Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ



Με το που τελείωσε το ματς στα Γιάννινα πριν λίγο, ΠΑΣ-ΠΑΟ 1-1 για τη 19η αγωνιστική της Superleague, ξεκίνησε ο θόρυβος και η προπαγάνδα. Αρχικά έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟ, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, με αναφορά σε συγκεκριμένες φάσεις. Aπό τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, βλέπουμε ότι υπάρχει ένα μακρινό πλάνο για το ''χτύπημα'' Καρανίκα στον Μπεργκ, με τον Μπεργκ να σωριάζεται εύκολα ως συνήθως. Αν τον βρήκε και πόσο δυνατά τον βρήκε, δεν φαίνεται καθαρά. Το ''offside'' γκολ του ΠΑΣ, προκύπτει από μία γραμμή της NOVA στην οποία είναι οφσάιντ μέχρι και ο αμυντικός του ΠΑΟ.
 

 
Με βάση αυτήν τη ΓΕΛΟΙΑ γραμμή της NOVA, ο τελευταίος αμυντικός του ΠΑΟ είναι offside. Όλο του το σώμα και το δεξί πόδι είναι μπροστά από την γραμμή. Συμπέρασμα για το αν υπάρχει offside εγώ δεν μπορώ να βγάλω, επειδή αν το κάνω, θα έχω στηριχθεί σε μία ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ τηλεοπτική γραμμή. Μπορεί να είναι offside ο Κόντε, μπορεί και όχι. Tο επιχείρημα ''έστω και με στραβή γραμμή φαίνεται πιο μπροστά ο Κόντε'' ακυρώνεται από το ότι η κάμερα δεν είναι στην ευθεία. Ακριβώς γι'αυτό το λόγο είναι χρήσιμη η τηλεοπτική γραμμή, όταν βέβαια τοποθετείται σωστά και όχι όπως να'ναι. Η λανθασμένη υπόδειξη offside εις βάρος παίκτη του ΠΑΟ που αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ (σε μια υποσχόμενη επίθεση από αριστερά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο) έγινε από τον ίδιο βοηθό που άφησε τον Μπεργκ από θέση offside να προωθήσει τη φάση και να βγει ευκαιρία-τετ α τετ για τον ΠΑΟ. Στο 69' της αναμέτρησης αυτή η φάση, με το σκορ 1-1.
 

 
Η μόνη φάση για την οποία έχει ξεκάθαρα δίκιο ο ΠΑΟ, είναι το χέρι-πέναλτι του Μιχαήλ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, σε σέντρα του Χατζηγιοβάνη στο 86' της αναμέτρησης.
 
Tι δεν λέει όμως ο ΠΑΟ; Αυτά που δεν τον συμφέρουν. 
 
 
Στο 23' του ματς, με το σκορ 0-0, ο Κουτρουμπής πετάει κάτω στην περιοχή του ΠΑΟ το Μαμπούλου του ΠΑΣ, αλλά ο διαιτητής Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας δεν καταλογίζει το καθαρό πέναλτι. Στο 69' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1, ο Μολέντο που είχε μία κίτρινη κάρτα σε εκείνη την χρονική στιγμή στο ματς, κλοτσάει από πίσω με το δεξί του πόδι τον Κόντε του ΠΑΣ στην αριστερή του γάμπα και τον σωριάζει κάτω. Είναι φάση-ΟΡΙΣΜΟΣ της δεύτερης κίτρινης, αλλά και πάλι ο Τζήλος κάνει κο-κο-κο. Ένας Τζήλος που όπως μαθαίνουμε ζήταγε συγγνώμη στο ημίχρονο για ένα ''λάθος'' που έκανε, αν έκανε, ο...βοηθός του, ο Δημητριάδης, στη φάση του γκολ του ΠΑΣ. Για το πέναλτι που κατάπιε υπέρ του ΠΑΣ, δεν είπε τίποτε. Υπάρχει και άλλη μία φάση για την οποία δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και είναι το ξεκίνημα της ισοφάρισης του ΠΑΟ.
 
