Ο Ολυμπιακός δίνει μάχες σε όλη την Ευρώπη


Tags: -

Σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου 2024, δύο ομάδες του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, αγωνίζονται σε ημιτελικούς Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Στις 15:00 τα κορίτσια μας του Πόλο αντιμετωπίζουν στη Βαρκελώνη την Ισπανική Ματαρό. Σε  ένα Φάιναλ φορ που γίνεται στην Ισπανία και συμμετέχουν ΤΡΕΙΣ Ισπανικές ομάδες. Αυτό το σημειώνουμε για να μη ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός σε Πόλο και Κολύμβηση στερείται κολυμβητηρίου, γεγονός που τον αναγκάζει να διεκδικεί τους Ευρωπαϊκούς τίτλους εκτός Ελλάδας. Από υποσχέσεις για κολυμβητήριο στο ΣΕΦ μπουχτίσαμε. Αντίθετα χαρίζονται γήπεδα στις ποδοσφαιρικές ομάδες και τα ερασιτεχνικά τμήματα συλλόγων που το πιο μακρινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι είναι μέχρι το Λουτράκι ή το Πανθεσσαλικό.


 
Την ίδια ώρα, αγωνίζεται στη Βουδαπέστη η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού. Αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος στον πρώτο ημιτελικό του  EHF European Cup.


 
Είχε προηγηθεί ένα ονειρικό διήμερο με την πρόκριση στον ημιτελικό του Conference League, της ομάδας ποδοσφαίρου, την Πέμπτη 18 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη, την πόλη του Ολυμπιακού, επί της Φενέρμπαχτσέ, αλλά και την πρόκριση της Κ19 στον τελικό του Youth League της UEFA, αποκλείοντας στον ημιτελικό την Ναντ με τις φημισμένες ποδοσφαιρικές ακαδημίες.


Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση για το τι πέτυχαν οι ομάδες του Ολυμπιακού στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

ΕΠΤΑ τμήματα σε Προημιτελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων
Βόλλει Ανδρων CEV Cup
Ποδόσφαιρο Conference League
Ποδόσφαιρο Youth League
Μπάσκετ Play offs Euroleague
Πόλο Ανδρών Champions League
Πόλο γυναικών Champions League
Χαντμπολ Ανδρών EHF Cup
 
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Ποδόσφαιρο Conference League
Ποδόσφαιρο Youth League
Πόλο γυναικών Champions League
Χαντμπολ Ανδρών EHF Cup
 
ΔΥΟ τμήματα παλεύουν για ευρωπαϊκό φάιναλ φορ
Μπάσκετ Play offs Euroleague
Πόλο Ανδρών Champions League

ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (ήδη)
Ποδόσφαιρο Youth League
 
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΞΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ !!!
 

Σε μία μόνο αγωνιστική σεζόν. Όσους δηλαδή έχει ο παναθηναικούλης συνολικά σε 10 χρόνια ψεύτικης ιστορίας.  
Ότι ονειρεύονται οι οπαδοί των κρατικοδίαιτων ΔΕΚΟ όλη τους τη ζωή και παραμένει άπιαστο όνειρο, ο ΘΡΥΛΟΣ του Ευρωπαϊκού Αθλητισμού το πετυχαίνει σε μια αγωνιστική σεζόν και συνεχίζει. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Χωρίς ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ ή ΒΟΗΘΕΙΑ.
Καταβάλλοντας κανονικά ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, αυτά δηλαδή που επί χρόνια συστηματικά και με δόλο αποφεύγουν οι αντίπαλοί του, έχοντας πάντα την Κρατική κάλυψη.
Δεν θέλουμε την παρουσία ΚΑΝΕΝΟΣ «Κρατικού» παράγοντα στους πανηγυρισμούς μας, στη χαρά μας, στην ευτυχία των αθλητών μας.

ΜΟΝΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ. ΜΟΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΙΚΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ.