Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ (VIDEO)



Για τα αγωνιστικά του ημιτελικού Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Σφυροκόπημα στο πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού, με 2 δοκάρια κι ευκαιρίες και ξαφνικά στο 63' μπαίνει αυτό εδώ.
 
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραβάει τη φανέλα του Ρέτσου για να κερδίσει καλύτερη θέση. Ο βοηθός Δημητριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ακριβώς μπροστά στη φάση και δεν υποδεικνύει την παράβαση στο διαιτητή Παπαπέτρου. Αντί για επιθετικό φάουλ, προκύπτει κόρνερ. Σε αυτό το κόρνερ, ο Πατίτο κατεβάζει καθαρά με το αριστερό χέρι την μπάλα στη μικρή περιοχή του Ολυμπιακού και κάνει το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ στο ματς. Ακόμη και ο Παναγιώτης Βαρούχας που εργάζεται στον ΣΚΑΙ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ Ιωάννη Αλαφούζου, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα contra.gr, θεωρεί ΑΚΥΡΟ το γκολ της ΑΕΚ, αφού ο Πατίτο έκανε χέρι.
 

 
Από εκεί και μετά, είδαμε άλλο ματς. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά υπάρχει ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ και ενδεχομένως ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ, αφού με αυτό το γκολ η ΑΕΚ πήρε ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ νίκη σε διπλά ματς, όχι μία απλή νίκη στο πρωτάθλημα. Έλα όμως που δεν μείναμε εκεί.
 
Δείτε εδώ εικόνες.
 

 
Δεν φανταζόμαστε να υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο φροντιστής τραυματίστηκε...μόνος του, ή όπως διαδίδουν τα μουλοσπέρματα του sdna.gr, ο Λαλάκης-ΜΟΥΛΑκης Παπαθεοδώρου και οι λοιποί τσάτσοι του συγκεκριμένου επιδοτούμενου ΜΜΕ, ότι πήγε ο...φροντιστής να δείρει τους διαιτητές και επενέβησαν οι ''Ράμπο'' της Αστυνομίας για να προστατεύσουν τον Παπαπέτρου και τον Κύζα. Γιατί αν υπάρχουν και τέτοιοι ΣΤΟΚΟΙ (δυστυχώς ανάμεσά τους και πάρα πολλοί Ολυμπιακοί, που ό,τι τους πουν οι απέναντι το καταπίνουν, τόσο κωθώνια είναι), υπάρχει και αυτό.
 
 
Μήπως και ο αξιωματικός της Αστυνομίας τραυματίστηκε από τους ΜΑΤατζήδες επειδή ''απειλούσε τους διαιτητές''; Ή μήπως ''αυτά τα λένε οι γαύροι''; Από το ''αντικειμενικό'' sport24.gr τα παίρνουμε. Και για όποιον δεν το καταλαβαίνει και πάλι, να το πούμε πιο καθαρά. Υπεύθυνος για ό,τι έγινε χθες στο Καραϊσκάκη δεν είναι ο διαιτητής Παπαπέτρου, κι ας πίνει καφέ κάθε τρεις και λίγο ο πατέρας του με το Μελισσανίδη. Υπεύθυνες για ό,τι έγινε χθες είναι αυτές οι δύο ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ.
 

 
Ραντεβού στην κάλπη με τα ανώμαλα αγοράκια και κοριτσάκια της ροζ αριστεράς, όπως και με τους ψεκασμένους Έλληνες της φιλιππινέζας του Μελισσανίδη Πάνου Καμμένου. ΘΑ ΜΑ-ΤΩ-ΣΕ-ΤΕ, πολιτικά πάντοτε...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Είτε αριστεροί είτε δεξιοί γαύροι, ένας είναι ο στόχος. Να πέσει και να μαυριστεί η κλίκα που πήρε την εξουσία με πλήθος ψεμάτων που χάιδευαν τα αυτιά βασανισμένων και απελπισμένων ανθρώπων. Στημένοι πρακτορίσκοι ξένων συμφερόντων, ήρθαν με στόχο να φέρουν νέα ματωμένα μνημόνια και να υποθηκεύσουν τον εθνικό πλούτο αιωνίως στην κυριολεξία, μνημόνια που δεν θα τολμούσε κανείς να φέρει. Στόχος επίσης να ανοίξουν τα σύνορα και να γεμίσουν τα νησιά με ριζοσπάστες εξαθλιωμένους μουσουλμάνους από όλη την ασία και αφρική (πλην εμπολέμων περιοχών), οι οποίοι δεν θα φύγουν ποτέ, αλλά θα φέρουν κι άλλους, αφού βρήκαν τη μαλακισμένη χώρα που τρώνε τζάμπα και κάνουν ανενόχλητοι ότι γουστάρουν.

