ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕ ΠΕΝ



Στον χθεσινό πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, νικητής αναδείχθηκε ο ''κεντρώος'' Μακρόν και μαζί με την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν πέρασαν στο δεύτερο γύρο.
 

 
Την εκλογική επιτυχία της προέδρου του ''Εθνικού Μετώπου'' Λεπέν έσπευσε να καλωσορίσει ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟ και νυν επώνυμος φίλαθλός της, αφού οι μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟ σύμφωνα με την αδέκαστη και υπερτίμια ελληνική Δικαιοσύνη ανήκουν στον πάμπλουτο Μάνο Παπαδόπουλο, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο instagram.
 

 
Φυσικά, είναι δικαίωμά του να έχει τις πολιτικές του απόψεις. Αναρωτιόμαστε όμως τι θα γινόταν σήμερα αν παράγοντας (εεε, επώνυμος φίλαθλος εννοούμε, καταλάβατε...) του Ολυμπιακού πανηγύριζε έτσι για εκλογική επιτυχία ενός εθνικιστικού-ακροδεξιού κόμματος. Ενός κόμματος για το οποίο τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του απεύχονται κάθε ενδεχόμενο νίκης του στο δεύτερο γύρο, κόντρα στο Μακρόν.
 
Θέση για το αν ο Μακρόν ή η Λεπέν είναι ''πιο κατάλληλοι'' δεν παίρνουμε φυσικά, δεν είμαστε πολιτικό site, αλλά μήπως θα χρεωνόταν ο Ολυμπιακός και το σύνολο του κόσμου του σε μία συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία, στο παραπάνω ενδεχόμενο; Μήπως με λίγα λόγια, παρότι η Λεπέν έχει διαψεύσει την ύπαρξη σχέσεων του γαλλικού ''Εθνικού Μετώπου'' με την ελληνική ''Χρυσή Αυγή'', την οποία αποκηρύσσει, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα βαφτίζονταν όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ''χρυσαυγίτες''; Μήπως θα υπήρχαν περισπούδαστα άρθρα σε γνωστούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίστικους διαδικτυακούς τόπους για τη ''φασιστοποίηση του κόσμου του Ολυμπιακού'' και το πώς ''τα πλούσια αφεντικά, βιομήχανοι-καπιταλιστές, σπρώχνουν τις μάζες και την πιο λαϊκή, πολυπληθέστερη σε όγκο οπαδών ελληνική ομάδα προς την κατεύθυνση του εθνικισμού-φασισμού-ακροδεξιάς, για να τις ελέγχουν καλύτερα''; Τώρα άραγε θα γραφτεί σε αυτά τα sites κάτι εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ξαναλέμε μπορεί να έχει όποιες πολιτικές απόψεις θέλει και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας; Γιατί τέτοια επιλεκτική αντιμετώπιση από τα ''πύρινα'' αριστερά πληκτρολόγια;

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εδώ τι έγραψε εχθές στο instagram,ανεβάζοντας άρθρο απ'το newsbomb,που είναι της ιδιοκτησίας του.
https://www.instagram.com/p/BV9sql2FDSk/?taken-by=dpg7000&hl=el

"Τελικα δεν λεει μονο μ@λ@κιες η κυρα Μερκελ...εαν ειναι εστω και τωρα να συνταχθει υπερ της προφυλαξης των οικογενειακων αξιων ,ισως να της συγχωρησουμε αλλα που εχει κανει...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !

Εικόνα Aprosarmostos17

Και βάζελος και φασίστας. Όπως λέμε και βουνό και θάλασσα.

Εικόνα ThomasK

Ξεμπρόστιασέ τους (Γιαννακόπουλο και όλον
τον εθνολαϊκιστικό συρφετό) και γι’ αυτό, Σάββα.

Αν εκδηλωνόταν έτσι κάποιος δικός μας τα χαμερπή
των “αντικειμενικών¨ και Συριζανελικών σάιτς θα
ξεσάλωναν εναντίον μας ακόμα και αν πριν άμεσα ή
έμμεσα είχαν εκφραστεί υπέρ της Λε Πεν. Είναι και
σιχαμεροί ψαμαιλέοντες.

Εικόνα ThomasK

χαμαιλέοντες

γ@μώ την όρασή μου.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ Ο ΜΕΘΑΔΟΝΑΣ,ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Εικόνα holland74

Τι θα γινόταν επίσης αν παίκτης του Ολυμπιακού χαιρετούσε α λα ντι Κάνιο τη θύρα 7...

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΔΑΚΕΣ,ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΓΑΤΖΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ.

Εικόνα Spiros Legend

https://s26.postimg.org/7fzzev5zd/fyllada_Melissanidi-_Filipaki.jpg Εδώ δες, Σάββα, πάρτυ έστησε η Γατοφυλλάδα του Φιλιππάκη, συμφερόντων Μελισσανίδη, υπέρ της Λεπέν, καμαρώνει μάλιστα για συνέντευξη που της είχε πάρει. Μπορεί να σκεφτεί κανείς ανάλογο πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών ή της Ελευθερίας του Τύπου; Κι όμως, αυτός που δίνει την πολιτική γραμμή στην <<Δημοκρατία>> είναι ο αποκαλών <<Υπουργάρα>> τον Κοντονή και <<Δούρου Αρένα>> το χρηματοδοτούμενο, από την Δούρου...μαριόλα η ΑΕΚ πάνω από όλα, Μπλε Τζαμί, που λέει και ο Τάκης... Η ψευτιά, απάτη, υποκρισία, λαμογιά και πολλά άλλα, των ρεζίληδων που παριστάνουν την Κυβέρνηση, σε όλο τους το μεγαλείο... Αλλά είπαμε, είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, αξιοπρέπεια, περηφάνεια, δημοκρατικά φρονήματα, όχι σαν τους φασίστες τους Γαύρους...

Εικόνα savvas gridlock

O Γιαννης ο Φιλιππακης ειναι Ολυμπιακος παντως. Και πλεον δεν εχει και τοσο καλες σχεσεις με το Μελισσανιδη. Απο αυτα που ακουμε δηλαδη, οχι οτι ξερουμε κατι παραπανω.

Εικόνα Spiros Legend

Οκ, δεν το ήξερα. Αυτό που παρατήρησα ήταν ό,τι σταμάτησε τελευταία να γράφει σχεδόν καθημερινά για Noor 1 και γενικά ο,τιδήποτε ακουγόταν εναντίον του Μαρινάκη. Οπότε, μάλλον έτσι που λες είναι, αν και με αυτά τα πράγματα, ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος, ανά πάσα στιγμή γίνεται η κωλοτούμπα...