ΤΟ ΤΣΟΝΤΟ-SITE ΚΑΙ Ο ''ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ'' ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Με σειρά άρθρων από το μεσημέρι το τσοντο-site sdna.gr προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες του ότι ''κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών, επειδή δεν προσήλθε εγκαίρως στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Παναθλητικό''. Τα άρθρα είναι εδώ.
 
Η αποστολή του Ολυμπιακού ήταν να πετάξει στις 10 το πρωί για Θεσσαλονίκη, η πτήση αναβλήθηκε για τις 12:55, άρα το ματς δεν μπορούσε να ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι. Υπάρχει έγγραφη βεβαίωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η οποία προσκομίστηκε στην ΕΟΚ και στον Κομισάριο του αγώνα για την αιτία της καθυστέρησης. Βγήκε ''απαγορευτικό'' λόγω έντονης ομίχλης.
 

 
Ποια είναι τώρα τα επιχειρήματα του sdna.gr; Επικαλούνται το άρθρο 50, παράγραφος 3 του κανονισμού αγώνων της ΕΟΚ, σύμφωνα με το οποίο αν υπάρξει αναβολή ενός αγώνα, αυτή γνωστοποιείται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την ημέρα που είχε καθοριστεί για τη διεξαγωγή του ματς. Αυτό που δεν λένε όμως, είναι το τι αναφέρεται στα εδάφια 6-7 του ίδιου άρθρου.
 

 
ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ Ή ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ. ΑΝ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ'' ΣΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ'', ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ'';
 
Στο sdna.gr γράφουν για ''ξεκάθαρη πρόβλεψη του κανονισμού για υποβιβασμό, αν μηδενιστεί 2 φορές σε μία σεζόν μία ομάδα''. Ας δούμε το άρθρο 47, παράγραφος 2, εδάφιο η' του κανονισμού.
 

 
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΛΤΣΗ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΑΡΑ ΑΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΤΑΝ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΣΣΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ''ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.
 
Τέλος, με βάση το άρθρο 54 του κανονισμού, δικαίωμα ένστασης για έναν αγώνα έχουν ΜΟΝΟ οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτόν, όχι τρίτοι.
 

 

 

 
Τα παραμύθια δηλαδή για ''αντιδράσεις από άλλες ομάδες που αναμένονται από αύριο'', πάνε κι αυτά περίπατο. Δημοσιογραφία της τσόντας, από τα καρναβάλια, λόγω ημερών, του sdna.gr. Την καλύτερη απάντηση την έδωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ μας, που κέρδισε τελικά με 65-46 τον Παναθλητικό, στο παιχνίδι που διεξήχθη κανονικά...

Σχόλια

Εικόνα Arxidakos

Παιδιά διαβάστε αυτό: http://karpetshow.gr/blog/krima-ta-lefta-poy-ksodeyoyn

Ειδικά την τελευταία ενότητα, τους ξεφτιλίζει...

Εικόνα thita

το ουσιαστικό ζήτημα το κάλυψε ο σάββας με το άρθρο, οπότε παρέλκουν περαιτέρω σχόλια, ως κουραστικά

το θέμα με τα "κοινά" -μέχρι κεραίας- άρθρα, σε χρόνο μηδέν μάλιστα, σε όλα τα "αντικειμενικά" media βεβαίως βεβαίως, συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό, πρωτοστατούντων φυσικά του σδνα και του βαζελέτα (δυστυχώς και το sport24, μην πω όλος ο όμιλος 24, μας κάνει τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις τώρα τελευταία)

μία καλοπροαίρετη εξήγηση θα μπορούσε να ήταν πως ο δημοσιογράφος που τα ετοιμάζει εργάζεται όχι για ένα, αλλά για πολλά μέσα, άρα είναι λογικό το άρθρο/τοποθέτηση να δημοσιεύεται σε όλα

αυτό όμως θα μπορούσα να το δεχτώ μόνο εάν τα άρθρα ήταν ενυπόγραφα ("συμπτωματικά" πάντα, βεβαίως βεβαίως είναι όλα ανυπόγραφα)

θα μπορούσαν επίσης να ήταν τοποθετήσεις από τα σωματεία/ομάδες, και πάλι όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως το άρθρο λέει "κύκλοι του παναθλητικού ........." (κλπ.), που επίσης δεν συμβαίνει εν προκειμένω

μόνη εξήγηση είναι πως "κατασκευάζονται" από τα γνωστά κέντρα και εν ριπή οφθαλμού διασπείρονται αυτούσια τα άρθρα σε όλα τα αθλητικά μέσα αφενός για λόγους προπαγάνδας και αφετέρου ώστε να προκαταλάβουν ή έστω να πιέσουν όσο μπορούν τα αρμόδια αθλητικά όργανα στις αποφάσεις που θα πάρουν

