Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 15.02 έως 21.02.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Η περασμένη εβδομάδα ήταν υπέροχη όσον αφορά τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού, καθώς είχαμε κατακτήσεις ομαδικών και ατομικών τίτλων, νίκες επί του Παναθηναϊκού, μεγάλες εμφανίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και πολλά ακόμα...
 
Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά την ειδησεογραφία των τμημάτων μας, όπως αυτή διαμορφώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε...
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Σε έναν αγώνα ο οποίος ξεκίνησε με καθυστέρηση 2 ωρών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Θεσσαλονίκη και δεν επέτρεπε στα αεροπλάνα να προσγειωθούν, οι ερυθρόλευκες παρά την ταλαιπωρία, επικράτησαν στον αγώνα απέναντι στον Παναθλητικό, ο οποίος ήταν κοντά στο σκορ σε αρκετά μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού.


 
Στα δυο πρώτα δεκάλεπτα, με τις αθλήτριες του Ολυμπιακού να φαίνονται σαφώς επηρεασμένες από όσα έχουν προηγηθεί, ο αγώνας φαινόταν αμφίρροπος. Ο Ολυμπιακός είχε ένα μικρό προβάδισμα στο ημίχρονο με 6 πόντους 22-28. Στην συνέχεια όμως οι αθλήτριες του Θρύλου, βρήκαν τα πατήματα τους και με τις Κάϊζερ (15π.), Τζόνσον (10π.) και Δημητράκου (10π.) να πρωταγωνιστούν επιθετικά κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα τους και να τον κερδίσουν τελικά με 46-65. 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.
 
Πάμε τώρα να δούμε τα νεότερα και σε επίπεδο υποδομών.

Ξεκινάμε από τις Νεανίδες, οι οποίες την περασμένη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Ατρόμητο Πειραιά στα πλαίσια της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 24-35 τερματίζοντας έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για τους κόπους όλης της περασμένης χρονιάς και να ευχηθούμε στις νεαρές μας αθλήτριες ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, το οποίο φυσικά και τις ανήκει.


 
Συνεχίζουμε τώρα με τις Κορασίδες. Μετά την ολοκλήρωση του εξ αναβολής αγώνα μεταξύ των ομάδων της Ηλεκτρούπολης και της Τερψιθέας, ο οποίος τελείωσε με νίκη της Τερψιθέας, η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού τερμάτισε στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ, κάτι που της δίνει το δικαίωμα να λάβει μέρος στους αγώνες μπαράζ και να διεκδικήσει την άνοδο της, στην Α κατηγορία για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πιθανή ημέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα είναι η Κυριακή 5/3 με αντίπαλο τον Κορυδαλλό (τερμάτισε στην 1η θέση του 1ου ομίλου). Στον άλλο αγώνα μπαράζ θα παίξουν, η Τερψιθέα (1η θέση στον 2ο όμιλο) με τον Ιωνικό Νίκαιας (2η θέση στον 1ο όμιλο). Οι νικητές των δυο αγώνων θα κερδίσουν την άνοδο τους στην Α κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι δυο ηττημένοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο για την Α κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα παραμείνει στην Β’.  
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Θα ξεκινήσουμε με κάτι εξωαγωνιστικό, καθώς την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.  Ο νικητής του ζευγαριού Ηρακλής Χαλκίδας-Ολυμπιακός, αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Παμβοχαϊκός. Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός εκπροσώπησε στη διαδικασία το team manager, Νίκος Μαντούβαλος.
 
Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:
 
· Νικητής Ηρακλής Χαλκίδας/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Νικητής ΠΑΟΚ/Παμβοχαϊκός
· Νικητής ΑΟΠ Κηφισιάς/Παναθηναϊκός - Νικητής Ορεστιάδα/Κύζικος
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 18, 19 Μαρτίου και ο τόπος διεξαγωγής του Final 4 θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ, ενώ η σειρά των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ που θα μεταδώσει τους αγώνες. Οι ημιτελικοί το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 19:00 ενώ ο τελικός την Κυριακή 19 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 17:00.
 
