ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΞΙΟΠΟΥΛΟΥ, Η «ΞΕΧΑΣΙΑΡΑ»



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
 
Πριν από μερικές μέρες, στην ιστοσελίδα του αθλητικού δεσοξυριβοζονουκλεϊνικού οξέος (sdna), ανέβηκε άρθρο της δημοσιογράφου-παίκτριας της Δάφνης Αγίου Δημητρίου(ομάδα της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ και αντίπαλος του Θρύλου στο πρωτάθλημα) Μαριάννας Αξιοπούλου με τίτλο «Μακροβούτια…που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο», έχοντας βεβαίως ως φόντο τον (σύμφωνα με το αντιολυμπιακό μπλοκ) «αρχιβουτηχτή» Στέλιο Γιαννακόπουλο, δίνοντας έτσι το «αντικειμενικό», αλλά και ταυτόχρονα αντιολυμπιακό ύφος του άρθρου της.

Μακροβούτια... που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο! (vids)

27 Σεπτεμβρίου 2016, 15:17
Τελευταία ανανέωση: 5 ώρες πριν
 
Είναι από εκείνα τα θέματα που είναι πάντα ζεστά! Και η προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου χθες να εκμαιεύσει πέναλτι (η βουτιά του ντε) το κάνει ακόμα από πιο επίκαιρο! Οι καλύτερες βουτιές στο sdna.gr.
Ποιοι είναι όμως οι... εξπέρ στο μακροβούτι που έχουμε θαυμάσει τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα; Τίνος τη δόξα... ζήλεψε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος; Το SDNA σας παρουσιάζει ορισμένες από τις μυθικές βουτιές που έχουμε θαυμάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά αναδεικνύει και τον κορυφαίο του είδους! 
10. Δεν ξέρουμε τι κάνει στο Βέλγιο φέτος, όμως τα διαπιστευτήριά του τα προηγούμενα χρόνια πρόλαβε και τα άφησε στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Κολοβός έμοιαζε να γίνεται εξπέρ της βουτιάς στον Πανιώνιο και μια από τις κορυφαίες του παραστάσεις ήταν στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή στις 4 Μαρτίου του 2015. Το πέναλτι που κέρδισε στο 19’ του αγώνα και το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ ήταν η... πιο καθαρή (χωρίς αυτό να την κάνει ξεκάθαρη) φάση απ’ όσες διαμαρτυρήθηκε, αφού πέρασε το θέατρο σε άλλο επίπεδο. Σε εκείνο εκτός περιοχής!
9. «Προστάτευσα την μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι 100% πέναλτι. Δεν είχα πρόθεση να πέσω, αλλά εφόσον ήμουν στην περιοχή θεώρησα σωστό να περιμένω να με βρει ο αντίπαλος. Θα μπορούσε να το δώσει, θα μπορούσε και όχι. Ευτυχώς το έδωσε και κερδίσαμε».Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο κι από τότε που βγήκε το με βρήκε ο αντίπαλος βρέθηκε και το άλλοθι των επιτιθέμενων. Χάρη στην έμπνευση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέρυσι στην Τούμπα 1-0 τον Πλατανιά και το βίντεο είναι μάρτυρας (κατηγορίας ή υπεράσπισης, δική σας η απόφαση) για το «δεν ήθελα να πέσω» του διεθνούς αμυντικού.