για την επιτυχία της τακτικής αυτής όμως δεν αρκεί μόνο η στόχευση των γνωστών αντι-ολυμπιακών κέντρων, παρά χρειάζεται και πρόθυμους συνεργούς, ήτοι τα υπόλοιπα αθλητικά μέσα

αυτό λοιπόν επιτυγχάνεται δια της "υπόσχεσης" επαγγελματικής ανέλιξης στα μίντια ενός εκ των μελών του αντι-ολυμπιακού μετώπου (σκάι αλαφούζου, που πέραν τηλεόρασης, ραδιοφώνου, εφημερίδας και πολλών sites, επηρεάζει αποφασιστικά τις τηλεοπτικές παραγωγές του καλοπληρωτή, όπως μαθαίων, OTE TV) αλλά και (ΚΥΡΙΩΣ) δια της διαφήμισης του ΟΠΑΠ, όπου κουμάντο κάνει ο έτερος του εναντίον μας μετώπου (είναι αν όχι ο ψιλο-αποκλειστικός, πάντως ο μεγαλύτερος διαφημιζόμενος στην ελληνική αγορά και ιδίως στα αθλητικού περιεχομένου μίντια)

και εντάξει, να τηρούσαν, οι συντάκτες των "άρθρων" αυτών, την δημοσιογραφική δεοντολογία (γραπτούς και εθιμικούς, αλλά και ηθικούς, κανόνες), δεν θα μίλαγα, π.χ. να έκαναν έρευνα και ρεπορτάζ

δημοσιογραφία και ρεπορτάζ σημαίνει πως ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την είδηση (αλλαγή ώρας αγώνα λόγω καθυστέρησης πτήσης, κλπ.), να έψαχναν ΚΑΤΑΡΧΑΣ τι ισχύει (τους κανονισμούς), να ανέφεραν ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ την τοποθέτηση των εμπλεκόμενων (τι λέει ο Θρύλος, τι ο παναθλητικός και τι άλλες εμπλεκόμενες άμεσα ή έμμεσα ομάδες, κλπ.) και ΤΕΛΟΣ την προσωπική τους τοποθέτηση

έτσι κάνουν π.χ. στην Βρεττανία (υπόδειγμα τήρησης δημοσιογραφικών κανόνων και δεοντολογίας γενικά, με εξαιρέσεις φυσικά όπως η sun)

αλλιώς, δεν πρόκειται περί δημοσιογραφίας, αλλά περί κίτρινου Τύπου και προπαγάνδας και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον Θρύλο (επίσημη διοίκηση αλλά και οπαδούς, κι ο νοών, νοείτω.....)

φυσικά το ξέρουν αυτό οι "συντάκτες", γι' αυτό και δεν γράφουν με το ονοματάκι τους από κάτω

Υ.Γ. Προσωπικώς, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ (δεν αστειεύομαι) την λήψη υπόψη, από πλευράς ΑΣΕΑΔ, δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων γραφείων Τύπου αντί ΜΟΝΟ των στοιχείων από τα επίσημα όργανα (ιατρός ομοσπονδίας και ομάδας)

αυτό αφενός κάνει επιτακτικότερη την ανάγκη άσκησης επιρροής σε περισσότερα μίντια από την πλευρά μας (για "αντικειμενικά" μίντια μιλάμε πάντα ε)

αφετέρου όμως βάζει στο κάδρο στοιχεία π.χ. για την διοίκηση στην αεκ ανθρώπου που δεν του επιτρέπεται από το νόμο να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, κάτι αντίστοιχο και για καε παο με δημητράκη, κλπ., θυμίζω πως ο αθλητικός νόμος (ο παλαιός, ο 2725/1999, όχι ο νέος/πρόσφατος του κοντονή) προβλέπει και ποινή υποβιβασμού για τέτοιες περιπτώσεις εικονικής διοίκησης, κλπ.

