ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΚΑΤΑ ΑΘΛΗΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε να μας ενημερώσει για την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ως συνέπεια των θερμών ...εκδηλώσεών του εναντίον του Βασίλη Σπανούλη στο περυσινό ντέρμπι της κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ. Είναι δε η πρώτη φορά που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή. 

"Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015.

Πρόκειται για το περιστατικό που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αρνούμενος να αποδεχθεί μία ακόμη ήττα, μαινόμενος επιτέθηκε με ανατριχιαστικές ύβρεις και απειλές κατά του αρχηγού της ομάδας μας Β. Σπανούλη και της οικογένειάς του.

Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου.

Ειναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή".

Ακολούθως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση...

"Για ακόμα μια φορά η φίλαθλη Ελλάδα και όλοι όσοι πραγματικά αγαπούν τον καθαρό αθλητισμό και όσα πρεσβεύει έγιναν μάρτυρες της αήθους επίθεσης και της απερίσκεπτης όξυνσης των πνευμάτων από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και όχι μόνο.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς δέχομαι προσωπικά χτυπήματα από την πλευρά τους. Επιχειρούν με κάθε τρόπο να με λοιδορήσουν και να με λασπολογήσουν. Προσωπικά, έχω αποδείξει με τη στάση μου ότι ουδέποτε χτυπάω πρώτος. Στις απειροελάχιστες φορές που το έκανα, είχα το σθένος να αναγνωρίσω το λάθος μου. Σε όλες τις υπόλοιπες αντιπαραθέσεις πάντα αμύνομαι υπερασπιζόμενος τον εαυτό μου.
 
Έχω αποφασίσει να χαράξω μια πορεία που θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων και την αποτροπή των φαινομένων βίας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω, γιατί στόχος μου είναι να βοηθήσω το άθλημα και την ανάπτυξή του. Από το ξεκίνημα της χρονιάς και από την κλήρωση του πρωταθλήματος γνωστοποιήσαμε τη θέση μας, απλώνοντας χείρα φιλίας και ηρεμίας.
 
Έκτοτε αντί να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός, προχώρησαν σε αήθεις επιθέσεις, χλεύη, όπως μετά το ματς του πρωταθλήματος, λάσπη και καταγγελίες οικονομικού χαρακτήρα, οι οποίες αποδείχθηκαν άνθρακας και διαρκείς πράξεις ώστε να προκαλέσουν αντιδράσεις και πόλεμο.
 
Η δική μας στάση σε όλα τα παραπάνω ήταν η εξής: Καμία απάντηση και καμία όξυνση. Αντ’ αυτού, προχωρήσαμε σε πρόσκληση των ακαδημιών μας σε φιλικό αγώνα και συμβολική πρόσκληση στον κύριο Αγγελόπουλο για έναν παιχνίδι μπάσκετ. Γιατί πρέπει να σκεφτούμε πως λατρεύουμε τις ομάδες μας αλλά πάνω απ’ όλα το μπάσκετ είναι ένα άθλημα.
 
Αυτό το άθλημα προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα. Δεν θα τους ακολουθήσουμε και καλούμε και τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού να πράξει το ίδιο.
 
ΥΓ: Όσο για την ποινική δίωξη κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου θέσεως και ρόλου έχει τρωτά σημεία και δόξα τω Θεώ μέχρι σήμερα όσοι επιλέγουν να με πολεμήσουν είναι διάτρητοι".

Όπως και στην προηγούμενη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έτσι και τώρα δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε πέρα από ένα ΜΠΡΑΒΟ στους προέδρους και την ευχή μας ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. . 

Περιμένουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όμως να εξηγήσει πότε προέβησαν σε αήθεις επιθέσεις  σε βάρος του οι Αγγελόπουλοι. Με ποιον ακριβώς τρόπο προσπάθησαν να τον λοιδωρήσουν, να τον λασπολογήσουν και να τον χτυπήσουν προσωπικά. Aπό πού κι ως πού δυναμιτίζουν το κλίμα την στιγμή που έχουν επιλέξει να αντιπαρατεθούν μαζί του μέσω της νομικής οδού ...και όχι με ύβρεις και μαφιόζικες πρακτικές σαν αυτές για τις οποίες ο Γιαννακόπουλος παραπέμπεται και τώρα στα ποινικά δικαστήρια. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ακόμα περιμένουμε να οριστεί δικάσιμος για τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ συκοφαντικά δημοσιεύματα της εφημερίδας Newsbomb(ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου) που'χαν σαν στόχο την οικογένεια των προέδρων. Την θέλουμε όμως αυτή την δίκη, ακόμα κι αν πρέπει γίνει στο ...Μπελίζ! Να θυμίσουμε επίσης ότι ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ποιος ευθύνεται για την ...καρφωτή που έφερε τους "Ράμπο" της εφορίας στις επιχειρήσεις των Αγγελόπουλων. "Καρφωτή" που συνέπεσε χρονικά με νέες συκοφαντικές αναρτήσεις της ιστοσελίδας Νewsbomb(ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου), ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Μάλιστα περιμένουμε ανάλογες εφόδους της εφορίας  και στις επιχειρήσεις  προέδρων άλλων ομάδων.  Περιμένουμε επίσης από τον ΦΑΣΙΣΤΑ Κοντονή να ευαισθητοποιηθεί και να ερευνήσει την πορεία των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και να ζητήσει να εφαρμοστεί ο νόμος έστω και τώρα. Την στιγμή που η μεταβίβαση από τον Δημήτρη στον Μάνο έχει κριθεί από πέρυσι εικονική και παράνομη και μια τέτοια παράβαση επισύρει ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Τι φοβάται ο "κρυστάλλινος" υφυπουργός; Μην τον περιλάβει η εφημερίδα Newsbomb(ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου) με νέα δημοσιεύματα;

Προκείμενου δε να πειστούμε για την διάθεση του Γιαννακόπουλου να ρίξει τους τόνους και να μην δυναμιτίσει το κλίμα, καλό θα ήταν για αρχή να τον δούμε - έστω και ετεροχρονισμένα - να πειθαρχεί στις ποινές που του έχουν επιβληθεί από το ΑΣΕΑΔ, την ΕΦΙΠ και τον δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Ποινές τις οποίες καθ'όλη την διάρκεια της περασμένης χρονιάς έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και όσο κι αν ζορίζονται κάποιοι θα'ρθει η ώρα που θα εφαρμοστούν. Aκόμα κι αν ορισμένοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δυναμιτίζουν το κλίμα όσοι απαιτούν την εφαρμογή τους ...κι όχι όσοι τους παραβιάζουν συστηματικά. 

