ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: "Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ"



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με  αφορμή το γεγονός ότι η καταγγελία Αγγελόπουλων σε βάρος του - πρώην προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟ/ νυν καμπαναριού - Δημήτρη Γιαννακόπουλου κρίθηκε καταχρηστική.  Και είναι από τις λίγες φορές που εμείς έχουμε καλυφθεί πλήρως και δεν έχουμε σχεδόν τίποτε να προσθέσουμε ή να σχολιάσουμε. Η καταγγελία έγινε ύστερα από τις περυσινές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές ...που τάχα μου είναι αρνητικά διακείμενoι προς τον βάζελο.
 
"Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια των δικηγόρων του Δ. Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ ΠΑΟ να αποβάλουν (!) από την αίθουσα του ΑΣΕΑΔ τον δικηγόρο της ομάδας μας κατά τη δικάσιμο της προηγούμενης Πέμπτης, την αμέσως επόμενη ημέρα πληροφορηθήκαμε δημοσίως για το ¨διπλό χαστούκι¨ (sic) που επέφερε η απόρριψη της από Ιουλίου 2015 καταγγελίας μας, που αφορούσε στις από 15.06.2015 πειθαρχικά ελεγκτέες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ.
 
Επειδή από το σκεπτικό που διέρρευσε η ΚΑΕ ΠΑΟ προκύπτει ότι η νέα Αθλητική Δικαστής αποφάσισε να κρίνει, μετά από 9 ολόκληρους μήνες (!), ως δήθεν καταχρηστική την καταγγελία που υποβάλαμε για την ευθεία στοχοποίηση των διαιτητών κ.κ. Χριστοδούλου, Γκόντα και Σχινά, καθώς και των τότε Αθλητικών Δικαστών κ.κ. Ευαγγέλου και Λίλου από τον Δ. Γιαννακόπουλο, αναρωτιόμαστε τα εξής:
 
Για ποιόν λόγο η νέα Αθλητική Δικαστής καθυστέρησε 9 ολόκληρους μήνες να επιληφθεί της από Ιουλίου 2015 καταγγελίας μας και τελικά, να προβεί στην έκδοση της σχετικής απόφασης ακριβώς πριν από την έναρξη των πλέι-οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος; 
 
Ποιός είναι αυτός που ¨προκαλεί ένταση¨ στους φιλάθλους; Αυτός που αυταπόδεικτα επιζητά την άτεγκτη εφαρμογή του νόμου ή αυτός, που μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, έχει:
 
– τιμωρηθεί 10 φορές (!) από τα αρμόδια αθλητικά όργανα για κατάφορες παραβάσεις των θεσπισμένων κανονισμών, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να κηρυχθεί έκπτωτος από τον Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος;
– αρνείται επιδεικτικά να συμμορφωθεί στις δικαστικές αποφάσεις;
– προβαίνει στην κατάρτιση εικονικών δικαιοπραξιών για να αποφύγει τις συνέπειες των δικών του παραβατικών πράξεων;
– εισβάλει κατά βούληση στα αποδυτήρια των ομάδων και των διαιτητών;
– στοχοποιεί δημόσια, εξυβρίζει, απειλεί, πετάει διακοσμητικά κεριά και χαρτονομίσματα σε έλληνες και ξένους διαιτητές ή ενίοτε τους ¨τραβολογά¨ μπροστά στις κάμερες σε πανελλήνια μετάδοση;
– επιτίθεται σε αθλητές αντίπαλων ομάδων με ανιστόρητες βωμολοχίες και επαίσχυντες απειλές;
 
Από πότε η βούληση για την εφαρμογή του νόμου και τη συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις ερμηνεύεται ως ¨πρόκληση έντασης¨;
 
Σε μία ευνομούμενη πολιτεία, όταν κάποιος καταγγέλλει τη διάπραξη αδικήματος, τιμωρείται – εφόσον πράγματι είναι υπαίτιος -, ο παραβάτης και όχι αυτός που έκανε την καταγγελία.
 
Υ.Γ. Σας είχαμε πολλές φορές προειδοποιήσει ότι ¨Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος¨.
Μάταια, λοιπόν, περιφέρεστε ενώπιον των δικαιοδοτικών οργάνων και επικαλείστε παραπλανητικά ανύπαρκτες συμφωνίες για ¨άφεση αμαρτιών¨. Δεν την λάβατε ποτέ. Τουλάχιστον όχι από εμάς."
 