Στα αγωνιστικά, την απόλυτα νικηφόρα πορεία που διαγράφει τη φετινή σεζόν εντός συνόρων διεύρυνε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επικράτησαν άνετα με 3-0 σετ του Α.Ο. Ορεστιάδας στο Ρέντη και πανηγύρισαν την 17η νίκη σε ισάριθμα ματς για το πρωτάθλημα.  


 
Στην αναμέτρηση με την ουραγό της βαθμολογίας δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Ζουπάνης ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση. Πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση με τον Α.Ο. Ορεστιάδας αναδείχθηκε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ με 16 πόντους (12/16 επ., 1 άσσο, 3 μπλοκ) και ακολούθησαν με 11 οι Φράγκος (11/15 επ.) και Άθος Κόστας (10/12 επ., 1 μπλοκ).
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή Χαλκίδας στα πλαίσια του Κυπελλου.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Την περασμένη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού η οποία επικράτησε με 3-1 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο και θα δώσει τον παρών στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το διάστημα 4-5 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Εκεί ο Θρύλος θα διεκδικήσει για 7η διαδοχική φορά το Κύπελλο Ελλάδας, όντας ήδη από πέρσι, ο πολυνίκης του θεσμού. 


 
Και μιας και αναφέραμε το Κύπελλο, να πούμε πως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών του Final 4 του θεσμού.  Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον έναν εκ των δυο ημιτελικών. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε στη διαδικασία της κλήρωσης το team manager του τμήματος, Νίκος Κατσιούρας.
 
Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:
 
· Παναθηναϊκός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
· Μαρκόπουλο-Πανναξιακός
 
Η σειρά των ημιτελικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ η οποία θα μεταδώσει το Final 4. Οι ημιτελικοί το Σάββατο 4 Μαρτίου θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 19:00, ενώ ο τελικός της Κυριακής 5 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 17:00.
 
Λίγες μέρες μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, μια ακόμα νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου που επικράτησε με 3-1 σετ στο κλειστό του ΜΕΤΣ και κλείδωσε ουσιαστικά την 1η θέση στην κανονική περίοδο που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. 


 
Οι νταμπλούχες με εξαίρεση το 1ο σετ, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους και τη διαφορά δυναμικότητας με την εμφάνιση που έκαναν στην συνέχεια του αγώνα και δεν έδωσαν περιθώρια στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει κάποιο βαθμολογικό όφελος. Παράλληλα διεύρυναν στο 26-0 το σερί κόντρα στους «πράσινους» στα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη «μάχη» με την Αστερίξ Μπέβερν (22/2) στο Βέλγιο για τους «8» του CEV Challenge Cup. 
Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την Ηλιούπολη.
 
Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τον απολογισμό των ακαδημαϊκών μας τμημάτων όσον αφορά τα δύο τμήματα πετοσφαίρισης, αφού πρώτα αναφέρουμε πως οι Έφηβοι και οι Νεανίδες ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις καταλαμβάνοντας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα ΕΣΠΕΔΑ κατακτώντας τη 2η και τη 4η θέση αντίστοιχα.
 
Σάββατο 18/2/2017 
 
Κορασίδες Β’
Ολυμπιακός - ΑΠΣ Αμιλλα 3–0
Γκιόκα Ελένη, Δήλερη Δήμητρα, Δημητροπούλου Νεφέλη, Ζγούρη Μαρία, Καρακώστα Αλεξάνδρα, Κορέλη Φιλίππα, Μουγιάκου Ελένη, Μελιάδη Μαρία,  Πετρίδη Αννέτα, Σεϊταρίδη Ελευθερία,  Στύλιου Νικολίνα, Τσιρογιάννη Γιάννα, Φιρλίγκου Παναγιώτα
 
Κορασίδες Γ'
ΑΟΦ Πορφύρας - Ολυμπιακός 1-3
Γκιούρδα Στυλιανή, Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη Θεοδώρα, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαρία-Νεκταρία, Μυλωνά Ανδρομάχη, Παπαδιά Δανάη, Ρέκα Αθηνά, Χριστοπούλου Ζωή
 