Εικόνα matrasimca

Τα ειπατε ολα συγγαυροι εκτος απο ενα.
Κατεβαζεις κομμα σφηνα, βγαζεις για πλακα 30 βουλευτες και τους χαλας την μανεστρα.
Δεν οερνα τιποτα χωρις την εγκριση σου.
Οτι τους εκανε τοσα χρονια ο Μπερλουσκονι στην Ιταλια.
Απεδειχθη ο καλυτερος πρωθυπουργος και ο πλεον ερωτιαρης.
Οτι εγινε με την δημαρχεια μπορει να γινει κα σε Εθνικο επιπεδο.
Ας μην προκαλουν γιατι θα μας βρουν οχι μονο μπροστα τους αλλα και πισω απο τα καπουλια τους.

Εικόνα gavrina

Καλησπερα αδερφια!Μεγαλη Παρασκευη και δεν μπορουμε ακομα να ησυχασουμε.Οι αλλοι εχουν επιστρατευσει θεους και δαιμονες και φυσικα την κυβερνηση προκειμενου να υπαρξει αφαιρεση βαθμων.Σιγουρα χρειαζεται ψυχραιμια απο μερους μας αλλα αυτη η αναπαραγωγη της υποτιθεμενης τιμωριας με τρελαινει.Αυτο ομως που αναμενω ειναι μια επισημη ανακοινωση,δεν μπορούμε πλεον να επιτρεψουμε ο μεγαλυτερος συλογος της χωρας να γινεται σακος του μποξ για εντυπωσιασμο.
Καλη Ανασταση σε ολους!

Εικόνα REDNYC

ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ - ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ:

http://sfyrigmata.blogspot.gr/2017/04/blog-post_57.html?m=1

Εικόνα gavrina

Σ'ευχαριστω πολυ REDNYC για ακομα μια φορα.Ειχα διαβασει οτι δεν προβλεπεται αφαιρεση βαθμων αλλα με αυτους πλεον φοβαμαι τα παντα :)

Εικόνα thanasis1925

Καλησπέρα φίλοι ολυμπιακοί είμαι κάτοχος επι 9 συνεχόμενα χρόνια εισιτηρίου διαρκείας!Φέτος είμαι στη 33 του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βγάλω για έναν και μόνο λόγο!ΟΧΙ δεν έχω παράπονο από τις μεταγραφές και γενικότερα τις κινήσεις του προέδρου μας αντιθέτως θα έλεγα,αλλά για πρώτη φορά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας αντιμετωπίζεται εντός και εκτός γηπέδου άτιμα και σαν μην έφτανε αυτό ΕΜΕΙΣ όλοι οι ολυμπιακοί καθόμαστε και κοιτάμε και δεν αντιδράμε!!!!!Σήμερα μία μέρα μετά από τα χτεσινά γεγονότα δεν έχω δει καμία επίσημη αντίδραση από την διοίκηση και γενικότερα κανένα ξέσπασμα από τον πρόεδρο που έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά και κανέναν άλλο....ΟΧΙ αδέρφια εγώ σαν πολίτης και ολυμπιακος θα πράξω δεόντως κάτι που ελπίζω να κάνετε και εσείς,από κει και πέρα δεν μπορώ να είμαι εκεί όταν θα μας εκτελούν αυτοί που για να κερδίσουν τον ΘΡΥΛΟ πρέπει να επισπεύσουν όλα τα μέσα.....ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ....ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....