βεβαίως αρμόδιο όργανο για αυτά δεν είναι το ΑΣΕΑΔ, που λαμβάνει υπόψη του εν προκειμένω τα δημοσιεύματα, κλπ., αλλά δεν είναι κακή ιδέα να αρχίσει και από εμάς μια εκστρατεία τέτοια τόσο στα αθλήματα όπου αρμόδιο είναι το ΑΣΕΑΔ (όλα πλην του ποδοσφαίρου), όσο και στο ποδόσφαιρο (όπου έχει τα δικά του αρμόδια όργανα, βεβαίως και την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού)

με αφορμή δε αυτό το τελευταίο, να λέγαμε πως η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού είχε βάλει ένα μεγάλο πρόστιμο πέρισυ στον μελισσανίδη διότι ασκούσε διοίκηση, ως μη έδει (για εμένα έπρεπε να υποβιβαστεί η ομάδα βάσει του νόμου) και ο μελισσανίδης με την αεκ προσέφυγαν στο δικαστήριο (Συμβούλιο της Επικρατείας), όπου όμως έχασαν την υπόθεση, οπότε πέραν της εύλογης ερώτησης (ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ? είμαι βέβαιος πως όχι) υπάρχει και το ζήτημα της ΝΕΑΣ εξέτασης του "φακέλου" της αεξάρας από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κλπ. (είναι έλεγχος σε ετήσια βάση) όπου λοιπόν, αφού εξακολουθούν να ισχύουν τα ίδια δεδομένα (εν τοις πράγμασι διοικητής μελισσανίδης, κλπ.), τότε θα πρέπει να επιβληθεί κατ' ελάχιστον η ίδια ποινή (κατ' εμέ δε, πρέπει ακόμη μεγαλύτερη, λόγω της καθ' έξιν παράβασης)

θεωρώ πως όταν δέχεσαι ανηλεή πόλεμο, πρέπει να κινείσαι και συμπεριφέρεσαι ανάλογα και να ανοίγεις μέτωπα και εκεί που πονάνε οι αντίπαλοι, όχι μόνο να αμύνεσαι, άλλωστε ο Θρύλος στην ιστορία του είχε πάντα συγκρουσιακή φιλοσοφία και συμπεριφορά

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνω σε ολα. Το μονο που θα προσθεσω υπερθεματιζοντας ειναι το οτι η δημοσιογραφια που υπαρχει στην Αγγλια δεν υπαρχει πουθενα αλλου στη Γη. Προτυπο οι Αγγλοι σε αυτο το κομματι.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Τι συζητάμε τώρα?? Μας μηδένισαν στο ματς με τις βαζέλες
χωρίς να υπάρχει παράβαση με το έτσι θέλω.
Βαλλόμαστε από παντού σε όλα σχεδόν τα αθλήματα.
Πρέπει να υπάρξει δυναμική αντίδραση από τη μεριά μας..
Και δεν ξέρω αν πρέπει να φτάσουμε και στα άκρα..

Εικόνα Red Kokkinos

Παιδες καιρος ειναι να γινει εξευρεση καποιας στρατηγικης για να αντιμετωπσουμε την διαρκη λασπη και πολεμο που διαχρονικα δεχομαστε. Δεν ειναι δυνατον να αλωνιζουν συνεχεια σε ολα τα γελεια μμε και να μην γινεται τιποτα απο τον Ολυμπιακο Συνδεσμο Φιλαθλων Πειραιως και Συμπαντος. Αρκετα.... Καιρος η διοικηση βα βγαλει μια εμπεριστατομενη ανακοινωση εναντια στο κρατος, εναντια στις πρακτικες διαιτησιας, αθλητικης "δικαιοσυνης", κατευθυνομενους εισαγκελεις και φαρισαιους και λοιπης κλικας που διαχρονικα ευνοειται στο παρασκηνιο και αδικει/πολεμαει τον Ολυμπιακο. Διαβαζω στο ρεντκινγκ και στον γαυρο π.χ. για διαμαρτυριες για την διαιτησια, εξυγειανση, τριτσωνηδες, μανταλους, βασιλειαδηδες κ.λ.πους καραγκιοζηδες. Που ειναι δηλαδη το ....νεο; Ενω γνωριζουμε το τι μελει γενεσθαι ανεχομαστε τριτσωνιδοκαραγκιοζηδες, μανταλομαριονετες και στην συνεχεια βγαινουμε εκ των υστερων παραπονιαρηδες και ....εκπληκτοι... Που ειναι μια ανακοινωσαρα με επιθετικο και αποκαλυπτικο με επιχειρηματα περιεχομενο απο την διοικηση και τα δικα μας μμε; Που ειναι μια διαμαρτυρια ανακοινωση πριν τους αγωνες με αρνηση διαιτητων που μας εχουν κατακρεουργισει; Εαν λοιπον και εφοσον μας ειναι γνωστο οτι ο καθε μανταλομαλακας θα μας αδικησει γιατι δεν βγαζουμε μια αντιδραση πριν τον αγωνα για να μην αφηνουμε κατοπιν εορτης τον Κο Σαββα να γινεται ταχα μου ....γραφικος. Η τακτικη της Ομαδας μας σε αυτο το πεδιο μου ειναι ακατανοητη...