8. Τέτοια ματς έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του φιλάθλου ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλέκος Αλεξανδρής, Γιώργος Κασναφέρης και όπως πρόσφατα διατύπωσε με μια διαφορετική φωτογραφία «έτσι έπεφτα και παίρναμε τα πρωταθλήματα». Καλά, λοιπόν, τα γυριστά και τα ψαλιδάκια, όμως καλές είναι και τέτοιες στιγμές που σε κάνουν να (μην) λησμονείς όσα γινόντουσαν τις προηγούμενες δεκαετίες. Καβάλα-Ολυμπιακός το 1997 και ο Αλέξης Σπυρόπουλος στην άβολη θέση του «επιθετικό φάουλ δίνει ο διαιτητής. Τι, όχι; Πέναλτι;»
7. Φρέσκα κουλούρια. Έτσι, για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης να αποφασίσουμε πότε ήταν χειρότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι – κόντρα σε όσα θέλουν να λένε οι διαιτητές – δεν φταίει η τηλεόραση για τα κατά καιρούς απίθανα που έχουν δει τα μάτια μας. Ο Βλάντιμιρ Βάις έκανε ένα μικρό πέρασμα από τη χώρα μας, αρκετό για να βρίζει τον Μίτσελ στο υπόλοιπο της ζωής του και αρκετό για να τον θυμούνται στην Τρίπολη. Ο Σλοβάκος στη χώρα μας είχε το εντυπωσιακό στατιστικό των πέντε κερδισμένων πέναλτι και η βουτιά του απέναντι στον Αστέρα στις 7 Δεκεμβρίου του 2013 έκανε τη δουλειά για τον Ολυμπιακό πιο εύκολη εκείνο το βράδυ.
6. Ένας τίμιος σκόρερ των ελληνικών γηπέδων πρέπει να ξέρει να βγάζει το ψωμί του και σε δύσκολες στιγμές. Και ο Ηλίας Σολάκης, ας του το αναγνωρίσουμε, έκανε μια απεγνωσμένη προσπάθεια το 2013 στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Λάρισα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα έκανε μια καβάλα-βουτιά στον αντίπαλο αμυντικό, προκειμένου να παρασύρει τον διαιτητή, αλλά ευτυχώς για όλους μας (και για τον Μπέο και για τον Κούγια) δεν έπιασε. Ο Άγγελος Ευαγγέλου δεν παρασύρθηκε και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.
5. Παρότι η ιστορία θα κρίνει την προσπάθεια και είναι πολύ φρέσκο για να μπορέσει να ταξινομηθεί, δε θα μπορούσε να λείψει ο Κώστας Φορτούνης και το περυσινό ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Ο Έλληνας άσος κατάφερε να γίνει ευρωπαϊκός περίγελος τόσο με την προσπάθειά του να εκμαιεύσει το πέναλτι, όσο και με το γεμάτο απορία και απόγνωση βλέμμα του στη συνέχεια. «Αλήθεια τώρα, δεν έδωσες πέναλτι; Σοβαρά; Μου κάνεις πλάκα, έτσι;».
4. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τούτη εδώ η επιστήμη είναι περισσότερο ανεπτυγμένη στο εξωτερικό, παρά στην Ελλάδα. Με πρωτομάστορα το Ριβάλντο και την… εκρηκτική μπάλα που τον είχε χτυπήσει στο Μουντιάλ του 2002, ποδοσφαιριστές υποκρίνονται χτύπημα αντιπάλου για να κερδίσουν αριθμητικό πλεονέκτημα. Κάπως έτσι, από τον Ριβάλντο φτάνουμε στον Δημήτρη Κοντογουλίδη, τον τίμιο, εργατικό νέο που το 2010 έπαιζε στα Τρίκαλα. Η ομάδα του, όπως και ο ίδιος, έζησαν 15 λεπτά δημοσιότητας αποκλείοντας τον Άρη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στα πέναλτι. Μόνο που η δημοσιότητα του Κοντογουλίδη δεν ήταν και τόσο θετική, για λόγους που θα διαπιστώσετε στο βίντεο.