DRAZA
 

Σχόλια

Εικόνα suede86

Καλησπέρα και από μένα! Πρώτο σχόλιο σε ένα σάιτ που έχω και εγώ, όπως πολλοί ακόμα Ολυμπιακοί αγαπήσει από την πρώτη στιγμή που έτυχε να σκοντάψω πάνω σε άρθρο του πριν 2 χρόνια..Μοναδική διέξοδος στο να ακουστεί ο οπαδός του Ολυμπιακού μέσα σε έναν κυκεώνα πληρωμένων αγράμματων τσατσοδημοσιογράφων που έχουν κατακλύσει τα "αντικειμενικα" σάιτ με αποκλειστικό σκοπό την διαστρέβλωση και παρουσίαση ως κακού οτιδήποτε έχει να κάνει με το όνομα του Ολυμπιακού..
Και θέλω να κάνω ένα σχόλιο για το αγαπημένο θέμα πολλών οπαδών μας τον Π@Π...
Από την αρχή της χρονιάς ο Τράκης ήταν εξαφανισμένος σε σημείο να μην τον βρίσκει ούτε το αμπελαλε..Μοναδικές του εμφανίσεις όλο το χειμώνα μια πρόσκληση στον Π.Αγγελόπουλο (τον άνθρωπο δηλαδή που αποκαλούσε προπερσι βλάκα σε ανακοίνωση του) για ένα μονο ώστε να διαφημιστεί το άθλημα (γελάει ο κόσμος)..
Και να σου τα σχόλια λοβοτημένων ή πληρωμένων βάζελων "έχει υποδειγματική συμπεριφορά φέτος ο πρόεδρος" και να τα "έχει αλλάξει πρόσωπο" και να τα "αυτό θα ήταν καλη κίνηση για το άθλημα" (δηλαδή να ξεχάσει ο Π Αγελόπουλος τα όσα απίστευτα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια και να πάει μωρέ ένα μονό είναι εκεί...)
Το μόνο που έχει αλλάξει λοιπόν φετος είναι η προσθήκη του Μπαλτάκου..
Μετρ στο παρασκήνιο ο χουντικός διέκρινε πως μετά τις περσινές επιθέσεις του Γιαννακόπουλου στον Τούρκο διαιτητη μετά το ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ όπου τον απειλούσε ότι θα ...την γυναίκα του και τα παιδιά του μπροστά του και ότι δεν θα φύγει ζωντανός από την Ελλάδα, όπως και την επίθεση εναντίον του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ το προφίλ του παραείχε τσαλακωθεί και κάτι έπρεπε να αλλάξει...Εκεί φαντάζομαι επενέβη ο Μπαλτακος που θα του είπε να μην εμφανίζεται πουθενά άσκοπα αφού ο ίδιος θα κάνει την βρώμικη δουλειά από πίσω (βλέπε την παραίτηση των αθλητικών δικαστών που ο χουντοΜπαλτάκος αποκάλεσε πρωτοδικάκια) ώστε να του χτίσουν ένα πιο φιλικο προφίλ..
http://www.imerodromos.gr/giannakopoulos/
http://popaganda.gr/pop-news/euroleague-fyllo-agonos-panathinaikos-dimit...
Μετρ σε αυτά ο Τράκης..Πριν 2 χρόνια όταν η ΤΣΣΚΑ υποστήριξε ότι έπρεπε να κλείσει το οακα γιατί γίνονται πάντα επεισόδια κατά της ομάδος της ο ΠΑΟ είχε απαντήσει για ομάδες που ανταγωνίζονται με μαύρα χρήματα κτλ..(ναι ο ΠΑΟ το είχε πει αυτό!)..Σε λιγότερο από έναν μήνα ο Τράκης επισκέφτοταν τα αποδυτήρια της ΤΣΚΑ για να δώσει συγχαρητήρια μετα την 30αρα αποκλεισμού που είχε φάει στα playoff και να τους πει ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟ θα είναι μαζί τους στο φάιναλ 4..(ούτε που είχε ρωτήσει κανένα βέβαια)..τα ιδια έκανε και τώρα με την Λαμποραλ...τάχα μου ότι για αυτόν είναι η καλυτερη ομάδα κτλ που τους είπε στα αποδυτήρια...την περασμένη βδομάδα πάντως ήταν σίγουρος ότι ο ζελας θα προκρινόταν..ενώ την επομένη του 2-0 στην Ισπανία άρχισε πάλι τα γελοία πρωτοσέλιδα στα ισπανικα για τον Μπερτομέου και την διαιτησία..(όλοι θυμόμαστε τα προ 3ετίας στην σειρά με την Μπαρτσελόνα όπου για κανά μήνα η ΠΡΑΣΙΝΗ έβγαζε πρωτοσελιδα στα ισπανικα για τον Τζόρτντι)..
Το αληθινό του πρόσωπο (για οποιον με αντιληπτική ικανότητα μειον το είχε ξεχάσει)το ξαναέδειξε τώρα μετά την δημοσιοποίηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός που αφορούσε την δίωξη του..εκει δηλαδη που ούτε λίγο ούτε πολύ ο Τράκης απειλούσε αυτούς που προχώρησαν στην δίωξη του πως έχουν τρωτά σημεία που τα γνωρίζει οπότε και θα τους περιλάβει (όπως με τον Καμμένο?)...
Αντε με τον Π@Π γιατι κοντέψαμε να ξεχάσουμε τους τάφους στα παιδιά του Σπανούλη, τις εικονικές μεταβιβάσεις μετοχών για 20000 ευρώ στον Μάνο-μυγόχεσμα καθαρισμού πάγκων-Παπαδόπουλο,την τιμωρία αποκλεισμού από τα ΄γηπεδα που κουβαλάει εδώ και 2 χρόνια και για την οποία δεν έχει εκτίσει ούτε λεπτό, τα χρεη προς το ΟΑΚΑ, τα μηδενικά συμβόλαια που δεν εμφάνιζε ο ΕΣΑΚΕ, τις 'πληρωμένες' εφορίες που μαθαίναμε όταν συλλαμβάναν τον Μπατίστ και τόσα τόσα ακόμα που αντιπροσωπεύει ο μπασκετικός εξάτρυπος ΠΑΟ προπύργιο της πουστιάς και της απατεωνιάς..

