Noor 1: Η κουρτίνα τραβήχτηκε



Γράφει ο Κόκκινος πρωτοετής Νομικής
 
Μετά τον θρίαμβο στην παρούσα εξεταστική του Χειμερινού εξαμήνου, όπου λόγω εξετάσεων με τηλεδιάσκεψη θα περαστεί πρωτοφανής αριθμός μαθημάτων, στη δεκαπεντάχρονη καριέρα μου ως φοιτητής, ας επιστρέψουμε στα σοβαρά.
 
«Λόγω της εμπλοκής Κοτσώνη ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, κάτι που αναγνώρισε το Εφετείο και τον ΑΘΩΩΣΕ για τα ναρκωτικά (καταδικάστηκε για απλή συνέργεια και έφαγε 10 χρόνια φυλακή με αναστολή, είναι ελεύθερος τώρα), από την πρώτη στιγμή σε κύκλους που εχθρεύονται τον Ολυμπιακό και το Μαρινάκη προσωπικά, άρχισε να ''παίζει'' το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ως χρηματοδότη του φορτίου. Αρχικά δημιουργήθηκε το σενάριο του ''πάμπλουτου αφεντικού που έδωσε 30 εκατομμύρια ευρώ για να έρθει η πρέζα'', σενάριο που ξεκίνησε να διακινεί ο ΚΥΠατζής συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη (έχει γραφείο μέσα στο κτίριο της επιχείρησης Aegean) Σάββας Καλεντερίδης στο blog του infognomonpolitics, σενάριο που προθύμως υιοθέτησαν διάφορα αντιολυμπιακά ΜΜΕ και ΜΜΕ που σχετίζονταν τότε με τους Αλαφούζο-Πατέρα, αλλά και την κυβέρνηση Σαμαρά της ΝΔ».
 
 
Δείτε τώρα, απόσπασμα από την κατάθεση του Βασίλη Γεωργιάδη, του μάρτυρα από το Ντουμπάι που υποτίθεται ξέρει τα πάντα για το Noor 1, αλλά δεν τον αφήνουν να έρθει να καταθέσει. Τι λέει για τον Καλεντερίδη;
 
 
Πλέον η κουρτίνα τραβήχτηκε και φαίνεται το πώς στήθηκε η ιστορία. Για μας ήταν βέβαιο από την αρχή, κι ας μας έλεγαν «υπάλληλους».
 
Γι'αυτή την υπόθεση, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥΣ.