ΤΟ ''ΠΕΝΑΛΤΙ'' ΣΤΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ



Φτιάξαμε ένα βίντεο με το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟ στα Πηγάδια, στο ματς που τελείωσε πριν λίγες ώρες με νίκη της Ξάνθης με σκορ 1-0, για το μαρκάρισμα του Σιλά στο Βιγιαφάνιες στο 86'.
Η ΠΑΕ ΠΑΟ με tweet στον επίσημο λογαριασμό της, ο Νικόλας Βασιλαράς στο sdna.gr, ο Τάσος Νικολογιάννης στο gazzetta.gr, ο Λευτέρης Μπακολιάς στο leoforos.gr, ο Κώστας Γουλής στο contra.gr, αλλά και οι δημοσιογράφοι που επιμελήθηκαν το live της αναμέτρησης στο site sport-fm.gr ιδιοκτησίας Ιωάννη Αλαφούζου και στο sdna.gr ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, μας είπαν ότι υπάρχει πέναλτι που κακώς δεν έδωσε ο διαιτητής Θάνος από την Ένωση Γρεβενών. Και πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από το εγκεφαλικό, βγήκε ο καθηγητής διαιτησίας Ναούμ Μιντιούρης στο sdna.gr και εξήγησε αυτό που μπορεί να δει μέχρι και ένας...τυφλός. Το πόδι του Βιγιαφάνιες πέφτει στο πόδι του Σιλά, αντί να κοιτάξει να το στρέψει προς την μπάλα. Ο Νικολογιάννης είδε και...κεφαλοκλείδωμα. Η υπόλοιπη ταινία του Ρόκι άρχισε μετά τις 9μιση, που σφύριξε τη λήξη στα Πηγάδια ο Θάνος...
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟ έβγαλε και ανακοίνωση, στην οποία δεν κάνει λόγο για το ''πέναλτι'' (στο twitter άλλα έλεγε, μάλλον κάποιος Ιωάννης πήρε τα χάπια του στο ενδιάμεσο...), αλλά αναφέρεται σε 2 οφσάιντ με τα οποία ανεκόπησαν υποσχόμενες επιθέσεις του ΠΑΟ. Ένα στον Μπεργκ από το βοηθό Χαρίση της Ένωσης Γρεβενών (πολύ Γρεβενά...) στο πρώτο ημίχρονο
 

 
κι ένα στο Βιγιαφάνιες στο δεύτερο, από το βοηθό Καραγκιζόπουλο της Ένωσης Ημαθίας, με τις δύο αυτές φάσεις να γίνονται με το σκορ 0-0.
 

 
Με την ευθεία που δίνει η NOVA, φαίνεται πως καλύπτονται οι παίκτες του ΠΑΟ. Γενικά όμως δεν μπορούμε να πούμε αν καλύπτονται. Γιατί; Δείτε εδώ μία άλλη ''ευθεία'' που έβγαλε η NOVA για επίθεση της Ξάνθης στο δεύτερο ημίχρονο.
 

 
Η μπάλα πάει στον επιθετικό που βρίσκεται αριστερά στην εικόνα. Όπως βλέπουμε, είναι ακριβώς πάνω στην γραμμή του κέντρου ο παίκτης της Ξάνθης και εφόσον οφσάιντ για επιτιθέμενο που βρίσκεται κάτω από τη σέντρα δεν υπάρχει, η νοητή ευθεία που θα έπρεπε να μας δώσει η NOVA σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να ταυτίζεται με την πραγματική γραμμή του κέντρου. Η ευθεία που βλέπουμε ξεκινά να ταυτίζεται από τα δεξιά της φωτογραφίας με την γραμμή του κέντρου, αλλά στην πορεία και όσο πλησιάζουμε αριστερά στο βάθος στον επιτιθέμενο της Ξάνθης...στρίβει. Στο τέλος καταλήγουμε να βλέπουμε την γραμμή της NOVA εμφανώς να μην συμπίπτει με την γραμμή του κέντρου, εξ ου και το κόκκινο σημαδάκι στο συγκεκριμένο σημείο.
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η NOVA ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ''ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ'', ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΟΧΙ ΟΦΣΑΙΝΤ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΟΡΙΑΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.
 
Υποτίθεται πως η γραμμή βγαίνει από ''τελευταίας τεχνολογίας συσκευή, η οποία αυτόματα δίνει την εικόνα''. Πού να ήταν και παλαιάς τεχνολογίας η συσκευή δηλαδή τι θα βλέπαμε... Να δεχτούμε ότι ο Βιγιαφάνιες μάλλον καλύπτεται στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι με επιφύλαξη. Για τον Μπεργκ που βγήκε τετ α τετ στο 18', δεν γίνεται να πούμε κάτι. Το συμπέρασμα όμως είναι άλλο.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΙΕΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ, ΤΟ ''ΠΕΝΑΛΤΙ'' ΣΤΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ. ''ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ''; ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...
 
Όσο για το τι πραγματικά μπορούμε να πούμε για τη διαιτησία του παιχνιδιού, θα μιλήσουμε και πάλι με εικόνες. Για την Ένωση Γρεβενών, στην οποία ανήκει ο διαιτητής του ματς Θάνος και ο δεύτερος βοηθός Χαρίσης, ξέρουμε αυτά.
 