Κορασίδες Α’
ΔΑΣ Δραπετσώνας - Ολυμπιακός 0–3 
Αδαμοπούλου Χριστίνα, Γκιούρδα  Έλενα, Ζαμπάτη  Όλγα, Ζουμίδη  Έρικα,  Καίσαρη  Πολυξένη, Λαναρά  Μαρκέλα, Λιόλιου  Γεωργία, Μικέλη  Μαρία, Μπακιρτζογλου  Μαριλία, Πετροπούλου Δήμητρα, Τσαλικούση  Θένια, Ψαρράκη Αφροδίτη
 
Κυριακή 19/2/2017
 
Παμπαίδες
ΔΑΣ Δραπετσώνα - Ολυμπιακός 0-3
Δασκαλέρος Γεώργιος, Δήλερης Νικόλαος, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κουτρούλης Τριαντάφυλλος, Μαζωνάκης Κωνσταντίνος, Μαλατράς Νικόλαος, Μάρτος Κωνσταντίνος, Μπακοδήμος Σπυρίδων, Ρούσσας Ιωάννης, Σαπουντζής Μάριος, Στράτος Απόστολος, Στράτος Αθανάσιος, Χατζηκλημανογλου Γιάννης
 
Παγκορασίδες Β'
Ολυμπιακός - ΓΣ Πετρούπολης 1-3
Αντωνίου Νεφέλη, Αντωνιάδη Χριστίνα, Δασκαλοθανάση Λυδία, Μαραγκού Καλλιόπη, Μελλιάδη Μαρία, Πετρίδη Αννέτα, Πολυχρονίδη Μαρία, Σεϊταρίδη Ελευθερία, Τσιούστα Παναγιώτα, Τσιακμάκη Μαρία,  Χαρτζηλάβα Μαρία
 
Παγκορασίδες Γ'
Ολυμπιακός - ΑΟ Θρίαμβος 3–1
Ανωγιάτη Γεωργία, Απέργη Αφροδίτη, Απογάκη Φωτεινή, Ζμπεϊλη Παναγιώτα, Ζουλίνου Νικολέτα, Ηλιάδη Μαρία, Κόκκαρη Δήμητρα, Λιανέρη Μαριγώ,  Παπαμιχαήλ Ζωή, Παρμακέ Κυριακή, Σταματάκου Σοφία, Χρονοπούλου Παναγιώτα
 
Παγκορασίδες Δ'
Ολυμπιακός - ΑΣ Περιστέρι 1-3
Βολιανίτη Μαρία, Γαϊτάνη Μαρίλια, Γκουτζουρή Μαριαννίνα, Καλλιγά Κωνσταντίνα, Κετικίδου Κωνσταντίνα, Κλωνάρη Ειρήνη, Παναγιωταράκου Αγάπη, Παπαδοπούλου Καλλιόπη, Στάϊκου Πολυξένη, Στεργίου Περσεφόνη, Χριστοδούλου Χριστίνα
 
Παγκορασίδες Ά'
Ολυμπιακός - ΓΣ Περάματος Ερμής 3-0
Γκιούρδα Στυλιανή, Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη Θεοδώρα, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαρία-Νεκταρία, Μυλωνά Ανδρομάχη, Παπαδιά Δανάη, Ρέκα Αθηνά, Τσαλικούση Θεώνη, Χριστοπούλου Ζωή
 
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα μπιτς βόλει του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη.

 
 
Πόλο Ανδρών:  Θα ξεκινήσουμε με κάτι εξωαγωνιστικό, καθώς την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό σε αγώνα νοκ άουτ την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 19 και 20 Μαΐου.
 
Γυρνάμε στα αγωνιστικά και στα της Ευρώπης, όπου ο Θρύλος με σπουδαία εμφάνιση, πανηγύρισε μια καθοριστική νίκη μέσα στην Ουγγαρία επικρατώντας με 8-7 της Όρβοσι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του LEN Champions League και έστειλε... μήνυμα ότι θα... επιστρέψει στη Βουδαπέστη, για το Final Six! Με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της ισχυρής Ουγγρικής ομάδας η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού παραμένει ακλόνητη στην κορυφή του 1ου ομίλου και με ανάλογες εμφανίσεις κρατάει την τύχη στα χέρια της για να παραμείνει εκεί μέχρι το φινάλε, εξασφαλίζοντας την απευθείας παρουσία στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες μετρούν 5 νίκες και μια ισοπαλία και βρίσκονται στην κορυφή του 1ου ομίλου με 16 βαθμούς (μαζί με την Ζόλνοκ την οποία θα υποδεχθούν σε 3 αγωνιστικές στο Παπαστράτειο, στις 5 Απριλίου).


