Ο ΛΟΥΣΕΡΟ, Ο ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΞΕΑΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ



Σε λίγα λεπτά ξεκινάει το παιχνίδι Ξάνθη-ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική της Superleague. Ας δούμε την αποστολή της Ξάνθης.
 
Δίχως κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το δεύτερο σερί ματς (12/02, 17:15) με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Ο Αντριάν Λουσέρο δεν θα αγωνιστεί, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την ποινή του λόγω καρτών. Εκτός έμειναν επίσης οι Παπαστεριανός, Γουάλας, Χατζητερζόγλου και ο ανέτοιμος Π. Ορφανίδης.
 
Ας θυμηθούμε και την αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι της στο Καραϊσκάκη πριν 3 εβδομάδες. Ειδικά αυτό το άρθρο του τσοντο-site είναι ''όλα τα λεφτά''.
 
Η απουσία του Χρήστου Λισγάρα ήταν γνωστή. Η τιμωρία του 30χρονου αμυντικού προβλέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρία παιχνίδια. Το ματς στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι το τρίτο και τελευταίο, στο οποίο ο Λισγάρας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», στα Πηγάδια.
Ο Κωνσταντίνος Φλίσκας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 9ο λεπτό του αγώνα και στο 89' «είδε» τη δεύτερη κίτρινη, που επέφερε την αποβολή.
Ο Οκάν Χατζητερζόγλου υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού της ακριτικής ομάδας, Ράζβαν Λουτσέκσου. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας θα απουσιάσει για ένα μήνα.
Οι Χαμζά Γιουνές και Πάμπλο ντε Λούκας έχουν συμπληρώσει κάρτες και στην Ξάνθη αποφασίστηκε να εκτίσουν τις ποινές τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Γιουνές είναι ο πρώτος σκόρερ των «Ακριτών», με 12 γκολ σε 16 συμμετοχές.
 
Εκτός αποστολής στο Καραϊσκάκη, που ήταν ΕΚΤΟΣ έδρας ματς με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, άρα υπήρχαν λίγες πιθανότητες να διεκδικήσει αποτέλεσμα η Ξάνθη, για λόγους τακτικής έμειναν δύο παίκτες, ο Γιουνές και ο Ντε Λούκας. Φλίσκας και Λισγάρας είχαν κόκκινη κάρτα. Για το ΕΝΤΟΣ έδρας παιχνίδι της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμεινε ο καλύτερος παίκτης της Ξάνθης μεσοεπιθετικά, ο Λουσέρο. Κι αυτός είχε κάρτες, αλλά κίτρινες, άρα ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον ΠΑΟΚ. 5 απουσίες συνολικά η Ξάνθη στο Καραϊσκάκη, 5 και σήμερα στα Πηγάδια της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κατά τα άλλα βέβαια, σύμφωνα με το τσοντο-site sdna.gr που ''γράφει τις αλήθειες που άλλοι δεν τολμούν να γράψουν'', η πραγματικότητα είναι πως ''με μισή ομάδα κατέβηκε η Ξάνθη στο Καραϊσκάκη'' και φυσικά ένα απλό ''χωρίς Λουσέρο η Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΟΚ''.
 

 
Αν βέβαια είσαι ο Λαλάκης-Μουλάκης Παπαθεοδώρου, έγραφες τον ''Πρασινοφρουρό'' στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' όπου μας έλεγες ότι ''οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι'' και τώρα μάδησες τον Ιβάν Σαββίδη για να ανοίξεις ένα τσοντο-site με ''παρασκηνιακές αποκαλύψεις'', τέτοιες αναρτήσεις-''μνημεία δημοσιογραφικής δεοντολογίας'' θα είναι ψωμοτύρι για'σένα.
 

 
Περνάμε και στο ρεπόρτερ ΠΑΟ στον Σπορ FM Τάσο Νικολογιάννη, ο οποίος λίγο πριν δήλωσε τα παρακάτω μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού του Ιωάννη Αλαφούζου.
 
