ΣΤΟΥ ΘΩΜΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ



Απόψε το έργο ''ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΕΛΙΚΟ'' ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ. Ό,τι είχε ξεκινήσει ο Τάσος Παπαπέτρου στο Καραϊσκάκη, έπειτα από ψηστήρι όλη την εβδομάδα του Θωμά Μητρόπουλου και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πίνει καφέ συχνά με τον πατέρα του Τάσου, τον παλιό διαιτητή Γιάννη Παπαπέτρου, ολοκληρώθηκε από τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 στο Καραϊσκάκη τη Μεγάλη Πέμπτη:
 
- το 1-2 της ΑΕΚ ήταν άκυρο γκολ. Προηγείται επιθετικό φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο Ρέτσο και στην εξέλιξη της φάσης, ο Πατίτο κάνει κοντρόλ με το χέρι.
 
- μετά το τέλος του ματς, ο β' παρατηρητής Λασκαράκης, πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας και σύμφωνα με όσα δηλώνει ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook οπαδός του ΠΑΟ, αποφάσισε να πει ότι ''χτυπήθηκε'' από ανθρώπους των γηπεδούχων, ώστε να αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Κανείς αρμόδιος δεν επιβεβαίωσε αυτούς τους τραυματισμούς, δεν πήγε ποτέ στο γιατρό του αγώνα ο Λασκαράκης για να αποδειχθεί το ο,τιδήποτε, ενώ σε κανένα επίσημο έγγραφο, φύλλο αγώνος-έκθεση πρώτου παρατηρητή, δεν υπήρχε αναφορά για επίθεση στο Λασκαράκη.
 
- επίσης μετά το τέλος του ματς, ΜΑΤ μπούκαραν στα αποδυτήρια και ξυλοκόπησαν άγρια ποδοσφαιριστές, παράγοντες και μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού. Χτυπήθηκαν μέχρι και αξιωματικοί της Αστυνομίας από ΜΑΤατζήδες, δίχως φυσικά να μάθουμε τη συνέχεια της υπόθεσης, το αν έγινε κάποια μήνυση, κάποια καταγγελία, κάποια ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ..
 
- ο τρίτος παρατηρητής της αναμέτρησης Μίλτος Καλόγηρος, αρμόδιος για την έκθεση που αφορά το κομμάτι των ραδιοτηλεοπτικών και για τίποτε άλλο, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ''σιχάθηκε για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη'' κι ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα να σταμτήσει να μιλάει. Είναι ο άνθρωπος που φωτογραφίες του υπάρχουν σε όλο το Internet δίπλα στον Αχιλλέα Μπέο. Μία εβδομάδα μετά το ματς, όλως τυχαίως, ο Αχιλλεας Μπέος βρέθηκε στον Άγιο Διονύση στον Πειραιά, στα γραφεία της εταιρείας Aegean του Μελισσανίδη, δηλώνοντας στη ''ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' του Κυριάκου Θωμαϊδη ότι πήγε εκεί για κάποιες ''χορηγίες'' προς το Δήμο Βόλου.
 
Πριν λίγες ώρες στο ΟΑΚΑ, ο ''κορυφαίος'' διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, με το σκορ 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, κατάπιε μια αποβολή του Βράνιες για σκαριά στο Μάριν, δεν άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο με συνεχείς διακοπές και με τα σφυρίγματά του έστρωσε τον δρόμο στην ΑΕΚ, για να προκριθεί. Ο Σιδηρόπουλος έχει καταγωγή από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αλλά ανήκει στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, μία Ένωση καθαρά ''εξυγιαντική'', αν και ο πρόεδρός της είναι ''Ολυμπιακός''. Μετά το τέλος του ματς, υπήρξε προσπάθεια να κουκουλωθούν οι ''ομορφιές'' αρκετών σουλατσαδόρων της ΑΕΚ που βρέθηκαν στα αποδυτήρια, από τον παρατηρητή του αγώνα Βρακά, πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', το Βαγγέλη Γραμμένο της ΕΠΣ Μακεδονίας κι έχει το γιο του να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Όπως διέρρευσε, ο Βρακάς είχε τετ α τετ με το Δημήτρη Μελισσανίδη και μάλιστα δυο φορές, με αποτέλεσμα να ''ξεχάσει'' να γράψει στην έκθεσή του για τους παρατρεχάμενους που απειλούσαν τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.
 