Εικόνα REDHERAKLIO

Αυτό που με βγάζει απο τα ρούχα μου και με εξαγριώνει, είναι η αυτούσια και κατά γράμμα αναπαραγωγή των γραφόμενων στο σκατο- dna από τον ρεπόρτερ του ραδιοφώνου της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΡΑ ΣΠΟΡ που την πληρώνουμε να μας ενημερώνει,όπως βολεύει αυτούς που τους κερνάνε σουβλάκια. ΩΣ ΕΔΩ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ,ΩΣ ΕΔΩ ΘΛΙΒΕΡΕ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ" ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι ας το κατανοήσουμε.
Η κυβέρνηση, οι εξυγιαντές οι Αρδακες έχουν κάνει ιερή συμμαχία κατά του Θρύλου.
Ο Πρόεδρος εχει καπελωθεί απο τον νιαουρίδη-ΟΠΑΠ+ΥΠΕΡΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ!
Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!
Χρειαζόμαστε στρατηγική και συμμαχίες!Μπορεί να το κάνει η Διοίκηση? Μέχρι στιγμής μας έχουν απο κάτω...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,ό,τι ισχύει για το sdna,ισχύει και για το gazzetta.Δες τι γράψανε(ανυπόγραφα βεβαίως-βεβαίως):

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1048849/paratypia-kanonismon-a...

"Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 - 13:44από Gazzetta team
ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Παρατυπία κανονισμών, αλλιώς κίνδυνος υποβιβασμού για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν εγκαίρως στο γήπεδο του Παναθλητικού για τον αγώνα που ξεκινούσε στις 13:00 κι έτσι οι «ερυθρόλευκες» τώρα κιδυνεύουν με μηδενισμό, αν δεν βρεθούν στις 15:00 στο γήπεδο, μετά την αλλαγή ώρας που αποφάσισε η ΕΟΚ.

Παρατυπία κανονισμών, αλλιώς κίνδυνος υποβιβασμού για Ολυμπιακό

Μετά το μηδενισμό που επιβλήθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες, η ομάδα του Πειραιά κινδυνεύει και με δεύτερο.

Οι «ερυθρόλευκες» έπρεπε να ήταν στο γήπεδο του Παναθλητικού στις 13:00, καθώς τότε άρχιζε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων. Όμως, ο Ολυμπιακός «πέταξε» τελευταία στιγμή για Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 10:00 το πρωί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω ομίχλης και να μην καταφέρει να είναι εγκαίρως στο γήπεδο. Ο κανονισμός προβλέπει πως η φιλοξενούμενη ομάδα, όταν έχει ταξίδι, υποχρεούται να είναι 24 ώρες πριν τον αγώνα στον τόπο διεξαγωγής.

Από την άλλη, η ΕΟΚ αποφάσισε την αλλαγή ώρας στο ματς, κι έτσι το τζάμπολ θα γίνει στις 15:00! Εν τω μεταξύ, αντίθετες είναι οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού οι αλλαγές ή οι αναβολές στους αγώνες πρέπει να γνωστοποιούνται τουλάχιστον 24 ώρες πριν το παιχνίδι.

Ο κανονισμός, επίσης, προβλέπει πως ομάδα η οποία δεν δώσει το «παρών» σε δύο αγώνες του πρωταθλήματος, πέρα από τους μηδενισμούς που θα υποστεί, θα υποβιβαστεί και δύο κατηγορίες.

Ο Ολυμπιακός έχει δεδομένα ήδη έναν μηδενισμό, ο οποίος, όμως, δεν αφορούσε μη παρουσία του σε γήπεδο, αλλά αντικανονική συμμετοχή της Μάλτση σε παιχνίδι. Επίσης, η ομάδα του Πειραιά δεν θα έρθει αντιμέτωπη με επιπτώσεις αν δώσει το «παρών» κανονικά στις 15:00 στο γήπεδο."

Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν μερικοί?Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν καμιά εξυγίανση, δεν τα έχουν με καμία ε.ο. ή Μαρινάκη. Θέλουν με οποιοδήποτε ύπουλο τρόπο να κάνουν κακό και να πλήξουν τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο, ακόμα και στο τάβλι αν γινόταν.

