ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΡΑΡΙ



Κανονικά αυτό είναι post για το facebook, αλλά αν το κάνουμε εκεί, τα έμμισθα τρολ της συγκυβέρνησης των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μας ρίξουν τη σελίδα. Το βάζουμε εδώ για να μείνει. Το Κύπελλο που πήρε σήμερα ο ΠΑΟΚ με εντολή Τσίπρα, έπρεπε να απονεμηθεί από κάποιο μέλος της κυβέρνησης. Ο καταλληλότερος, κατά την γνώμη μας, είναι ο υφυπουργός Παιδείας και οπαδός του ΠΑΟΚ, Ζουράρις.
 

 
Από την στιγμή που ο έγχρωμος κύριος την είχε για 700 μέτρα μέσα στο Ζουράρι, την γλώσσα και τον πήγαινε...φιλώντας, όφειλε ο Τσίπρας να στείλει τον αρρεωπό αυτόν κύριο να κάνει την απονομή του Κυπέλλου-τραβεστί στην ομάδα-τραβεστί, τη ΔΕΚΟ του Βορρά. Αμέλεια του Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Μιλάμε για φαιδρές προσωπικότητες. Η πυρίκλαστος ελλάς έχει πολλές τέτοιες και παράγει ακόμη περισσότερες μετά από κάθε γεύμα φασολάδας. Ο "καθηγητής", που η ντόπια σάπια διανόηση ανέχεται να τον έχει μέλος, αλλά να μην ξέρει ούτε σε ποιο πανεπιστήμιο, ούτε σε ποιο μάθημα, ούτε τίποτα. Η εποχή της αποκάλυψης είναι αυτή που ζούμε, ταυτόχρονα με τον νεομεσαίωνα, που οι μνημονιολάγνοι τσιριζανέλες μας καταδίκασαν. Η εποχή που κάθε τιποτένιος μπεκρούλιακας ενσαρκώνει ρόλο θεσμικού παράγοντα, ενώ, ταυτόχρονα, γίνεται αγαπημένο θέμα των χιουμοριστικών εκπομπών και επιθεωρήσεων. Σκέτο δελφινάριο! Τα ζουραροφλάμπουρα της επανάστασης τρικλίζοντας σε μόνιμη μέθη κι εμείς ακροβάτες στο τσίρκο της σύγχρονης μπανανίας, να ταλαντευόμαστε στα σχοινιά, με ανάμεικτα την αδρεναλίνη της ισορροπίας με το φόβο για την καθημερινή επιβίωση. Δεν εξηγείται, κάποιος μας έχει καταραστεί ρε φίλε!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΖΟΥΡΑΡΙ,
ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΖΟΥΡΑΡΙ Ο ΑΓΚΑΜΕΖ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

Εικόνα Arxidakos

Ooh la la...

Ο μαύρος έπρεπε να κάνει την απονομή στον ΜΠαοκ, ο Ζουρι θα ητο απασχολημένος...