Εικόνα DRAZA

Τα παραπτώματα του Γιαννακόπουλου δεν τα έχει ξεχάσει κανείς ...και πάνω από όλα φαίνεται να μην τα έχει ξεχάσει η διοίκησή μας. Για αυτό και εμείς θελήσαμε να δώσουμε έμφαση σε αυτή την ανακοίνωση. Τις κομπίνες που αναφέρεις στο σχόλιό σου θα τις βρεις ΟΛΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ αναρτημένες εδώ μέσα σε ξεχωριστές αναρτήσεις ...αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο tag ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ. Κάποιες δε από αυτές τις αναφέρουμε ακροθιγώς και σε αυτό το άρθρο προσπαθώντας να δώσουμε κι εμείς εξήγηση για την αιφνίδια αλλαγή στάσης του Γιαννακόπουλου. Η εξήγηση που εσύ δίνεις όσον αφορά το προσωπείο του καλού παιδιού που επέλεξε να φορέσει ο άλλος, ομολογώ πως μου φαίνεται και πιθανή και λογική ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ.

Κατά τα λοιπά, σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια αδερφέ. Καλώς ήρθες και με χαρά να τα λέμε και μέσα από τα σχόλια.

Εικόνα suede86

Να είσαι καλά φίλε Ντράζα δικιά μου η χαρά για αυτήν την επικοινωνία ειλικρινά.
Και ένα σχόλιο για την ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα ο ερασιτέχνης Παναθηναικός..
Αυτή η μεταφερόμενη παραμύθα που μετακινείται από μέσο σε μέσο για τα περιβόητα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ χτύπησε και σήμερα..
Αντί να μας μιλήσει για καμιά Λευκαδα και το τι έγινε εκεί ο Μιχαλαριάς που κάνει τον πρόεδρο στον ερασιιτέχνη ΠΑΟ, μας είπε ότι με μέρος των χρημάτων του Τσ.Λ. αγοράσαμε το Ελληνικό..
Και ρωτώ...Τι άλλο ρε παιδιά θα κάνουμε με τα λεφτά του ΤΣ.Λ.?
Αγοράζουμε το Ελληνικό στο μπάσκετ, φτιάχνουμε όλες τις ομάδες του ερασιτέχνη,κάνουμε μεταγραφές στο ποδόσφαιρο και μένουν και για να παντελονιάσει τίποτα ο Μαρινάκης? Το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι και το μπάσκετ από αυτά τα λεφτά πληρώνεται..
Άβυσσος πραγματικά..Θυμάμαι όταν το διάβασα αυτό για πρώτη φορά στο βαζελέτα πριν λίγα χρόνια..σχόλιο με το σχόλιο, καιρό με τον καιρό επικράτησε στα χείλη του κάθε μυρωδιά σαν την υπέρτατη δικαιολογία της ανωτερότητας του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα..