3. Περνάμε σιγά-σιγά σε ιστορικές στιγμές που ελληνικού ποδοσφαίρου και ιστορικές αποφάσεις συνάμα. Βουτιές που έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στα βιβλία και που ενώ φάνταζαν αξεπέραστες, όλο και κάποιος βρίσκεται να τις ξεπεράσει. Αρχή από τη Νέα Σμύρνη και το έπος του Γιώργου Γεωργιάδη με τον Γιώργο Σπανέα. Ο Αθηναίος ρέφερι σφύριζε για πέμπτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία και δεν το ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο πριν υποβιβαστεί και μείνει υποβιβασμένος. Γιατί άραγε; Αν τυχόν κάποιος δεν θυμάται ή δεν έχει δει το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος των κυανέρυθρων, take a look που λένε και στην Αμερική.
2. Ένα από τα πιο παράδοξα ματς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια παρωδία του συστήματος και του παρασκηνίου, που αποδεικνύει πόσο ενοχικό είναι το οικοδόμημα. Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τη Λάρισα και ένας ολόκληρος μύθος (ναι, αλλά και ο Μελισσανίδης τα ίδια έκανε) χτίζεται γύρω από εκείνο το βράδυ. Ο Στέλιος Μανωλάς κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά μέσα στην περιοχή, ξεγελάει τον Σωτήρη Μπάζα που προφανώς παίρνει μια απόφαση για τα μπάζα και η Ένωση στις 16 Ιανουαρίου του 1994 κερδίζει την ΑΕΛ με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέκου Αλεξανδρή. Οι προπονητές μιλάνε για το πέναλτι, ο Μανωλάς το βράδυ παραδέχεται σε αθλητική εκπομπή ότι έκανε θέατρο και τιμωρείται από την ελληνική ομοσπονδία.
1. Αν έκλεινε το αφιέρωμα χωρίς τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, θα ήταν σαν φαγητό χωρίς αλάτι (και χωρίς πιπέρι). Θα ήταν σαν ουίσκι χωρίς παγάκια, σαν βότκα χωρίς λεμόνι, σαν μπουζούκια χωρίς γαρύφαλλα και τέλος πάντων, πάνω-κάτω το πιάσατε το νόημα. Ο Έλληνας άσος ήταν ένα highlight video μόνος του στα χρόνια που έπαιξε στον Ολυμπιακό και από τους πρώτους διδάξαντες της σχολής κεφάλι προς τα πίσω, χέρια στον αέρα, σώμα να λικνίζεται από τον πόνο! Ακόμα κι αν το μαρκάρισμα ήταν καθαρό, η γλώσσα του σώματος ήταν η σημαντική… Κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία στον αγώνα του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό το 1999 και λίγο πριν μπούμε το millennium. Ο Χάουγκλαντ έδιωξε τη μπάλα, ο Γιαννακόπουλος προσποιήθηκε μαρκάρισμα, ο Φίλιππος Ντόβας έδωσε πέναλτι, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε (και αργότερα νίκησε) και η ζωή συνεχίστηκε…
+101! Είστε οπαδός του Ολυμπιακού και ετοιμαζόσασταν για γκρίνια, έτσι; Έτοιμο το είχατε το σχόλιο που στην καλύτερη θα μιλούσε για επιλεκτική μνήμη και στη χειρότερη για τσιράκια που φουσκώνουν οι λογαριασμοί στην τράπεζα. Όχι, λοιπόν! Δεν κλείνει το θέμα χωρίς Γιώργο Καραγκούνη, θα ήταν ασέβεια ακόμα και προς τον ίδιο. Επειδή, όμως, ο μέσος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας ήταν μια κατηγορία μόνος του, επιλέξαμε την καλύτερη βουτιά που έχει κάνει ποτέ του! Μια βουτιά που έπρεπε να τιμωρηθεί τουλάχιστον με κόκκινη κάρτα ο αντίπαλος αμυντικός. Κι ας ήταν ο Παπασταθόπουλος…
 