Η επιλογή των βοηθών του αγώνα με τον Παναιτωλικό προβληματίζει τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού.
Στο σημερινό ματς οι δύο πλάγιοι θα είναι οι Αλεξέας και Πετρόπουλος, για τους οποίους -όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης- οι πράσινοι έχουν λόγους να εκφράζουν την ανησυχία τους. 
Ο Αλεξέας έχει καλές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Άρη Σταθόπουλο, του οποίου απαγορεύθηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο λόγω της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Κωνσταντινέα, ο Σταθόπουλος τον είχε πάρει τηλέφωνο πριν το ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός πριν μερικά χρόνια και του είχε πει να είναι προσεχτικός στις αποφάσεις του.
Ο Πετρόπουλος, έχει καλές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκο Προύντζο, στον οποίο –επίσης- έχει απαγορευθεί η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τις αποφάσεις του.

 
Πέρυσι το ΝΟΥΜΕΡΟ που λέγεται Σταύρος Κοντονής ανέβαλε τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ, επειδή ορίστηκαν σε αυτόν αρχικά από την ΕΠΟ οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ Αλεξέας-Πετρόπουλος και ο εντολέας του Κοντονή Δημήτρης Μελισσανίδης διαφωνούσε. Η προπαγάνδα συνεχίζεται και φέτος, ενώ οι ''κατηγορίες'' για τις Ενώσεις των συγκεκριμένων βοηθών, ''κατηγορίες'' που διέρρευσαν και δημοσιοποιήθηκαν από τη ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'', έχουν καταπέσει πανηγυρικά. Βέβαια, ο Νικολογιάννης δεν μας είπε και ποιος είναι διαιτητής σήμερα στο ΠΑΟ-Παναιτωλικός.
 

 
Ο Σελίμος από την Ένωση Λακωνίας είναι ο ''άρχοντας'' της αναμέτρησης στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ξέρει κάτι γι'αυτήν την Ένωση ο Νικολογιάννης, που μεταξύ άλλων δουλεύει και στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και δεν μας το λέει; Να του θυμίσουμε κάποια πράγματα εμείς από το ''μακρινό'' 2016;
 
Μήπως να θυμίσουμε στο Νικολογιάννη το τι εστί Σελίμος και πόσες αποβολές έχει χαρίσει στον Μπεργκ, πέρυσι και φέτος;
 
 
 
''Δημοσιογραφία'' επιπέδου Σπορ FM, sdna.gr και ΜΜΕ ιδιοκτησίας Ιωάννη Αλαφούζου. Τρίζουν τα κόκαλα του Γκέμπελς στον τάφο...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Δεν γουσταρεις τις φατσες τους πανω σε μπάλες να τις κλωτσας οσο θες για να βγαινουν τα απωθημενα??
Αλλα μιλαμε για τετοιες γελιοφατσες που η μπαλα θα κανει συνεχως γκελ

Εικόνα kg

http://www.contra.gr/newspapers/Sport/i_prasini/h-prasinh.4284544.html........................

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο......... ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ Μ Α Λ Α Κ Α Σ.......ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..............ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ -16 !!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Σ Α Π Ι Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα jorge rojo

Προφητικό το κείμενο. Θα μου άρεσε να μάθω αν εξακολουθούν, μετά το παιχνίδι, να γκρινιάζουν γιά τον διαιτητή και τους επόπτες.

Εικόνα Warrior 7

Πάντως ακόμα και αν κάποια στιγμή τα πρόβατα τους πάρουν χαμπάρι, οι συγκεκριμένοι το έχουν σίγουρο το σουβλατζίδικο στην Πανόρμου...Εκεί που θα κορνιζάρουν και το Πουλι-τζερ που κέρδισαν επάξια στο Καραϊσκάκη!

Εικόνα Romain

Ο ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ έχει τώρα τον Αφραγκουζο.

Πριν ήταν ΤΣΑΤΣΟΣ του Βαρδινογιαννη και έτσι πήρε και την αναγνώριση του ΤΣΑΤΣΟΥ με το τεριαστό όνομα.

Ενδιάμεσα αλλά όχι με μεγάλη διάρκεια ήταν ΤΣΑΤΣΟΣ του.... ΤΣΑΚΑ και της πριγκίπισσας Νορα.

Ο Βλακα-Θεοδώρου είναι στην υπηρεσία του Ρωσσοποντιου αλλά και του τζάμπα.