 
Για την Ένωση Ημαθίας, στην οποία ανήκει ο πρώτος βοηθός Καραγκιζόπουλος, ξέρουμε αυτό.
 

 
Αν λοιπόν αδικήθηκε ο ΠΑΟ σήμερα, όπως ισχυρίζονται οι παράγοντες και οι ρεπόρτερ τους, τον ένοχο μας τον υποδεικνύει το sdna.gr, το οποίο και εμπιστευόμαστε τυφλά σε θέματα παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα οποία εμείς κατά τα άλλα αγνοούμε παντελώς. Πώς το έλεγε ο Κόκκαλης;
 
Μην ανησυχείτε όμως. 1 Οκτωβρίου του 2016 θα γίνουν οι εκλογές, θα αλλάξει η ΕΠΟ και με το αυστηρό 50-50 που θα επιβληθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα ξανα-αδικηθεί ο ΠΑΟ και καμία άλλη ελληνική ομάδα. Τα έχει γράψει προ πολλού ο Κώστας ο Κετσετζόγλου στο sdna.gr κι εμείς τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια. Διορισμοί και απ'ευθείας αναθέσεις πρωταθλητών τέλος μετά τον Οκτώβριο του 2016. Αποκλείεται να ξαναπάρει ο γαύρος πρωτάθλημα με νομοθετικό διάταγμα, όπως έπαιρνε ως τώρα. Οι μέρες που κλέψαμε από την ΑΕΚ έρχονται, μαζί με τη μέρα που θα υποβιβαστεί ο γαύρος και δεν θα αγχώνεται κιόλας να αποκλείσει καλοκαιριάτικα την Μπερ Σεβά και την Αρούκα. Θα αράζουμε στις τηλεοράσεις μας και στους καναπέδες μας για να βλέπουμε τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όπως κάνουμε κάθε χρόνο εξάλλου εμείς οι αποτυχημένοι στην Ευρώπη γαύροι. Υπομονή και θα έρθει ο Οκτώβριος αυτός του 2016. Σαν κερί αναμμένο τον περιμένει όλη η υγιώς σκεπτόμενη φίλαθλη ποδοσφαιρική Ελλάδα...

Σχόλια

Εικόνα Φαιδων

Οι εποχές είναι περίεργες και βλέπω τους φιλάθλους μας να διχάζονται. Αυτό είναι πολύ χειρότερη από μια ήττα,ακόμα και να χάσουμε ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος μας πρέπει να μείνει ενωμένος πάσης θυσία. Στηρίζουμε διοίκηση,προπονητή,παίκτες και το καλοκαίρι κάνουμε ταμείο. Η διαφορα μας με τους άλλους,είναι ότι πάντα ήμασταν μια γροθιά και έτσι πρέπει να μείνουμε. Η γκεμπελιστικη προπαγάνδα, από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ που ο καθένας καριολης πουλημένος δημοσιογράφος γράφει,δεν πρέπει να μας αγγίξει. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Εικόνα griondim1

Σας ευχαριστώ όλους για τη ζεστή και φιλική υποδοχή. Στα γήπεδα όλου του κόσμου οι φίλαθλοι, οι οπαδοί ή τα μέλη ενός σωματείου -κι όχι απαραίτητα ποδοσφαιρικού- ως το μόνο μέσο για να εκφράσουν τη γνώμη τους έχουν την αποδοκιμασία ή το σύνθημα, επαινετικό ή υβριστικό. Ακόμη κι ο Μέσι έχει αποδοκιμαστεί. Εδώ πάμε να το αλλάξουμε αυτό στο όνομα της ενότητος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλης επινοήσεως. Αυτό απαντώντας -σε εισαγωγικά- στη δήλωση του σεβαστού προέδρου μας ότι είναι απαράδεκτο να βρίζουν παίκτη του Ολυμπιακού. Αρχικά, η ευθύνη είναι της διοικήσεως που αγοράζει αυτά τα -τωρινά- παλτά επειδή υπήρξαν κάποτε ποδοσφαιριστές, όμως απολύτως υπεύθυνος για αυτή τη συμπεριφορά είναι ο προπονητής που δεν τον προστατεύει κι επιμένει να εκθέτει έναν ποδοσφαιριστή που αποδεικνύει κάθε αγωνιστική ότι είναι απλά και μόνο μια ανάμνηση για ποδοσφαιρικό λεύκωμα.

Ο Μπέντο -όπως και κάθε προπονητής- περνά από το σύλλογο και παίρνει σε ένα ετήσιο συμβόλαιο όσα εμείς σε τρεις ζωές. Δεν νοείται λοιπόν να είναι στο απυρόβλητο για κανένα λόγο. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό και σεβαστό από όλους, κυρίως από τη διοίκηση, η οποία είναι απολύτως λογικό να πικραίνεται καθώς νιώθει ότι στο πρόσωπο του προπονητή της αποδοκιμάζονται οι επιλογές της. Τιο να γίνει όμως; Αυτή είναι η ζωή. Στα καλά εισπράττει τα ζήτω κι ότι τα ακολουθεί, δεν είναι δυνατό να ζητά μπράβο και στις ήττες από τους δανεικούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον Πανιώνιο. Άλλωστε εμείς λέμε ότι το roaster μας είναι υποβαθμισμένο ποιοτικά. Ας σκεφτούμε όμως ανάποδα. Αυτός ο προπονητής, ο Μπέντο, με την δεκαοκτάδα του Πανιωνίου τι θα είχε καταφέρει; Ευχαριστώ για την υπομονή σας, καθώς εξαντλήθηκε η δική μου.