Οι παραπάνω ορισμοί έχουν γίνει από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΔ των Τριτσώνη-Κουκουλάκη. Είναι παράνομη, επειδή με βάση τους κανονισμούς θα έπρεπε να είναι στους πίνακες παρατηρητών της Superleague για τουλάχιστον έναν χρόνο πριν γίνουν μέλη της ΚΕΔ και κανείς εκ των δύο δεν υπήρξε. Η ΚΕΔ αυτή ορίστηκε από την ''Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή'' του Κύπριου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, στην οποία κάνει κουμάντο ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δέδες.
 
Με λίγα λόγια, το κομμάτι των διαιτητών-παρατηρητών της ''εξυγίανσης'' το έχει αναλάβει ο Θωμάς Μητρόπουλος και τα υπόλοιπα, τα της Αστυνομίας-ΔΕΑΒ η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και οι δύο αυτοί παράγοντες παλεύουν να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήδη μας έχουν πάρει δύο Κύπελλα, με τα περυσινά όργια του υφυπουργού Κοντονή που ανέβαλε τον τελικό Κυπέλλου επειδή δεν είχαν μπει οι...βοηθοί που ήθελε η ''εξυγίανση'', να μην έχουν ξεχαστεί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι έτοιμος να εκραγεί, πρέπει να γνωρίζει το τι συμβαίνει και να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις στους εχθρούς της ομάδος, πολλοί εκ των οποίων είναι και ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει κάποιος (και οι πέτρες γνωρίζουν ποιος...) ο οποίος θα μπορούσε να καλέσει το Θωμά το Μητρόπουλο μπροστά του και να του τραβήξει το αυτί, την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι κινείται στο παρασκήνιο και υπηρετεί εχθρούς του Ολυμπιακού. Για ποιο λόγο δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα;
 
Υ.Γ. Τον Ιούλιο του 2018 λήγει το συμβόλαιο τεχνολογικού παρόχου του ΟΠΑΠ με γνωστή εταιρεία. Άραγε θα ανανεωθεί ή όχι;

Σχόλια

Εικόνα Chevalier de Balibari

από χθες βράδι τα βαζελοmedia (και είναι μπόλικα επένδυση κανουμε οχι πλακες) κλαίνε
σκούζουν για την... σφαγη απο τον Μπαοκ.
Το πρωί άκουγα τον κοντό λιγδιάρη αρδ (αυτός ντε που δεν είναι υπάλληλος)
μαζί του είχε ένα από τα φυντάνια της βαζελοσχολής αρδ του αρχιπάπα του βαζελισμού,
ο οποίος χουλιγκάνιζε-κοπριζε αλλα σαν σωστο μειρακιο βαραγε προσοχες στο λίγδα.
Σε τυχόν αποριες του στυλ , μα καλα τι καθεσαι και ακους πρωινιατικα
θα παρατηρησω οτι τετοιες βαζελο-ρουφιανο εκπομπες καταπολεμουν
αποτελεσματικα την δυσκοιλιοτητα.. πριν τελειωσει ο κοντος λιγδιαρης
τραβηξα με ανακουφιση το καζανακι...

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΡΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Ή ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ?

Εικόνα REDNYC

....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΧΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΣΤΟ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΙΣΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙ ΣΑΚΑΚΙ)

http://gavros.gr/blog/podosfairo/i-eisvoli-ton-xoyligkan-kai-i-epithesi-...

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

http://gavros.gr/blog/podosfairo/o-dimitriadis-kalese-toys-xoyligkanoys-...

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ Β' ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΖΗΜΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ,

Α-Π-Α-Ι-Τ-Ο-Υ-Μ-Ε

ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

ΕΠΙΣΗΣ, Α-Π-Α-Ι-Τ-Ο-Υ-Μ-Ε

ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ Α' ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΛΗΜΕΛΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α' ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Β ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Εικόνα Pavlos

Απὀλυτα σωστός, φίλε! Με Ολυμπιακούς χαιρετισμούς από vt.