Πιο καθαρά, εδώ.
 

 
Όταν παίρνει την πάσα ο Εμποκού του ΠΑΟ, είναι σε οριακή θέση. Η NOVA δεν μας κάνει την τιμή να μας δείξει replay με ευθεία γραμμή, ή έστω με ΣΤΡΑΒΗ γραμμή. Δεν λέμε ότι είναι offside, δεν είμαστε το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟ να παίρνουμε ξεκάθαρη θέση όταν δεν υπάρχει διαφωτιστικό replay. Λέμε ότι ΜΠΟΡΕΙ να είναι offside.
 
Σε ένα τέτοιο ματς λοιπόν, με πολλά λάθη εκατέρωθεν, αλλά αυτά που είναι περισσότερα και πιο ξεκάθαρα να είναι εις βάρος του ΠΑΣ, η ΠΑΕ ΠΑΟ έβγαλε ανακοίνωση. Και σκούζει, ως συνήθως. Αρθρογραφεί και ο Νικόλας Βασιλαράς στο γνωστό τσοντο-site και μας λέει ''Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο τρίμηνο είναι στα χειρότερά του, φαίνεται όμως αυτό δεν τους φτάνει. Τον θέλουν ακόμα πιο κάτω. Συνεχίζει να τρώει «ξύλο» από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους «νταβατζήδες» οι οποίοι δεν σταματούν να ασελγούν πάνω του. Που αποσκοπούν; Νομίζω να τον πετάξουν (και) εκτός πεντάδος. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.''. Να δούμε λίγο καλύτερα τους ''νταβατζήδες''; Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Τζήλος, με πρώτο βοηθό το Δημητριάδη και δεύτερο τον Καρατζίκα.
 

 
Ο Τζήλος είναι από την ΕΠΣ Λάρισας. Τι εστί ΕΠΣ Λάρισας;
 

 
Ο βοηθός Δημητριάδης, που θεώρησε κανονικό το γκολ του ΠΑΣ και έκανε άλλα δύο λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, ένα υπέρ κι ένα κατά του ΠΑΟ, είναι από την ΕΠΣ Καστοριάς.
 

 
Βλέπετε ότι βάζουμε παραπομπές από άρθρα του sdna.gr, στο οποίο δουλεύει ο Νικόλας Βασιλαράς. Σύμφωνα με το site που εργάζεται λοιπόν, οι διαιτητές του σημερινού ματς δεν ήταν ''στημένοι''. ΔΕΝ ήταν της ''Ε.Ο.=Εγκληματικής Οργάνωσης του Ολυμπιακού''. Ήταν της ''καλής'' παράταξης, του Γραμμένου που θέλει να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ με τα λεφτά του Θωμ...εεε με την στήριξη ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ εννοούμε, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας. 
 
ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΥΨΕ ''ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ''. ΕΚ ΤΗΣ ''ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ'', ΤΗΣ ''ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ''.
 
Θυμίζουμε ότι σε 12 ματς φέτος στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ έχει ευνοηθεί διαιτητικά.
 
 
Κι επειδή το παραλήρημα συνεχίζεται τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή μέσω του Sport FM, του ραδιοφωνικού σταθμού ιδιοκτησίας Ιωάννη Αλαφούζου, από το Βασιλαρά και τον αεκτζή Κώστα Μιαούλη που αναρωτιούνται ''γιατί ο ΠΑΣ πουλάει παίκτες στον Ολυμπιακό και μόνο;'', θυμίζουμε ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ πήρε από τον ΠΑΣ Βελλίδη-Χαρίση-Κοροβέση, ενώ φέτος στον ΠΑΣ παίζουν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ οι Ζάιρο-Κοροβέσης. Επίσης, το καλοκαίρι του 2014 η ΑΕΚ πλήρωσε 250.000 ευρώ στον ΠΑΣ για να αγοράσει τον Κολοβέτσιο. Τέλος, ο Στάθης ακόμη ανεβοκατεβαίνει Παιανία-Γιάννινα, για λογαριασμό ΠΑΟ και ΠΑΣ.
 
