ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΗΘΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ (VIDEO)



Θυμόμαστε όλοι τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, πριν ένα δίμηνο περίπου στο γνωστό τσοντο-site sdna.gr. Εκεί μεταξύ άλλων δήλωσε και τα παρακάτω.
 
 
Ας δούμε λοιπόν τις ''ηθικές αξίες'' που πρεσβεύει ο ΠΑΟ, σε αντιδιαστολή με τους ''ανήθικους γαύρους''. Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017. Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών της σεζόν 2016-17, ο ΠΑΟ πηγαίνει στη Βούλα για να αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο ''Γεώργιος Γεννηματάς'' τον Πρωτέα. 28 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς, με το σκορ 64-63, παράγοντες και παίκτριες του ΠΑΟ διαμαρτύρονται για ένα φάουλ υπέρ τους που δεν καταλογίστηκε. Επακολουθεί σύρραξη, με τις αθλήτριες των δύο ομάδων να ανταλλάσσουν γροθιές, ενώ ο προπονητής του ΠΑΟ, Πέτρος Πρέκας και ο αρχηγός του τμήματος Σαράντος Μιχαλαριάς, αδερφός του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλία Μιχαλαριά, ''στολίζουν'' με μπινελίκια τους διαιτητές Παπαθανασίου-Μαγκούνη, με αποτέλεσμα να αποβληθούν. Ας δούμε το τι τους λέγανε.
 
 
Φτιάξαμε και ένα σχετικό βίντεο, όπου φαίνονται οι αντιδράσεις του Πρέκα, ο οποίος κάνει σαν καραγκιόζης και χτυπιέται μπροστά στους διαιτητές.
 
 
Μιλάμε για ''πράσινο ήθος'', όχι αστεία. ''Ήθος'' που διαπιστώνεται ακόμη και σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ, τον οποίο τελικά χάσανε οι βάζελοι με σκορ 69-65...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

"Παναθηναϊκό Ήθος"στο facebook:
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/panathinaikos/katevase-post...

"Κατέβασε ποστάρισμα για τα θύματα της Θύρα 7 ο Σαραβάκος
Τελ. ανανέωση : Φεβρουαρίου 05 2017 22:36

Ο Δημήτρης Σαραβάκος ανέβασε στο Facebook φωτογραφία από το μνημείο με τα θύματα της Θύρας 7 μαζί με ένα συγκινητικο μήνυμα αλλά το κατέβασε λόγω υβριστικών μηνυμάτων.

Δυστυχώς στην Ελλάδα το να δείξεις αλληλεγγύη, συμπόνοια και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, είναι κάτι που απαγορεύεται διά ροπάλου όταν μιλάμε για τον "αιώνιο αντίπαλο", τον παραδοσιακό "εχθρό", τον "μισητό απέναντι".

Αυτό το διαπίστωσε ο Δημήτρης Σαραβάκος το απόγευμα της Κυριακής, με τον παλαίμαχο επιθετικό του Παναθηναϊκού να ανεβάζει στο Facebook φωτογραφία από το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 μαζί με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα αλλά να αναγκάζεται λίγο αργότερα να το αποσύρει μετά τα υβριστικά μηνύματα που κατέκλυσαν το προφίλ του.

Ποιο ήταν το "έγκλημα" του "μεγάλου μικρού" των ελληνικών γηπέδων πέρα από τη φωτογραφία που ανέβασε (λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση 36 ετών από τη πένθιμη επέτειο της Θύρας 7 όπου έχασαν τη ζωή τους 21 άνθρωποι);

Το ότι έγραψε τα εξής: "Η ανθρωπιά σε αυτόν εδώ τον τόπο παραμένει ζωντανή ανάμεσα μας και κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει. Γιατί πέρα από τα χρώματα, τις αντιπαλότητες και τα μίση... ο πόνος μας ενώνει".

Β.Σ."

Λες και ξεχάσαμε το πανό που ανέβασε η Μπύρα 13 που έλεγε "Κι όσοι ζείτε,να πάτε να τους βρείτε".Γελάει ο κόσμος με το "Παναθηναϊκό ήθος"

Εικόνα Warrior 7

Ξέχασαν να τους πουν ότι ξέρουν που μένουν όπως κάνουν οι αμέμπτου ηθικής παράγοντες που βάζουν τον ύμνο της Σπάρτης στο τζακούζι...

Εικόνα Romain

Η λέξη... "Καραγκιόζηδες " είναι που τους χαρακτηρίζει. Από την κορυφή ως τα νύχια.
Με ελάχιστες εξαιρέσεις κυρίως παλαιών παικτών όπως Λουκανιδης, Δομαζος. Δεν μιλώ για Βασίλη Κωνσταντίνου, γιατί αυτός είναι η επιτομή του Καραγκιόζη.

Εικόνα el trick

Το κορυφαίο πράσινο ήθος εκφράστηκε πριν λίγα χρόνια με το "ΤΣΟ & ΛΟ"