Eμείς θα επαναλάβουμε ότι στα κράτη που λειτουργούν τιμωρείται αυτός που διαπράττει την παράβαση όχι αυτός που υφίσταται τις συνέπειές της και την καταγγέλει. ΑΝ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ "ΘΥΤΗ - ΘΥΜΑΤΟΣ" ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ. Επιπλέον θα σημειώσουμε ότι δεν γίνεται να κατηγορούμαστε εμείς για πρόκληση έντασης και να βρίσκουμε τον μπελά μας από την δικαιοσύνη ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΟ κόσμος του Ολυμπιακού βράζει και τα νεύρα του είναι σε τεντωμένο σχοινί ...ειδικά σε συνδυασμό με τις προκλητικές αποφάσεις που ελήφθησαν προ ολίγων ημερών για την συνέχιση του Κυπέλλου Ελλάδος και ..."για το καλό του ποδοσφαίρου". ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΦΑΣΙΣΤΑ;;  

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα holland74

Καλημέρα....
Δεν έχω κλείσει ούτε ένα μήνα πεθαμένος και πάνε να με σηκώσουν από τον τάφο μου..
Η Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα δεν είναι τυφλή, πουτάνα είναι...
Πολλές φορές έχουμε οι οπαδοί κατηγορήσει τα αδέρφια, επειδή πάνε με το σταυρό στο χέρι ή που ανέχονται τον Τράκη κλπ, αλλά το ότι δεν έχουν παρεκκλίνει από την φιλοσοφία τους είναι τεράστια μαγκιά, επίσης σημαντικό είναι πως παρόλο που έχουν χαθεί τίτλοι από εξωαγωνιστικούς παράγοντες, η συγκεκριμένη ομάδα έχει καθολική αναγνώριση, ακόμα και από βάζελους και λοιπούς βάρβαρους..
Αγωνιστικά τώρα τι εννοείς με το θα βγούνε στη φόρα περισσότερα τώρα που έφυγε ο Τζόρτζεβιτς;;
Επίσης θεωρείς πως έστω και τώρα υπάρχει πιθανότητα-δυνατότητα για διορθωτικές κινήσεις;;
Και παρόλο που οπωσδήποτε είναι άκαιρο και μάλλον άστοχο και άσκοπο, αφού έχουμε μπροστά το πρωτάθλημα, θα ήθελα να ρωτήσω αν θα κρατήσουμε(αν θα κρατούσες) το βασικό κορμό ξένων για τη νέα περίοδο(Γιανγκ, Λοσέτζκι, Χάντερ, Χάκετ) ή θα έπρεπε να κάνουμε 1-2 αλλαγές ακόμα;; Ποιοι Έλληνες θα μπορούσαν να έρθουν και να δώσουν λύσεις, όσον αφορά στον τρόπο που θα στηθεί η ομάδα;;
Εντάξει καταλαβαίνω πως δεν είναι της ώρας, αλλά καμιά φορά και ο προγραμματισμός κάνει καλό ακόμα και σε περίοδο που κρίνεται ένας μεγάλος στόχος της χρονιάς...

Εικόνα DRAZA

Με τα όσα σημειώνεις κρίνοντας την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω.

Δεν γίνεται να μιλάμε αυτή την στιγμή ούτε για διορθωτικές κινήσεις ούτε για τίποτα. Αυτή είναι η ομάδα, με αυτήν την ομάδα θα πάμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα και είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουμε και να βάλουμε πλάτη. Επίσης είναι άκαιρη η κουβέντα "ποιος θα φύγει - ποιος θα μείνει". Εμείς αυτό που πρέπει να θέλουμε είναι να δούμε την χρονιά να κλείνει με τρόπο τέτοιο που θα μας κάνει να πούμε "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" την ώρα του ταμείο. Σε αυτό ελπίζουμε ...μακάρι να το δούμε κιόλας. Από τους ξένους που αναφέρεις ο μόνος που δεν έχει συμβόλαιο και που θα τεθεί αναγκαστικά θέμα παραμονής του είναι ο Χάντερ. Όλοι οι άλλοι έχουν.

Πάμε τώρα σε αυτά που ρωτάς για το τι εννοώ αναφερόμενος στην απόλυση Τζόρτζεβιτς. Μετά το ντέρμπυ στο Σ.Ε.Φ, στις 25 Ιανουαρίου είχα γράψει...
"Να ξέρετε ότι η κατάσταση με τον Τζόρτζεβιτς στον βάζελο είναι οριακή. Την αποζημίωση του Σέρβου σκέπτονταν μέχρι χθες ...μένει να δούμε για πόσο ακόμα. Στα αποδυτήρια του βάζελου γίνεται εδώ και καιρό της ανωμαλίας ...πρόκειται για καφενέ που δεν πρόκειται να συμμαζευτεί αν δεν στάξει αιματάκι. Ό,τι σας λέω είναι έγκυρο και το γνωρίζω θετικά ...εκτός κι αν νομίζετε ότι άνθρωποι που μέχρι πέρυσι ήταν συμπαίκτες δεν κουβεντιάζουν και δεν έχουν επικοινωνία. Η κατάσταση είναι κυριολεκτικά ασυμμάζευτη."