Αύριο θα επανέλθουμε με περισσότερα βίντεο. Σε αυτό το στάδιο πάντως, με αφορμή και τη συνέντευξη Τύπου που έχει ανακοινωθεί πως θα παραχωρήσει ο Ιωάννης Αλαφούζος τις επόμενες μέρες, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι αυτό.
 
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Σωστός ο Σάββας, και ο αμυντικός του τσιρκου είναι offside. Αυτό δείχνει γραμμή η οποία δεν είναι σωστή. Άσε που οπότε θέλει ο χειριστής της NOVA και αποφασίσει ότι έφυγε η μπάλα τραβάει τη γραμμή. Όντως είναι οριακό και στο οριακό ο επιθετικός έχει πλεονέκτημα.

Είναι όμως πέναλτι όταν ο Κουτρουμπής στο 20' ρίχνει κάτω τον επιθετικό του ΠΑΣ. Επίσης μετά το πέναλτι, υπάρχει και δεύτερη κίτρινη στον Μολεντο. Δηλαδή αν ήταν το 1-0 και μετά πέναλτι και παίκτη παραπάνω, δύσκολο να έπαιρνε βαθμό ο θίασος του Αλαφουζου.

Αντεδρασαν όμως από το ημίχρονο με ανακοίνωση, με σκοπό να συντονισουν όλες τις Φιλιπινεζες. Αυτές του Sport-fm, του ΣΚΑΕΙ και του σκατοσαιτ. Με τέτοιο συντονισμό, ο Αλαφουζος έχει έτοιμη τη δικαιολογία της διαιτησίας.

Ο διαιτητής όντως αβανταρε το τσίρκο γιαυτό και ζητούσε συγνώμη (!) στο τέλος από τους παράγοντες του βαζελου.

Εικόνα MIKE.A

Σε προηγουμενο σχολιο εγραψα οτι απο χθες βγηκανε 2 αρθρα για το πεναλτυ που εκανε ο Σιοβας στην Ισπανια!
Ο σιχαμενος Παπαθεοδωρου (Αυλακιωτης) μολις εβγαλε και τριτο αρθρο! Μαλιστα! Για ενα πεναλτυ που εκανε σε ξενο πρωταθλημα ενας Ελληνας παιχτης! Απιστευτη ξευτιλα! Ενοειτε οτι δεν το διαβασα για να μην ξερασω!

Εικόνα Romain

Φίλε, γιαυτό πληρώνεται ο Φαπα-Θεοδωρου και αυτό κάνει. Να ρίχνει λάσπη στον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο του.

Και επειδή η Εγκληματική Οργάνωση φαίνεται να γυρίζει μπούμερανγκ, το Noor One αποδείχτηκε άνθρακας ή σκατά, κάνει ότι μπορεί. Και το μόνο που του μένει είναι κάνα κοκκαλακι πεταμενο στο χώμα.

Θα κατακτήσουν να είναι για λυπηση.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το χέρι του Μιχαήλ είναι ημικολλημένο στο σώμα. Για την ακρίβεια, ο αγκώνας προεξέχει μόνο. Αν η μπάλα έβρισκε στον αγκώνα, θα ήταν πέναλτι. Τώρα που βρήκε περίπου στον καρπό, όπου ήταν κολλημένος στο σώμα του Μιχαήλ, δεν υφίσταται πέναλτι. Διότι δεν απέκτησε κανένα πλεονέκτημα από τη φάση.

Το οφσάιντ-γκολ του ΠΑΣ, είναι μάλλον οφσάιντ, αλλά είναι πολύ οριακό. Τόσο οριακό όσο το οφσάιντ που δεν έδωσε ο ίδιος βοηθός στον Μπεργκ. Και στις δύο φάσεις παρατηρούμε ότι ο βοηθός είναι σε λάθος θέση, με λάθος στάση του σώματος. Ούτε το σώμα του δεν τον βοηθάει, όπως φαίνεται από τα κιλά του. Παρ' όλα αυτά, ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τον ΠΑΟ...