Διαβάζοντας το άρθρο, παρατηρούμε ότι έχει «ξεχάσει» πάρα, μα πάρα πολλά μακροβούτια παικτών του Παναθηναϊκού, της Άεκ και του Παοκ για να πάρουν πέναλτι όλα αυτά τα χρόνια(συν το ειρωνικό ύφος προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού). Ειδικά αυτά του μετρ του είδους, Γιώργο Καραγκούνη…
 
Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας πως η Αξιοπούλου ήταν δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα της πρώην «αντικειμενικής» εφημερίδας Sportime (μαζί με τον Βασιλάκη Παπαθεοδώρου, πριν γίνει αρχισυντάκτης για 3,5 χρόνια στην «Πράσινη»και πρώην «Πρασινοφρουρός»), όπου μετέπειτα συνεργάστηκε μαζί του στο gazzetta (όσο ήταν διευθυντής εκεί) μέχρι τα τέλη του 2014, όπου έφυγε και πήγε στο sdna.
 
Κι εδώ ξεκινά το ενδιαφέρον κομμάτι. Προσπαθώντας να απαντήσουμε στην ερώτηση «Γιατί αυτή βγάζει τόσο ΠΟΝΟ και τόσο ΚΟΜΠΛΕΞ με τον Θρύλο;» κάναμε την έρευνα μας. Πληκτρολογώντας το ονοματεπώνυμο Αξιοπούλου Μαριάννα στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ, βλέπουμε το εξής: Έγινε μέλος της ΕΣΗΕΑ στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2008, δουλεύοντας τότε, εκτός από την ιστοσελίδα της «αντικειμενικής» Sportime, και στην Score Live
https://www.esiea.gr/oristikopoiisi-neon-eggrafon-3/
 
 
Για όσους δεν ξέρουν τι εστί Score Live, είναι μια πρώην καθημερινή Αεκτζήδικη φυλλάδα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 (για την ακρίβεια  το 2001 ως στοιχηματικό έντυπο, πριν αλλάξει η διεύθυνση έναν χρόνο μετά) και σταμάτησε να κυκλοφορεί από τις αρχές του 2011. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά το aek365 του μπουχέσα υπαλλήλου του Αλαφούζου (στο ΣΠΟΡ FM)Κώστα Κετσετζόγλου (ή Κεφτετζόγλου ή ΧΕΣΕ-τζόγλου)
http://www.aek365.com/a-107078/anastelletai-h-ekdosh-tou-score.htm
 
 
Εδώ, κάποια πρωτοσέλιδα της φυλλάδας:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130422/ypobibasmos-5-xronia-meta-cas

 
 
Επιστρέφουμε στο θέμα μας. Επειδή εμείς είμαστε ευγενικοί με τις κυρίες, θα θυμίσουμε σε εκείνη (καθώς και στην ιστοσελίδα που «αντέχει την αλήθεια» μόνο στα λόγια) μερικά μακροβούτια τα οποία έχει «ξεχάσει»ή δε θέλει να θυμάται.
 
https://www.youtube.com/watch?v=3xAYQAVj_Is
https://www.youtube.com/watch?v=5L7qwF_Kj8A
https://www.youtube.com/watch?v=CnV-Fcju8TA
https://www.youtube.com/watch?v=L8JEmTvlJjU
https://www.youtube.com/watch?v=7pI-Adn06f0
https://www.youtube.com/watch?v=Aawsx7ViCGQ
https://www.youtube.com/watch?v=H_F-pdSjS24
https://www.youtube.com/watch?v=gTxqxBS5GA0
https://www.youtube.com/watch?v=--67uv5CB_w
https://www.youtube.com/watch?v=w4efE3tU75g
https://www.youtube.com/watch?v=JCwyIhEBpCE
https://www.youtube.com/watch?v=K4NwREejA9s
https://www.youtube.com/watch?v=2ijEQaAA4n4
https://www.youtube.com/watch?v=LB-QQ8hzNq4
https://www.youtube.com/watch?v=Tg0ldxpz3yg
https://www.youtube.com/watch?v=6lYj-af86Fw
https://www.youtube.com/watch?v=eb9eahtPbLQ
https://www.youtube.com/watch?v=vG3CeX9kR48
https://www.youtube.com/watch?v=vsVFcHQVXqU
https://www.youtube.com/watch?v=vLX0c7mx8cg
https://www.youtube.com/watch?v=l_kOGIQmbDs
https://www.youtube.com/watch?v=k8FUE04lnB8
https://www.youtube.com/watch?v=8uXzVLl4lGs
https://www.youtube.com/watch?v=i7YA_bm17Fk
https://www.youtube.com/watch?v=TdypanNjbjA
https://www.youtube.com/watch?v=uvTNw2vPDrQ
https://www.youtube.com/watch?v=kWk8AfnZp3o
https://www.youtube.com/watch?v=73wH-DJLu4U
https://www.youtube.com/watch?v=6rcFZzkOoVs
https://www.youtube.com/watch?v=sSB8xjzUALA
https://www.youtube.com/watch?v=m0Af2Iy-APM
https://www.youtube.com/watch?v=tWYnrj_KqKU
https://www.youtube.com/watch?v=Pg4pd5CpwWs
https://www.youtube.com/watch?v=WWAkzBAV1Uw
https://www.youtube.com/watch?v=7A6xTbrEkTs
 
