ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΟΚΑΚΙ Τ-Ω-Ρ-Α



Όπως φανταζόμαστε έχετε δει οι περισσότεροι, στο Βόλο γίνεται χαμός από το μεσημέρι. Οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ σκοτώνονται στο ξύλο, έχουμε δεκάδες τραυματίες, μέχρι και μαχαιρωμένο. Αυτά θα τα δούμε στην πορεία. Τώρα συγκεντρωνόμαστε εδώ.
 
 

Πηγαίνουμε στο άρθρο 15, παράγραφος 6, εδάφιο 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 

Έχουμε ξεκάθαρα εκτεταμένα επεισόδια, με πολύ ξύλο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Η παράγραφος 6 το γράφει καθαρά, ''σε περίπτωση δημιουργίας εκτεταμένων επεισοδίων προ, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του αγώνα'', άρα βρισκόμαστε σε αυτήν την περίπτωση, σε εκτεταμένα επεισόδια προ της έναρξης του αγώνα. Όπως βλέπουμε στα βίντεο, τα επεισόδια έγιναν ΚΑΙ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άρα πρέπει να εφαρμοστεί το εδάφιο 4, που προβλέπει χρηματική ποινή 70.000-150.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής 2 έως 3 αγώνων δίχως θεατές και

ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ.

Άμεσα και δίχως πολλά-πολλά. Το τσοντο-site του Βασίλη Παπαθεοδώρου, του ανθρώπου που σύμφωνα με τον πρώην εργοδότη του Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι βρόμικος, ξεφτίλας, αχάριστος, σκουλήκι, παίζει με τις ζωές των ανθρώπων, χτυπάει πάντα κάτω από τη μέση, δεν υπάρχει λέξη του χωρίς ιδιοτέλεια και είναι πούστης στην ψυχή
 
 

μπορεί να γράφει διάφορα για να δικαιολογήσει τις βρομιές στο σωματείο του χρηματοδότη του site του, του λαθρέμπορα τσιγάρων Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς. Την αλήθεια την βλέπετε παραπάνω.
 
ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Τ-Ω-Ρ-Α, ΧΘΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΡΙΟ.

Σχόλια

Εικόνα Arxidakos

Πάνω που είχα αρχίσει να χάνω την πίστη μου στη θεία Δίκη...

Καλού κακού ο πόντιος παοκτζής αστροναύτης που έχει και άκρες στη NASA ας τους βάλει να κοιτάνε για κανα αστεροειδή με κατεύθυνση προς Λευκό Πύργο. :)

Εικόνα Arxidakos

Ποιο Game of Thrones τώρα, αυτά είναι...

Εικόνα vagio

Η αφαίρεση βαθμών θα ισχύσει φέτος η στο επόμενο πρωτάθλημα. Εδώ ειναι τα ωραία!

Εικόνα Marios

Σαββα ετσι για το γαμωτο να κανουμε μια προσθετη παρεμβαση??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ,ρε φιλε δεν γινεται αυτο το πραγμα,ρε πουτανες σας εκδικειται η ζωη το ποδοσφαιρο τα παντα,οχι μετα απο χρονια αλλα μεσα σε ημερες και ωρες,εχουμε να ριξουμε γελιο,αρε Λαλακη πολυ πουτανα η ζωη!

Εικόνα savvas gridlock

Eγω θα ηθελα να γινει προσθετη παρεμβαση στην κωλοτρυπιδα τους. Για λευκανση οπης, ξερεις, νομιμα πραγματα, οχι απειλες, προς Θεου.

Εικόνα Marios

Ρε φιλε η πλακα ειναι οτι ο Αλαφουζος αν εφαρμοστουν οι νομοι μονο με απεριγραπτη σφαγη χανει την πρωτια,ρε συ αυτο που ζουμε σημερα ειναι θεια δικη,δεν φανταζεσαι,ακομα να δω αρθρο Ασβεστα για τις πιθανες ποινες,κριμα για τον Βασιλειαδη,σοβαρος ανθρωπος εμπλεξε με μαφιοζους,αλλα καλα να παθει αφου δεν παραιτηθηκε χθες θα το πιει το κωνειο μεχρι τελευταια γουλια!