 
Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Γλυφάδα.
 
Σε επίπεδο ακαδημιών, στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προκρίθηκαν οι Νέοι Άνδρες της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού, με απολογισμό δυο νίκες και μια ήττα. Οι «ερυθρόλευκοι« κατέλαβαν την 2η θέση του ομίλου και εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αρχικά επικράτησαν με 13-10 της Χίου, στη συνέχεια ηττήθηκαν με 4-7 από την Βουλιαγμένη και στο 3ο παιχνίδι επικράτησαν με 10-6 της Ολυμπιάδας Πετρούπολης.
 
 
Πόλο Γυναικών: Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, επικράτησε με 3-18, του Εθνικού ως τυπικά φιλοξενούμενη στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» που αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Χάρη Παυλίδη στον πάγκο, έκαμψαν εύκολα την αντίσταση του Εθνικού και διεύρυναν το απόλυτα νικηφόρο σερί που τρέχουν από την περσινή σεζόν! Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και με όρεξη στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 1-5 στο 1ο οκτάλεπτο. Με το ίδιο επιμέρους, 1-5 έκλεισε η 2η περίοδος για να φτάσει ο Θρύλος στο 2-10 στο φινάλε του ημιχρόνου. Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στη συνέχεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό να φτάνει άνετα στην τελική επικράτηση με 3-18!
 

 
Η προσοχή όλων τώρα στρέφεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς το Σάββατο 25 Φεβρουαριου θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την Πάντοβα, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά τη φετινή μας πορεία στην Ευρωλίγκα.
 
 
Κολύμβηση: Η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου διέπρεψε στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων Κορασίδων / Εφήβων Νεανίδων  που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α. κατακτώντας συνολικά 36 μετάλλια, εκ των οποίων 17 χρυσά, 11 αργυρά και 8 χάλκινα! Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος με 27 αθλητές και είχε εξαιρετική παρουσία στους αγώνες.


 
Αναλυτικά τα μετάλλια που κατέκτησαν οι κολυμβητές του Ολυμπιακού
 
Χρυσά (17):  Νικόλαος Αθανασίου (100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο), Ηλέκτρα Λεμπ (200μ. Μικτή Ατομική), Γεώργιος Μαυροδήμος (1500μ. ελεύθερο), Άννα-Παντελία Μασαλή (1500μ. ελεύθερο), Γιώργος Μαυροδήμος (800μ. Ελεύθερο), Παναγιώτης Μπολάνος (50μ. Ύπτιο), Μαρία-Μελίνα Τροχαλάκη (50μ. Ύπτιο, 50μ. ελεύθερο), Νικόλαος Δρόσος (50μ. πεταλούδα, 50μ. ελεύθερο), Μαρία Τροχαλάκη (50μ. ελεύθερο) , Γεωργία Παυλοπούλου (100μ. ελεύθερο), 4Χ100 Ελεύθερο Νεανίδων, 4Χ200 Ελεύθερο Νεανίδων, 4Χ200 Ελεύθερο Εφήβων
 
Αργυρά (11): Ανδρέας Γεωργακόπουλος (1.500μ. ελεύθερο),  Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος (100μ. πεταλούδα), Ηλέκτρα-Βαρβάρα Λεμπ (100μ. πεταλούδα, 200μ. ελεύθερο), Σκυτάλη 4Χ100 Ελεύθερο Εφήβων, Σκυτάλη 4Χ100 Ελεύθερο Παίδων, 4Χ100 Μικτή ομαδική Παίδων, 4Χ100 Μικτή ομαδική Νεανίδων