όπως και πολλά πολλά άλλα, που αν τα βάλουμε όλα αυτά μαζί σε ένα άρθρο, δε θα τα χωράει το σαϊτ…
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΡΔ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ» (για την ακρίβεια ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
 
Υ.Γ.: Αλήθεια, τολμάει να δείξει το αντιολυμπιακό κόμπλεξ της στις παίκτριες του Θρύλου, όταν τις αντιμετώπιζει ως αντίπαλος; Μάλλον όχι. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=162571:1----------&catid=6:women&Itemid=17
 

Σχόλια

Εικόνα john

Που να'ξερα ότι τα αποθεωτικά σχόλια για το γκαζέτα κάτω από κατάπτυστα άρθρα πιθανότατα θα τα έγραφε ο Βασίλης ο Παπαθεοδώρου ο ίδιος...

Αυτό το στηρίζεις κάπου?Γιατί αν ισχύει ξεκαθαρίζει κατά πολύ η κατάσταση με τα δεκάδες αντιολυμπιακά σχόλια κατω απο τα αρθρα.

Εικόνα suede86

Προσωπικά είχα να γράψω κάποιο διάστημα στον αγαπημένο μου διαδικτυακό χώρο όπως είναι αυτός εδώ αλλά σήμερα αντίκρυσα ένα φάντασμα από τα παλιά...Ναι για την Μαριάννα λέω...
Βλέπετε ήμουν από αυτούς τους άτυχους που ανακάλυψα το gazzetta στο ξεκίνημα του το 2008 και εντυπωσιάστηκα από το πόσο αλλοτριωμένη μπορούσε να πλασάρει κάποιος την αλήθεια...Όταν δε αντίκρυζα από κάτω από γελοία άρθρα, απαυγάσματα ψευτιάς και αλητείας, σχόλια του στυλ μπραβο γκαζέτα είσαι το πιο αντικειμενικό σάιτ αναρωτιόμουν μέχρι που μπορεί να φτάσει η ηλιθιότητα και η ασχετοσύνη..στα επόμενα χρόνια κρίνοντας από τα σχόλια που επικρατούν κα διαμορφώνουν απόψεις φαίνεται πως έχει φτάσει πολύυυυ μακριάααα...
Και καθότι μικρός ηλικιακά πολλές φορές προσπαθούσα μέσω σχολίων να αντικρούσω αυτά τα ξεφτιλισμένα ψέμματα που ανέβαζαν οι δημοσιογραφάρες του σάιτ αυτού..
Που να'ξερα ότι τα αποθεωτικά σχόλια για το γκαζέτα κάτω από κατάπτυστα άρθρα πιθανότατα θα τα έγραφε ο Βασίλης ο Παπαθεοδώρου ο ίδιος...
Και μπορεί τώρα πια να δίνω στο βαζελέτα ένα κλικ τα 2 χρόνια όμως ακόμα δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό μετά από τόσα χρόνια ένα άρθρο της Μαριάννας που βλέπουμε πιο πάνω σε μια στήλη του σάιτ που αρθρογραφούσε τότε και λεγόταν το μαύρο κουτί..
7 χρόνια μετά μπορώ να πω ότι ήταν από τα πιο προπαγανδιστικά άρθρα που έχω διαβάσει ποτέ..
Αναφερόταν στην ιστορία των αγώνων με την ΑΕΚ...
Και αναφερόταν ως εξής..
Ελεγε πχ για το Ολυμπιακός ΑΕΚ 2-0 του 1997 με το οποίο ουσιαστικά κατακτήσαμε και βαθμολογικά το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια..."ο Μποροβήλος θα ανακαλύψει πέναλντι στην πτώση του Καραπιάλη από τον Ατματσίδη αποβάλλοντας ταυτόχρονα και τον παίκτη της ΑΕΚ και έτσι θα φτάσει στον Πειραιά το πρώτο πρωτάθλημα με΄τα τα πέτρινα χρόνια"..