Εικόνα Marios

Φιλε θα μπορουσε να σε πεισμωσει ολο αυτο,γιατι μεταξυ μας και το γηπεδο τοσο γεματο δεν ειναι,και η ατμοσφαιρα θα ηταν καλυτερη,και πιο φανατικη καθως δεν ειναι σαν παλια,που λογικα τα εχεις ζησει τελη δεκαετιας 90 και αρχες 2000,δεν ξερω ισως ο Μαρινακης να ειναι κουρασμενος,απλα ρε φιλε Τουιτι στα 50 του δεν μπορει να γινει,και αυτο θα εδειχνε αδυναμια,κατι που θα ταν ακομα χειροτερο,πιστευω και ελπιζω να ετοιμαζεται για το καλοκαιρι,ενα σου λεω με τα λεφτα που χαλαει με το φετινο ροστερ θα μπορουσε να εχει ομαδα 2-3 επιπεδα πιο πανω,αυτη ειναι η αποψη,αλλα λογω λαθων λογω κακων κρισεων δεν επιασαν τοπο,τελος παντων νομιζω οτι ολο αυτο πρεπει να σε πεισμωσει αδερφε,φιλικα παντα!

Εικόνα georgy28

Παιδια βλεπω πως σας μπαναρανε τα καραγκιοζακια στο φειςμπουκ.
Μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι το εναλλακτικο ονομα;

Μην κολλατε πουθενα. Μην τους αφησετε να καταφερουν αυτο που ειχαν σαν στοχο απο την αρχη!

Εικόνα Alexei07

Φιλε τα παιδια φτιαξαν μια νεα σελιδα στο facebook. Αναζητήσε το παρακάτω όνομα και λογικα θα τους βρεις: Ρατμ Και Ξερετε Τι Σας Κανει Ο Βαγγελας.

Εικόνα Romain

Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ:

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ

Υ. Γ. Προσωπικά δεν με πολυενδιαφερει το κύπελλο. Προτιμώ να πέσει ο Τσιπρας παρά να πάρουμε το κύπελλο.

Εικόνα red7neck

15 Οκτωβρίου 2016

Δήλωση του πρωθυπουργού στο tweeter, όποιος το ψάξει θα το βρει.

"Στη μάχη κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο η παράγκα πνέει τα λοίσθια μετά από τον ανυποχώρητο αγώνα μας."

14 Απριλίου 2017

Δήλωση από έναν οπαδό του Ολυμπιακού

"Στη μάχη κατά της πούστικης κυβέρνησης σου θα πάρεις αυτό που σου αξίζει εσύ και η κωλοσυμμορία σου."

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Αδέρφια αυτό που έγινε χτες δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο και δεν ήταν απλά ένα σφάξιμο από τα τόσα που έχουμε δει. Το ήξερα, ήμουν σίγουρος, όπως φαντάζομαι κι όλοι μας όσοι βλέπαμε τα σημάδια τόσο καιρό (τι σημάδια δηλαδή...), ότι θα τους έχουν πιασμένους.
Το περίμενα και να πω και την ανωμαλία μου κάπου το ήθελα κιόλας για να είναι ακόμα πιο εμφατικό το γαμήσι που θα τους ρίξουμε.

Αλλα όχι αυτό ρε. Όχι έτσι, όχι και τόσο εξόφθαλμα ρε...
Κι όχι μόνο από τα χέρια, αλλά από ΟΛΑ όσα σφύραγε, ή ΔΕΝ σφύραγε ο μούλος, φαινόταν ότι ήταν πιασμένος.
Και αν για τα χέρια και τα υπόλοιπα που γίνονταν τα βλέπαμε και λυσσούσαμε μέσα στο γήπεδο, για τα ΜΑΤ τα έμαθα μετά, αφού φύγαμε από το Ναό.

Οι εκλογές είναι μακρυά για να φάνε την τιμωρία τους, που ούτως ή άλλως θα φάνε και τίποτε άλλο να μην κάνουνε. Ό,τι μπορεί ο καθένας στον τόπο του. Δεν ξέρω αν πρέπει να γράφονται κιόλας αυτά. Επειδή όμως, όπως όλοι μας όταν παίρνουμε τα λεφτά που βγάλαμε θυμόμαστε τι περάσαμε για να τα πληρωθούμε, το ίδιο πρέπει να ισχύει και γι' αυτούς. Για το υπόλοιπο της ζωής του ο κάθε ένας από τους μουλόσπορους πρέπει να μην πίνει το φρεντοτσίνο - ή ό,τι άλλο σκατά πίνει, αραχτός, ανέμελος, με αυτή τη χαρακτηριστική κι εξοργιστική μακαριότητα ζωγραφισμένη στο άπληστο πρόσωπό του (όπως κάτι παλιοί πολιτικοί κυρίως, παλιοί υπουργοί πεχωδε κλπ)... όχι. Πρέπει να ζει με το φόβο μη του έρθουν οι κατάρες και τα βλαστημίδια και καμιά γυριστή στο σβέρκο, από τώρα μέχρι και τη μέρα που θα πάει στο επέκεινα.