Χάλκινα (8): Νικόλαος Αθανασίου (50μ. πρόσθιο), Γεωργία Παυλοπούλου (200μ. Μικτή Ατομική), Ανδρέας Γεωργακόπουλος (800μ. ελεύθερο), Άννα-Παντελία Μασαλή (800μ. ελεύθερο, 400μ. ελεύθερο), Μαρία Τροχαλάκη (50μ. ύπτιο), Παναγιώτης Αλογάκος (100μ. ελεύθερο),  Νικόλαος Δρόσος (100μ. ελεύθερο), Γεώργιος Μαυροδήμος (400μ. ελεύθερο)
 
 
Ιστιοπλοϊα: Την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στο Μικρολίμανο.

 
 
Κωπηλασία: Με αφορμή την εξαιρετική εμφάνιση της Ακαδημίας του τμήματος Κωπηλασίας Ολυμπιακού στους αγώνες που διεξήχθησαν στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» τις προηγούμενες ημέρες, έγιναν κάποιες δηλώσεις τόσο από τον προπονητή του τμήματος Τάσο Μαρίνο, όσο και από τον έφορο Τάσο Βουγίδη τις οποίες και αξίζει να διαβάσουμε.
 
Τάσος Μαρίνος: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που διακρίθηκαν στους αγώνες. Είναι μια καλή ένδειξη εν όψη της νέας αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινάει σε ένα μήνα».
Τάσος Βουγίδης: «Η χρονιά  ξεκινάει με επιτυχία.  Αφιερώνουμε τα μετάλλια στη διοίκηση και σε όσους βοηθούν το τμήμα. Μπράβο στα παιδιά που ξεκινούν δυναμικά και φέτος».
 
 
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κανόε καγιάκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ (canoekayak.gr) οι επίσημες εγχώριες διοργανώσεις ξεκινούν στις αρχές Απριλίου.

 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
 
Πινγκ Πονγκ: Ο τίτλος του πρωταθλητή της Α1 Ανδρών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, πιάνει Λιμάνι μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με 4-1 τους Α.Ο. Ταταύλα, ΑΟ Ελληνικού και ΑΣ Πέρα. Πλέον οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα με νίκη κόντρα στα Χανιά στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 10:00π.μ. στην αίθουσα του Σ.Ε.Φ.. Με αυτό το δεδομένο στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα (19/3) οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ως κίνητρο να συνοδέψουν με το αήττητο για δεύτερη σερί χρονιά, την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.

 
 
Πυγμαχία: Στο κορυφαίο διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα στη Σόφια της Βουλγαρίας θα λάβει μέρος το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού με τους Παύλο Τσαγκράκο και Αλέξανδρο Τσανικίδη οι οποίοι θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του επικεφαλής του τμήματος Λευτέρη Λειβάδη. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Δευτέρας και βρίσκεται στη Σόφια, περιμένοντας την κλήρωση που θα διεξαχθεί σήμερα. Στο διεθνές Τουρνουά θα λάβουν μέρος 230 Πυγμάχοι και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

 
 
Ταε Κβο Ντο: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα τάε κβο ντο του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχεονται.

 
 
Κικ Μπόξινγκ: Μια ξεχωριστή προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/2) στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, για την Ακαδημία Κικ Μπόξινγκ. Οι εγκαταστάσεις γέμισαν με παιδικά χαμόγελα στην κοινή προπόνηση της Ακαδημίας Κικ Μπόξινγκ του Θρύλου με την Σχολή των δυο «ερυθρόλευκων» προπονητών Αναστασίας Ποντίκα και Βλαδίμηρου Ναζαρένκο  "Pontikanazarenko Team".

 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ' αγώνα της 21ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Σπάτων η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 19 αγώνες στη διοργάνωση είναι μόνη πρώτη και αήττητη αφού έχει 16 νίκες και 3 ισοπαλίες. 


