Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ



Σε λίγη ώρα, στις 7μιση στο Καραϊσκάκη, αρχίζει ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Διαιτητής ορίστηκε από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΔ των Τριτσώνη-Κουκουλάκη ο Τάσος Παπαπέτρου, από την ΕΠΣ Αθηνών του (πρώην, δεν καλείται πια...) πανελίστα της ''ΔΙΚΗΣ'' προέδρου της κυρίου Δημητρίου. Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Δημητριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας του Βαγγέλη Γραμμένου και δεύτερος βοηθός ο Κούλα Χασάν από την ΕΠΣ Ξάνθης. Επειδή διαβάζουμε διάφορα, τα οποία αποκαλύπτει ο Μανώλης Γαβαθιώτης
 

 
κι επειδή θυμόμαστε αυτά

14η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2016-17, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-2. Στο 40' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λίλα του ΠΑΣ ανατρέπει το Φορτούνη του Ολυμπιακού ακριβώς πάνω στην γραμμή της περιοχής του ΠΑΣ. Ο διαιτητής Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών δίνει φάουλ κι όχι πέναλτι, με το Βαρούχα να δηλώνει στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM, ιδιοκτησίας Ιωάννη Αλαφούζου, την επομένη του ματς ότι ''ήταν πέναλτι''.
 
κι αυτά,
 
16η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2016-17, Παναιτωλικός-ΑΕΚ 3-2. Στο 34' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-2, ο τερματοφύλακας Μπάρκας της ΑΕΚ ανατρέπει εντός περιοχής το Ρότσα του Παναιτωλικού. Ήταν πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Μπάρκα, ο οποίος είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα από το 11', όταν δόθηκε πέναλτι και άνοιξε το σκορ ο Παναιτωλικός. Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου της ΕΠΣ Αθηνών δεν έδωσε τίποτε.
 
αλλά ξέρουμε και την πολύ στενή σχέση που έχει ο πατέρας του Τάσου Παπαπέτρου, ο πρώην διαιτητής Γιάννης Παπαπέτρου, με το Δημήτρη Μελισσανίδη, θα του πούμε να προσέξει πολύ απόψε στο ματς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ. Να μην προκαλέσει τον κόσμο, γιατί αυτός ο κόσμος δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση με όσα βλέπει τελευταία και δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Είναι προειδοποίηση.

Σχόλια

Εικόνα CostasS

Ψυχραιμία αδέρφια. Δεν περισσεύει κανενας απέναντι στον βρώμικο πόλεμο που μας γίνεται σε ολα τα μέτωπα. Ας τελειώσει αυτη η παράξενη χρονιά και θα κάνουμε ολοι μας την κριτική μας (και για τους εαυτούς μας).
Είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι μπορούμε να ξανακάνουμε το ΟΑΚΑ "μουσείο" (με 40.000 αγάλματα) ?
Semper Olympiacos

Εικόνα REDNYC

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Εικόνα Piano

Ευτυχώς, παρόλα αυτά !...δείξαμε ψυχραιμία, μιας και περιμέναμε την "πρόκληση" σήμερα...άλλο πράγμα όμως να την ζεις και να την βλέπεις μπροστά σου !
Επειδή κάποια ανθρωπάκια (δικά μας !) ξεχνούν και μάλιστα στο δευτερόλεπτο, καλό είναι να μην πατάνε εδώ μέσα και να μας εκνευρίζουν διαβάζοντας τα. "Τον γαμπρό τον ξυρίζουν στο τέλος".
Το 7ο, σερί και τα μάτια μας. Αυτό τους πονάει....φέτος στη φιέστα πρέπει να γίνει και λόγος αναφοράς στα γνωστά πρόσωπα της ανωμαλίας που κατατρέχουν τον αθλητισμό και την ζωή μας...
Νούμερα, είμαστε ακόμα ζωντανοί και πρωταθλητές...ελάτε να μας τα πάρετε ψυχανώμαλοι, απατεώνες, λαθρέμποροι...ουστ.
Στη φιέστα του 7ου πρέπει να "καεί" ο Πειραιάς.
Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα παλέψουμε στη ρεβάνς του Ο.Α.Κ.Α....αλλά εκεί πλέον, μπορεί να δούμε μέχρι και...ΤΑΝΚΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Έχετε χαζέψει όλοι ομαδικά; Καταλάβατε τι έγινε σήμερα ή κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου; Ο Γιάννης ο REDNYC έχει πιάσει το νόημα ενώ είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά κι εσείς πετάτε χαρταετό; Παίζετε με τα νεύρα μας; Φάγανε ξύλο από ΜΑΤ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ με κανετε και βριζω Μεγαλη Πεμπτη και στα αρχιδια σας; Μιλατε για το δευτερο ημιχρονο ενω εχει βαλει ακυρο γκολ η πουστοΑΕΚ, που το παραδεχονται και μεσα στον ΣΚΑΙ και παλι στα αρχιδια σας; Ειστε για τον πουτσο τελειως ορισμενοι. Η εποχη της δημοκρατιας περασε. Απο εδω και περα θα πεφτει ομαδικο μπαν και μαλιστα σε ορισμενους δεν θα μενουμε στο μπαν. Αντε μπουρδελα εχουμε τους αλλους θα εχουμε κι εσας, να τα βλεπουν οι αντιολυμπιακοι να γελανε.