Τι δεν έλεγε η Μαριάννα? Αα τίποτα κάτι ψιλά της είχαν ξεφύγει...
Πρώτον οτι σε εκείνο το ντερμπι με την ΑΕΚ τον Μάιο του 97', 2 αγωνιστικές πριν το τέλος και με την διαφορά στους 6 βαθμούς από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός προηγούταν ήδη πεντακάθαρα 1-0 με γκολ του Αλεξανδρή.. έπειτα έγινε το 2-0 με πέναλντι σε ανατροπή του Καραπιάλη από τον βάλτε με στο ρολόι και τρίτον και κυριότερον, ότι έπειτα ο επόμενος τερματοφύλακας της Κούλας Καραγιάννης, γλίτωσε από τον Μποροβήλο την αποβολή για κράτημα στον Γκογκιτς εκτός περιοχής...Παραθέτω και το βίντεο του αγώνα μήπως και διαβάζει τώρα η Μαριάννα, όχι οτι δεν τα ξέρει ήδη βέβαια...
https://www.youtube.com/watch?v=wkPih1_cRU0
Εκεί όμως που παραλίγο να χρειαστώ καινούργιο υπολογιστή ήταν όταν ΤΟ ΜΟΝΟ που διάβασα από την Μαριάννα, διαιτητικά για το 4-3 του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ το 2002 που έκρινε τον τίτλο, ήταν πως ο Βασσάρας είχε ακυρώσει ένα γκολ του Ντέμη λέει με το σκορ στο 0-1...Και θα γινόταν το 0-2 με τον τρόπο αυτό και κάπου εκεί έκλεισε το κεφάλαιο και εκείνου του παιχνιδιού για την δημοσιογράφο? του hello εε του βαζελέτα συγνώμη Μαριάννα...Πραγματικά τι να σχολιάσει κανείς..
Δυστυχώς δεν το βρήκα το συγκεκριμένο άρθρο αλλά βρήκα ένα άλλο που αναφέρεται στην ιστορία του ΠΑΟΚ Ολυμπιακός στην Τούμπα...Για παραδειγμα για το 1-1 της σεζόν 2004-2005 αναφερόμενη στα διαιτητικά λάθη του Ζωγράφου η Μαριάννα αναφέρει με στόμφο πως ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλντι ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όπως γλαφυρά τονίζει..
Συνεχίζοντας όμως για το ίδιο παιχνίδι ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΟΚΚΑΣ ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΟΦΣΑΙΝΤ....
Και ρωτάω, που κόπηκε ρε Μαριάννα ο Οκκάς στα σήματα μήπως?????
Αυτό που ξέχασε λοιπόν να αναφέρει η δημοσιογραφάρα για την φάση εκείνη ήταν πως ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΟΚΚΑ και όχι κανά οφσάιντ κοντά στην γραμμή του πλαγίου...
Αυτά τα λίγα γιατί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι τώρα που τα θυμήθηκα...Χαχαχα καλημέρα σε όλους!!
http://www.gazzetta.gr/node/139597

Εικόνα john

Που να'ξερα ότι τα αποθεωτικά σχόλια για το γκαζέτα κάτω από κατάπτυστα άρθρα πιθανότατα θα τα έγραφε ο Βασίλης ο Παπαθεοδώρου ο ίδιος...

Αυτό το στηρίζεις κάπου?Γιατί αν ισχύει ξεκαθαρίζει κατά πολύ η κατάσταση με τα δεκάδες αντιολυμπιακά σχόλια κατω απο τα αρθρα.