Εικόνα savvas gridlock

Μπραβο και στο vazeletta.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Το οποίο vazeletta συναλλάσσεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της στοιχηματικής εαιρείας Sportingbet του Ροδόλφου Οντόνι,όπου η τελευταία είναι χρυσός χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,μεγάλος χορηγός του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και εθνικός χορηγός της Ευρωλίγκας. Γι'αυτό το gazzetta έχει ως ένθετο της Ευρωλίγκα στην ιστοσελίδα του

Το άρθρο του Ντράζα,κατατοπιστικότατο:http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160304/o-emetos-toy-gazzetagr-kai-i-synallagi-me-tin-pae-paok

Αυτό βεβαίως δεν αναιρεί το πράσινο παρελθόν της οικογένειας Οντόνι(με την "αντικειμενική"Sportime και την καταπράσινη Αθλητική Ηχώ)

Δες κι αυτό:http://logokrisia-gazzetta-gr.blogspot.gr/2010/09/5-who-is-who-corporate-info-gazzettagr.html

Εικόνα Γιάννης ο Red

http://www.redking.gr/content/basketball/18677-h-anakoinwsh-toy-panathlh...

Το redking αναφέρεται σε αυτά τα 2 άρθρα από τον Αλαφουζοσταθμό και το σδνα:
http://www.sport-fm.gr/article/basket/allakse-wras-to-mats-tou-olumpiako...

http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/298991/paleyei-na-glitose...

H ανακοίνωση του Παναθλητικού(γιατί κάποιοι θέλουν να παίζεται το μπάσκετ στις 4 γραμμές του γηπέδου και όχι στα δικαστήρια):
http://www.panathlitikos.gr/2017/02/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9...

"ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ GOALBET: Περήφανοι που προστατεύσαμε το μπάσκετ, παρά την ζημία που υποστήκαμε σε κάθε επίπεδο.

O Παναθλητικός Goalbet και με αφορμή όλα όσα συνέβησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, διευκρινίζει τα ακόλουθα:
Γύρω στις 10.00 το πρωί ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την πτήση του Ολυμπιακού λόγω του γνωστού και μόνιμου προβλήματος του Αεροδρομίου Μακεδονία κατά τη χειμερινή περίοδο όπου σχεδόν καθημερινά αναβάλλονται πτήσεις λόγω ομίχλης.
Λίγο αργότερα και με επικοινωνία της ομοσπονδίας με εμάς, μας αναφέρθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα αναβολής του αγώνα κάτι μου ξεκαθαρίσαμε ότι μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους για λόγους που δεν είναι της στιγμής να αναλύσουμε. Παράλληλα τονίσαμε προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε διατεθιμένοι να διευκολύνουμε την κατάσταση με σκοπό να διεξαχθεί το παιχνίδι
Στις 12.45 και λίγο πριν ανοίξει το φύλλο αγώνος ενημερωθήκαμε ότι τελικά η πτήση του Ολυμπιακού θα γίνει κανονικά στις 13.00 χωρίς να γνωρίσουμε τελικά για την έκβαση του αγώνα. Παράλληλα είχαμε επικοινωνία με την ομοσπονδία όπου μας αναφέρθηκε η πιθανότητα διεξαγωγής του αγώνα στις 15.00 κάτι που τελικά όπως ενημερωθήκαμε έγινε με επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας.
Σε εκείνο το σημείο ξεκαθαρίσαμε ότι συναινούμε στην μετάθεση της ώρας του αγώνα με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του νικητή εντός αγωνιστικών χώρων. Παράλληλα κατόπιν σύσκεψης του Δ.Σ., αρνηθήκαμε να υποβάλλουμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα θεωρώντας άδικο για εμάς, για τον Ολυμπιακό, για το μπάσκετ γενικότερα, να κριθεί η τύχη ενός αγώνα στα χαρτιά.
Με την απόφασή αυτή, είμαστε περήφανοι που προστατεύουμε το μπάσκετ, παρά την πολλαπλή ζημία που υποστήκαμε σε κάθε επίπεδο.
Και η απώλεια είναι τόσο αγωνιστική καθώς μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά και ίσως αυτή η απόφαση να μας στοιχίσει στο μέλλον με βάση την τελική μας θέση στο πρωτάθλημα, όσο και οικονομική καθώς περισσότεροι από 300 φίλαθλοι μας, αποχώρησαν στις 13.00 θεωρώντας δεδομένη τη μη διεξαγωγή του αγώνα κι έτσι διατέθηκαν ελάχιστα εισιτήρια. Συγχρόνως αποχώρησαν οι γονείς και τα παιδιά ομάδων από την επαρχία που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι γιορτή για το γυναικείο μπάσκετ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην προγραμματισμένη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα λόγω αδυναμίας του τεχνικού επιτελείου της εταιρείας που συνεργαζόμαστε τόσο για την παραμονή του τεχνικού εξοπλισμού μέχρι τις 17.30 (ώρα που έληξε ο αγώνας) όσο και των δημοσιογράφων που θα κάλυπταν το παιχνίδι.
Ο Παναθλητικός Goalbet ζητάει συγνώμη από πλήθος φίλων της ομάδας τόσο για την ταλαιπωρία που έζησαν όσο και για την αδυναμία παρακολούθησης ενός τόσο σημαντικού αγώνα στην ιστορία της ομάδας μας."