Εικόνα DRAZA

Ασφαλώς και πρόκειται περί παπάτζας ...δεν το συζητάμε. Ψάχνουν απλά μια δικαιολογία για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους. Δεν τους συμφέρει να μιλήσουν για τα χρήματά μας από τα ερασιτεχνικά διαρκείας από τις κάρτες μελών και από τα sms σε κάθε προσπάθεια που κάναμε για να εξυγιανθούμε ...τους συμφέρει να μιλούν για τα λεφτά του τσουλού που φτάνουν για όλους. Δεν μας λένε και κάτι άλλο όμως αυτές οι μπουρούχες ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΒΕΡΤΟΥΣ ΟΣΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010, ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΛΟΥ...

Αδερφέ αυτά δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί τους πλέον. ΤΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.

Εικόνα suede86

το βιντεάκι με τα συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ ενώ πριν ένα μήνα τότε τους έλεγε μαφία..
http://www.sport-fm.gr/article/basket/ta-sugxaritiria-tou-d-giannakopoul...

Εικόνα DRAZA

Kάθε μήνα αλλάζει άποψη ο Γιαννακόπουλος αυτό το έχουμε καταλάβει. Πριν λίγους μήνες ήταν αυτός που όλοι ξέραμε και θυμόμασταν. Εσχάτως έχει γίνει το καλό παιδί που δεν θέλει να σηκώσει τους τόνους, που δεν έχει προκαλέσει ποτέ ο ίδιος κλπ κλπ.

Όσον αφορά τώρα το βιντεάκι με τα συγχαρητήρια, για τον Γιαννακόπουλο όποια ομάδα κερδίζει τον βάζελο στον δρόμο για το f4 είναι και φαβορί για Ευρωλίγκα και η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ε η ΤΣΣΚΑ πέρυσι είδαμε που πήγε και τι έκανε ...περιμένουμε να δούμε και την Λαμποράλ.

Εικόνα RED HELL

Το απολυτο ξεβρακωμα στο γυναικειο μπασκετ.Μονο αυτοι οι ανανδροι θα εχαναν με 15 ποντους στην εδρα τους και θα καθονταν να βριζουν και να πανηγυριζουν.Αντε και καλη διαλυση πουτανας γιοι.

Εικόνα DRAZA

H διάλυση είναι η μόνη σίγουρη αλλά και αρμόζουσα κατάληξη μαγαζί τους. Εδώ βέβαια φαίνεται, όπως σωστά λες, και τι πάστας οπαδοί είναι και το πόσο "αγνά" στηρίζουν τα ερασιτεχνικά τμήματά τους. ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ε ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Εικόνα Spiros Legend

Έτσι, πολύ σωστά και δυναμικά τα γράφεις, φίλε, Draza. Τελικά, με την υπόθεση της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών του κωλοχανείου αυτού στον Μάνο Παπαδόπουλο, με τους κερδοφόρους ισολογισμούς (γελάει το σύμπαν!), τι απέγινε, είναι τώρα πάλι μεγαλομέτοχος ο Τράκης ή ακόμα επώνυμος φίλαθλος είναι; Μεγάλο σκάνδαλο που δεν υποβιβάστηκαν οι ξεφτίλες, αλλά έγινε η κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού με τον υποβιβασμό της Κέρκυρας στο ποδόσφαιρο, για παρένθετο πρόσωπο στην μεταβίβαση των μετοχών, δηλ. για εικονική μεταβίβαση μετοχών,απλά με άλλο τρόπο από του Τράκη... Και το θέμα της Κέρκυρας το <<έβγαλε>> η Δίκη του Σκάι, εκεί βγήκε κάποιο έγγραφο-ιδιωτικό συμφωνητικό, που ερχόταν σε αντίθεση με τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί. Κατά σύμπτωση, φυσικά, βρέθηκε στα χέρια του Θωμαίδη, μην πάει ο νούς μας στο πονηρό, φύσαγε πολύ εδώ στο νησί πέρυσι και το πήρε ο αέρας και προσγειώθηκε στον Σκάι... Ρουφιάνοι και απόγονοι δοσιλόγων, αυτό είναι γραμμένο στο (s)dna τους...