 
Σ' αγώνα της 19ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Κορωπί ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 του Παναθηναϊκού και ανέβηκε στη 2η θέση η οποία του εξασφαλίζει την είσοδο του στο φάιναλ φορ. Η ομάδα του Τάσου Θέου έπαιξε έξυπνα πέτυχε γκολ ενώ είχε και δυο δοκάρια. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Αλέξανδρος Βοϊλης. Στο 55' μετά από σέντρα του Τσερκώνη ο διεθνής φορ βρίσκει την μπάλα και με προβολή την στέλνει στα δίχτυα.O Βοϊλης μ' αυτό το γκολ έφτασε τα 16 στο Πρωτάθλημα. 


 
Σ' αγώνα της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη στα Χανιά το πρωί της Κυριακής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είχε ευκαιρίες να πετύχει και περισσότερα τέρματα.
 

 
Πάμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα των αγωνων που έδωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ολυμπιακού.
 
· Κ-16: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-3 (Attica Cup)
· K-14: Ολυμπιακός-ΑΟ Κορυδαλλού 4-0 (ΕΠΣ Πειραιά Παίδων)
· Κ-13: Ολυμπιακός-Θύελλα Αγίου Δημητρίου 9-0 (Φιλικό)
· Κ-12: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-2 (Attica Cup)
· Κ-11: Ολυμπιακός-Θύελλα Αγίου Δημητρίου 8-0 (Φιλικό)
· Κ-10: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 8-2 (Θουκυδίδειο)
· Κ-9: Ολυμπιακός-Σχολή Καραϊσκάκη 7-4 (Θουκυδίδειο)
· K-8: Ολυμπιακός-Δόξα Βύρωνα 7-1 (Φιλικό)
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (20/02) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμοορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει τρεις (3) ομαδικούς τίτλους:
· Λιγκ Καπ Πετοσφαίρισης Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (άτυπος)
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει έντεκα (11) ατομικούς τίτλους:
· Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -47kg Κορασίδων 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -49kg Παίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 60μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 400μ Γυναικών
Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαέξι (16) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές"
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει ογδόντα ένα (81) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στον Κορέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνες Κολυμβητικό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄& Β' που διεξήχθησαν το Ο.Α.Κ.Α.)
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για το 2017)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ευκαρπίδης στο Σκιφ Εφήβων στους αγώνες που διεξήχθησαν στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων/Κορασίδων/Εφήβων/Νεανίδων  που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Μην περιμένετε να ασχοληθώ με τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν όσον αφορά το μπάσκετ γυναικών... 
YΓ2: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ3: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
ΥΓ4: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Τεράστια η νίκη των κοριτσιών μας στο Βέλγιο, πάνε φουλ για τετράδα!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα MakTheBet

Αυτά τα κορίτσια γράφουν ιστορία φέτος... Μετά το τεράστιο διπλό μας πάμε για 4 αποτελέσματα, νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή ήττα με 2-3 και νίκη στο χρυσό σετ, που ελπίζω να μη φτάσουμε μέχρι εκεί γιατί θα μας βγει η ψυχή...

Εικόνα Chief Bromden

Ένα θέμα στο οποίο πρέπει να δοθεί άμεσα η λύση είναι το γηπεδικό και αφορά τα περισσότερα τμήματα του ερασιτέχνη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ομάδα πολό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πολύ δυνατή και μελετημένη ομάδα αλλά θεωρώ πως η έλλειψη μεγάλου και σύγχρονου κολυμβητηρίου μας έχεις στοιχίσει Ευρωπαϊκές κούπες. Πέρυσι το final6 διεξήχθη στην Βουδαπέστη κάτι που θα γίνει και φέτος. Είναι άδικο για μια υπερδύναμη του Ευρωπαϊκού πόλο όπως είναι ο Ολυμπιακός να μην μπορεί να φιλοξενήσει την διοργάνωση στην δική του έδρα. Πέρυσι θα χανόταν η κούπα αν παίζαμε Ελλάδα; Φέτος που ήμαστε σαφώς πιο δυνατοί θα κάναμε περίπατο. Όποιος παρακολούθησε τον τελευταίο αγώνα με την Όρβοσι στην Ουγγαρία και είδε το κολυμβητήριο τους θα καταλάβαινε το τι λέω...

