ΚΙ ΑΛΛΑ 15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ



Είχαμε μείνει εδώ. Μέχρι το καλοκαίρι του 2015 οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ είχαν βάλει 150 εκ. ευρώ σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ. Ας δούμε τα νεότερα στοιχεία.


 


 
ΚΙ ΑΛΛΑ 15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ. 
 
Μιλάμε για λεφτά ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΑΕ. Δηλαδή μιλάμε για λεφτά από τις καταθέσεις τους στην τράπεζα, από τα κέρδη των επιχειρήσεών τους, λεφτά που ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Τα πετάνε, για να βλέπουμε εμείς Γκριν, Μπιρτς, Σπανούλη, Πρίντεζη και τους λοιπούς παίκτες της ομάδας μας. Συνολικά από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν βάλει πάνω από 160 εκ. ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.
 
Την ίδια ώρα, αυξήσεις κεφαλαίου στην ΚΑΕ ΠΑΟ δεν γίνονται, αφού είναι λέει...κερδοφόρος. Οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ πληρώνουν κανονικά Εφορία-ΙΚΑ-ΣΕΦ. Αν δεν πλήρωναν, μπορεί κι αυτοί να συντηρούσαν "κερδοφόρα" ΚΑΕ. 
 
Φυσικά, η είδηση γι'αυτά τα 15 εκ. ευρώ των ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ υπάρχει εδώ και δυο μήνες, αλλά τα "τσακάλια" οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι "την έχασαν". Εδώ θα μας πείτε έχασαν τις δηλώσεις Λάσκαρη-Αλεξανδρή για την παράγκα του ελληνικού μπάσκετ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει μαζί τους και καθημερινά επικοινωνούν αρκετοί μαζί μας, λέγοντάς μας τα χειρότερα για την μπασκετική μασονία. Προσπαθούμε να τους ηρεμήσουμε, θα είναι λάθος να συμβεί το παραμικρό σε οποιονδήποτε δημοσιογράφο, αλλά αν συνεχιστεί αυτό το βιολί δεν θα έχουμε καλό τέλος. Παλιά έβγαινε λίστα προγραφών στο ΣΕΦ για συγκεκριμένους μπασκετικούς δημοσιογράφους. Ας μην θυμηθούμε τα παλιά...
 
Σε κάθε περίπτωση,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
 

Υ.Γ. Στοιχεία πήραμε από τις καταχωρήσεις της ΚΑΕ στο ΓΕΜΗ.

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Οι Αγγελόπουλοι είμαι σίγουρος χθες δεν κοιμήθηκαν. Γιατί, πέρα από τη στεναχώρια ως γαύροι, έχουν το βάρος ότι εκπροσωπούν εκατομμύρια κόσμου, αλλά και ότι τα χρήματα δεν φαίνεται να πιάνουν τόπο...
Στήριξη και υπομονή και σεβασμό.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο για τα αδέλφια.
Γεμάτο ΣΕΦ σε κάθε αγώνα του ΘΡΥΛΟΥ.
Και στήριξη στην ομάδα.

Εικόνα RED HELL

Μαγκες πραγματικα οι προεδροι.Απο κει και περα πικραθηκαμε πολυ σημερα στο μπασκετ.

Εικόνα holland74

Τι γίνεται Σάββα με τις υποθέσεις φοροδιαφυγής και ψεύτικων συμβολαίων της ΚΑΕ Βαζελιακός;;
Απ/ό τις δηλώσεις των προέδρων προχθές κατάλαβα πως εκκρεμούν δίκες ή όχι;;