Εικόνα MIKE.A

Πρωτα πρωτα το πλανο (φωτογραφια της) επρεπε να βγει πιο μακρυνο η λιγο θωμπα γιατι να μην σιχαθουμε τις γυναικες!
Οσο για τον Φορτουνη και που λεει οτι εγινε περιγελος στην Ευρωπη, μαλλον δεν εχει δει Ευρωπαικους αγωνες ειτε επι συλλογικου επιπεδου ειτε εθνικων ομαδων για να παρει μια ιδεα οτι εχουν γινει δεκαδες τετοιες βουτιες! Και μαλιστα σε αγωνες μεγαλυτερου επιπεδου απο Ολυμπιακος - Αρσεναλ! Μονο ο Ροναλντο πρεπει να εχει κανει δεκαδες τετοιες βουτιες ασχετα αν οι διαιτητες τον σεβωντε και δεν του δειχνουν καρτες!
Ο μεγαλυτερος βουτιας και με διαφορα ηταν ο Καραγκουνης (ακομα και οταν επαιζε στο εξωτερικο που τον εβλεπα)
με δευτερο τον Σαραβακο! Και δεν μλαμε ΜΟΝΟ για φασεις πεναλτυ!

Εικόνα aris belem

Γνώριζα την οξυζεναρισμένη "ειδικό" του μπάσκετ στο 24, την συγκεκριμένη πρώτη φορά βλέπω, απέχοντας γαρ από βόθρους όπως το συγκεκριμένο site. Κι αναρωτιέμαι, υπάρχουν ακόμα γαύροι που μπαίνουν έστω κι από περιέργεια σ αυτό το μπουρδέλο; Και παίρνουν και όσα αναγράφονται στα σοβαρά;
Ποιος Καραγκούνης είναι κατηγορία κοπελιά; Ξέχασες τον πρωτομάστορα Σαραβάκο; Τον κουτρουβαλητή Βαζέχα που σ εκείνο το αλησμόνητο ματς με τον Πανηλειακό έπεσε 2 μέτρα απ την περιοχή και πήρε το πεναλτάκι κι ο διαιτητής μια βαθμολογία σαν του Καλογερό;
Και σου χω κι άλλα θεματάκια: δολοφονικά τάκλιν και μποξέρ στα γήπεδα! Σ αυτό βέβαια δεν θα συμπεριλάβεις τον Σέμο, ούτε τον Καλιτζακη προς Θεού! Δεν θα κάνεις καμία αναφορά στον Κυργιάκο, ούτε σε Πάμπλο Γκαρσία, τον Ινσαουράλδε φυσικά που να τον θυμάσαι και όσο για τον Πατατα μπορείς να σφυρίξεις αδιάφορα.
Εν τω μεταξύ σφυρίζουν αδιάφορα, αυτοί που βαθμολογούν άριστα Καλογερό-Σιδηρό και επιλέγουν να μην τιμωρηθεί καν ο πατάτας για την μπουνιά, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ τον ΔΡΟΜΟ και επιτρέποντας ουσιαστικά στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές εις βάρος της ομάδας μας. Θα επαναλαμβάνω ξανά και ξανά, ότι φέτος περισσότερο από ποτέ, έχουμε ΠΟΛΕΜΟ βρώμικο και χωρίς περιστροφές!
Υ.Γ.: Δεν είναι κομματικό το ζήτημα, αλλά πραγματικά αδυνατώ να θυμηθώ πότε άλλοτε έχει η Πολιτεία στηρίξει τόσο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ το αντιολυμπιακό μέτωπο. Ειδικά η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών αποδεικνύει, ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας! Πρώτα βγαίνει ο ρώσος και δηλώνει αναίσχυντα ότι έκανε τον "λαγό" και στην συνέχεια επιχειρεί αγορά του ΑΛΦΑ, όντας ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τελικά θα κατέληγε σ αυτόν η άδεια!
Υ.Γ.2: Κοπελιά, μην σφίγγεσαι, κάνε και ένα θέμα "τα καλύτερα φλόππινγκ" αλλά όχι τώρα, μετά το ματς με τον Θρύλο, μπας και δεις κι εσύ το όνομά σου κάπου γραμμένο - πέραν του σύνηθες ασφαλώς.