Εικόνα MakTheBet

Έχεις δίκιο όσον αφορά το γηπεδικό... Θα ανεβαίναμε πολλά επίπεδα... Ευτυχώς ο Μώραλης είπε πρόσφατα στην κοπή της πίτας των ακαδημιών πως τα δύο γήπεδα (κολυμβητηριο και γυμναστηριο) θα έχουν γίνει σε 2-3 χρόνια το πολύ.... Και από το 2020 θα μιλάμε με άλλα δεδομένα...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη θα πω για πολλοστή φορά ότι είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος.

Για τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν όσον αφορά το μπάσκετ γυναικών ασχολήθηκε εκτενώς με άρθρο του ο Σάββας:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170219/tsonto-site-kai-o-ypo...

Έκανε και δηλώσεις η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην εκπομπή της στο Κανάλι 1,τις οποίες έχω γράψει σε σχόλιο μου κάτω από το άρθρο του Σάββα,όπως επίσης εξέδωσε ανακοίνωση κι ο ίδιος ο Παναθλητικός

Στο μπάσκετ γυναικών αντιμετωπίζουμε την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.Μια από τις παίκτριες είναι και δημοσιογράφος,η οποία έχει τεράστιο αντιολυμπιακό κόμπλεξ κι αυτό φαίνεται στα περισσότερα άρθρα της.Είναι η παίκτρια της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και δημοσιογράφος(για την ακρίβεια ΑΡΔ με κιτρινόμαυρο παρελθόν,όπου δούλευε στην αεκτζήδικη φυλλάδα Score Live) του SDNA,η Μαριάννα Αξιοπούλου:

(4η από αριστερά,έχει κλείσει τα 37,με το νούμερο 9 στη φανέλα)
http://www.dafniagioudimitriouwbc.gr/wp-content/uploads/2016/10/a1-Dafni...

http://www.sdna.gr/editors/marianna-aksiopoyloy

Δες και τα 2 άρθρα μου γι'αυτήν:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161006/marianna-aksiopoyloy-...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161016/mariannaki-ksexnaei-k...

Για την πυγμαχία,ορίστε ο πρώτος ξάδερφος του Παύλου Τσαγκράκου(Μανιάτικης Καταγωγής),o Πουλίκος Τσαγκράκος:
http://www.parapolitika.gr/article/kaine-ta-gantia-ton-tsagkrianon

http://www.redking.gr/content/sport/9270-eyxaristhse-marinakh-gia-thn-pr...

(αν και ο τίτλος στο άρθρο του redking είναι λάθος,μιας και δεν προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες)

Τι είπε ο Πουλίκος(στο facebook):
8 Ιουλίου 2016 ·
ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Α. Κ. Isidoros Kouvelos ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Κ. ΕΥΆΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΊΣ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΑΜΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΡΌΚΡΙΣΗ.. ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΌΣΤΉΡΙΞΗ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΝ Konstantinos Foulias Κ GOLDTOUCH NUTRITION , Πανοραμιξ Κιλκις Τσαγκρακου ΤΟΝ Renato Andreu Κ ΦΥΣΙΚΆ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ Γιωργος Τσαγκρακος ΚΑΙ ΤΟΝ Ioannis Filippatos ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΕΜΈΝΑ!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Εγώ θα το ξαναπώ(με αφορμή τα πάνω-κάτω κοινά άρθρα των ΣΠΟΡ FM,sdna και gazzetta για το μπάσκετ γυναικών).Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν μερικοί?Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν καμιά εξυγίανση, δεν τα έχουν με καμία εγκληματική οργάνωση ή Μαρινάκη. Θέλουν με οποιοδήποτε ύπουλο τρόπο να κάνουν κακό και να πλήξουν τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο, ακόμα και στο τάβλι αν γινόταν.

Εικόνα Γιάννης ο Red
Εικόνα Γιάννης ο Red

(4η από αριστερά,έχει κλείσει τα 37,με το νούμερο 9 στη φανέλα)
http://www.dafniagioudimitriouwbc.gr/sin8esi-omadas-ao-dafnis/

Εικόνα MakTheBet

Αδερφέ δε μου ανοίγουν τα λινκ που έδωσες!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Πάμε άλλη μια

Μάκη θα πω για πολλοστή φορά ότι είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος.