Εικόνα savvas gridlock

Τυπικά εκκρεμούν. Ουσιαστικά ο,τι λεει ο Κένταυρος απο κάτω. Πατανε στο οτι το Κρατος χρωσταει εκ. ευρω στη ΒΙΑΝΕΞ απο επιστροφες φορων, κατι που ισχυει, οποτε ατυπως συμψηφιζονται, στη ζουλα. Βεβαια και στη Χαλυβουργικη χρωσταει, αλλα η οικογενεια των Αγγελοπουλων πληρωνει Εφορια-ΙΚΑ-ΣΕΦ στην ΚΑΕ. Προς το παρον παντως για να μενουμε στα γεγονοτα, ολες οι καταγγελιες Γιαννακοπουλου κατα των Αγγελοπουλων, ειτε αφορουν το μπασκετ ειτε οχι, εχουν μπει στο αρχειο. Οι καταγγελιες Αγγελοπουλων κατα του Γιαννακοπουλου εκκρεμουν. Για ποσο, δεν ξερουμε. Σε ενα συρταρι ανακριτη εμεινε ξεχασμενη η δικογραφια κατα Αλαφουζου, για την εξαγορα Seven-X απο την Αγροτικη Τραπεζα, 7 χρονια. Τωρα ξανανοιξε η υποθεση. Υπομονη. Αυτη ειναι η ελληνικη Δικαιοσυνη...

Εικόνα CEN-TAURUS

Ολλανδέ, να προβλέψω; Επειδή είμαι μέντιουμ και λέω το γιαούρτι, κοιτάζω τώρα τον κεσέ και αποφαίνομαι: όλα στο αρχείο, όπως στο αρχείο πήγαν τόσα χρόνια τα μηδενικά συμβόλαια του μασονοσωματείου στο ποδόσφαιρο ή οι εικονικές μεταγραφές δήθεν ελέυθερων παιχτών (και τα λεφτά μαύρα σε σακούλες). ΔΕΝ υπάρχει κανένας δικαστής να τους δικάσει. Όλοι ελέγχονται και παίρνουν πολλούς.... τόμους βιβλίων χορηγία.... Βάλε στο γκουγκλ "βγενοπουλος θάνου" και θα καταλάβεις τί λέω. Η αγορά φαρμάκου, με τεράστιους τζίρους, μίζες, δωρεές, διαπλοκή και διαφήμιση, ελέγχει τα πάντα. Όλα τα καραούλια επανδρωμένα από τους φρουρούς του συστήματος, οχτρός να μην περάσει. Τόσα χρόνια σιχαθήκαμε να βλέπουμε τα καθυστερημένα αδέρφια με τις γελοίες γραβάτες, να κάθονται δίπλα στη γραμμή του γηπέδου, να βρίζουν, να φτύνουν και να απειλούν παίχτες και διαιτητές, χωρίς να τους ενοχλεί κανένας. Αντίθετα, έχουν θεοποιηθεί κιόλας, ως πατριάρχες και ευεργέτες του αθλήματος στην ελλάδα! Άστα, αν ζεις στην ολλανδία, είσαι τυχερός!

Εικόνα holland74

Eυχαριστώ Κένταυρε, ευχαριστώ Σάββα...Κατάλαβα....
Δυστυχώς Κένταυρε δεν ζω Ολλανδία....Το Ολλανδία 74 είναι από την ομαδάρα των Κρούιφ, Νέεσκενς, Χάαν, Φαν Χάνεγκεμ, Ρεπ, Ρέζενμπρινκ, Κρολ, Σουρμπίρ...ήμουν 7 τότε και μου είχε πέσει το σαγώνι από αυτά που έβλεπα...

Εικόνα CEN-TAURUS

Μεγάλο σεβασμό σάββα στα παιδιά αυτά, ειδικά ετούτη τη δύσκολη περίοδο. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και επιτυχιών. Αν εμείς θέλουμε πρώτη παντού την ομάδα μια φορά, αυτοί πόσες τη θέλουν; Είναι γαύροι, ματώνουν αν και επιχειρηματικά έχουν πληγεί και ξέρουν από μπάσκετ. Εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη! Όχι τζάμπα κριτική από ανθρώπους που δεν δίνουν 10 ευρώ να βγάλουν την κάρτα φιλάθλου!
Το χω ξαναπεί. Πρέπει να παρακολουθούμε τί κάνει ο αντίπαλος. Ό,τι δεν πληρώνει, δεν το πληρώνουμε και μεις. Έτσι δεν νοθεύεται ο ανταγωνισμός.