Εικόνα koropi48

Άρη, πολιτικό με οσμή χρήματος είναι, ή αλλιώς χρηματικό με οσμή πολιτικής και κομμάτων. Ο ρώσος έβγαλε ευρωβουλευτή και βουλευτές, επηρέασε άμεσα την εκλογή δημάρχων, αν θέλει κάτι μεγάλο ν αγοράσει, εταιρεία ή έκταση, βλέπεις αμέσως παρεμβάσεις προσώπων του παρελθόντος (που έχεις ξεχάσει ότι ζουν), να δηλώνουν πόσο καλό θα είναι να του δοθεί. Δίπλα του θα δεις συνεχώς παράγοντες της πολιτικής και του ποδοσφαίρου, σαν τις μύγες που μυρίζονται μέλι. Ανακατεύτηκε ενεργότατα στις κομματικές εκλογές της νδ, στηρίζοντας συγκεκριμένο υποψήφιο εκ μακεδονίας, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά να έχει προεκλογικά γραφεία στο κέντρο της αθήνας και αλλού, με οργάνωση, στελέχωση κλπ. Από δίπλα οι βορίδηδες, ο κεδίκογλου της εύβοιας(!!!) δίπλα του στην τούμπα, παράξενο συνοθύλευμα σου λέω. Ταυτόχρονα, αν και έχει δώσει πολλές λαβές, όπως η υπόθεση εκβίασης του Δώνη ή της οργάνωσης εκβιαστών που ξηλώθηκε πρόσφατα στη β. ελλάδα, ακόμη και οι συνεχείς δηλώσεις του περί ανεξαρτησίας της θεσ/νικης αθλητικά (στην αρχή), απολαμβάνει μυστήριας ασυλίας. Και σε κάτι γάμους πρόσφατα της ανηψιάς του με το γαμπρό- κάμπια παπαμιγαμίκο, μαζεύτηκε όλο το αφαν γκατέ της χώρας, που έχει ευαίσθητη οσμή στο εκατοστόευρο. Επειδή η θεσ/νικη αποτελούσε από αιώνων λιμάνι-έξοδο για πολλους λαούς των βαλκανίων και όχι μόνο, βλέπω χρόνια τώρα να παίζονται παράξενα παιγνίδια εκεί και ανησυχώ για το ρόλο που σχεδιάζει να παίξει (αν σχεδιάζει βέβαια ο άνθρωπος), όταν οι αποφασίζοντες αποφασίσουν να ξεσκίσουν και να μοιράσουν το ψοφίμι της τελειωμένης χώρας.

Εικόνα aris belem

"Παράξενο συνοθύλευμα-μυστήρια ασυλία" φράσεις-κλειδιά στο -για άλλη μια φορά- εξαιρετικό σου κείμενο κοροπιώτη. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν στο έπακρο και για τους άλλους δύο, προφανώς.

Εικόνα koropi48

Καλώς την κοπέλα!! Μην την παρεξηγείτε. Φαίνεται από την ηλικία της ότι μεγάλωνε, όταν ο ΘΡΥΛΟΣ άρχισε την πορεία ανάκαμψης και γέμιζε πίκρα και ζήλεια τα σπίτια των αλλόθρησκων. Τους έδινε πολλή πίκρα όλη τη βδομάδα, τους τρόμαζε το γεμάτο του γήπεδο. Και το μόνο που έβλεπε αυτή κι οι όμοιές της, ήταν έναν πατέρα ή αδελφό στα όρια της κατάθλιψης ή ένα δεσμό, που δεν μπορούσε να έχει στύση μετά τους αγώνες του ΘΡΥΛΟΥ. Ας την αφήσουμε στην προκατάληψη και τα βιώματα που μαύρισαν την ψυχή της. Να βγάλει κι αυτή ένα μεροκάματο σε βάρος του θρύλου, δεν πειράζει, δεν είναι η πρώτη, στο μπάσκετ υπάρχει και χειρότερη.

Αδερφέ γιάννη RED μια ανάρτησή σου με τίτλο "καλό ΕΚΑΣ ψηλέ παναθηναϊκάκια" χάθηκε από το χρονολόγιο των αναρτήσεων. Συνέβη τίποτα ή σφάλμα του κομπιούτορα;

Εικόνα ΔΙΑΣ

ειναι στο κατω slider φιλε