Πείτε καμιά φορά στο ΣΠΟΡ FM,στο SDNA και στο Gazzetta την αλήθεια...Μια φορά ρε παιδί μου ρε ΑΡΔ.
Εγώ θα το ξαναπώ.Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν μερικοί?Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν καμιά εξυγίανση, δεν τα έχουν με καμία εγκληματική οργάνωση ή Μαρινάκη. Θέλουν με οποιοδήποτε ύπουλο τρόπο να κάνουν κακό και να πλήξουν τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο, ακόμα και στο τάβλι αν γινόταν.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ένα πραγματικό μπράβο στη Χριστίνα Τσιλιγκίρη
http://www.osfp.gr/content/genika-nea/7042-megalh-moy-agaph
(με βίντεο όπου μπορείτε να ακούσετε όλη την εκπομπή: https://www.youtube.com/watch?v=DHmQ0IpHCiQ#t=163 )

http://www.redking.gr/content/basketball/18689-den-mas-aggizei-h-propaganda

" "Δεν μας αγγίζει η προπαγάνδα"
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 19:35

Η τελευταία εβδομάδα είχε πολλά... θέματα σε ό,τι αφορά το τμήμα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Από τη μια η σκανδαλώδης απόφαση σχετικά με την τιμωρία του Ολυμπιακού για την χρησιμοποίηση της Μάλτση στο ματς του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟ στη Γλυφάδα –εκεί που ο Θρύλος νίκησε με 31 πόντους διαφορά- και διευκρίνισε την κατάσταση σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθλητικό κι όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή. Διότι η προπαγάνδα ορισμένων έχει ξεπεράσει τα όρια, αλλά δυστυχώς για εκείνους, παίρνουν τις απαντήσεις εκεί που πρέπει. Μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όπου το κεφάλι τους είναι πάντα σκυμμένο.

Με την Γενική Γραμματέα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, να εξηγεί πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής "Μεγάλη μου αγάπη", μέσα από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά. Σχολιάζοντας ότι "Όταν κάποιον δεν μπορείς να τον κερδίσεις μέσα στο γήπεδο, όταν τρως 30αρες στο κεφάλι, ψάχνεις να βρεις το οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε τρόπο, για να τον παρακωλύσεις".

"Πρωτοφανής ένσταση..."

Σε ότι αφορά την ιστορία με την ένσταση του ΠΑΟ στο ΑΣΕΑΔ και την πρωτοφανή απόφαση που εξέδωσε αυτό, η κ. Τσιλιγκίρη υπογράμμισε ότι "Όλο αυτό το θέμα έχει ξεκινήσει από πολύ πριν, όταν σωματεία ξεκινάνε και πριν μπουν στο γήπεδο έχουν βάλει προφανώς επιτελείο δικηγόρων για να γράψουν μια ένσταση... πρωτοφανή! Το θέμα έχει ξεκινήσει με μια πρωτοφανή ένσταση η οποία ορθώς η ομοσπονδία απορρίπτει και αναφέρομαι στην περίπτωση της Εβίνας Μάλτση, οπού προφανώς το θυμάμαι σαν τώρα και ευτυχώς υπάρχουν και κάμερες, οπού ο υπεύθυνος του Παναθηναϊκού εκείνη την ώρα, με ένα κινητό στο χέρι κάθονταν και διάβαζε αυτά που του είχαν γράψει στο κινητό, τα οποία.... αν είναι δυνατόν, έρχεται η Δικαιοσύνη, να αποφασίσει ότι ένα δημοσίευμα, είναι ισχυρότερο από την έκθεση του γιατρού στην οποία το δημοσίευμα αναφέρεται! Και αυτό το πράγμα είναι πρωτοφανές. Και πανηγυρίζουμε για αυτό το πράγμα. Λυπάμαι πάρα πολύ".

"Ανήκουστα πράγματα!"