Όχι μόνο πολιτικά (που τους νοιάζει μόνο για να βγουν 2 φορές και να κατοχυρώσουν τη βουλευτική τους σύνταξη - άλλο αίσχος αυτό), αλλά και κοινωνικά να απαξιωθούν. Θα έλεγα φτύσιμο, αλλά τσάμπα θα πάει το σάλιο - άσε που σε κάποιους, όπως σε εκείνη την κρυφόπουστρα με τον δίμετρο αράπη το ζουράρη, μπορεί και να αρέσει κιόλας. Ο καθένας μας είμαι βέβαιος έχει τον δικό του προσωπικό τρόπο να τους το περάσει το μήνυμα... ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΑΜΩΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ. Μην απλώνετε τα άπληστα κι ανίκανα για οποιαδήποτε τίμια δουλειά χέρια σας, μη τα απλώσει και κάνας άλλος στο τέλος... Άει και γαμηθείτε... Άγιες μέρες που είναι...

Φαντάζομαι πως και ο Πρόεδρος και οι γύρω του τα βλέπουν αυτά, αντιλαμβάνονται το μέγεθος και την έκταση της πουστιάς καθολικά - και σε όλα τα μέτωπα - και θα πράξουν ανάλογα. Θέλω να πιστεύω.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ!

ΥΓ: Αδέρφια μου και κάτι ακόμα. Για εμάς. Το τελευταίο δεκάλεπτο στο ΝΑΟ - όσοι ήμαστε εκεί... Από τα παλιά, από τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ παλιά... Μέχρι κι οι πέτρες δονούνταν. Μακάρι έτσι ΚΑΘΕ φορά. Μόνο εμείς έτσι. Μόνο. Ευχαριστώ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα herbert_neumann

καλημερα αδερφια
ουτε ξερω απο που να ξεκινησω και συγγνωμη για το μακροσκελες

αν και δεν το θελω αντε να ξεκινησω απο το Τασουλη το Παπαπετρου..ο τυπος σε ολο το παιχνιδι εδειξε πως θα το παει και δεν περιμενα να το φτασει το 64 για να το επιβεβαιωσει. υπαρχουν σε ολο το ματς στιγμες διεκδικησεων στις οποιες ειτε δεν πηραμε το οποιο φαουλ (ναι ακομα και στη σεντρα να ειναι) ειτε σταματουσε το παιχνιδι με διαφορα ευρηματα. Δεν ξερω αλλα υπαρχουν σφυριγματα (η μή-σφυριγματα) που σε αλλα χρονια -οχι μονο ως Ολυμπιακος αλλα και απλα ως γηπεδουχος- θα τα ειχαμε παρει, οσο απλα και να ειναι. Το χερι του πατο ηταν απλα ένα κερασακι, ευκολο θα ελεγα για το διαιτητη όταν ο ιδιος ο παπαπετρου γνωριζει ότι δεν θα γινει και τιποτε μετα από αυτό, προστατευομενος από εκει που γνωριζει.

