ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ



Την Παρασκευή που μας πέρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέβηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, για να παρουσιάσει στους παίκτες το νέο προπονητή της ομάδας και να τους ζητήσει από εδώ και πέρα να είναι ''Απάτσι''.
 

 
Με αφορμή αυτήν τη δήλωση Μελισσανίδη, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ κρέμασαν στο χώρο τους στο ΟΑΚΑ το παρακάτω πανό, στα πλαίσια του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
 

 
Αυτούς τους αυθάδεις οπαδούς της ΑΕΚ ανέλαβε ο διευθυντής του sdna.gr Βασίλης Παπαθεοδώρου να τους βάλει στη θέση τους, μέσα από την βραδινή αθλητική εκπομπή ''Kick Off'' του ΣΚΑΙ, ο οποίος ΣΚΑΙ ως γνωστόν ανήκει στον πρόεδρο του ΠΑΟ, Ιωάννη Αλαφούζο.
 
Δεν φταίει ο Μελισσανίδης για το ότι η ΑΕΚ είναι στο -16 από τον Ολυμπιακό, αρχές του δευτέρου γύρου. Ο Κετσπάγια φταίει. Τον οποίο Κετσπάγια τον έφεραν στην ΑΕΚ τα ρυπαρά γένη από την κοίλη γη και τους 72 βασιλιάδες τους. Αυτή είναι η άποψη που εκφράζεται στο Μέσο Ενημέρωσης του προέδρου του ΠΑΟ, υπέρ του αφανούς μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Διότι και το sdna.gr μπορεί να στήθηκε με ρωσικά κεφάλαια, αλλά οι δημοσιογράφοι του δουλεύουν στα ΜΜΕ του Αλαφούζου και το παρασκήνιο που φιλοξενείται στα άρθρα του, πρέπει να τους το δώσει κάποιος. ''Κιτρινόμαυρος''. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι το sdna.gr είναι το site της ''τρόικας της εξυγίανσης'', Σαββίδη-Αλαφούζου-Μελισσανίδη...
 
Στην ίδια εκπομπή, το ''Kick Off'', είδαμε γκάλοπ έξω από το ΟΑΚΑ για το πώς βλέπει ο κόσμος της ΑΕΚ το νέο προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ. Μεταξύ αυτών που απάντησαν, ήταν και ο παρακάτω.
 
Ο τύπος αριστερά, ο οποίος αποφεύγει το μαρκούτσι που κρατάει ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ στον ΣΚΑΙ, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Ιούλιος Συναδινός. Φανατικός οπαδός της ΑΕΚ, πηγαίνει συχνά στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Αν βεβαίως ήταν οπαδός του Ολυμπιακού και σύχναζε στο Καραϊσκάκη, τα ΜΜΕ της ''εξυγίανσης'' θα ανακάλυπταν ''ένα ακόμη τεράστιο γαυροσκάνδαλο''. Τώρα δεν τρέχει κάτι, ''έτσι κι αλλιώς όλοι μια ομάδα υποστηρίζουν, ας μην είμαστε υπερβολικοί''. Σωστά, ας αποφύγουμε τις υπερβολές...
 

Σχόλια

Εικόνα Arxidakos

" Τον οποίο Κετσπάγια τον έφεραν στην ΑΕΚ τα ρυπαρά γένη από την κοίλη γη και τους 72 βασιλιάδες τους. "

Μπα, οι Ελοχίμ τον έφεραν. Ίσως και οι Αννονάκι, δεν φόραγα τα γυαλιά μου στη παρουσίαση.

Εικόνα savvas gridlock

Εδω ειναι το λεπτο σημειο. Ποιοι εκ των 3 ηταν; Ελοχιμ, Νεφελιμ ή Ανουνακι; Ας προσληφθει ο Νταινικεν στη θεση του Ανδρεα Δηματου, υπευθυνος γραφειου Τυπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, μπας και βγαλουμε ακρη.

Εικόνα Arxidakos

Φίλε μόλις βρήκες το σωστό άνθρωπο για το γραφείο τύπου των "ερχόμαστε" (με την όπισθεν). Δυστυχώς πέθανε ο μακαρίτης ο Ζακάρια Σίτσιν και χάσαμε ένα υπέροχο δίδυμο (άσχετο, έφερνε λίγο στον Φερέρ ο Ζακάρια μου φαίνεται).

Εικόνα savvas gridlock

Θυμασαι το συνθημα που φωναζαμε για το Φερερ, ε; ''Βγαλε στο ΟΥΕΦΑ το αεκακι, Παπαδακη, Παπα-δα-α-κη'', επειδη ηταν ολοιδιος με το Γιωργο Παπαδακη του ΑΝΤ1. Οποτε αν ο Σιτσιν πηγαινε στη θεση του Δηματου, θα φωναζαμε ''βγαλε στο ΟΥΕΦΑ τα ανουνακι, Παπαδακη, Παπα-δα-α-κη''.

Εικόνα Arxidakos

Εννοείται, φοβερό σύνθημα. Συνήθως τύχαινα στο γήπεδο κοντά στα παιδιά από το Γαλάτσι - ψυχασθένεια κανονική χαχα.

Εικόνα savvas gridlock

Η NOVA έριξε το βιντεο απο το youtube. Μαλιστα.

http://imgur.com/GTMX3Is

Aς δει ο καθενας το βιντεο και ας μας πει ποιο υλικο απο NOVA χρησιμοποιηθηκε.

http://vidto.me/kqgty31o9qhw.html

Το υλικο του ΣΚΑΙ ειναι υλικο της NOVA; Υλικο απο το Kick Off πηραμε, που κολλαει η Forthnet να ριξει το βιντεο; Νταβατζης του ΣΚΑΙ ειναι;

Εικόνα Αλέξανδρος

Συγνώμη η Νόβα δεν ανήκει και αυτη στον Αλαφούζο;