Η Γενική Γραμματέας του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, επισήμανε ότι "Το θέμα δεν είναι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ γιατί όλοι έχουν την απορία… και γιατί εκείνη την στιγμή μια ομάδα η οποία κατέθετε μια ένσταση που σύμφωνα με την δική της άποψη υπάρχει αντικανονική συμμετοχή. Επειδή λοιπόν πληροφορηθήκαμε όπως και έπρεπε εκείνη τη στιγμή, όλοι οι άνθρωποι που ήμασταν στον πάγκο, το λόγο για τον οποίο κατατέθηκε αυτή η ένσταση... συγγνώμη αλλά δεν υπήρχε πουθενά, μα πουθενά, ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι τραυματίας, όπως και δεν υπάρχει, γιατί δεν ήταν τραυματίας! Για ποιον λόγο λοιπόν να μην την χρησιμοποιήσει η προπονήτρια μας; Την ώρα που οι γιατροί, ο γιατρός της Εθνικής, ο γιατρός της ομάδας μας, ο οποίος εντάξει θα πεις ο γιατρός της ομάδας μας δεν είναι γιατρός της Εθνικής, συμπληρωματικά όμως βεβαιώνει ότι η αθλήτρια ήταν υγιής. Όταν ο ίδιος ο γιατρός της Ομοσπονδίας, δεν μας έχει ενημερώσει... Γιατί ο άνθρωπος όταν την εξέτασε ήταν υγιέστατη

και δεν κόπηκε, όπως όλοι λένε, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Δεν ήταν τραυματίας άρα γιατί να μην την χρησιμοποιήσει η κόουτς; Ανήκουστο!"

Εξηγώντας ακόμα πώς "Η προπαγάνδα για μια από τις μεγαλύτερες αν όχι τη μεγαλύτερη αθλήτρια του ελληνικού μπάσκετ, που κανονικά θα έπρεπε να προσέχουν πολύ πριν την βάλουν στο στόμα τους, είναι απίστευτη. Στη θέση της, στη 12αδα ο προπονητής της Εθνικής επέλεξε σε ένα παιχνίδι στη Ρωσία, χωρίς καμιά βαθμολογική σημασία (γιατί θα έπρεπε να χάσουμε με πάνω από 40 πόντους), να πάρει άλλη παίκτρια! Και θα το πω γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία... ο προπονητής της Εθνικής κάλεσε 14 αθλήτριες, όχι 12 αλλά 14 στην αποστολή για τα δύο ματς. Επέλεξε μια 12αδα για το παιχνίδι με τη Βουλγαρία. Έπαιξε η ομάδα, κέρδισε και μετά επέλεξε μια άλλη 12αδα για το παιχνίδι με τη Ρωσία. Εκεί επέλεξε να δώσει την ευκαιρία σε νεαρότερες παίκτριες, η μία μάλιστα τυγχάνει να είναι αθλήτρια του Παναθηναϊκού, η Διέλα!"

"Δεν ασχολούμαστε μαζί τους..."

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ξεκαθάρισε ότι "Το μόνο εύκολο, με όλους αυτούς που ασχολούνται, τους πρωταθλητές του πληκτρολογίου, το μόνο εύκολο είναι να παίρνεις ένα μικρόφωνο, να παίρνεις ένα πληκτρολόγιο και να αρχίζεις να γράφεις ό,τι μπαρούφα σου έρθει. Πράγμα το οποίο το βλέπουμε. Δικιά μας επιλογή είναι να μην ασχολούμαστε καθημερινά με αυτά που γράφονται, επειδή έχουμε όχι μόνο ανωτερότητα αλλά έχουμε και πραγματικά ήθος. Να μην ασχολούμαστε κάθε ημέρα, να παίρνουμε ένα μικρόφωνο και να απαντάμε και να μιλάμε. Εμείς ασχολούμαστε με αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, να κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο, όπως και γίνεται από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, να κερδίζουν μέσα στα γήπεδα. Όποιοι θέλουν να ασχοληθούνε και να αλλάξουν επάγγελμα, μπορούν να αλλάξουν και τον τίτλο του σωματείου τους και από αθλητικό σωματείο να λέγεται δικαστικό σωματείο ή οτιδήποτε άλλο θέλει... Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αθλητικό σωματείο! "

"Ας σπαταλήσουν τον χρόνο τους για το καλό των ομάδων τους και όχι για προπαγάνδα"

Δίνοντας μια συμβουλή στους "αιώνια" αποτυχημένους που δεν ξέρουν τι θα πει νίκη στο γήπεδο και σχολιάζοντας πώς "Τον τελευταίο καιρό, τα τελευταία χρόνια μάλλον θα πω, γιατί δεν είναι μόνο του Ερασιτέχνη, είναι σε όλα, όλοι αυτοί οι πρωταθλητές του πληκτρολογίου, πραγματικά το έχουν αναγάγει σε υψηλή επιστήμη αυτό! Η παραποίηση, της παραποίησης, ω παραποίηση!!! Παίρνω τη φράση, την αλλάζω, την κόβω, κάνω ένα πρωτοσέλιδο και εννοείται ο κόσμος δεν φταίει. Πραγματικά αν όλο αυτό το χρόνο που σπαταλούν όλοι αυτοί -γιατί δεν είναι μόνο μια μερίδα, είναι αρκετοί πίσω από όλη αυτή την ιστορία- αν σπαταλούσαν αυτό το χρόνο για να φτιάξουν καλύτερες ομάδες, πραγματικά ο αθλητισμός στην Ελλάδα θα ήταν σε καλύτερο επίπεδο και όχι σε αυτά τα χάλια τα οποία βλέπουμε".

Η ιστορία του ματς με τον Παναθλητικό...

Ντόρος έγινε χθες ή πιο σωστά τον δημιούργησαν ορισμένοι από το πουθενά. Βλέπετε μόνο στα χαρτιά μπορούν να κερδίσουν κάτι, στο γήπεδο πάλι 30 πόντους θα φάνε. Και έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός χθες, αλλά δυστυχώς για εκείνους, πάλι απέτυχαν! Με την Γενική Γραμματέα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. να δίνει διευκρινήσεις και να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Παναθλητικό, εξήγησε πώς "Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι για να φύγει η αποστολή μιας ομάδας και να παίξει έναν εκτός έδρας αγώνα υπάρχει έκθεση με όλο το δρομολόγιο το οποίο θα ακολουθήσει η ομάδα και μετά υπάρχει η σχετική συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ορθώς φροντίζουν για την ασφάλεια της αποστολής. Όταν λοιπόν οι συστάσεις όλων αυτών των αστυνομικών Αρχών είναι να αποφύγουμε να ταξιδέψουμε το Σάββατο, το οποίο είναι απόλυτα λογικό, γιατί διεξάγεται ένας τελικός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μετακίνηση 1200 οπαδών του Παναθηναϊκού από την Αθήνα..."

Αναφορικά με την καθυστέρηση λόγω καιρικών συνθηκών και "εμποδίων" στο δρόμο, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη υπογράμμισε ότι "Επειδή έχω ακούσει τα πάντα από χθες, πρέπει να σχολιάσω και κάτι για τα ταξί. Το λεωφορείο μας περίμενε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Αλλά είχε γίνει ένα ατύχημα στον περιφερειακό, οπότε πάρα πολύ γρήγορα πάρθηκε η απόφαση να πάρουμε ταξί για να μπορέσουμε να διασχίσουμε πιο ευέλικτα την πόλη, ενώ το λεωφορείο ακολουθούσε από πίσω. Οπότε δεν ισχύει ότι δεν είχε προβλεφθεί και το λεωφορείο, όπως κάποιοι άλλοι κάνουν και έρχονται στα γήπεδα. Είναι πολύ διαφορετικό να σε εμποδίζουν οι καιρικές συνθήκες και να μην μπορείς να φτάσεις στον προορισμό σου και τελείως διαφορετικό να ξεχάσει ένα σωματείο να δηλώσει την συμμετοχή της ομάδας, με αποτέλεσμα να πέσει κατηγορία"."

Εικόνα Marios

Άσε ρε συ είμαι 23 και μου ανέβηκε η πίεση,και άλλο πιο αντικειμενικό site έγραψε στον τίτλο του για κίνδυνο υποβιβασμού ενώ το άρθρο 47 είναι ξεκάθαρο την τύχη μου μέσα.Η ομάδα βάλλεται από όλους δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό,δεν αντέχετε ρε σεις,νομίζω τα στοιχεία που έδωσες απαντάνε σε όλη αυτήν την παραπληροφόρηση.Να μην ξεχάσω, το πρώτο άρθρο του sdna αναφέρονταν σε υποχρέωση της ομάδας να είναι 24 ώρες πριν στην Θεσ/νικη, που και αυτό ψέμα είναι,δεν υπάρχει σε κανέναν κανονισμό!

Εικόνα savvas gridlock

''Οι ερυθρόλευκες αποφάσισαν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό, αφού είχαν προγραμματίσει να πετάξουν με πρωινή πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» παρότι ο κανονισμός προβλέπει οι ομάδες που αγωνίζονται εκτός έδρας πρέπει να βρίσκονται στην πόλη που γίνεται ο αγώνας μια μέρα πριν για παν ενδεχόμενο. ''

Καλα, αυτο ας μας το δειξουν, γιατι εδω κι αν γελαμε...