Εικόνα Harry red logic

Επανάληψη σχολίου(πρίν λίγο )

22:32 | 26-02-2017 από Harry red logic
κ.Απόστολε αγαπητοί σύγαυροι,
Την ανάσα που πήραμε στην Αγκυρα, φρόντισαν ο Μπέντο και οι παίκτες να την κάνουν πάλι βρόχο!

Είναι χαρακτηριστικό των συνετών ανθρώπων " η εγκράτεια στις επιτυχίες και η ψυχραιμία στις αποτυχίες"

Εχω λοιπόν την άποψη οτι η σημερινή κρίσιμη αποτυχία με τον Πανιώνιο εκτός απο την επιβεβλημένη ψύχραιμη αντιμετώπιση πρέπει να χτυπήσει κόκκινο συναγερμό πρωτίστως στα αυτιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και να δεί πιο καθαρά τι του ετοιμάζουν οι εξυγιαντές και οι "μαδουρο- κουτσοΚουμπάροι της ΕΠΟ" με όπλα που τους προσφέρει ο Μπέντο!!!(ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΣΟΥ?)
Θέλουν να παρουσιάσουν τον Πανιώνιο σαν την Λέστερ της Ελλάδας!!!!!!!!!!!!

Η σημερινή ήττα μου δημιουργεί μεγάλες ανησυχίες και κρίσιμα ερωτήματα:

1.Πρόεδρε αλήθεια πόσο σίγουρος είσαι οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα με τον Μπέντο?
2.Πρόεδρε ποιό είναι το budget του Θρύλου(τεχνική ηγεσία-συμβόλαια παικτών) και πως συγκρίνεται με αυτο του Πανιωνίου?
3. Πρόεδρε πόσοι παίκτες του Θρύλου που έπαιξαν σήμερα είχαν θέση στην 11αδα του Πανιωνίου?

και μια σημαντική επισήμανση: Πρόεδρε μία ήττα δεν είναι καταστροφή αλλά αν δεν προσέξουμε μπορεί να γίνει χιονοστιβάδα στο απολύτως εχθρικό περιβάλλον που ζούμε! RED ALERT!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Nομίζω ότι το πρωτάθλημα δεν κινδυνεύει, επειδή οι άλλοι είναι τόσο χάλια που συνέχεια θα χάνουν βαθμούς. Για να πιάσω μόνο τον ΠΑΟΚ, ο Κόλκας πριν λίγο στο Kick Οff του ΣΚΑΙ είπε καθαρά ότι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε από τη διαιτησία στο Καυταντζόγλειο, αλλά το έχει κατάρα αυτή η ομάδα, δεν μπορεί μια φορά να ευνοηθεί διαιτητικά και να κερδίσει. Καταλαβαίνεις για τι χάλι μαύρο μιλάμε. Το μπάτζετ που λες είναι μία έννοια που ο καθένας την ερμηνεύει διαφορετικά. Αν αναφέρεσαι σε υποχρεώσεις με βάση τον ισολογισμό, όλα τα έξοδα και όλα τα έξοδα, ο Ολυμπιακός ειναι γύρω στα 80 εκ. ευρώ και ο Πανιώνιος κάπου στα 5. Όσον αφορά τώρα το τρίτο σου ερώτημα, θα απαντήσω κάπως διαφορετικά. Θα σου πω ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα έπαιζαν βασικοί στον Πανιώνιο. Ο Οικονόμου είναι πολύ καλύτερο στόπερ από το Βιάνα. Ο Κόρμπος με το Σιώπη είναι πολύ ανώτεροι παίκτες από Ρομαό-Ανδρούτσο. Οι Φούντας-Μασούρας σήμερα έμοιαζαν πολύ ανώτεροι από Ελιονούσι-Σεμπά, με το Σεμπά να σέρνεται ώρες ώρες στο χορτάρι, εμφανώς σκασμένος από τα σερί ματς, αφού δεν πάει στον πάγκο ποτέ. Η σύγκριση πάλι Γιεσίλ-Καρντόσο προκαλεί τον οίκτο μας. Και σκέψου ότι δεν έπαιζε ο καλύτερος αμυντικός του Πανιωνίου, ο Ρισβάνης που ανήκει σε εμάς, ο καλύτερος εξτρέμ του Πανιωνίου, ο Μπεν που ανήκει σε εμάς και φυσικά ο οργανωτής του Πανιωνίου, ο Μασούντ. Αν παίζανε αυτοί, μπορεί σήμερα να χάναμε πολύ πιο εύκολα. Αν όμως είναι να τα ρίξουμε στο υλικό, τότε θα πρέπει να συγκρίνουμε την 11άδα που παρατάχθηκε στην Άγκυρα την Πέμπτη και την 11άδα που ξεκίνησε σήμερα-χθες. Εγώ βλέπω 6 αλλαγές και μάλιστα παικτών που δεν έχουν επιβαρυνθεί από τα σερί ματς. Δεν γίνεται δηλαδή rotation στο Φορτούνη ή το Σεμπά. Το πρόβλημα της ομάδας λέγεται Πάουλο Μπέντο. Ο άνθρωπος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Και είναι η προσωπική μου γνώμη, όχι του site, αλλά αν δεν ξεκουμπιστεί το κακό θα μεγαλώσει. Δρόμο ρε παιδί μου, φτάνει πια.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα μου κατά βάση είμαστε στην ίδια συχνότητα.
1.Θέλω όμως να να επαναλάβω για πολλοστή φορά οτι χρειαζόμαστε 3-4 παικταράδες ηγέτες ποιοτικούς σε κάθε γραμμή που να κάνουν την διαφορά(κάτω των 30 έτών)-για τον Θρύλο μιλάμε απο τα κορυφαία Club στην Ευρώπη-θα το αναλύσουμε και πάλι προσεχώς.
2.Ναί ο Μπέντο επιεικώς είναι κατώτερος των περιστάσεων αλλά γιατί δεν πρέπει η κριτική μας (καλοπροαίρετη) να μην αγγίζει και την κορυφή, τον Πρόεδρο? Είναι αλάνθαστος? Η πολύτιμη προσφορά του στον Θρύλο καθομολογουμένως αναγνωρίζεται αλλά και τα επαναλαμβάνομενα λάθη της διετίας προβληματίζουν...
3. Το πρωτάθλημα,εκτός επιμονής μας σε αυτοκτονία,πιστεύω οτι δεν χάνεται αλλά πρέπει να φτύσουμε αίμα!
Υ.Γ. Ερώτηση:Οι προπονητές του Πανιωνίου περσινός και φετινός τι ψάρια θα έπιαναν στον Θρύλο?