Εικόνα savvas gridlock

Για το χερι Μιχαηλ σε δικαιωνουν οι Βασιλακης-Βαρουχας.

https://www.youtube.com/watch?v=MBdP9twTUtY

Εικόνα savvas gridlock

Δεν νομιζω οτι βρισκει καρπο, πολυ πιο πανω βρισκει στο χερι του Μιχαηλ.

Εικόνα Warrior 7

Ο ΒασιΛΕΡΑΣ και τα υπόλοιπα έμμισθα τρολ της ΣΟ=Συκοφαντική Οργάνωση πληρώνονται για να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά. Να πετάνε λάσπη και να πολώνουν με κάθε τρόπο. Πάντα θα υπάρχουν και αφελείς που πιστεύουν ότι η ΣΟ πρεσβεύει την κάθαρση, όπως υπήρχαν και πολλοί που πίστεψαν στον Τσάκα και στις καμήλες του. Συνεπώς είναι ουτοπικό να περιμένουμε απόψεις και κρίσεις χωρίς δόλο.

Η χτεσινή διαιτησία ήταν το μάννα εξ ουρανού για το συγκεκριμένο τρολ και τους συν αυτώ γιατί σε διαφορετική περίπτωση αναγκαστικά θα έπρεπε να επικεντρωθούν στα αγωνιστικά θέματα. Πιστεύω ότι πλέον το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μπορούν να βρουν πάτημα στη διαιτησία, ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα περνά σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, τώρα που τους ζορίζουν Ξάνθη και Πανιώνιος με κίνδυνο να βρεθούν εκτός play off, θα πρέπει να περιμένουμε να ξεδιπλώσουν και άλλες πτυχές των ικανοτήτων τους στα non paper γιατί αν στραβώσει ακόμα περισσότερο το πράγμα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τους πάρουν στο κυνήγι οι δικοί τους. Ιστορικά, οι όποιες προσπάθειές τους κατέρρεαν εκ των έσω, οπότε το ίδιο θα γίνει και με την τωρινή ΣΟ.

Όσο για τη συζήτηση περί δημοσιογράφων που ξαφνικά έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως, εγώ το θεωρώ λογικό με βάση τη νέα κατάσταση. Όταν δηλαδή κάποιος γνωρίζει ότι το κλίμα θα πολωθεί σε τέτοιο βαθμό τότε η πιο ασφαλής λύση είναι να συμπαραταχθεί με ένα από τα δύο άκρα. Ειδικά όταν οι ηθικές αντιστάσεις πολλών είναι ανύπαρκτες και τα σουβλάκια ρέουν άφθονα...Άλλωστε αυτοί που έμειναν στο "μεσαίο" χώρο πλέον φυτοζωούν.

Εικόνα savvas gridlock

Υπαρχουν ορια σε ολα φιλε. Να μην κραζεις το αφεντικο σου, ενταξει, κατανοητο. Να γινεσαι χειροτερο μαντροσκυλο απο τους βαζελους, δεν ειναι κατανοητο ρε φιλε, δεν εχει ιχνος αξιοπρεπειας αυτο το μπουρδελο ο Μιαουλης, οπως ο Κετσετζογλου, οπως ο Κολκας η ανωμαλιαρα, ενας κι ενας ολοι εκει μεσα στα ΜΜΕ του παιδοφ...εεε του καναλαρχη του Φαληρου θελω να πω.

Εικόνα Warrior 7

Το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τους συγκεκριμένους ως δημοσιογράφους αντί για οπαδούς που τους έχουν δώσει δημοσιογραφική ταυτότητα. Αν δεν κάνω λάθος, κάποιοι από αυτούς ήταν μέλη σε συνδέσμους συνεπώς τώρα μεταφέρουν σε πιο εκλεπτυσμένη έκδοση αυτά που συζητούσαν τότε σε συνδυασμό με τα non paper των αφεντικών.