Εικόνα giorg7

Τελειωμό δεν έχει η ξεφτύλα τους.
Α ρε Καρντόσο γκαντέμη δε το βαλες να τους αφήσεις ξερούς...

Εικόνα elias

Πρεπει να γίνει μια συνάντηση μαρινακη-κοκαλη για να ξεκαθαρίσουν τα θέματα και να παλαιψουν μαζι.

Εικόνα NovoCeLats

...ΠΡΟΒΛΕΨΗ...

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ (ΝΟΜΙΖΟΥΝ) ΤΗ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...

...ΠΡΟΒΛΕΨΗ...

Εικόνα koropi48

Κίτρινα στερημένα ανθρωπάκια, θεοί της μίρλας και της εύνοιας, ειδικοί στα φέσια και τις δημόσιες χορηγίες, αγοράκια της ολίγιναλ και των περδατών του πονήρου, είστε ευχαριστημένα τώρα; Πάτε για τελικό με ένα γκολ πιο μαϊμουδίσιο κι απ όλες τις μαϊμούδες της αφρικής: πρώτα βίαιο επιθετικό φάουλ και αμέσως μετά διπλό κοντρόλ με τα δυό χέρια από τον σκόρερ που βρίσκεται σε ελεγχόμενη θέση οφσάιτ. Πιο άκυρο δηλαδή δεν γίνεται. Εσείς που αδικείστε από τον ΘΡΥΛΟ, που σας έχει πάρει τίτλους με 3άρες και παίζοντας με 8 παίχτες, έχετε ένα κρίσιμο ματς να μας δείξετε, που να κρίθηκε τίτλος από τέτοια φάση; Βγάλτε το, γιατί εμείς έχουμε κι άλλα (όπως και έναν τελικό σφαγή από τον θεσσαλονικό διώκτη του θρύλου παλιότερα). Άντε να χαρείτε τώρα τις επιτυχίες σας. Εμείς έχουμε χορτάσει.

Εικόνα matrasimca

Δεν υπαρχει περιπτωση να χαρουν, πουθεναδες ειναι.
Αυτη την στιγμη ο ΠΟΑ εχει καλυτερη ομαδα και απο τους δυο γκανγστεριακους.
Κατσε να γελασεις που θα φαγωθουν μεταξύ τους
Επειδη μαλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ προκειται να μεινει για ενα χρονο παραπανω ας καταλαβουν οι δικοι μας οτι
4 ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ (ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ) ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ
Του χρονου στο κυπελλο πτυελοδοχειο οπως το καταντησαν ας κατεβουμε με την Κ20 αν θελουμε, που θελουμε δηλαδη το πρωταθλημα.
Τον αγωνα δεν τον κερδιζει παντα ο δυνατοτερος και καλυτερος αν δεν ειναι εξυπνος
Οταν σε στηνουν παντουν πρεπει να επικεντρωθεις στον μεγαλυτερο στοχο
Πρωταθλημα ο πρωτος, Ευρωπη ο δευτερος μεχρι να ξεφορτωθουμε την Κοντονιακη κλικα της ΕΠΟ, τον Κουτσοστημενο, και τα γκανγκστερακια

Εικόνα matrasimca

Οι πουθεναδες σημερα προσπαθουν να δημιουργησουν νεα τιμωρια κατηγοροντας τον Μοντεστο οτι εκανε χειρονομια και λεκτικη επιθεση επιθεση στον παρατηρητη Βρακα.
Απο οτι καταλαβατε δεν το βαζουν με τιποτα κατω οι πρακτορες των Σαββιδη και Μελισσανιδη στην προσπαθεια τους να παρουν πρωταθλημα στα χαρτια
Περιμενω δυναμικη απαντηση απο την διοικηση και τον κοσμο στην Φιεστα
Προσπαθουν να εξοντωσουν την ομαδα μας
Τσακισε την συμμορια προεδρε οσο τους κοιτας περνουν θαρρος

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ, ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.

ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΑΜΕ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΝΙΑΟΥ), ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ (ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ) ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΡΑΣ.