Εικόνα aris belem

Κοίτα Σάββα, τα πράγματα περιπλέκονται πλέον. Η Ξάνθη και ο Πλατανιάς είναι κολλημένοι στην πλάτη του τρίο-μπόχα και ως συνέπεια τα ματς με τον Νιόνιο θα είναι καθοριστικά. Το ερώτημα είναι, μπορεί η Κούλα να κερδίσει τον Νιόνιο; Μπορεί ο ΠΟΑ; Ή θα "πληρωθούν" τα χρεωστούμενα απ την μεταγραφή Μπουμάλ, όπως πληρώθηκε ο "Μποροθρύλος" για τον Κουρμπέλη; Εμάς θα μας έχουν σίγουρα στημένους σε Τούμπα και ΠΟΑ με ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ συνέπειες (όπως τα περσινά καραγκιοζιλίκια που μια χαρά εκμεταλλεύτηκε ο υπουργίσκος) άσε που το ματς στην Τούμπα είναι παραμονές αυτού με την Μπεσίκτας. Επίσης, είναι σίγουρο ότι θα οριστούν κοράκια-καμικάζι ακόμα και στα ματς στον Ναό. Το πρόβλημα της ομάδα είναι όντως αυτό που κατονομάζεις, όπως το λες. Η ομάδα είναι σαν σταματημένη σε ανήφορο, που το χειρόφρενο σιγά-σιγά λύνεται.

Εικόνα gavrina

Δεν ξερω τι να πω πλεον ρε παιδια..Ειμαστε στη πιο περιεργη χρονια,ξεκινησε λαθος και δυστυχως ΔΕΝ φτιαχνεται κατι τωρα αλλα μονο με ξηλωμα εκει που χρειαζεται το καλοκαιρι!Η ομαδα ΔΕΝ προκειται να παιξει καλυτερη μπαλα και το ξερουμε ΑΛΛΑ η λυση ειναι οι αποδοκιμασιες με 4 αγωνες φωτια σε 18 μερες;;;προσπαθω να καταλαβω που οφελει την παρουσα στιγμη 9 αγωνιστικες πριν το τελος για να αρχισω να γιουχαρω κ γω στο γηπεδο αν γινεται δουλεια ετσι.

Εικόνα savvas gridlock

Οι αποδοκιμασίες ήρθαν μετά τη λήξη του ματς, με ένα ''άντε γαμήσου Μπέντο'' και ένα ''Τσόρι Ντομίνγκες''. Την ώρα του αγώνα κανείς δεν γιούχαρε την ομάδα, πέρα από κάποιες εκφράσεις δυσφορίας προς το τέλος της αναμέτρησης, όποτε η μπάλα πήγαινε στον Καρντόσο. Αν δεν μπορεί ο κόσμος να εκφραστεί σε χρονική στιγμή που δεν ''παίζεται'' ακόμη το ματς, τότε πότε θα πρέπει να εκφράζεται γηπεδικά, αν κάτι που βλέπει δεν του αρέσει; Ποτέ;

Εικόνα Harry red logic

Χρειάζεται και η αποδοκιμασία εαν ξυπνάει μισοκοιμισμένους και προλαμβάνει τα χειρότερα!
Δυστυχώς εφέτος πολλές φορές πονέσανε τα ματακια μας και φύγαμε με ένα κόμπο στο στομάχι σε πλήθος αγώνων!
Όπως έλεγε και ο μέγας Αινσταιν "είναι ηλίθιο να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα"
Πρόεδρε τα δυο τελευταία χρόνια κάνουμε τά ίδια (ως επι το πλείστον) λάθος πράγματα.
"Η στάμνα πολλές φορές παει στην βρύση κάποια φορά σπάει"!
Προσοχή μας την έχουν στημένη οι εξυγιαντές και οι μαδουρόφιλοι ΕΠΟ κλπ.

