Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ (VIDEO)



Συζητήσαμε στο site και στο προφίλ μας στο facebook τις ευθύνες της δικής μας ομάδος για το 0-0 με την Οσμάνλισπορ προχθές στο Καραϊσκάκη. Το ξεκαθαρίζουμε,
 
ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
 
Παρ'όλα αυτά όμως, υπήρχε και ο Γάλλος διαιτητής Ρούντι Μπουκέ, που έβαλε το χεράκι του για να μην κερδίσουμε. Αν σφύριζε όπως έπρεπε, παρά την κακή μας εμφάνιση θα είχαμε κερδίσει την Οσμάνλισπορ. Τι έκανε ο Μπουκέ; Ας δούμε τα λάθη της διαιτησίας του.
 
-Στο 10' της αναμέτρησης δεν δίνεται καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε κράτημα στον Μποτία μετά από κόρνερ στην περιοχή της Οσμάνλισπορ.
 
-Στο 18' της αναμέτρησης ανακαλύπτεται επιθετικό φάουλ σε διεκδίκηση της μπάλας από το Σεμπά πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, την ώρα που ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν ακουμπάει τον αντίπαλό του.
 
-Στο 32'της αναμέτρησης ανακαλύπτεται οφσάιντ σε φάση που σίγουρα θα έβγαζε καθαρή ευκαιρία για γκολ ο Ανδρούτσος του Ολυμπιακού.
 
-Στο 86' της αναμέτρησης ο Σισοκό του Ολυμπιακού ανατρέπεται στην περιοχή της Οσμάνλισπορ, αλλά ο Μπουκέ ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, επειδή έπεσε ο παίκτης της Οσμάνλισπορ προσπαθώντας να διώξει με προβολή την μπάλα. Φυσικά ο Σισοκό δεν έχει ακουμπήσει τον αντίπαλό του.
 
Το βίντεο.
 
 
Μία ακόμη εχθρική διαιτησία σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και ξαναλέμε, ΔΕΝ ευθύνεται αυτή η διαιτησία για το 0-0. Αν ήμασταν καλοί, θα κερδίζαμε εύκολα ό,τι κι αν έκανε ο Μπουκέ. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί ''Μπουκέ'' τα χρόνια που παίζει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ο Θρύλος. Και κάποια στιγμή πρέπει όλοι να δούμε σοβαρά αυτό το θέμα. Στα νοκ-άουτ ματς, δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή ομάδα. Χρειάζεσαι τύχη και διαιτησία που δεν σε κυνηγάει, αφού τα όποια λάθη, δικά σου αγωνιστικά ή του διαιτητή, δεν υπάρχει χρόνος να καλυφθούν. Δεν έχουμε 6 ματς ομίλων. 2 παιχνίδια σε μία εβδομάδα γίνονται. Δεν είναι δυνατόν σχεδόν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να αδικείται ο Ολυμπιακός. Δεν είναι φυσιολογικό, ακόμη και στατιστικά να το δει κανείς.

Σχόλια

Εικόνα el trick

Το θέμα όμως δεν είναι η νίκη στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή για να έρθει εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες.
Το θέμα μας είναι η αντιμετώπιση της ομάδας μας.
Αυτό είναι αποκλειστικό ζήτημα της διοίκησης της ομάδας μας.
Μέχρι στιγμής η αντιμετώπιση της ομάδας μας από τη διαιτησία εντός και εκτός συνόρων, είναι άθλια. ΓΙΑΤΙ;;;;
Τόσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ είναι οι διοικούντες;;;;;;;
Είναι ποτέ δυνατόν να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση μέσα στο ΝΑΟ απέναντι σε μια ΜΙΚΡΗ τουρκική ομαδίτσα;;;;;;

Εικόνα REDHERAKLIO

Θυμηθείτε τις διαιτησίες με την Λεβάντε.....Και κάτι άσχετο, αλλά με τρώει ρε αδέλφια. Υπάρχει περίπτωση να δούμε υπουργό της οποιασδήποτε κυβέρνησης,με κασκόλ του Θρύλου στην σουίτα του οποιουδήποτε προέδρου μας?Θυμάται κανείς τέτοια περίπτωση?Ελπίζει κανείς να το δεί ποτέ?

Εικόνα vagio

Ελπίζω να τους δω να ζητιανεύουν ψήφους έξω απο το Καραϊσκάκη, και να τρώνε κλωτσιές και ροχάλες.

Εικόνα apostolos gaganis

Όχι. Και ΔΕΝ θέλω να το΄δω...

Εικόνα vagio

Το να έρθει ενας διαιτητής στο Καραϊσκάκη και να παίξει πχ Μπάγερ η μπαρτσελονα, ας πούμε πως το κατανοώ.
Το να παιζει με φανερή πρόθεση οσμανλισπορ, δεν το πιάνω με τίποτα. Δεν θέλω να σχολιασω επίσης το άλλο το πουστρακι το γιο του αντιπροέδρου μας.

Εικόνα aris belem

Πιστεύω φίλε Σάββα ότι η γενική τάση στο ch.l. είναι να προχωράνε οι "διαφημισμένες-μεγάλες" ομάδες. Σ αυτό το δόγμα, ο Θρύλος μας έχει υποστεί τις γνωστές σφαγές (χέρι Χούμελς-Ρομπέρτο Κάρλος, ακυρωθέντα γκολ Ζιοβάνι-Οκκά, μούφα πέναλτι και φάουλ εις βάρος μας) με αποκορύφωμα την διαιτησία στο Ολντ Τράφορντ στον επαναληπτικό του 2-0, και φυσικά την καθυστερημένη έναρξη του Ντόρτμουντ-Μαρσέϊγ μέχρι να δουν τι γίνεται στο Καραϊσκάκη για να το μαγειρέψουν όπως κι έγινε. Για να είμαι ειλικρινής, την πιο fair διαιτησία την είδα στον αγώνα στο Εμιρέϊτς πέρσι. Αυτή είναι η μία αλήθεια και ειλικρινά δεν ξέρω πώς μπορεί να το χειριστεί η διοίκηση. Η άλλη είναι ότι μας έτυχε προφανώς ο...Σιδηρόπουλος της Γαλλίας! Πέναλτι σε χέρι καραμπινάτο αρνήθηκε στην Παρί φέτος ο "κορυφαίος" στο ματς με την Λουντογκόρετς, δεν το είδε όπως δεν είδε και την μπουνιά του Πατάτα της Κούλας στο Καραϊσκάκη.
Για να καταλήξω, πάντως ή αλήθεια είναι αυτό που τονίζεις, ένας σοβαρός Ολυμπιακός θα έγραφε στα τέτοια του τον Μπουκέ και τον κάθε Τσιμπουκέ.