Εικόνα koropi48

Ρε, ξερνάμε ρε κάθε που σας βλέπουμε. Είστε η ντροπή του επαγγέλματός σας, γλυκοφιλητές κατουρημένων ποδιών, ασπρομαυροποιοί και γελοίοι. Σας πήρανε χαμπέρι όλοι πια. Άκου υποψίες για τον ορισμό της διαιτησίας! Ρε σεις, εγκλήματα έχουν γίνει υπέρ του ρδελομπού σας, αλλιώς θα βλέπατε τον πανθηρώνιο με κιάλια.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

θερμή παράκληση:
όταν πρέπει να αναρτήσετε φωτογραφίες με σκατόφατσες, να εφαρμόζετε πάνω τους κι ένα εφέ «αμμοβολής», ώστε να θολωνει λίγο, διότι είμαι και σιχασιάρης και με ευαίσθητο στομάχι...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Πάνω κάτω ο,τι είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Νικολογιάννης είπε και σε άρθρο του στο Gazzetta του Ροδόλφου Οντόνι(με τις γνωστές συναλλαγές με την ΠΑΕ Παοκ,μιας και η Sportingbet του Οντόνι είναι μέγας χορηγός του ποδοσφαιρικού Παοκ):
http://www.gazzetta.gr/football/article/1045925/stelnoyn-voithoys-komant...

"Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 - 13:49
Στέλνουν βοηθούς-κομάντο στην Λεωφόρο!
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους βοηθούς Αλεξέα και Πετρόπουλο, που ορίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι στην Λεωφόρο και το παρελθόν τους, τους καθιστά επικίνδυνους.....

Στέλνουν βοηθούς-κομάντο στην Λεωφόρο!

O Παναθηναϊκός έχει χάσει το πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό κυρίως από δικά του λάθη, όπως έχω καταγράψει εδώ και καιρό, αλλά το … «σύστημα» είναι εδώ και συνεχίζει και χτυπάει με στόχο τι; Ελα ντε; Είδαμε το γκολ, που μέτρησε για τα Γιάννενα την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα μέτρο οφ-σάιντ ήταν, αλλά ο βοηθός Δημητριάδης το μέτρησε! Επίσης ο άλλος βοηθός ο Καρατζίκας ποτέ δεν είδε την αγκωνιά του Καρανίκα στον Μπέργκ, όπου ήταν και κόκκινη κάρτα. Ενας άλλος βοηθός είχε ακυρώσει γκολ του Μπέργκ, που καλυπτόταν ένα μέτρο στο ματς του πρώτου γύρου με τον Παναιτωλικό, που είχε έρθει 0-0. Η μόδα φέτος είναι οι βοηθοί. Δείτε στα παιχνίδια του Ολυμπιακού τι γίνεται και θα καταλάβετε. Δύο επιθέσεις του Ατρομήτου έκοψαν , που έβγαιναν μόνοι τους οι παίκτες στο ματς κυπέλλου , αλλά άλλη μία τέτοια φάση έκοψαν και από τον Αρη(πριν λίγες ημέρες) , όσο το ματς ήταν οριακό ακόμα για το κύπελλο.

Οι βοηθοί, λοιπόν, φέτος είναι όλη η ιστορία. Και επειδή είναι καλό, ότι πάει να γίνει να το λέμε από πριν σήμερα στην Λεωφόρο έχουν στείλει δύο καρμανιόλες ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης. Ο πρώτος βοηθός είναι ο γνωστός και …μη εξαιρετέος Αλεξέας με όργια στο παρελθόν , αλλά αυτός …φυσικά διεθνής. Είναι «παιδί» του Σταθόπουλου, του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, που του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο λόγω της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης… Ποιος είναι ο Σταθόπουλος; Αυτός, που σύμφωνα με τις καταγγελίες Κωσταντινέα , τον είχε πάρει τηλέφωνο πριν το ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός πριν μερικά χρόνια και του είχε πει να είναι προσεχτικός στις αποφάσεις του. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Ο Αλεξέας του Σταθόπουλου , λοιπόν, θα είναι ο ένας βοηθός σήμερα στην Λεωφόρο.

Ο άλλος βοηθός θα είναι άλλο ένα ….φυντάνι. Ο Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας του γνωστού και μη εξαιρετέου Προύντζου, που επίσης του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Και ο Πετρόπουλος …αγαπημένο παιδί διεθνής και αυτός, έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τις αποφάσεις του.

Εύχομαι και ελπίζω και οι δύο σήμερα να υποδεικνύουν ότι βλέπουν και όχι ότι …πρέπει να βλέπουν, αλλά η ουσία είναι ότι και οι δύο είναι καρμανιόλες. Το γλυκό δένει με τον παρατηρητή διαιτησίας Καλαθενό. Εκεί τελειώνει η κουβέντα……"