...Και δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι σημαντικό από τότε μέχρι τώρα ως προς αυτό. Ίσως οι προσθήκες να λειτούργησαν ως μια πρόσκαιρη ανανέωση αλλά ως εκεί. Νομίζω λοιπόν ότι ο άλλος από τότε μέχρι τώρα θα βράζει τόσο με την διοίκηση όσο και με συγκεκριμένους παίκτες. Συνεπώς δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να απαντήσει και να έχουμε τζερτζελέ αν για παράδειγμα από κάποιο Μέσο και του πούνε "σας χρεώνουν για αυτό από τον Παναθηναϊκό" τώρα που απολύθηκε. Αυτό εννοώ.

Εικόνα RED HELL

Καυλωτικη μερα σημερα.Ο Πογετ ξεβρακωνει τον επενδυταρα και η ΑΕΚ γινεται μπουρδελο με εσωτερικες διαμαχες την ιδια στιγμη που μια απιστευτη Λαμποραλ(μονο ο Ολυμπιακος της εσπασε την εδρα και τη νικησε 2 φορες)διαλυει τον βαζελο ο οποιος διωχνει τον πουσταρα το Σαλε.Για να πω την αμαρτια μου στα τριποντα του παιχταρα Ανταμς πανηγυριζα σαν τρελος.

Εικόνα DRAZA

Ποια αμαρτία ρε φίλε;; Σίγα την αμαρτία. Σάμπως ήσουν ο μόνος που δεν ήθελε να πάει ο βάζελος στο φάιναλ φορ; Ή ήσουν ο μόνος που την καταβρήκε με την σκούπα των Βάσκων; Δεν κατάλαβα δηλαδή οι μη βάζελοι που ήθελαν τα ακριβώς ανάποδα είναι πιο "υγιείς" από εμάς; Από πού και ως πού;;

Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ;;

ΥΓ: Καλώς ...ή μάλλον κακώς(για αυτούς) εχόντων των πραγμάτων το μεγάλο πανηγύρι και η μουρμούρα στον βάζελο τώρα θα ξεκινήσει. Δεν εκτονώθηκε με την απόλυση ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!

Εικόνα RED HELL

Εννοειται οτι σε κανεναν πουστη δεν θα απολογηθουμε.Για πλακα το ειπα.Σχετικα με τον αγωνα της ζελας χθες παρατηρησα πολυ ηπιες αποδοκιμασιες στον Αστραπογιαννο και μετα αγκαλιες με τον ζακια.Λες να τον κλεισουν οι βαζελοι?Ασε που τωρα με Πεδουλακη απο τη μια και τον φετινο Ολυμπιακο απο την αλλη θα θελουμε μερικα κολλυρια.
Πρωταθλημα παση θυσια.

Εικόνα DRAZA

Το "Μπουρούσης στον βάζελο" είναι ένα σενάριο που έχει ξαναπαίξει στο παρελθόν. Ποτέ δεν ξέρεις. Ο Γιαννακόπουλος έχει ξαναεμπιστευτεί πρώην παίκτες μας.

Ο ίδιος ο Μπουρούσης έχει πει ότι δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα. Τώρα ανάμεσα στο τι δηλώνει κάποιος και στο τι κάνει υπάρχει σίγουρα απόσταση. Αν του κάνει Ελληνική ομάδα Ευρωλίγκας πρόταση που τον συμφέρει οικονομικά ...εννοείται ότι δεν θα μείνει ασυγκίνητος.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ.

Εικόνα Antreas7

"Eμείς θα επαναλάβουμε ότι στα κράτη που λειτουργούν τιμωρείται αυτός που διαπράττει την παράβαση όχι αυτός που την υφίσταται και την καταγγέλει". Όπως φαίνεται για ακόμα μιία φορά, δεν υπάρχει κράτος...

Εικόνα DRAZA

ΑΚΡΙΒΩΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ.

Για αυτό και στο παρελθόν έχουμε πει ότι "όποιος θέλει ο Ολυμπιακός να μεταχειριστεί τις μεθόδους άλλων διοικήσεων - όνομα και μη χωριό - να βγει να το πει". Για αυτό και είναι σημαντικό ο κόσμος να βάζει πλάτη και να στηρίζει την στιγμή που βλέπει ότι όλο το βοθροσύστημα μας πολεμάει.