Εικόνα gavrina

Αυτο ακριβως πιστευω και γω φιλε μου οτι καλυτερο ποδοσφαιρο απο την συγκεκριμενη ομαδα αυτη την περιοδο δεν θα δουμε!ισα ισα με τις γιουχες δεν αλλαζει κατι αλλα δινει γερο πατημα στους εξυγιαντες να κανουν τα κουμαντα τους.Η μαγκια θα ναι να παρουμε το πρωταθλημα και να κανει ο Μαρινακης την αυτοκριτικη του για το εφταιξε.Μαρτη μηνα ειτε γιουχαρουμε ειτε οχι ουτε με θαυμα δεν βελτιωνεται η εικονα.Φιλικα.

Εικόνα CostasS

Αποδείχθηκε ότι η "ευρεία" νίκη επί των Τούρκων έκρυψε τα προβλήματα - που έχουμε από την αρχή της σεζόν - κάτω από το χαλάκι.
Μόνο που πλέον, κάτω από το χαλάκι έχει γίνει βουναλακι.
ΥΓ: Για να συμπληρώσω τη ρίμα.....που πας με Μπουχαλάκη?
Κρίμα και παλι κρίμα...
ΠΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

Εικόνα savvas gridlock

Για να απαντήσω κι εγώ σε κάποιους που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ο Τσόρι γέρασε, δεν μπορεί να βοηθήσει καθόλου: τον Μπουχαλάκη τον βλέπετε; Γενικά, βλέπετε κάτι ή απλώς μιλάτε για να μιλάτε; Ποιος Μπουχαλάκης γαμώ τον Αντίχριστό μου μέσα; Είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης να θεωρείται καλύτερος όχι του περυσινού, αλλά του Τσόρι που είδαμε τον Αύγουστο με την Αρούκα; Ακόμη κι αν κουτσάθηκε ο Τσόρι, πάλι ανώτερος θα είναι.

Εικόνα griondim1

Καλησπέρα. Παλαιός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αναγνώστης αλλά νέο μέλος, καθώς το σκεπτόμουν από καιρό, όμως αυτό που είδα με τον Πανιώνιο με σόκαρε.

Είναι κρίμα κι άδικο για τον κόσμο μας αυτό που παρακολουθούμε ως ποδόσφαιρο. Δεν το αξίζουμε αυτό το χάλι. Αυτή την τραγωδία, αυτό το ποδοσφαιρικό αίσχος. Η αλήθεια είναι ότι όπως έχει γράψει και ο Αποστόλης, δεν είμαι ευχαριστημένος με τον Πορτογάλο, καθώς είναι προφανές ότι ο άνθρωπος ζει στον κόσμο του. Όμως και όσοι αγωνίζονται δεν διεκδικούν αστέρια και δάφνες ποιότητος. Η ομάδα πάσχει σε προσωπικότητες ποδοσφαιριστών κι αυτό είναι απόλυτη ευθύνη της διοικήσεως. Οι περισσότεροι από τους παίκτες της σημερινής ομάδος ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για μια ομάδα με τόσο βαριά φανέλα και τεράστια ιστορία νικών και τίτλων όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Το καλοκαίρι που πέρασε έγιναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ από τη διοίκηση και προσωπικά από τον ιδιοκτήτη. Σε μια αγωνιστική όπου μας δίνονταν η ευκαιρία να αποκαταστήσουμε τη ζημιά -την αγωνιστική- από την ήττα της περασμένης Κυριακής, προπονητής και παίκτες έκαναν ότι περνούσε από το μυαλό και τα πόδια τους για να κάνουν την κατάσταση όσο χειρότερη γίνεται. Η σημερινή ήττα μας βάζει σε τεράστιες περιπέτειες στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όπως η ισοπαλία με τον Ατρόμητο μας δημιούργησε γενικότερα προβλήματα. Η υπόθεση έδειχνε και φώναζε από καιρό, όμως τα μάτια και τα αυτιά αυτών που πρέπει ήταν κλειστά. Συσπείρωση προκειμένου να σωθεί όρι σώζεται, όμως κάποιοι πρέπει να εξηγήσουν και στον καθ' ύλη υπεύθυνο ότι με τη συμπεριφορά και τις εμμονές του απαξιώνει το ήδη ποιοτικά υποβαθμισμένο roaster μας. Συγγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος μου. Καλώς σας βρήκα κι εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και κυρίως στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Εικόνα savvas gridlock

Καλημέρα και καλώς ήλθες. Το πρωτάθλημα δεν κινδυνεύει, γιατί οι άλλοι πετάνε βαθμούς όλη την ώρα. Ακόμη κι αν χάσουμε σε Τούμπα-Λεωφόρο, η διαφορά από τον ΠΑΟΚ θα πάει στους 5 βαθμούς και θα μένουν 6 ματς. Δεν καλύπτεται. Τώρα στο παραμύθι ''Πανιώνιος=Λέστερ της Ελλάδος'', εγώ δεν μπαίνω.

