (που ηδη μπορει να κινειται)κ να σηκωσει εμας τους φιλαθλους απ τους καναπεδες. Θυμουμαστε ολοι καποιους δημοσιογραφους στην δεκαετια του 90 που τρωγανε καρεκλιες στο σεφ, αφου ειχαν χαρακτηριστοι εχθροι του Ολυμπιακου. Φυσικα κ δεν εννοω να τους αρχισουμε στις καρεκλιες, αλλα τουλαχιστον να φοβουνται να μην τις φανε. Με μια απλη ανακοινωση επομενως κ χαρακτηριζοντας τον Κοντονη κ την παρεα του εχθρους του Ολυμπιακου (με ειδικη μνεια στους βουλευτες Α' κ Β' Πειραιως) γινεται μια καλη αρχη, λεω εγω σαν παραδειγμα! Χεστηκαμε αν μας χαρακτηρισουν υποκινητες της βιας, εδω αλλοι χωριζουν την Ελλαδα στην μεση κ στελνουν στρατο στην ζακυνθο.

Εικόνα DRAZA

Φίλε ανακοίνωση θα έχουμε. Όπως ήδη έχουμε και διαρροές στον Τύπο από τα πλέον επίσημα χείλη.

Στην τελευταία σου πρόταση θέλω μόνο να σταθώ. Αν ισχύουν αυτά που λέγονται για τον νόμο Κοντονή και εάν προλάβει να περάσει αυτό το έκτρωμα τότε πίστεψέ με κάθε άλλο παρά χεστήκαμε για το ενδεχόμενο να χαρακτηριστούμε υποκινητές βίας. Να σημειώσω επίσης ότι η ...πρόβλεψη περί υποκινητών δεν θα αφορά μόνο παράγοντες και συνδέσμους ...θα αφορά και ιστολίδες και ιστολόγια ως και ομάδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ...ως και κανάλια σε ιστοσελίδες με προβολές βίντεο.

Εικόνα Antreas7

Εδώ φαίνεται η υποκρισία της κυβέρνησης. Δε λυσσάξανε να βγάλουν αυστηρούς νόμους; Αν γίνουν επεισόδια, ας τιμωρηθούν οι ομάδες. Εγώ πάντως περιμένω από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αντιδράσει δυναμικά. Με μηνύσεις, αγωγές κλπ. Τέλος ο πολιτισμός. Ας βγάλει και μια ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης. Ας καλέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού να τους μαυρίσει στις εκλογές. Και να κλείσουν όλα τα γραφεία του συριζα στον Πειραιά. Και όσο για εμάς, μήπως ήρθε η ώρα να ακούσει πουστριλίκια ο Τσίπρας, όπως κάποτε και ο Καραμανλής; Γιατί μας περνάνε για μαλάκες μου φαίνεται. Άντε γιατί δεν το 'χουμε σε πολύ να κλείσοουμε κάνα λιμάνι.

Εικόνα DRAZA

Εγώ θα πω το εξής. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

1. Φυσικά και ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο εναντίον του φασίστα υφυπουργού.
2. Οι βουλευτές του Πειραιά είτε της κυβέρνησης είτε της αντιπολίτευσης, οι πολιτικοί όλης της Ελλάδος που δηλώνουν γαύροι και τώρα κάνουνε τις πάπιες ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ. Ειδικά από τους βουλευτές του Πειραιά οι γαύροι που τους ψήφισαν θα πρέπει να ζητήσουν εξηγήσεις. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με τους γελοίους

Εικόνα markonis

Ατρόμητος και κούλα τιμωρήθηκαν και θα παίξουν μεταξύ τους κεκλεισμένων,άραγε ποιος σύλλογος τιμωρείται και πάλι;

Αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζει ο τόπος μας τον τελευταίο χρόνο,με κλειστές τράπεζες,κλειστά σύνορα, αλλοίωση του Ελληνισμού και φασιστικές παρεμβάσεις ενάντια στον λαοφιλέστερο ελληνικό σύλλογο,δεν πρόκειται να τελειώσει ομαλά και οι υπεύθυνοι αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν το τίμημα.

Εικόνα DRAZA

Κοίταξε για όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος.

Το σίγουρο είναι όμως πως αυτός ο τύπος τα παιχνιδάκια του και τις μαγκιές του στην πλάτη του Ολυμπιακού θα τα πληρώσει ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

Και εξηγούμαι για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Όποιος οπαδός του Ολυμπιακού είναι από την Ζάκυνθο και έχει προτίμηση στον συγκεκριμένο κόμμα(δικαίωμά του, δεν τον κρίνω, δεν είναι εδώ ο χώρος για μια τέτοια συζήτηση)ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ...ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.

Αυτό και μόνον αυτό.

Εικόνα Antreas7

Μπα δε θα ισχύσει η τιμωρία της κούλας, όπως πέρυσι με το βάζελο. Άρα ποιος θα ευνοειθεί στα πλέι-οφ που η κούλα υθα έχει ένα ματς κεκλεισμένων; Κάτι μου λέει ότι την 1η αγωνιστική θα έχουμε αεκ-παοκ...

Εικόνα DRAZA

Αρκετοί έχουν κάνει την ίδια σκέψη με εσένα Αντρέα. Μένει να το διαπιστώσουμε.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Ξέχασες κάτι σημαντικό:Τα έσοδα από τα εισιτήρια του τελικού που ΧΑΝΕΙ Η ΕΠΟ.

Εικόνα DRAZA

Ρε Αλέξανδρε, τρεις αράδες κείμενο είναι. Δεν είναι κανένα σεντόνι σαν αυτά που σας έχω συνηθίσει. Διάβασε το καλύτερα σε παρακαλώ και ύστερα συζητάμε τις παρατηρήσεις σου και τις ...παραλείψεις μου αναλυτικότερα.