Ο μόνος ρόλος που επιτελούν είναι ως χρήσιμοι ηλίθιοι για να νομιμοποιούν τους δήθεν "ουδέτερους", οι οποίοι ενώ πριν λίγα χρόνια σε άλλα ραδιόφωνα ντρέπονταν να πουν την ομάδα που υποστηρίζουν πλέον έχουν μπει στο μαντρί. Από τα σιχάματα που αναφέρεις λίγο πολύ πλέον η καραμέλα τους είναι γνωστή. Όταν όμως συγκρίνεις κείμενα των "ουδέτερων" τώρα και πριν λίγα χρόνια, το αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι έχουν υποστεί λοβοτομή στην καλύτερη περίπτωση.

Είναι επίσης απογοητευτικό να βλέπεις και κάποιους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να νομιμοποιούν τη ΣΟ με την παρουσία τους.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του αλλά κάποιοι από μας και μνήμη διαθέτουμε και screenshots.

Εικόνα pkladisios

Ο όρος χρήσιμοι ηλίθιοι φαντάζει τόσο ταιριαστός. Σε ό,τι αφορά τους "ερυθρόλευκους" δημοσιογράφους, ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα. Δεν έχουν μείνει και πάρα πολλοί. Ειδικά στο μπάσκετ όπου, κατ' εμέ, είμαστε δημοσιογραφικά ανύπαρκτοι.

Εικόνα MIKE.A

Η πλακα ειναι στο σκατοdna ο ρεπορτερ των ουγκ Βασιλοπουλος (πριν μερικες μερες) και του ποα Βασιλαρας (χθες), στα αρθρα τους που αναφερθηκανε στην διαιτησια ριξανε 1-2 σποντουλες οτι αδικουντε ισως και λογω των αλλων που παλευουνε για τα πλευωχ, αλλα εκει που τα ριξανε περισσοτερο ειναι στον ΟΣΦΠ και την εγγληματικη οργανωση οπως ελεγαν! Ο μεν πρωτος οτι φοβομαστε μην μας.. πιασει στην βαθμολογια η μπουγατσα αφου μας εχουνε και στην Τουμπα, λεγωντας και ψεματα οτι αν κερδιζανε την ΑΕΛ θα πηγαινε η διαφορα στους 12 βαθμους ενω θα πηγαινε στους 13, οπως και πηγε, και ο Βασιλαρας οτι ο ΟΣΦΠ δεν θελει τον ποα στα πλευωχ για να διαλυσει και να χασει τα λεφτα απο την Ευρωπη! Δηλαδη οτι κανωμε κουμαντο στην νεα ΚΕΔ και στην νεα ΕΠΟ του Κουτσοκουμνη!
Μιλαμε για το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΝΟΣ! Μιλαμε για ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ!
ΥΓ: Απο χθες στο σκατοσαιτ υπαρχουνε δυο αρθρα (βρηκε ευκαιρια) για το πεναλτυ που εκανε ο Σιοβας!!!! ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!! Με δεκαδες ειρωνικα σχολια απο τους κομπλεξικους! Οι ανθρωποι εχουνε παθει μεγαλη, μα μεγαλη ζημια!

Εικόνα savvas gridlock

Αν εχεις στησει ενα σαιτ με τσοντες, απο το πολυ το τακα-τακα χαζευεις. Και το χαζμα σε κανει να φτιαχνεις 5-6 λογαριασμους και να σχολιαζεις κατω απο τα αρθρα σου και τα αρθρα των αλλων συναδελφων σου στο σαιτ, για να φαινεστε πολλοι. Μανουλα σε τετοια πουστριλικια προωθησης ο Λαλακης.

Εικόνα koropi48

Άσχετο. Μετά από το βούλιαγμα στην πισίνα του "παντοτινού πρωταθλητή σε όλα τα σπορ", θυμήθηκα και γράφω για μια ακόμα φορά: καμια Περιφέρεια δεν συγκινήθηκε να βοηθήσει τα τμήματα υγρού στίβου του παντοτινονίκη ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας, με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Κανένα κράτος, κανένας κοντομνής, κανένας φιλιππιπούσης. Αυτοί έχουν την πρεμούρα να προωθήσουν τα συμφέροντα του νιάου, για καζίνο σε κάθε στενό και κάθε ανηφόρι. Αλλά ποιος έχει τα άντερα να βγει και να πει: τέρμα οι αθλητές του ΘΡΥΛΟΥ από τις εθνικές ομάδες, μέχρι να μας δείξει σεβασμό το κράτος.

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνω απολυτως.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι...

Εικόνα koropi48

Δηλαδή, εσύ δουλεύεις σε μια μάντρα μεταχειρισμένων και λες στον πελάτη "μην το αγοράσεις αυτό καίει λάδια και έχει μαϊμού χιλιόμετρα"; Θα σε σουβλίσει το αφεντικό. Έτσι ακριβώς και οι μιαούληδες. Ταλιμπάν για τα συμφέροντα του μαγαζιού. Κόντρες για να το ποιος θα πουλήσει περισσότερο (σανό). Το μεροκάματο να βγει, γιατί ο ΟΑΕΔ καραδοκεί.

Εικόνα pkladisios

Δυστυχώς, φίλε μου, ο Μιαούλης δεν ήταν έτσι. Ασκούσε κριτική σε όλους (ακόμα και σε τίγρεις με κιτρινιασμένες μασέλες). Η φετινή εξευτελιστική μεταμόρφωση προς το χειρότερο, αν μη τι άλλο, προβληματίζει. Σκέψου ότι κάτι Μοιρώτσοι δεν ήταν αρκετά βάζελοι...

Εικόνα savvas gridlock

Οπως τα λες, εφυγε ο Μοιρωτσος απο εκει, σκεψου τωρα καταντια να θεωρειται ο Μοιρωτσος soft...

Εικόνα koropi48

Όταν ξέρεις ότι μπορεί να πας κάποιο πρωί στη δουλειά και να σε περιμένει απόλυση, από ένα αφεντικό, που ελέγχει πολλά ΜΜΕ, μεταμορφώνεσαι αδερφέ. Αλλάζει το DNA σου, γίνεσαι γλίστας, μύξας, φιλοκατουρημενοποδιάς, χέρχελο, πετούγια. Ο χειρότερος σύμβουλος της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου, είναι η ανασφάλεια και ο φόβος για το αύριο. Τα ίδια λίγο πολύ έχουμε πάθει όλοι.

Εικόνα Brainstorm

Απ ολους αυτους ο Μιαουλης ειναι ο πιο τραγικος.
οσο ο σπορφμ ειχε αλλη ιδιοκτησια, το επαιζε αντικειμενικος και διαλλακτικος σε φαση "οσο η αεκ και ο παο φωναζουν για διαιτησιες δε θα παρουν ποτε πρωταθλημα". Και μιλαμε τωρα για διαστημα δεκαετιας τουλαχιστον.
Με το που πηρε ο Αλαφουζος τον σπορφμ, ο Μιαουλης ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι αντιολυμπιακος ταλιμπαν. Και ειναι γνωστο ενα ξεσπασμα του σε εναν ακροατη που του ελεγε "θα πρεπει να σας αδικουν πολλα χρονια και εμεις θα πανηγυριζουμε" η κατι τετοιο, δεν θυμαμαι ακριβως.

Ολοι αυτοι οταν εκπεσουν οι κατηγοριες στον Μαρινακη και ο Αλαφουζος δεν θα εχει τι να κανει τον σπορφμ και θα επελθει το φεσωμα, να δω τι θα κανουν μετα.

