Noor 1. Τρεις δημόσιες ομολογίες



Γράφει ο Κόκκινος πρωτοετής Νομικής (πτυχίο φέτος πρώτα ο ΘΕΟΣ..)
 
Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλο το κόσμο , και επιπλέον ΚΟΥΠΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
 
Κάποια όρθια γελάδια σε βορρά και νότο συνεχίζουν να πιπιλούν τη καραμέλα Noor. Παρά το γεγονός ότι η Δίκη τελείωσε και σε δεύτερο βαθμό (Εφετείο), με τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ να καταθέτουν, και τους κατηγορούμενους , άλλους να καταδικάζονται και να συνεχίζεται η έκτιση της ποινής κι άλλους να αθωώνονται.
 
Σποραδικά, διαβάζουμε σε «αδέσμευτα», «αδούλωτα» και «ανεξάρτητα» άρθρα, σε σχόλια στο σόσιαλ, πικρόχολα σχόλια, για δήθεν νεκρούς μάρτυρες και για καθοδηγούμενη δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη αρρώστια πρωκτού, διατρέχει όλο το αθλητικό αλλά και πολιτικό φάσμα (εσχάτως και κάποια γαλάζια παιδιά που αρέσκονται να ακούν νιαουρίσματα, ενοχλήθηκαν σφόδρα…) και η αιτία είναι γνωστή. Ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και η μπόρα πήρε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τότε που ανέλαβε την Προεδρία της ΠΑΕ.
 
ΟΜΩΣ….
 
Τρεις ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ αντίπαλοι του Μαρινάκη μιλούν ΔΗΜΟΣΙΑ για ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1.
 
Ας δούμε.
 
 
«Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου. Αλλά επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια τα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο Τύπο όπως στο περιοδικό new republic. Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα Τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει οτι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες οτι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Νoor one».
 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ''Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ NOOR1'' (16 Απριλίου 2018)
 
ΚΑΚΕΤΣΗΣ: ''Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ'' (1 Απριλίου 2016)
 
Η αλήθεια είναι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη αργεί. ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.
Οι Αθώοι δικαιώνονται ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
Και οι συκοφάντες αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν.