ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ



Εμείς θα παραθέσουμε μια σειρά γεγονότων και καλούνται οι αναγνώστες να τα κρίνουν.
 
- Το Νοέμβριο του 2014 η Ραχήλ Μακρή δηλώνει δημοσίως ότι την έδιωξε ο Πάνος Καμμένος από τους ΑΝ.ΕΛ., επειδή το Δεκαπενταύγουστο του 2014 είχε τολμήσει να ρωτήσει στη Βουλή κάτι που αφορούσε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Δραπετσώνα.
 
- Το Μάιο του 2016, σε εκδήλωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στους Στύλους του Ολυμπίου Διός για τη γενοκτονία των Ποντίων, προσκεκλημένοι του υπουργού Πάνου Καμμένου είναι ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
 
- Τον Ιούνιο του 2016 ο υπουργός Πάνος Καμμένος παρευρίσκεται ''συν γυναιξί και τέκνοις'' στο πάρτυ που διοργανώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η εταιρεία του Aegean για τα Ποσειδώνια, στο Balux.
 
- Τον Ιούνιο του 2016 ο υπουργός Πάνος Καμμένος παρευρίσκεται στο γάμο του γιου του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', μαζί με το Δημήτρη Μελισσανίδη.
 
- Το Σεπτέμβριο του 2016, με πρόσφατο το διαγωνισμό Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ, ο υπουργός Πάνος Καμμένος αναλαμβάνει επισήμως δράση, προσπαθώντας να γεφυρώσει τις διαφορές ανάμεσα στο Δημήτρη Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του καναλιού ALPHA και τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', ώστε να ''μπει'' σε ένα κανάλι ο προσωπικός του φίλος, Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας. Μετά την αποτυχία της προσπάθειάς του, ο υπουργός Πάνος Καμμένος μεσολαβεί ώστε να αποκτήσει μετοχές του ALPHA ο ΟΠΑΠ των Τσέχων ιδιοκτητών και του μικρομετόχου του, Δημήτρη Μελισσανίδη, ένα deal που ενώ ήταν σίγουρο πως προχωρούσε, φαίνεται πως έχει παγώσει.
 
- Το Μάρτιο του 2017 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρευρίσκεται μαζί με το Δημήτρη Μελισσανίδη σε δείπνο που παραθέτει ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ, Ρέινς Πρίμπους, προς τιμήν του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου και επιφανών Ελλήνων ομογενών.
 
- Το Μάιο του 2017 ο υπουργός Πάνος Καμμένος δηλώνει ανοιχτά μέσα στη Βουλή πως η κυβέρνησή του προσπάθησε να διαγράψει ένα πρόστιμο 38 εκ. ευρώ προς την εταιρεία ΣΕΚΑΠ, που πλέον ανήκει στον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο κανάλι του ΣΚΑΙ απαντά ''βεβαίως και είναι φίλος μου ο Σαββίδης''.
 
Έπειτα από τα παραπάνω, ποιος ακριβώς εξεπλάγη από τις χειρονομίες του Πάνου Καμμένου κατά των Ολυμπιακών στο κολυμβητήριο του Λαιμού; Και γιατί άραγε προέβη σε αυτές τις χειρονομίες ο κύριος Καμμένος; Μήπως επειδή άκουγε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να του φωνάζουν ''ρε Καμμένε πουλημένε, του Σαββί του Σαββίδη πληρωμένε'', ''ούτε νεκρός ούτε νεκρός μνημόνιοοο, ούτε νεκρός μνημόνιο'' και ''Καμμένε κωλοτούμπα οοοοο'';

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΡΕΛΟ ΜΑΥΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.

Εικόνα Chevalier de Balibari

στην φωτο ειναι τοποθετημενοι με αυξουσα σειρα βαρους...