Για μενα αυτο (οπως και τα παραπλευρα προσφατα εξωαγωνιστικα/ΚΕΔ/ΕΠΟ,κτλ) λεει παρα πολλα, οσο αφορα στη διαθεση του Βαγγελα να ασχοληθει (αλλα να ασχοληθει οπως καποτε ασχοληθηκε ο Σωκρατες) σοβαρα. Η διαφαινομενη αυτη 'κοπωση' (??) του προεδρου ειναι το σοβαροτερο (κατα τη ταπεινη μου αποψη) θεμα που εχει να αντιμετωπισει -αρχικα μονος του- ο Βαγγελας. Και εάν δεν μπορει μονος του θα πρεπει να αναζητησει (Ολυμπιακες και μονο) συμμαχιες, παραμεριζοντας και ο ιδιος τις δικες του οποιες εμμονες.
Δεν θελω να σκεφτω οποιαδηποτε στιγμη οτι ο προεδρος απο τη στιγμη που εμφανιστηκε ο γατουλης, δεν εχει το σθενος να τον αντιμετωπισει. Γιατι οτι και να λεμε για το μελλισανιδη, δεν μπορει κανεις να μην αποδεχτει οτι στο χωρο του ποδοσφαιρου εχει «ανδρωθει» (μη χεσω) αγωνιστικα και πολύ περισσοτερο εξωαγωνιστικα και το «παιχνιδι» (οχι το τοπι) το ξερει αν μη τι άλλο καλυτερα από πολλους.

Μπορω να σκεφτω ακομη πολλους ‘λογους’ (τους περισσοτερους τους εχετε αναφερει οσο πιο αναλυτικα και εξαντλητικα γινεται στο ratm) για τη κουραση, παραιτηση (?) αυτή του προεδρου και να τα αποδωσω εκει (μπορει και λανθασμενα), αλλα δεν θα επρεπε να 'μεταφερονται' (ειτε εκουσια ειτε ακουσια από τον ιδιο) στην ομαδα, με τις γνωστες αστοχιες στις επιλογες, με τις συνεχεις σπασμωδικες αντιδρασεις αλλαγης τεχνικου τιμ, με αδιαφορια στα τεκταινομενα, κτλ. Ο Θεος να με βγαλει ψευτη αλλα αυτό το καιρο φαινεται ‘στριμωγμενος στα σκοινια’…

Για μενα η προθεση του να ‘αμυνθει’ από άλλο βημα φανηκε εξαιρετικα το καλοκαιρι όταν εδειξε πρωτος (μη ξεχναμε ότι δεν μπηκε καν στο κοπο να περιμενει ολη τη διαδικασια) ότι θελει ένα βημα για να ακουστει/αμυνθει/υπερασπιστει, με τη συμμετοχη του στις τηλεοπτικες αδειες, και την αμεση προετοιμασια του καναλιου του με προσελκυση πολλων συνεργατων, ασχετως εάν και αυτό κατεληξε εκει που κατεληξε μηνες μετα. Πολλα μπορει να προσαψει κανεις στο Βαγγελα αλλα βλακας δεν είναι. Γνωριζει ότι εχει εν δυναμει ένα πελατολογιο εκατομμυριων (διαφημιστικη πιτα κτλ) όπως και ότι θα ικανοποιουσε το παγιο (sic) αιτημα των φιλαθλων μας για επιτελους ένα χωρο (και μαλιστα τηλεοπτικο), αντιλογου απεναντι στη λασπη (αγωνιστικη και μη) σε μια εποχη που οι υπολοιποι τηλεοπτικα ειχαν ηδη χρεωκοπησει.

Για οσους θυμουνται παλαιοτερα (και φυσικα σε άλλες εποχες που δεν υπηρχε internet και ιδιωτικα καναλια) το ιδιο ειχε προσπαθησει να κανει (με ότι και να του εχουμε καταλογησει – ασχετο αυτό -) και ο Κοσκωτας (προς Θεου καμμια συγκριση φυσικα) με τις ‘24ωρες’. Τεραστικα επενδυση, πρωτοφανους ποιοτητας εφημεριδα, σοκ για τις τοτε ασπρομαυρες φυλλαδες. Εκανε το βημα (για τους δικους του λογους που φανερωθηκαν αργοτερα), και ηταν το τελευταιο, μεχρι να τον κατασπαραξουν τα γνωστα εκδοτικα θηρια που τους εκοβε το ψωμι…

Κατι αντιστοιχο (και παλι καμμια συγκριση ως προς το ποιον) προσπαθησε ο Βαγγελας. Ουτε αυτό του βγηκε…και φαινεται πλεον να είναι συνεχως στην αμυνα (μεσα και εξω από το χορταρι)
Πρωτιστως ο ιδιος οφειλει να τοποθετηθει απεναντι στους φιλαλθους του Θρυλου. Εχει ακομα τη διαθεση και τη διψα να δωσει κατι στον Ολυμπιακο? Εάν όχι, θα είναι κατανοητο, και κανεις δεν προκειται να διαγραψει τι εχει κανει (όπως και κανεις δεν διεγραψε τι ειχε κανει ο Νταϊφας πριν τα παρατησει, ή ο Σωκρατης πριν τυπικα και ουσιαστικα αποσυρθει τα τελευταια δυο χρονια), και κανεις –ετσι πιστευω τουλαχιστον- δεν θα αμφισβητησει την αγαπη του για την ομαδα.