Εικόνα DRAZA

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Σπύρο.

Τώρα το πως διακινούνται οι ειδήσεις από την τηλε-Δίκη του Αλαφούζου στους υπουργοποιημένους πολιτευτές/πανελίστες τους το ξέρουμε και τα έχουμε χιλιοπεί. Αυτή είναι η δημοσιογραφία τους.

Όσον αφορά την ιδιότητα του Γιαννακόπουλου, ομολογώ φίλε ότι κι εγώ δεν ήξερα τι πρέπει να γράψω αναφερόμενος στην σχέση του με την ΚΑΕ ΠΑΟ προκειμένου να είμαι ακριβής. Πάει αυτό.

Όσον αφορά την ουσία της ερώτησής σου εικάζω ότι ο Γιαννακόπουλος δηλώνει ξανά πρόεδρος και ιδιοκτήτης ισχυριζόμενος ότι το χρονικό διάστημα για το οποίο τον δέσμευαν οι ποινές που του είχαν επιβληθεί ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕ έχει παρέλθει.

Αν κάποιος άλλος φίλος γνωρίζει κάτι άλλο ας μας διαφωτίσει.

Εικόνα thita

Ρε αδερφέ με έχεις προλάβει δυο φορές σήμερα.

Θα γίνω αιρετικός κι αντί για τα θετικά,θα αναδείξω εμφατικότερα τα αρνητικά: αδιανόητο το πως η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δεν έχει ακόμη επιληφθεί του θέματος των μετοχων της ΚΑΕ ΠΑΟ.

Θυμίζω ότι μετά την ανάκληση από την ΕΕΑ της άδειας μεταβίβασης των μετόχων από τον Τρακη στον Μάνο,ο τρακης προσέφυγε με αίτηση αναστολής στο διοικητικό εφετείο, για να μην ισχύσει η απόφαση. ΕΧΑΣΕ πανηγυρικά,αφού η αίτηση του απορρίφθηκε.

Παρά ταύτα,έκτοτε ούτε ανεστραφη ή ακυρώθηκε η εικονική αυτή μεταβίβαση των μετοχων,ούτε όμως οι μετοχές περιήλθαν εις χείρας οιοσδήποτε άλλου,με αποτέλεσμα να υφίσταται η ίδια νομική και πραγματική κατάσταση που κρίθηκε από την ΕΕΑ ως μη σύννομη.

Και αντί ο παπαλακης κι η μαρουπα να τους υποβιβάσουν (το κακό σενάριο) ή έστω να αξιώσουν (το καλό σενάριο) την μεταβίβαση των μετόχων εντός προθεσμίας,απειλώντας με κυρώσεις σε περίπτωση αδράνειας/κωλυσιεργίας,κλπ.,δεν έχουν κάνει τίποτε και σφυρίζουν αδιάφορα,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Το ίδιο βέβαια κάνουν και στην περίπτωση της αεξαρας,με τον ένα τοις πράγματι διοικητή.

Φανταζόμαστε όλοι τι θα γινόταν αν στη θέση τους ήταν ο Ολυμπιακός κι ο Μαρινακης,έτσι?

αναμένω με τεράστιο ενδιαφέρον τη στάση που θα κρατήσει για αμφότερα τα θέματα η ΕΕΑ εντός ολίγου καιρού,που θα πρέπει να χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής στα πρωταθλήματα όποτε και θα ελέγξει μεταξύ άλλων και μετόχους και διοικητές των ΚΑΕ-ΠΑΕ.

Εικόνα DRAZA

Ισχύουν όλα όσα έχεις σημειώσει.

"Θα γίνω αιρετικός κι αντί για τα θετικά,θα αναδείξω εμφατικότερα τα αρνητικά: αδιανόητο το πως η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δεν έχει ακόμη επιληφθεί του θέματος των μετοχων της ΚΑΕ ΠΑΟ.

