ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ



Πανηγυρίζει ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου στο τσοντο-site sdna.gr για ''την άδεια που εξασφάλισε ο ΠΑΟ''. Αδέσμευτη, αδούλωτη δημοσιογραφία με Survivor και τσόντες, αλλά και άτυπα Γραφεία Τύπου διαφόρων ΠΑΕ, εν προκειμένω της ΠΑΕ ΠΑΟ. Το πιο γελοίο κομμάτι βεβαίως του άρθρου είναι αυτό εδώ.
 
 
''Σχολαστικός'' ο Δημητρίου. Το ότι είναι ο γιος της γυναίκας του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ mr Manos Mavrokoukoulakis, όπως έχουμε δει παλαιότερα, δεν το έμαθε μάλλον ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου. Εδώ και λίγες μέρες ο Μr Manos είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟ.
 
 
Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο άραγε; Αν ο Δημητρίου ήταν γιος της γυναίκας εν ενεργεία προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν θα έσκουζε για κάνα τρίμηνο με άρθρα τύπου ''μέγα σκάνδαλο υπέρ Ολυμπιακού'' ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου; Αλήθεια, τι έγιναν αυτά που διαβάζαμε μία εβδομάδα πριν; Δεν ήταν απλήρωτοι 3 μήνες οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟ; Δεν απολύθηκαν άτομα από Ακαδημίες και γραφεία; Δεν έπαιρναν ΜΕΡΟΣ από τα οφειλόμενα οι παίκτες του ΠΑΟ;
 
 
Βρήκε 3,5 εκ. ευρώ που έπρεπε να βρει για να πάρει άδεια, όπως μας έλεγαν, ο Αλαφούζος; Αν ναι, πού τα βρήκε και κυρίως πώς τα έβαλε; Αύξηση κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟ δεν υπάρχει, ως τώρα τουλάχιστον. Ο Ταυλαρίδης δέχτηκε το διακανονισμό-''Κωτσόβολος'' που του πρότειναν;
 
 
Με τον Εσιέν και τα υπόλοιπα ΧΡΕΗ της ΠΑΕ ΠΑΟ, τι έγινε; Όλα καλά; Θα μας πει γι'αυτά ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου ή δεν τον ενδιαφέρουν; Πού να τον ενδιαφέρουν βέβαια. Αυτός πανηγυρίζει που ''πήρε άδεια ο ΠΑΟ''. Αν είσαι πούστης στην ψυχή, σκουλήκι και ξεφτίλας (όπως έλεγε γι'αυτόν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος), λογικό είναι να ''δημοσιογραφείς'' ως εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΕ, την ώρα που μοστράρεσαι για ''αντικειμενικός, που λέει αλήθειες τις οποίες άλλοι δημοσιογράφοι του συστήματος κρύβουν''. Δείτε εδώ μπουγελόφατσα.
 
 
Όπως λέμε όμως συνέχεια, ακόμη και στο Λαλάκη Παπαθεοδώρου ΔΕΝ χρειάζεται βία, οποιουδήποτε είδους, σωματική-λεκτική-ψυχολογική, απειλές κτλπ.. Ξεβράκωμα ΜΟΝΟ με επιχειρήματα, μην τους κάνετε μάγκες, για λύπηση είναι. Περισσότερο για λύπηση είναι αυτοί που πληρώνουν τέτοιους αστείους προπαγανδιστές για να συντηρείται το sdna.gr...
 
UPDATE (ΠΟΥ ΛΕΝΕ...): Έσκασε και νέα οφειλή στο μάνατζερ του Βέμερ σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Goal News''.
 

 

 
Δεν μασάει όμως ο Δημητρίου. ''Καθαρίζει'' για την αγαπημένη του ομάδα...

Σχόλια

Εικόνα Warrior 7

Μόνο αν ήταν φίλος ή manager θα υπήρχε θέμα, σύμφωνα με τους οπαδούς του Αλ Καπόνε...

Εικόνα Romain

Καμμία σχέση ο Δημητρίου με τον Sir Manos. Γιος της γυναίκας του είναι.
Ως εκ τούτου δεν υπάρχει θέμα με το ασυμβιβαστο. Ο Αλαφουζος τον διορισε απλά διότι δεν έχει χρόνο να ασχολείται με την ΠΑΕ.

Θα τον χρειαστεί για να διευθετησει τις αρκετές και μεγάλες μεταγραφές που σχεδιάζουν οι Ουζουνιδης και Λυμπεροπουλος για να διεκδικήσει "το τριφύλλι " το πρωτάθλημα.

Και για το Καλοκαίρι είναι όπως κάθε χρόνο το φαβορί.

Αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία ρωτήστε τον Βασίλη Βέργη.