Απλα θα μεινουμε ολοι με ένα μεγαλο και ισως αναπαντητο «γιατι ρε Βαγγελα» δεν "πηγες την ομαδα εστω ένα βημα" παραπερα.
Όλα τα αλλα –ασχημες εμφανισεις, ηττες από τη κουλα και τα λιμα- είναι σιγουρα απογοητευτικα, αλλα και συναμα προσκαιρα και προσωρινα, και στη τελικη καποτε νομοτελιακα θα ερχονταν και στη ζωη παιρνουμε χαρες και περισσοτερες λυπες. Οποιος εχει ζησει και κυριολεκτικα ‘ατσαλωθει’ από τα «πετρινα χρονια», νομιζω ως τετοια πρεπει να τα εκλαμβανει.

Καλη Ανασταση με ολη τη σημασια!

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ? ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ? ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε συμφωνώ με τις διαπιστώσεις σου.
Είναι προφανές οτι ο νιάου έχει βρεί τον τρόπο να πάρει το πάνω χέρι.Είναι χαμαιλέων και απο το" σαμάρι του ΟΠΑΠ" μεταλλάχθηκε στην 'δούρου αρένα' και τα μπεκρΟφλάμπουρα!
Φημολογείται οτι έχει μεγάλες άκρες σε εγχώριες και διεθνείς αδελφότητες!Είναι ακρως επικίνδυνος!
Βλέπουμε οτι καπέλωσε και τους μαδουρόφιλους...τι να πώ???
Αν,το απεύχομαι,έχει εγκλωβισθεί ο Πρόεδρος τότε πρέπει να σκεφθεί άλλες λύσεις...δεν ξέρω τι παίζει με την συμμαχία , αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να βρεί διέξοδο...
Όσο για τα αγωνιστικά είναι οφθαλμοφανές οτι η ομάδα έχει αποδυναμωθεί, δεν μπορεί να λαχταράμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό η τον Πλατανιά στον ναό!
Γράφω σε διπλανό μου σχόλιο στον κ.Απόστολο, τις προτάσεις μου.
Τώρα αγώνα να ξυπνήσει ο λαός ,όχι μόνο του Θρύλου, και να πάρει με τις λεμονόκουπες τους καπηλευτές της αριστεράς που καταστρέφουν τον τόπο!

Εικόνα holland74

Δεν είδα το ματς, μπαίνω σήμερα να διαβάσω σχόλια κλπ και βλέποντας όλα αυτά ένιωσα πως ζούμε Β.Κορέα...
Μα καλά επίθεση από τα ΜΑΤ σε παίκτες της ομάδας;; Παίκτες της Εθνικής;;;
Είναι δυνατόν;;;
Χούντα είναι θα περάσει...
Ας τελειώσει η σεζόν με το καλό και ας αρχίσει ο πρόεδρος τη θωράκιση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα...

Εικόνα Harry red logic

1. ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ,ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ ΜΑΦΙΟΖΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΚΡΟΦΛΑΜΠΟΥΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΟ ΣΤΡΑΤΆΡΧΗ!(ΠΩς ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ?ΈΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ??...)
2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ????????????????ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ? Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ?ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΆΛΛΟΙ?
3. Η ΟΥΕΦΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ!
4.ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ SCOUTERS KAI KAREMPE MODESTO ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΥΚΙΑ...
ΚΑΝΕ ΨΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
ΤΩΡΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΟΧΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!
5.ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ!!!!!!!!!!!!)