Εικόνα Romain

Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Το δεύτερο γκολ της κουλαρας δεν έπρεπε να μετρήσει σύμφωνα και με τον υπάλληλο του Αλαφουζου στο ΣΚΑΕΙ, Βαρούχα.
Έγινε ένα λάθος στο πρώτο γκολ και σκόραρε ο Αραούζος και αυτό είναι όλο.

Στο ΟΑΚΑ, μπορούμε να περάσουμε αυτή την ομάδα.

Με κανονικούς βέβαια διαιτητές. Όπως δήλωσε και ο Γερμανός του Θρύλου, Μάρκο Μάριο.

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!!

Υ. Γ. Θέλω να πω επίσης ότι συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του αδελφού REDNYC! Νομίζω ότι οι απόψεις του είναι πολύ σωστές!

Εικόνα REDNYC

ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ - ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Εικόνα RED HELL

Αντι στο 2ο ημιχρονο να μασανε σιδερα οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ δεν μπορουσαν να αλλαξουν πασα στο μισο μετρο.Ας λουστουνε τωρα διοικηση και παιχτες αυτα που τους αναλογουν.Γελοιοι....

Εικόνα savvas gridlock

Αν αυτοι ειναι μια φορα γελοιοι, σκεψου ποσες φορες γελοιος και καραγκιοζης εισαι εσυ, που σε μερα που σε περασανε πριονοκορδελα και σε δειρανε με εντολη της ανωμαλης πρωθυπουργινας μας τα ΜΑΤ, βριζεις τους παικτες και τη διικηση. Φαε λοιπον ενα μπαν τωρα και τραβα να τα πεις με τις φιλεναδες σου.

Εικόνα REDNYC

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΠΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Εικόνα Harry red logic

ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ?
1.Γιατί υστερούσαμε σε τακτική
2.Γιατί υστερούσαμε σε φυσική κατάσταση
3.Γιατί υστερούσαμε σε πάθος και ψυχολογία
4.Γιατί υστερούσαμε σε ποιότητα παικτών(και στις τρείς γραμμές!)

Πρόεδρε μας το νοιώθουμε ότι φαρμακώθηκες όπως όλοι μας, όμως άκουσε λίγο και τις ταπεινές μα αυθεντικά γνήσιες γαβρικές φωνές η και εκκλήσεις που ακούγονται σε αυτό τον θρυλικό ιστότοπο:
-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΧΘΕΣ!
-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ:
1.ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΤΙ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ?
2. ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ?
3. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ?
4. ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ?
5. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΛΙΚΟ(ΠΑΙΚΤΕΣ) ?
6. ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?
7. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ(ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ )
-ΣΚΕΨΟΥ ΝΗΦΑΛΙΑ-ΣΚΕΨΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ-
-ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ(ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ…
ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕς ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ!
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ «ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ»
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ, ΔΙΑΦΩΝΩ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΧΤΩΝ.

ΕΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΕΙ ΤΑ 2 ΔΟΚΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ.

Εικόνα Harry red logic

ΑΔΕΛΦΈ ΠΟΝΑΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΑΠΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΙ ΒΡΑΝΙΕΣ!
ΕΜΕΙΣ ΣΙΣΟΚΟ,ΠΑΡΕΔΕΣ ΚΑΡΙΜ?
ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ?
-Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
-ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ
-ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ
-ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ
-Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ...
-Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΙΔΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΟ ΜΥΡΊΖΕΤΑΙ ΠΙΑ..
-Ο ΜΑΡΙΝ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΚΛΠ
ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ:
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ μεγαλο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ 5 ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ,ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ SCOUTING KAI ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ-ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ κλπ.
ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ!
Υ.Γ. ΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ?

Εικόνα REDNYC

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΚΟΠΩΣΗΣ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΣΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΙΣΩ Η ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΟ ΕΦΕΤΟΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ Η ΑΕΞΑΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ, Η ΑΕΞΑΡΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕ? ΟΧΙ.

ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΝΤΕ - ΕΞΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΟ ΦΤΑΙΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ? ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ - ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ. ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΥΡΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ.

Εικόνα REDNYC

ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΗΜΕΡΑ - ΑΝΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 4-0 (ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΡΟΜΑΟ), ΤΕΛΕΙΩΣΕ 1-1 ΜΕ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΛΙ, Ο ΚΑΠΙΝΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΛΙ ΠΙΕΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΛΑ.

ΠΛΕΟΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 11?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΞΑΜΕ. ΠΙΕΣΑΜΕ, ΚΑΝΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ 2 ΔΟΚΑΡΙΑ, ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ, ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.

ΚΡΙΜΑ.

Εικόνα griondim1

Να το πάρουμε απόφαση ότι ο πρόεδρος είναι με την πλάτη στον τοίχο; Αυτό που πρέπει -κατά την ταπεινή μου γνώμη- να δούμε είναι πως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ότι αυτό που βλέπουμε είναι η ομάδα μας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Κι αυτό είναι ευθύνη της διοικήσεως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Ολυμπιακό θυμίζει μόνο ο κόσμος στις εξέδρες παντού στην Ελλάδα. Αυτός και μόνο.

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.