Εικόνα savvas gridlock

Χθες ο Μιαουλης ελεγε ''οταν αδικειστε εσεις οι μικροι, εγω δεν σας λυπαμαι, χαιρομαι''. Και καλα δηλαδη ''αφου ειστε γαυροπαραρτηματα και στεκεστε σουζα στον Ολυμπιακο, καλα κανει και σας γαμαει''. Στην πορεια το ξεφτιλισε, λεγοντας ''παλιοτερα ο Χριστοβασιλης του ΠΑΣ ζηταγε συγγνωμη επειδη εφερε 2-2 στο Καραισκακη με τον Ολυμπιακο, ελεγε σε Ολυμπιακους εγω ρε παιδια ηρθα με 7 αναπληρωματικους εδω φετος''. Το οτι εκοψε βαθμους μεσα στον Πειραια ή στο δευτερο γυρο χασαμε 3-1, δεν τον νοιαζει το Μιαουλη. Το οτι το μπουρδελακι του, η ΔΕΚΟ του Ποδονιφτη με τα εκατομμυρια ευρω χαρισμενα χρεη προς το Κρατος αγορασε απο το ''γαυροπαραρτημα των Ιωαννινων'' με 250.000 ευρω τον Κολοβετσιο, δεν τον νοιαζει το Μιαουλη. Ε γι'αυτο θα εισαι αεκακι Γ' θνικη ρε ΠΟΥΣΤΗ Μιαουλη. Ερμιονιδα και στη φαπα, χωριο, υπολοιπο Αττικης, που ο πατος σου απο τις εξαρες και τις τριαρες εχει γινει μοβ. Κι αυτα που λες με τον μπουλη-λαπα-Βασιλαρα, να τα λες οταν σε συναντανε και τιποτε νευρικοι γαυροι, οχι να κατεβαζις το κεφαλι κατω και ''οχι ρε παιδια, εγω δεν το ειπα ετσι'', ΠΟΥΣΤΗ γαμω το αεκακι σου, φιδι κολοβο.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΣΜΠΑΟΥΓΚ, Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ! ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ Η ... ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ Η ΒΑΖΕΛΑ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΕ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟ, ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ? ΣΕ ΕΞΥΓΙΑΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΜΠΑΟΥΓΚ ΕΙΝΑΙ...

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Να μας πει ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ Μιαουλης και ο Βασιλαρας ποιος ειχε συμφερον να στησει χθες το βαζελο. Εχουμε εμεις τους ιδιους στοχους με το βαζελο; Ποιος εδινε 6 εκ. ευρω στο Θωμα Μητροπουλο για να αγορασει Ενωσεις; Ποιος ρε ΠΟΥΣΤΗ Μιαουλη; Τσιρακι ποιανου ειναι ρε νουμερο Βασιλαρα ο Γραμμενος; Μηπως αυτουνου που πληρωνει για να γραφεις εσυ στο τσοντο-site που λες τις πιπες σου;

Εικόνα Harry red logic

Ο τουιτης εχει καραλυσσαξει.Ο εσμος των βαζελομπροσταρηδων ΑΡΔακων χυνει αυτο που εχει αφθονο:χολη και κομπλεξ!να δουμε στη συνεχεια την λυκοσυμμαχια ....Ο ρωσος θα του κανει και αλλα χουνερια???
Οσο για τον νιαουριδη ψαχνει την ευκαιρια(εχει βεβαια δουλειες με τα τζακποτ)
Μην ξεχναμε και τους συνδετικους κρικους:τους θαυμαστες του οικονομικου θαυματος της Κουβας και τον ακομβιωτο συγχρονο Νικηταρα τον τουρκοφαγο!
Υ.Γ
Εμεις να προσεξουμε πολυ, θα σπρωξουν τις μπουγατσες με καθε τροπο.
Θελω να πιστευω οτι εχουν γνωση οι Φυλακες!

Εικόνα savvas gridlock

Tζακ ποτ λεει 10,3 εκ. ευρω σημερα στο ΤΖΟΚΕΡ. Και τρεχουν ολοι να ριξουν ενα δελτιο, ''ελα μωρε, 50 λεπτα εχει η στηλη, που ξερεις καμια φορα;''. Αν παει μεχρι το Πασχα το τζακ ποτ, βλεπω να εξοφλειται και ο Κετσπαγια.