Για τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν όσον αφορά το μπάσκετ γυναικών ασχολήθηκε εκτενώς με άρθρο του ο Σάββας:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170219/tsonto-site-kai-o-ypo...

Έκανε και δηλώσεις η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην εκπομπή της στο Κανάλι 1,τις οποίες έχω γράψει σε σχόλιο μου κάτω από το άρθρο του Σάββα,όπως επίσης εξέδωσε ανακοίνωση κι ο ίδιος ο Παναθλητικός

Στο μπάσκετ γυναικών αντιμετωπίζουμε την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.Μια από τις παίκτριες είναι και δημοσιογράφος,η οποία έχει τεράστιο αντιολυμπιακό κόμπλεξ κι αυτό φαίνεται στα περισσότερα άρθρα της.Είναι η παίκτρια της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και δημοσιογράφος(για την ακρίβεια ΑΡΔ με κιτρινόμαυρο παρελθόν,όπου δούλευε στην αεκτζήδικη φυλλάδα Score Live) του SDNA,η Μαριάννα Αξιοπούλου:

(4η από αριστερά,έχει κλείσει τα 37,με το νούμερο 9 στη φανέλα)
http://www.dafniagioudimitriouwbc.gr/sin8esi-omadas-ao-dafnis/

http://www.sdna.gr/editors/marianna-aksiopoyloy

Δες και τα 2 άρθρα μου γι'αυτήν:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161006/marianna-aksiopoyloy-...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161016/mariannaki-ksexnaei-k...

Για την πυγμαχία,ορίστε ο πρώτος ξάδερφος του Παύλου Τσαγκράκου(Μανιάτικης Καταγωγής),o Πουλίκος Τσαγκράκος:
http://www.parapolitika.gr/article/kaine-ta-gantia-ton-tsagkrianon

http://www.redking.gr/content/sport/9270-eyxaristhse-marinakh-gia-thn-pr...

(αν και ο τίτλος στο άρθρο του redking είναι λάθος,μιας και δεν προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες)

Τι είπε ο Πουλίκος(στο facebook):
8 Ιουλίου 2016 ·
ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Α. Κ. Isidoros Kouvelos ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Κ. ΕΥΆΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΊΣ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΑΜΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΡΌΚΡΙΣΗ.. ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΌΣΤΉΡΙΞΗ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΝ Konstantinos Foulias Κ GOLDTOUCH NUTRITION , Πανοραμιξ Κιλκις Τσαγκρακου ΤΟΝ Renato Andreu Κ ΦΥΣΙΚΆ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ Γιωργος Τσαγκρακος ΚΑΙ ΤΟΝ Ioannis Filippatos ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΕΜΈΝΑ!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Εγώ θα το ξαναπώ(με αφορμή τα πάνω-κάτω κοινά άρθρα των ΣΠΟΡ FM,sdna και gazzetta για το μπάσκετ γυναικών).Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν μερικοί?Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν καμιά εξυγίανση, δεν τα έχουν με καμία εγκληματική οργάνωση ή Μαρινάκη. Θέλουν με οποιοδήποτε ύπουλο τρόπο να κάνουν κακό και να πλήξουν τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο, ακόμα και στο τάβλι αν γινόταν.

Εικόνα MakTheBet

Τώρα εμφανίστηκαν κανονικά... Εξαιρετική δουλειά, κατατοπιστικά τα λινκ...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν μερικοί?Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν καμιά εξυγίανση, δεν τα έχουν με καμία εγκληματική οργάνωση ή Μαρινάκη. Θέλουν με οποιοδήποτε ύπουλο τρόπο να κάνουν κακό και να πλήξουν τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο, ακόμα και στο τάβλι αν γινόταν.

Εικόνα MakTheBet

Πίστευα ότι θα άλλαζαν κάποια πράγματα αν έπαιρνε ο Μαρινάκης κανάλι αλλά με αυτά που έγιναν θα πάει πίσω το θέμα...Κρίμα, γιατί λείπει μια Ολυμπιακή φωνή στα μμε