Εικόνα Pavlos

Όπως λέω σε σχόλιο σε άλλη ανάρτηση, πρέπει να κάνουν πρόσθετη παρἐμβαση ο ποα και ο πανιώνιος, καθώς έχουν προφανές έννομο συμφέρον να αφαιρεθούν βαθμοί απο τις δικέφαλες κότες, είτε από την κανονική περίοδο είτε από τα play off.

Εικόνα Marios

Οντως νομιζω οτι ο Αλαφουζος θα κανει,και δεν θα μπορουνε να μην την δεχτουν οι δικαστες,δεν υπαρχει αυτο που ζουμε ρε φιλε,συμποναμε ολοι τον Λαλακη που δεν ξερει πιο αφεντικο να γλυψει,τι πουτανα που ειναι η ζωη ρε συ!

Εικόνα Harry red logic

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος ηγέτης ειναι ο νεαρός...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ο Κίμ Γιονγκ Ουν!!!κάνει και δοκιμές με πυρηνικά! αχ και συ λαέ βασανισμένε,πότε θα ξυπνήσεις?

Εικόνα Chevalier de Balibari

ουτε να φανταστουμε τι θα ειχε γινει στα βοθροκαναλα,
δημοσια και μη ,αν μια εκ των 2 ομαδων ημασταν εμεις...
πιστευω ακραδαντα θα βρισκομασταν ηδη στην β κατηγορια
και αυριο θα γινοταν απονομη στο μπαοκ
ομως τα καλα συνεταιρακια θα το κανονισουν παλι..
κανενα προστιματακι και that's all folks..

Εικόνα savvas gridlock

Και τωρα γινεται, ο Σπορ FM και το site του Αλαφουζου οργιαζουν κατα του τελικου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Γιανναρος Αλαφουζος κοντρα στην εξυγιανση...

Εικόνα Harry red logic

Θα τα δούμε όλα ! Αλλά κινούμενη άμμος!ουτε ο Καίσαρας Βοργίας!

Εικόνα red apple

Σάββα είχα άμεση ενημέρωση από φίλο κουλατζή στο Βόλο...Της πουτάνας έχει γίνει. Κι όμως! Θα εκπλαγώ αν υπάρξουν τιμωρίες.. Θα μου πεις, θα ξεφτιλιστούν, αλλά όπως θα έχεις αντιληφθεί κι εσύ δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Έχουν την ατζέντα τους και δεν θα τη χαλάσουν με την καμία. Κάτσε μη βγουν να πουν πως στα επεισόδια πρωτοστ'άτησαν τίποτε Γαύροι κομάντο και μας τρέχουν ξανά... Αυτό ειδικά δεν θα με εκπλήξει καθόλου!

Εικόνα savvas gridlock

Δεν τους παιρνει να το μαγειρεψουν, Αδαμ. Υπαρχουν βιντεο.

Εικόνα NovoCeLats

Ρε Savvas,

Δεν το περιμενα από εσένα...

Με τις γνώσεις σου και την αντίληψη των πραγμάτων που διαθέτεις,
Πιστεύεις πως επειδή υπάρχουν βίντεο και όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε,
θα τιμωρηθούν ουσιαστικά... ?

Εγώ λέω πως ακόμα και χρηματικό πρόστιμο να φάνε ΜΟΝΟ, θα είναι πολύ...

Πιστεύω από 15.000€ ο καθένας...

Υ.Γ. Μην περιμένεται πλεον να πέσει η ποινή του Ολυμπιακού.

Εικόνα Pavlos

Ειδικά τώρα, μετἀ τα αποψινά, θα πέσει η ποινή του Ολυμπιακού, διότι αν μείνουν οι τέσσερεις αγωνιστικές σε μας για μια βρισιά και άντε κι ένα μανούριασμα, κατ᾽αναλογίαν τα δικέφαλα κοτόπουλα θα πρέπει να υποβιβαστούν από δύο φορές (και τα δύο).