Εικόνα Harry red logic

Καλώς Ορισες Σύγαυρε!
Σωστές οι τοποθετήσεις σου ,όλοι έμείς αγαπάμε τον Θρύλο, και η κριτική αποσκοπεί μόνο στην διόρθωση των λαθών και στο μεγαλείο του δαφνοστεφανωμένου!
Το έχουμε ξαναπεί:
Την μερίδα του λέοντος στις επιτυχίες και αποτυχίες έχει ο απόλυτος κουμανταδόρος , ο Πρόεδρος.
Ευελπιστούμε όλοι οτι πράγματι θα κάνει διορθωτικές κινήσεις!
Τώρα συσπείρωση και υπερπροσπάθεια γιατί τα πράγματα δυσκόλεψαν υπέρμετρα,κυρίως απο ανεπάρκεια του Μπέντο τον οποίο "στηρίζει" ο Πρόεδρος(?)

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα φίλε. Μία ερώτηση μόνο και -ως παλιός γαύρος κι εγώ - χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Το ρόστερ μας δεν αρκεί για να κερδίσει μέσα στον Ναό, την ομάδα των Φούντα-Τασουλή-Κόρμπου-Σιώπη-Καθάριου; Χρειαζόμασταν πιο ακριβό ρόστερ, για να καθαρίσουμε το πρώτο ματς του κυπέλλου -πάλι στην έδρα μας - με Ατρόμητο; Δηλαδή τι υπερπαικταράδες θέλουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα από αυτούς τους αντιπάλους; Που όλοι ΜΑΖΙ δεν φτάνουν μια τρίχα απ τα κάκαλα του Καμπιάσο και του Τσόρι; Έχεις έναν παίκτη ικανό στο ένας μ΄ έναν - τον Πάρντο - τον απαξιώνεις, τον Τσόρι που σε πέρασε στο Γιουρόπα τον απαξιώνεις, τον Καμπιάσο που ξέρει όση μπάλα δεν θα μάθεις ποτέ τον απαξιώνεις, τον Μαρίν που μπήκε αλλαγή και στην πρώτη επαφή βρήκε δίχτυα πριν κάτι αγωνιστικές τον απαξιώνεις,έλεος πια, νισάφι!

Εικόνα savvas gridlock

Ο Μπρούνο Βιάνα όμως, ε; Βασικούρα. Η 11άδα ξεκινάει από τον Μπρούνο το Βιάνα, το λεβέντη, το χαλύβδινο...

Εικόνα Harry red logic

Αγαπητέ μου Αρη,
απόψε είχαμε έμεις στην ομάδα μας παίκτες σαν αυτούς του Πανιώνιου?
Απο πότε έχεις να δεις στον Θρύλο, Γκαλέτι, Ιμπαγάσα, Στολτίδη, Τζόλε,Μέλμπεργκ, δεν μιλάω για Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Ζέτεμπεργκ κλπ. Μήπως κάπου η κριτική πρέπει να αγγίξει και τον Πρόεδρο???Νομίζω θά κάνει καλό για το μέλλον.
Συμφωνώ για την ανεπάρκεια του Μπέντο αλλά ποιός τον στηρίζει?

Εικόνα aris belem

Φίλε Χάρη, ειλικρινά πιστεύεις ότι με ορθολογική διαχείριση του ρόστερ, θα αντιμετωπίζαμε προβλήματα είτε με Αστέρα, είτε με Κούλα, είτε με Πανιώνιο; Δεν το πιστεύω φίλε, άρχισες την χρονιά με παίκτες που ο κολληματίας έβγαλε στην πορεία περιττούς, όπως Σιόβα, Βούρο (ειλικρινά ήταν χειρότερος του Βιάνα;) Τσιμίκα, Πάρντο, στην πορεία τελείωσε τους Μαρίν, Τσόρι, Καμπιάσο. Δηλαδή πόσα συνεχόμενα ματς να παίξει ο Σεμπά, έσκασε, ο Φορτούνης δεν συνέρχεται, περιμένει να περάσει αντιπάλους που έρχονται να ΠΑΡΟΥΝ αποτέλεσμα στον Ναό με τον Ανδρούτσο και τον Μπουχαλάκη; Δεν έχω θέμα με τα παιδιά, αλλά σε τέτοια ματς μετράει η εμπειρία, η ικανότητα στο ενας μ έναν, το διάβασμα της αντίπαλης άμυνας, ε ακόμα δεν το έχουν τα παιδιά τι να γίνει; Δεν χρεώνω τον πρόεδρο, πληρώνει έναν μυρωδιά μαζί με ΔΥΟ βοηθούς στον πάγκο, είναι ο Μοντέστο, είναι κόσμος που πληρώνεται -πιθανώς όσα παίρνουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι τεχνικοί - για να ρολάρει η ομάδα και ο τύπος το παίζει ταχυδακτυλουργός και πάει και να χαρίσει το πρωτάθλημα στον Πανιώνιο.

