ΕΜΠΟΚΟΥ: ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ''



Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Πολ Ζοζέ Εμποκού στην κάμερα της NOVA λίγο πριν. Ας τις δούμε.
 
Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ολοκληρώνεται ο δανεισμός σου. Υπάρχει κάποιο νέο; Θα ήθελες να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό. Έχεις σκοπό να πιέσεις την Κιέβο; Υπάρχουν άλλες προοπτικές στην καριέρα σου;
"Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένεια μου. Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα και επιπλέον βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Οπότε η συνέχεια δεν εξαρτάται από εμένα. Όπως καταλαβαίνετε, εξαρτάται από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα. Και από πληρωμές και λοιπά.
Βεβαίως θα ήθελα να συνεχίσω, όμως παρόλα αυτά σκέφτομαι μερικές στιγμές ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, υπάρχουν κάποια θέματα πληρωμών, τα οποία όταν τα σκέφτομαι, κάπως λιγάκι με φρενάρουν. Και πάλι λέω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, είμαι σε μια καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες, είμαστε ένα καλό σύνολο αλλά ορισμένες φορές, αυτά που συμβαίνουν, με κάνουν να νιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν.
Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας".
 
Χθες είχαμε την υπόθεση Ταυλαρίδη, στον οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟ οφείλει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ 272.000 ευρώ, σήμερα έσκασε αυτό το θέμα με τις δηλώσεις Εμποκού, αύριο να δούμε τι θα προκύψει. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να δώσουμε για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια στο Γιώργο Δημητρίου, τον υπεύθυνο του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και ψυχοπαίδι του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ mr Manos Mavrokoukoulakis. Το να πάρει ο ΠΑΟ άδεια ΚΑΙ φέτος παράνομα και παράτυπα, ώστε ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ, ήταν άθλος που του πιστώνεται προσωπικά. Bravo Yorgo...
 

Σχόλια

Εικόνα Anti-Hooligan

Αυτά που θα έπρεπε να θέτονται από εμάς τους Παναθηναικούς,θέτονται εδώ μέσα από Ολύμπιακούς.Αυτό και τίποτα άλλο,τέλος.

Διόρθωση,γιατί από την καθημερινότητά μου βλέπω ότι μεγάλη μάζα των Παναθηναικών καταλαβαίνει τι παίζει,απλά δεν έχει δύναμη χωρίς οργάνωση και μπροστάρηδες,όπως κάθε μάζα.

Αυτά που θα έπρεπε να θέτονται από την Θύρα 13 (που ποιος τους έχρισε εκπροσώπους του κόσμου μας αλήθεια?),θέτονται εδώ μέσα από Ολυμπιακούς.
Αυτό.Και τίποτα άλλο.Τέλος.

Εικόνα Pavlos

Ασε μας, ρε Εμποκού, που έχεις και απαίτηση να πληρώνεσαι στο τέλος του μήνα... Σε παρακαλούμε ν᾽αφήσεις στην ησυχία του τον Γιάνναρο να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του.

Εικόνα Romain

Κατ αρχήν ένα ευχαριστώ στον Σάββα για την καθημερινή ενημέρωση σε θέματα με εξαιρετικό ενδιαφέρον τουλάχιστον για μένα. Θα έλεγα θέματα κρίσιμα.

Τώρα για τον Δημητρίου, στην αρχή δεν είχα γνώμη. Μετά όμως βγήκε στα τσατσονια του σκατοσαιτ και έλεγε ότι είχε πρόβλημα με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ, και τώρα που ήρθε η "Επιτροπή ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ" νοιώθει πιο ελεύθερα.

Πώς όμως τον είχαν κρατήσει στη θέση του οι προηγούμενες διοικησεις είναι ένα θέμα.

Εικόνα Marios

Ενταξει ειναι για τα πανηγυρια,αλλα ρε Σαββα να σε ρωτησω ο Αλαφουζος σιγουρα ειναι εφοπλιστης ρε φιλε εφοπλιστη μπατιρακι πρωτη φορα εχω δει στην ζωη μου,δηλαδη εκανε το καλοκαιρι αυξηση του μπατζετ και δεν σκεφτηκε οτι θελει λεφτα αυτο,δηλαδη πως περιμενε να καλυψει το ανοιγμα?Εκτος αν θεωρουσε οτι με τον Ιταλο θα παρει το EUROPA LEAGUE,και αυτο το πραγμα να κανει ΑΜΚ και παλι να μην καλυπτεται το ανοιγμα τι σοι πατεντα ειναι?Οσο για το θεμα που θιγεις στην πουστια δεν παιζονται!

Εικόνα REDHERAKLIO

Η πατέντα για την κάλυψη του ανοίγματος έχει τρείς βασικές συνιστώσες....1)Βάζουμε γιά πρόεδρο της ομάδας μας τον θετό πατέρα του υπεύθυνου γιά τις αδειοδοτήσεις .
2) νοικιάζουμε φτηνά δημοσιογράφους-ΜΜΕ γιά να κουκουλώνουν το θέμα. και
3)Φωνάζουμε δυνατά ,παντού και πάντα, ότι μας κυνηγάνε και μας αδικούν