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Είναι πάντως γεγονός, ότι οι μέρες που ζούμε είναι εν πυκνώσει τα πέτρινα χρόνια (ευτυχώς όχι διοικητικά).Οπότε είναι ευκαιρία για αυτούς που δεν τα έζησαν να καταλάβουν περίπου τι γινόταν τότε αλλά και για μερικούς αχάριστους να ξαναθυμηθούν.Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω ποτέ δύο πράγματα.Το χαρισμένο πρωτάθλημα τη τελευταία αγωνιστική στο κοτέτσι για να μην το πάρει ο βάζελος και τον επαναληπτικό της Ρόδου.Το πόσες φορές κλάψαμε για κάτι ντέρμπι με Κόρινθο και Αθηναικό δεν τα βάζω.Φυσικά το που βρίσκονται αυτές οι δυο ομάδες είναι καλό να τα μάθουν και οι αντίστοιχες της τωρινής εξυγίανσης.Ο καιρός γαρ εγγύς.Όσον αφορά για τον Κόκκαλη , αυτά που λέει ο Γαββαθιώτης θα μου επιτρέψετε να μην δίνω και μεγάλη σημασία καθόσον από την εποχή του Πολλά Εν Ολίγοις δεν του έτρεφε και ιδιαίτερη συμπάθεια.Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να πει δυο κουβέντες (ίσως και πολλές παραπάνω) στο απολίθωμα.Για τα επιχειρηματικά, αυτά που διακινούνται είναι ότι η Ιντραλότ ετοιμάζει νέα πλατφόρμα στοιχήματος με αμερικάνικη εταιρία (άρα ανταγωνιστική του ΟΠΑΠ) .Από κει και πέρα αν ο Κόκκαλης είναι από τους καταθέτες της κυβέρνησης (όχι μόνο διαπιστευτηρίων) νομίζω ότι όντως έχει τις άκρες να παρέμβει.Γιατί δεν το κάνει δεν μπορώ να το ξέρω.Και προφανώς δεν πιστεύω ότι είναι για να παίρνει δουλειές.Αυτό το καλύπτει η κατάθεση που έλεγα προηγουμένως.ΥΓ Βαγγέλα σε ξαναπαρακαλώ πάρε Αραούχο και Εμποκού και ξέρανε τους.

Εικόνα holland74

Σε κάποιο άρθρο είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό, πως ο Θωμάς πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, είχε ρωτήσει τον Σωκράτη και αυτός του είχε απαντήσει: Κάνε ότι θέλεις, δεν ασχολούμαι και πήρε το ΟΚ...Τώρα τι ισχύει και τι συμβαίνει στην ψυχή του κάθε ανθρώπου, άγνωστο...
Σημασία έχει πως τόσο προκλητικό σφάξιμο, ούτε τα χρόνια τα πέτρινα...Τέλως πάντων για να ακριβολογούμε ΕΤΣΙ ακριβώς ήταν τα 9 χρόνια εκείνα, έτσι, μας εκτελούσαν εν ψυχρώ....
Τουλάχιστον μετά τη διπλή πίκρα χθες, είχαμε να γελάμε με το..πούλμαν του Τράκη, χαχαχαχα..
Επίσης σήμερα παρατήρησα ξανά πως η Ψώρα μας αποκαλεί Κούλη, χαχαχαχαχαχα..Ακόμα και ένα περιφρονητικό επίθετο από την πλούσια ελληνική γλώσσα δεν είναι ικανοί να βρουν μόνοι τους και παραφράζουν το Κούλα, χαχαχαχα, ούτε χρόνια ψυχανάλυση δεν τους σώζει....Και δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς, αλλά και στην καθημερινή ζωή οι οπαδοί της Κούλας είναι νούμερα, τα Παόκια δεν μπορούν να πουν σωστά ούτε μία πρόταση, παίζει τελικά οι ζέλες να είναι πιο συμπαθητικοί από τους 3...