Υ.Γ ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ,ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, Η ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εδω και δυο μηνες τουλαχιστον εγω και ελαχιστοι αλλοι φιλοι που σχολιαζουν εδω προσπαθουμε να αναδειξουμε το κυνηγητο που δεχεται η ομαδα και ο ολυμπιακος οργανισμος γενικοτερα απο τη γαμοκυβερνηση που εχουμε μπλεξει. Δυστυχως καποιοι δεν μπορουν η δεν θελουν να το καταλαβουν. Ειπαμε οι ευθυνες θα αποδοθουν στο τελος της χρονιας και αυτο καποιοι δεν το καταλαβαινουν. Μεχρι λοιπον να το καταλαβουν θα ασχολουμαστε με το αν ο Βαγγελας ειναι χοντρος αν οι αμυντικοι μας μπορουν να στρειψουν αν ο Λεμονης εστησε καλα την ομαδα και τα τοιαυτα. Ρε μαγκες εχουμε πολεμο λεμε και ακομη και οι βαζελογαβροι χρειαζονται αρκει να ξυπνησουν .ΎΓ.Συμφωνω με τα μπαν του Σαββα γιατι καποιοι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως.ΥΓ2.Καλλιτερα να πραττουμε παρα να λεμε μεγαλα λογια.Οπως ειπε και ο κανονικος Καραμανλης υπαρχουν πραγματα που λεγονται και δεν γινονται και πραγματα που γινονται και δεν λεγονται.Αυτα για τους ανυπομονους.

Εικόνα gavrina

Καλημερα συγγαυροι!!Για μια ακομη φορα φετος θα προτεινω ψυχραιμια!!Η χρονια φτιαχτηκε λαθος λογω της ξαφνικης φυγης Σιλβα και απο κει κ περα η ομαδα φορμαριστηκε οπως ειδαμε Νοεμβριο-Γεναρη ωστε να αποκτησει το πρωταθλημα και τωρα οι περισσοτεροι παιχτες εχουν "καει". Αυτο που θελω τωρα ειναι η Διοικηση να ξεφτιλισει τα τσουτσεκια της πολιτικης και στη συνεχεια να κανει σωστο πρόγραμματισμο για του χρονου.Ας παρουμε εμεις το πρωταθλημα στις 23/4 και ας κατσουν οι αλλοι να πανηγυριζουν εναν ακομα αθλο,αυτον της κατακτησης του κυπελλου!

Εικόνα NovoCeLats

Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ?
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΓΑΤΑΚΙΑ, ΜΜΕ ΕΠΟ ΕΟΚ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΛΠ
ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ) ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΑΧΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ) ?

Υ.Γ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ (ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ? ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ?????)

Εικόνα jimakos

Για να μην το πολυκουράζουμε.
1.Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρέπέι να δώσει στη δημοσιότητα videos από τη φυσούνα για να δούμε όλοι τι έγινε.
2.Να κινηθεί νομικά άμεσα εναντίον αυτων που συμμετείχαν.
3.Με επίσημο τρόπο να εκθέσει όλα τα γεγονότα για να έρθει σε αντιπαράθεση με την ηγεσία της Αστυνομίας και τον υπουργό και όχι από το fb και με διαρροές
Υ.Γ. Κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθούν και ορισμένα πράγματα για την ομάδα. Λογικά, μέσα σε δύο βδομάδες οι φετινές υποχρεώσεις τελειώνουν. Ας ανοίξει μια κουβέντα επιτέλους

Εικόνα Marios

Μονο να δεις τι μηνυματα περασαν σε site οπως το gazzetta και οχι το sdna,ενα που μου ερχεται στο μυαλο να αποκαλει ενας τον Καπινο, Καταπινο και αυτο να περναει ,ενω το τι κοπηκε δεν λεγεται,στα αδελφα site sdna και sportfm η ειδηση για τον φροντιστη του Ολυμπιακου δεν υπαρχει, δεν την βρισκεις με τιποτα.Φιλε να κοιταξουμε την αληθεια στα ματια,βγαινει ο Καραπαπας και αντιμετωπιζεται ως γραφικος,αυτο ειναι μια παγιωμενη κατασταση δεν αλλαζει,η ομαδα θελει μια επικοινωνια αναλογη του μεγεθους της,δεν γινεται σε ολα να το παιζουμε νεοπλουτοι και να μην απανταμε καθολου,οκ ο Μαρινακης καταλαβαινω οτι δεν εχει αθλητικα site ουτε κουμαντο θα του κανω στα λεφτα του και να του πω να παρει,αλλα ενας Βρεντζος καποιος απο τους πολλους αντιπροεδρους πρεπει να βγει και να απανταει καπου καπου σε οσα λεγονται,δεν ξερω ποια ειναι η σωστη τακτικη ρε φιλε αλλα η αδρανεια δεν αντεχεται αλλο.Γιατι η ομαδα βαλεται απο τα διαρκειας μεχρι το αν γεμισε το Καραισκακη,απο τις πωλησεις απο τις αγορες,απο τους ισολογισμους,απο την πορεια της στην ευρωπη,απο τα παντα και το θεμα εχει παει και στα υπολοιπα αθληματα!Οσο για το αγωνιστικο,5-6 φορες εφτασε σωστα η μπαλα στο αντιπαλο μισο στο πρωτο ημιχρονο και ειχαμε 2-3 τετ α τετ,στο β ρε φιλε δεν μπορω να το εξηγησω αυτο που ειδα,να τρως 2 γκολ απο στημενα απο αυτους ε δεν γινεται ρε πουστη μου,τα στημενα τουλαχιστον επρεπε να δουλευτουν καπως δεν ειναι εικονα αμυνας αυτη.Οσο πιαστηκε η καρδια μας με την εικονα του β μερους ελπιζω να πιαστηκε και του Μαρινακη,γιατι η χρυση 6ετια του Ολυμπιακου σε ολα τα αθληματα ειναι ΚΑΙ δικο του επιτευγμα,αλλα πρεπει να δωσει νεα πνοη στην ομαδα του χρονου.Και τελος ενα σχολιο απο το ιντερνετ κρατησα,ειπε ενας γαυρος,<<μακαρι ρε σεις να ξαναπερασουμε τα πετρινα ωστε ο κοσμος της ομαδας να ξυπνησε>> πιστευω δεν το εννουσε αλλα μαλλον ως παλιοτερος του ελλειψε η δραση του κοσμου,σημερα παρολα οσα εγιναν ο κοσμος δεν την γιουχαρε την ομαδα,ισως ηταν μια νοτα αισιοδοξιας δεν ξερω!

Εικόνα REDNYC

ΠΡΩΤΟΝ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΕΤΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΦΤΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ Η ΑΕΞΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ. ΡΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΣΑΙΤΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΡΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ.

ΕΔΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΑΙΤΣ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΤ24 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ - ΠΡΑΞΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΣΑΙΤΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΑΤΜ, Η ΤΟ Α-ΣΠΟΡΤΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ, Η ΤΟ ΡΕΝΤΚΙΝΚ. ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΤΛ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΡΕ ΣΥ.

Εικόνα Marios

Ναι οντως 7ετια απλα το σκεφτομαι και με το ευρωπαικο στο μπασκετ εκει αλλαξε το momentum,το σχολιο σου οδηγος και σε ευχαριστω πολυ,απλα ολοι αυτοι και ολα αυτα ειναι γυρω μας,ειναι σαν τα κουνουπια δεν γινεται να τα αποφυγεις!

Εικόνα Antreas7

Υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Κάποτε διώξαμε τον Ασλανίδη από το γήπεδο, ρίχναμε καράξιμο σε Κουλούρη, μπινελίκια σε Κουρασμένο, τώρα πέρα βρέχει. Ας στολίζαμε τις δυο τσατσάδες από πέρυσι που είδαμε τι παίζει. Σήμερα ήταν στο γήπεδο ο Βασιλειάδης και αντί να τον αναγκάσουμε να φύγει από το 20' θα περιμένει λέει και τις εκθέσεις αστυνομίας και παρατηρητών για να δει τι έγινε. Ήδη μας ετοιμάζουν αφαίρεση βαθμών.

Εικόνα REDNYC

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΑΙΤΣ

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/kapino-mas-xtypousan-ta...

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/traymatismos-kapino-apo...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΑΝΕ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ.

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΟΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ? ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ?

ΡΕ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΚΑΠΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ! ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ? Η ΠΑΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ? ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.