Θυμίζω ότι μετά την ανάκληση από την ΕΕΑ της άδειας μεταβίβασης των μετόχων από τον Τρακη στον Μάνο,ο τρακης προσέφυγε με αίτηση αναστολής στο διοικητικό εφετείο, για να μην ισχύσει η απόφαση. ΕΧΑΣΕ πανηγυρικά,αφού η αίτηση του απορρίφθηκε.

Παρά ταύτα,έκτοτε ούτε ανεστραφη ή ακυρώθηκε η εικονική αυτή μεταβίβαση των μετοχων,ούτε όμως οι μετοχές περιήλθαν εις χείρας οιοσδήποτε άλλου,με αποτέλεσμα να υφίσταται η ίδια νομική και πραγματική κατάσταση που κρίθηκε από την ΕΕΑ ως μη σύννομη."

Για να βοηθήσω τον κόσμο που διαβάζει και μπορεί να κοιτάει και τα σχόλια θέλω να σημειώσω ότι έχω ενεργό υπερσύνδεσμο υπογραμμισμένο σε όσο σημειώνω εγώ με bold. Πατώντας τον υπερσύνδεσμο μπορεί κάποιος να δει παλαιότερο άρθρο που επισημαίνεται γιατί πρέπει να πέσει ο βάζελος όπως ακριβώς και η Κέρκυρα. Εκεί αναφέρω με χρονική σειρά την πορεία της υπόθεσης των μετοχών από την τιμωρία Γιαννακόπουλου που έφερε την μεταβίβαση και εντεύθεν.

Εικόνα nik7os

Σχετικα με το timing πιστευεις πως υπαρχει περιπτωση να τιμωρηθει ο τρακης πριν τους τελικους & να ειναι απων απο το οακα;

Εικόνα DRAZA

Φίλε είναι πολύ καλή η ερώτησή σου. Τόσο που μπορεί να ενσωματώσω στο κείμενο την απάντησή.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Το timing δεν είναι σημαντικό λόγω της έκβασης. Είναι σημαντικό για δυο άλλους λόγους.

1. Η ίδια δικαιοσύνη που πέρυσι πουλούσε τρέλα στις παραβάσεις του Γιαννακόπουλου και έστελνε υποθέσεις στο ...αρχείο, δεν δίστασε τώρα ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ να παραπέμψει τον Γιαννακόπουλο για βιαιοπραγία. Για να φθάσουμε εκεί σημαίνει ότι οι δικοί μας κινήθηκαν με επιμονή και μεθοδικότητα. Είναι καλό λοιπόν για εμάς να βλέπουμε ότι η διοίκησή μας δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους.

2. Είναι πολύ σημαντικό ενόψει των τελικών να βλέπουν οι αθλητές της ομάδας ότι γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να προστατευτούν και ότι η διοίκηση είναι από πάνω όπως πρέπει. Τους τονώνει την ψυχολογία το να βλέπουν ότι σε όλο αυτό δεν είναι μόνοι τους.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε δραματικές αλλαγές από την μια ημέρα στην άλλη. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Μπορούμε όμως να καταλάβουμε πότε κάποιος έχει ενεργοποιηθεί και κάνει ο,τι μπόρει προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα που διοικεί. Η είδηση αυτή είναι σίγουρα μια αλλαγή προς το καλύτερο που πρέπει να χαιρετίσουμε.

Εικόνα nik7os

Τον βλεπω πολυ ζορισμενο παντως τον τρακη...
Δεν ξερω βεβαια αν ειναι θεατρο ολο αυτο(το πιο πιθανο) αλλα με τις ανακοινωσεις για φιλικα μεταξυ των μικρων, η μη αντιδραση του σχετικα με την ποινικη διωξη, η αποδοχη του αποκλεισμου απο την ευρωλιγκα & οι αγκαλιες με τον Μπουρουση κτλ σαν να μου δειχνει οτι θελει να περασει ενα προφιλ πως εχει αλλαξει και πως εγινε το καλο παιδι για να μην τιμωρηθει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ & οπως του αξιζει με την εξοδο του απο τον χωρο του μπασκετ που τοσο εχει βρωμισει ειδικα απο τοτε που ανελαβε...
Μπραβο παντως στους προεδρους που τα κυνηγανε ολα πλεον & ευχομαι να μην κανουν πισω και να το πανε μεχρι τελους...
Τα φιδια αλλαζουν μονο δερμα παραμενουν παντα φιδια...