Εικόνα k1p

Θα μιλήσω γενικά.
Η κατάσταση που διαμορφώθηκε δεν αμφισβητείται.Είναι δεδομένο πως είναι όλοι εναντίον μας και με κυβερνητικό σπρώξιμο προς αυτή την κατεύθυνση.
Η μόνη μας άμυνα σε αυτή την αλητεία είναι η συσπείρωση.Η οποία αν επιτευχθεί,τότε μέχρι και κυβέρνηση πέφτει και θα δούμε πολύ κόσμο με την ουρά στα σκέλια από εκεί που πούλαγαν καουμποϊλίκια.

Όταν διαδέχεσαι έναν υπερεπιτυχημένο πρόεδρο και στην πλειονότητα του κόσμου δίνεις εξετάσεις αν συγκρίνεσαι μαζί του,τότε είναι δεδομένο πως ποτέ δεν θα τον βάλεις ποτέ απέναντί σου.Το χασες το παιχνίδι.Δείχνει παράνοια και οτι δεν ξέρεις που να πιαστείς στον πανικό σου.

Το καλοκαίρι είναι κρίσιμο.Αλλά πέρα από το χτίσιμο της ομάδας,εξίσου σημαντικό είναι και το να καταφέρουμε την μέγιστη δυνατή συσπείρωση.Και συσπείρωση από ημιψεκασμένα άρθρα του γαβαθιώτη και το facebook του καραπαπά δεν θα πετύχουμε ποτέ.Χρειάζονται και άλλες φωνές και άλλα σχέδια.Δεν είναι καλή η εικόνα του οργανισμού μέχρι στιγμής στον πόλεμο που δέχεται.Βγάζει ανασφάλεια και έλλειψη ψυχραιμίας.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Θα σε παρακαλέσω να μου διευκρινήσεις κάτι.Κατά την άποψη σου ο Μαρινάκης έχει κινηθεί εχθρικά εναντίον του Κόκκαλη και αν ναι πότε και πως?Προφανώς και ο κόσμος συγκρίνει και περιμένει από το Μαρινάκη να είναι καλλίτερος από τον Κόκκαλη.Εγώ τουλάχιστον το απαιτώ.Εχθρός του καλού είναι άλλωστε το καλλίτερο.Από κει και πέρα , και εμένα δεν με καλύπτει ο Καράπαππας αλλά ποιές είναι οι άλλες φωνές και τα άλλα σχέδια ?Τι προτείνεις δηλαδή ως ψύχραιμο και ασφαλές.

Εικόνα REDNYC

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ. ΕΑΝ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΞΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ -ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ- ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ 22 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΑΜΕ ΤΑΡΙΦΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, Η ΠΟΡΝΗ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΕΖΑ ΣΤΟ 90.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΚΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΕΞΑΡΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ "ΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΓΑΒΡΟ" ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΟ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΞΑΡΑΣ, ΚΑΤΙ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ (ΕΝΩ ΧΑΣΑΝΕ!) ΜΕ ΤΑ ΖΑΒΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-2, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣΑΚΙΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΛΑ).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΣΩΣΤΑ, ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.

Εικόνα Warrior 7

Τελικά μήπως δεν ήταν σαρδάμ αυτό που έκανε στην κοινή συνέντευξη τύπου το 2010;

Υ.Γ. Όχι, ο ΟΠΑΠ έχει ήδη συμφωνήσει για την αντικατάσταση των τερματικών μηχανών και της πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού σε βάθος διετίας. Οι νέοι πάροχοι, που θα αντικαταστήσουν την Intralot, είναι μια θυγατρική της Playtech (εισηγμένη στο αγγλικό χρηματιστήριο), η Novomatic Lottery Systems (NLS) και η Betgenius.

Εικόνα holland74

Σε ποιο σαρδάμ αναφέρεσαι αδερφέ, δεν θυμάμαι...

Εικόνα Warrior 7

Δε θα ήθελα να το συνεχίσω γιατί ίσως και να το χόντρυνα αρκετά, αλλά, ως γενικό σχόλιο, θα περίμενα από κάποιον που από μόνος του είχε πει ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα, να το κάνει.

Εικόνα savvas gridlock

Για ψαξε καλυτερα μια απο τις 3 αυτες εταιρειες που ανεφερες.

Εικόνα Warrior 7

Αναφέρεσαι στο minority stake της Novomatic στην Intralot και τη φημολογούμενη πρόταση εξαγοράς;