Εικόνα savvas gridlock

Αλίμονο αν χρειαζόμαστε μια άτυπη dream-team παικτών του ερυθρόλευκου παρελθόντος για να κερδίζουμε τον Τασουλή και το Βαλεντίνο Βλάχο. Με καλύτερη διαχείριση του υπάρχοντος ρόστερ θα κερδίζαμε, αρχικά αν δεν γίνονταν τόσες αλλαγές παικτών σε σχέση με την Πέμπτη και μετά αν η ομάδα ήταν δουλεμένη. Εδώ η καμινάδα πάει σύννεφο, σχέδιο ανάπτυξης δεν υπάρχει. Για το τελευταίο σου ερώτημα, ο Μαρινάκης τον στηρίζει και αυτός φταίει γιατί δεν καταλαβαίνει ότι στο επόμενο στραβό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, δεν θα τα ακούσει πια ο Μπέντο, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος που τον στηρίζει, αφού όσοι αποδοκίμασαν χθες τον Μπέντο, πήραν το μήνυμα ότι τον γουστάρει ο πρόεδρος, οπότε ο μόνος δρόμος να φύγει ο Μπέντο είναι να βρίσουν τη διοίκηση. Τακτικά κι επικοινωνιακά λάθος, πέρα από το οφθαλμοφανές, ότι ο Μπέντο ΔΕΝ κάνει...

Εικόνα MIKE.A

Καλα αυτο με την γραμμη της ΝΟΒΑ στην περιπτωση του παιχτη της Ξανθης ειναι απιστευτο!
Μαλιστα αν δειτε τις φασεις του αγωνα και μεγαλωσετε την εικονα εκει στο 3:02 του βιντεο και παγωστε την εικονα θα δειτε..
Οτι με τις γραμμες της ΝΟΒΑ που εχουνε τραβηχτει, και συμφωνα με την γραμμη του κεντρου, και αν ριξωμε μια ματια στο μποι του βοηθου και στο μποι του παιχτη οπως φαινωντε θα δουμε οτι ο βοηθος ειναι περιπου ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ απο την γραμμη του κεντρου και ο παιχτης περιπου μισο μετρο! Τραβανε λοιπον την γραμμη απο εκει που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο βοηθος (2 μετρα απο την γραμμη του κεντρου) και αυτη φτανει στον παιχτη που ειναι ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ απο την γραμμη του κεντρου! Δηλαδη περιπου 1.5 μετρο η διαφορα! Και μαλιστα ο βοηθος και ο παιχτης δεν εχουνε και καμια μεγαλη αποσταση μεταξυ τους!
Απο τα δυο μετρα λοιπον απο το κεντρο στην γραμμη του πλαγιου αουτ, η γραμμη συνεχιζει ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΕ με την γραμμη που γινετε η σεντρα αν ειναι δυνατον, και επειτα οσο φτανει προς το κατω της εικονας η γραμμη ξεφευγει ΠΑΛΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ! Με λιγα λογια τραβηξανε μια θεοστραβη γραμμη με καμπυλη! Εχει πολυ πλακα και βεβαια για να μην υπαρχει παρεξηγηση ο παιχτης ειναι οφσαιτ συμφωνα παντα με την γραμμη του κεντρου και οχι της ΝΟΒΑ!
Αν λοιπον υπαρχουνε τοσο μεγαλες διαφορες στις γραμμες φανταστειτε τις φασεις που ειναι οριακες! Η θα πρεπει να μαθουνε να τις βαζουνε σωστα, εκτος και αν φταιει το μηχανημα η να τις κοψουνε!

Εικόνα Son of Hoof

Για να χωρέσουν όλα τα "άρθρα" των ΑΡΔ που λένε τα τελευταία 20 χρόνια πως -ΘΑ- μας νικάνε κλπ οι εργοδότες τους σε κάποιο μέλλον χρειάζονται περίπου 200 tera. Και μιλάμε για αρχειάκια 5-10 kb.

Εικόνα gavrina

Καλημερα και απο μενα!Εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει,αφου την προηγουμενη βδομαδα στον αγωνα(οχι ντερμπι) με την Αεκ η διαιτησια ηταν 50/50 και εμεις δεν αντεχουμε το 50/50 και το καθαρο πρωταθλημα τοτε πως (ξανα)βρωμισε η διαιτησια και εγινε 90-10 κατα του Παο?η μηπως ειναι 50/50 μονο οταν κερδιζει ο Παο?Ειλικρινα αρνουμαι να πιστεψω στην απολυτη πληση εγκεφαλου που φαιρεται να υφιστανται οι οπαδοι του Παο,δεν το εχω ξανασυναντησει αυτο το πραγμα!Δεν παρακολουθουν καν το παιχνιδι αλλα τις κινησεις του διαιτητη.

