ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ''Παρακολουθούμε μία συζήτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο λογαριασμό του στο instagram με έναν άλλο χρήστη, ο οποίος διαμαρτύρεται για την στάση του sdna.gr απέναντι στον ΠΑΟ, ειδικά μετά τη διαιτησία του Κύζα στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.


 
Ο dpg7000 είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως βλέπουμε στο κυκλωμένο σχόλιο, θεωρεί τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', τον Πάνο Καμμένο των ΑΝ.ΕΛ., το Δημήτρη Μπαλτάκο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ''συγκοινωνούντα δοχεία''. Τι μπορεί να εννοεί άραγε; Πέρα από επώνυμος οπαδός (και όχι μεγαλομέτοχος, σύμφωνα με την ελληνική Δικαιοσύνη) της ΚΑΕ ΠΑΟ Superfoods και πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, είναι και ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ομίλου DPG MEDIA, άρα διαχειρίζεται αρκετές πληροφορίες σχετικά με θέματα της επικαιρότητας. Μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα από ένα άρθρο του newsbomb.gr, site του ομίλου DPG MEDIA. Όποιος το διαβάσει, θα καταλάβει αρκετά πράγματα...

Σχόλια

Εικόνα John Zolo

Θυμαμαι πρωτοσελιδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ να υπερασπιζεται το ΣΥΡΙΖΑ πριν απο τις εκλογες...τωρα εγινε αντιθετος ; Ρε ουστ !

Εικόνα red apple

Δεν κάνουμε τους έξυπνους, ωστόσο είναι φως-φανάρι το πως ο μπαλτακογιός βρίσκεται εκεί για να κάνει την... πρακτική του στο ξεπάτωμα της χώρας. Ξεκινά από τις...υποδομές. Δηλαδή, τον πόα. Σκέψου μόνο εκείνη τη μέρα που θα διαβάζουμε πως ο μπαλτακογιός εξελέγει βουλευτής και σκέψου το πόσο πικρή ήττα για τον κάθε ένα που θα τον έχει ψηφίσει, θα πρόκειται. Βέβαια ας μην ξεχνάμε το πως η προσπάθεια του ΔΓ να βάλει πόδι στον ερασιτέχνη δεν πηγάζει από "γνήσια πράσινη αγάπη", αν βάλεις στον παρονομαστή το όραμα για το "νέο γήπεδο του πάο", στου Γουδή. Ο έχων το πρόσταγμα στον ερασιτέχνη θα βάλει πολύ βαθιά το δάχτυλο στο μέλι μιας και θα του ανήκει το γήπεδο... Ας φάνε τα μουστάκια τους!

Εικόνα Pavlos

Γιατί ο ΔΠΓ χρησιμοποιεί στον λογαριασμό το 7, και μάλιστα επί χίλια; Κι αυτός κρυπτογαύρος είναι; Καλώς τονα στην παρέα, ειδικά τώρα που, όπως φαίνεται, χάνουμε τον Γιάνναρο!

Εικόνα jimakos

Αυτό για τον Γιάννη μην το ξαναπείς ούτε γι αστείο. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ. Έχει να τελειωσει αυτό που ξεκίνησε και το κάνει τοσο καλά ολα αυτά τα χρόνια.