Εικόνα DRAZA

Επειδή αρκετός κόσμος κάνει παρόμοιες σκέψεις με εσένα για αυτό είπα ότι θα'ταν παρακινδυνευμένο στην καλύτερη περίπτωση να μιλήσουμε για την έκβαση της δίκης ...ή να έχουμε την όποια θετική προδιάθεση για την έκβαση της νίκης.

Η αμυντική στάση του Γιαννακόπουλου μπορεί να εξηγηθεί με δυο τρόπους χοντρικά φίλε.
1. Ή αισθάνεται ότι είναι στριμωγμένος και θέλει να το παίξει καλό παιδί που αναγνωρίζει τα λάθη του κλπ κλπ όπως λες...
2. Ή θέλει να διαμορφώσει την απαιτούμενη εικόνα καλού παιδιού που δεν απαντά και δεν σχολιάζει ...ενόψει των οργίων που μπορεί να μας περιμένουν και θα κάνουν όλο τον κόσμο μας να βράσει.

Μπορεί λοιπόν όλα αυτά να τα ξέρει είτε γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει στο τέλος είτε γιατί έχει ήδη εξασφαλίσει το ...τέλος που τον συμφέρει.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ;;

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίο άρθρο Draza. Κατατοπίζει, έχει στέρεα επιχειρήματα, είναι τεκμηριωμένο. Είναι σοβαρό. Μ΄άρεσε.

Εικόνα DRAZA

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Κάτι που δεν σημειώθηκε αρκετά καθαρά αλλά μπορεί να το δει ο καθένας είναι το timing στο οποίο έσκασε αυτή η υπόθεση. Είναι ίσως το σημαντικότερο όλων...

Εικόνα apostolos gaganis

Να δούμε την εξέλιξη...

Εικόνα DRAZA

H εξέλιξη είναι πράγματι κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς ...μέχρι να δούμε.

Παρόλα αυτά η είδηση από μόνη της είναι ένα καλό νέο για τους δυο λόγους που αναφέρθηκαν και κάτω από το σχόλιο του σύγγαυρου Νίκου.

Το να μας προκύψει και η έκβαση που θέλουμε όλοι μας θα'ναι σίγουρα το απόλυτο.

Βέβαια ίσως να πρέπει να πούμε και κάτι άλλο πριν από το "να δούμε την έκβαση της δίκης". Ίσως στην παρούσα φάση να πρέπει πρώτα να πούμε "να δούμε πότε θα εκδικασθεί". Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ - ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ (ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ) ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ! ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

ΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ....ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ.....

ΝΤΡΑΖΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΥΓ: ΤΟ ΥΓ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ....

Εικόνα DRAZA

Καλησπέρα φίλε από την Νέα Υόρκη με καταγωγή από την Γούβα του Βάβουλα βεβαίως-βεβαίως.

Δεν ξέρω τι θα αποφανθεί το δικαστήριο ...κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει. Το σημαντικό όμως είναι ότι βλέπουμε με απτό τρόπο πως οι Αγγελόπουλοι μένουν πιστοί σε αυτό που από πέρυσι έχουν εξαγγείλει και εξαντλούν όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να προστατεύεται η ομάδα μας και να μην πέφτει τίποτα κάτω. Στο τέλος του χρόνου θα δούμε αν αυτό είναι αρκετό και θα τοποθετηθούμε κατάλληλα.

Όπως είπα και στον Απόστολο, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΙΜΙNG που έσκασε η συγκεκριμένη είδηση!