Εικόνα REDHERAKLIO

Εκείνο που πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα, είναι η πολιτική της ΝΟVΑ με τις γραμμές και τον σχολιασμό του οφσάιντ,ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΑΗΔΊΑ.Αν δεν μπορούν να τις στραβώσουν αρκετά,έχουν βρει καινούργιο όρο γιά το οφσάιντ με το "εκτός θέσης".Με αυτό τον όρο(σε αγωνιώδη προσπάθεια θολώματος των νερών)την περασμένη εβδομάδα, "σχολίασαν" τα δύο γκόλ-οφσάιντ( 3ο και 5ο) της νίκης του βαζελίνα στην Τρίπολη. ΦΟΒΗΘΗΚΕ(ποιούς και τι?) Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΜΜΕ.Αλήθεια στην ΠΑΕ τι κάνουν?

Εικόνα Red Kokkinos

Ακριβως αυτο συγαυρε! Αυτο δειχνει την διαχρονικη παρασκηνιακη επιρροη με βαθιες ριζες που εχουν δημιουργησει απο την αοριστη ημερομηνια ιδρυση τους οι πιο σιχαμενοι παραγοντες του πιο σιχαμενου , βρωμικου, πουστικου αθλητικου συνονθυλευματος

Εικόνα Aprosarmostos17

Ρε παιδιά, αυτός ο Οκτώβρης του 2016 σε ποιο ημερολόγιο θα έρθει; Στο γρηγοριανό; Στο κινεζικό; Έχω μπερδευτεί.

Εικόνα savvas gridlock

Ειναι εξω απο τον χρονο αυτη η ημερομηνια, οσο παραλογο κι αν ακουγεται. Αν ομως προσπαθεις να αποδωσεις υπερκοσμιες και ακτιστες εννοιες με τα φθαρτα, πεπερασμενα εργαλεια που διαθετουμε εμεις, οι λογικοι και λεκτικοι ακροβατισμοι στους οποιους θα οδηγηθεις θα σε κανουν περιγελω.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΕΣΤ-ΣΕΛΛΕΡ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ),Ο ΑΡΗΣ Ο ΓΑΤΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΩ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΜ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΤΟΥ 2016,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ.

Εικόνα savvas gridlock

H 1η Οκτωβριου 2016 θα εχει την ιδια σημασια στην ιστορια του πλανητη με την ανακοινωση του Ελ Σινται στους υπολοιπους Ολυμπιους ΕΛ οτι πρεπει να εγκαταλειψουν τον πλανητη, το 40.000 π.Χ..

Εικόνα aris belem

Ένα τέτοιο πέναλτι θέλω να πάρω μες το μπουρδέλο των Αμπελοκήπων. Ή σαν αυτό, που πήρε με μακροβούτι η Σουηδή βιτσιόζα στην Λειβαδιά. Ή σαν αυτό του Ευαγγέλου στην τελική και να το πάρει ένας απ τους πιτσιρικάδες να γουστάρουμε.

Εικόνα savvas gridlock

Μετά γυρίζουν και σου λένε ''οι γαύροι θέλουν μόνο πέναλτι στη σέντρα, έτσι ξέρουν να κερδίζουν'' και βγαίνουν κι αδικημένοι επειδή βαφτίζουν κάτι τέτοια ''πέναλτι'' σαν το παραπάνω ως αποδείξεις ύπαρξης παράγκας.

Εικόνα aris belem

Ειλικρινά, όταν μιλάνε οι γυναικωτοί σαλιάρηδες με τέτοια "επιχειρήματα", αισθάνομαι έναν ελαφρύ κνησμό στην κάτω περιοχή, όπως θα έπρεπε και κάθε γαύρος. Γιατί μιλάνε οι χαρτζιλικωμένοι απ το σωματείο της μπόχας π.χ. για
1. "Παπουτσέλη" (που μας τά καναν τσαρούχια) όταν χρειάστηκε να πάρουν πέναλτι -δώρο απ τον Στεφανόπουλο -σε βουτιά 5 μέτρων απ την περιοχή του Βαζέχα μπας και νικήσουν τον Πανηλειακό
2. "Ριζούπολη", όταν μπήκαν μέσα πρόεδροι-προπονητές-παρατρεχάμενοι κι έδειραν τον Ευθυμιάδη για ένα πεντακάθαρο πέναλτι "γιατί αυτά δεν δίνονται στο 89"
3. "βρώμικο παιχνίδι" και πόσες κάρτες χαρίζονται στον ο Μποτία, η ομάδα της σχολής των mmaδων όπως Καλιτζάκη-Κυργιάκο-Κώτσιο-Ταυλαγίδι
4. τον τελικό που "ντρεπόντουσαν οι Ολυμπιακοί" για το χέρι του Μανιάτη, που καμία σχέση δεν έχει προφανώς με το κουλό του Κουτρουμπή
5. και γελοιότερο "Κώστας ο βουτηχτής" η ομάδα της σχολής βουτηχτάδων όπως Σαραβάκος, Βαζέχα, Κάραβούτας και τώρα Μπέργκ και...Ευαγγέλου. Είναι κι άλλα φυσικά τα παραδείγματα, αλλά σιγά μην μιλήσουμε παραπάνω για τους πουθενάδες.
Ειλικρινά όμως αναρωτιέμαι, είναι όντως τόσο βλαμμένοι όσοι τους διαβάζουν, είναι τυφλοί, είναι άμπαλοι, είναι πρόβατα, ή απλά απ την πολλή φάπα τους έχει πειραχτεί ο εγκέφαλος;