ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ''Παρακολουθούμε μία συζήτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο λογαριασμό του στο instagram με έναν άλλο χρήστη, ο οποίος διαμαρτύρεται για την στάση του sdna.gr απέναντι στον ΠΑΟ, ειδικά μετά τη διαιτησία του Κύζα στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.


 
Ο dpg7000 είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως βλέπουμε στο κυκλωμένο σχόλιο, θεωρεί τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', τον Πάνο Καμμένο των ΑΝ.ΕΛ., το Δημήτρη Μπαλτάκο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ''συγκοινωνούντα δοχεία''. Τι μπορεί να εννοεί άραγε; Πέρα από επώνυμος οπαδός (και όχι μεγαλομέτοχος, σύμφωνα με την ελληνική Δικαιοσύνη) της ΚΑΕ ΠΑΟ Superfoods και πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, είναι και ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ομίλου DPG MEDIA, άρα διαχειρίζεται αρκετές πληροφορίες σχετικά με θέματα της επικαιρότητας. Μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα από ένα άρθρο του newsbomb.gr, site του ομίλου DPG MEDIA. Όποιος το διαβάσει, θα καταλάβει αρκετά πράγματα...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Όπως λέει κι ο λογαριασμός του RATM στο facebook:
"Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πίσω από το newsbomb.gr. Μόλις στραβώσει με κάποιον, ανασύρει από το αρχείο του κάποιο από τα πολλά ράμματα που έχει για τη γούνα του. Τώρα στράβωσε με την οικογένεια Μπαλτάκου. Αν αύριο-μεθαύριο ξαναστραβώσει με τους Αλαφούζους, μπορεί να προκύψει σύνδεση με αυτά που γράφει παρακάτω για κάτι όπλα ας πούμε, από αυτά που ακούμε δηλαδή, γιατί εμείς δεν ξέρουμε, ό,τι διαβάζουμε στις εφημερίδες."
http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/787148/h-oikogeneia-mpa...

"21 Απριλίου 2017 08:36 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Newsbomb
Η οικογένεια Μπαλτάκου, οι εφοπλιστές και η «μυστηριώδης» εταιρεία Vigil Maritime

Πέπλο μυστήριου καλύπτει τις δραστηριότητες εταιρείας που έχει μεταξύ των μέτοχων της, την κόρη του Παναγιώτη Μπαλτάκου και οι οποίες, στην διάρκεια των τριών χρονών ύπαρξης της εταιρείας, προκαλούν δεκάδες ερωτήματα.

Στις 30/01/2013, συστήνεται η εταιρία περιορισμένης ευθύνης VIGIL MARITIME AND INDUSTRIAL SECURITY ΕΠΕ με έδρα την οδού Κουντουριώτου 14 στα Μελίσσια Αττικής και μετοχικό κεφάλαιο 3.000 ευρώ, κανέναν εργαζόμενο και με έξοδα εγκατάστασης, δηλαδή σύσταση της εταιρίας, μόλις 140.80 ευρώ!!!
Μέτοχος στην εταιρία εμφανίζεται η 20χρονη τότε Αλεξία Μπαλτάκου, κόρη του παντοδυνάμου την εποχή εκείνη, Παναγιώτη Μπαλτάκου γενικού γραμματέα στην κυβέρνηση Σαμαρά και αδερφή του Δημήτρη Μπαλτάκου, αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού.
Το πώς και γιατί η νεαρή «Aγγλοσπουδασμένη» Αλεξία, αποφάσισε μαζί με την Άννα-Μαρία Κωνσταντάκη και τον Κωνσταντίνο Προκοπίου, να στήσουν την εταιρεία, στο καταστατικό της οποίας - μεταξύ άλλων - αναγράφεται ότι σκοπό έχει τη «διαμεσολάβηση για παροχή υπηρεσιών εκπαιδεύσεως και παροχή υπηρεσιών εκπαιδεύσεως:
α)ασφαλούς χρήσεως οπλών σε κλειστούς χώρους (Close Quarters Battle- C.Q.B)
β)διαχείρισης κρίσεως και αντιμετώπισης ενόπλων εισβολέων τρομοκρατικών ή πειρατικών ενεργειών (Maritime Operations – Deterrence of armed intruders or pirates)», προκαλεί απορίες.
Κατά... σύμπτωση, την περίοδο εκείνη βρίσκεται σε έξαρση το φαινόμενο των ενόπλων πειρατικών επιθέσεων σε ποντοπόρα πλοία με ομηρίες και καταβολή λύτρων από την πλευρά των ναυτιλιακών εταιριών ύψους δεκάδων εκατομμύριων δολαρίων...
Ήδη από το 2011, μετά από αίτημα των Ελλήνων Εφοπλιστών το Υπουργείο Ναυτιλίας νομοθετεί την παροχή ένοπλης ασφάλειας εντός των πλοίων και οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται φτάνουν τις 53, την εποχή της κορύφωσης.
Σύμφωνα με τις φήμες εκείνης της περιόδου, δεκάδες απόστρατοι, άνδρες των ειδικών δυνάμεων, προερχόμενοι κυρίως από τον Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό, επιστρατεύονται, ενώ ακόμα και εν ενεργεία στελέχη επικαλούμενα «μαϊμού» αναρρωτικές άδειες σπεύδουν να παράσχουν τις καλοπληρωμένες υπηρεσίες τους...
Οι δραστηριότητες της VIGIL MARITIME AND INDUSTRIAL SECURITY ΕΠΕ διαρκούν τρία μόλις χρόνια τα οποία καλύπτονται από ένα πέπλο μυστήριου...
Καινοφανή και παράδοξα στη λειτουργία της εταιρείας
Στην βραχύβια πορεία της VIGIL MARITIME AND INDUSTRIAL SECURITY ΕΠΕ παρατηρούνται κάποια καινοφανή και παράδοξα...
Για παράδειγμα, η γενική τακτική συνέλευση των μέτοχων εμφανίζεται να πραγματοποιείται στις 11/03/2015, δυο ολόκληρα χρονιά μετά τη σύστασή της, όλως αντιθέτως από τα ρητώς προβλεπόμενα της τότε ισχύουσας νομοθεσίας.
Εμφανίζει δε την πρώτη εταιρική χρήση που διαρκεί 23 μήνες (!) από 30/01/2013 έως 31/12/2014.

Στον πρώτο από τους δυο, όλους κι όλους, ισολογισμούς που αναρτήθηκαν εμφανίζει στο ενεργητικό, στα διαθέσιμα, να έχει ταμείο (cash) 1005,73 ευρώ , ενώ ταυτόχρονα από αυτό πέρασαν 76.956,75 ευρώ.
Στις απαιτήσεις, φαίνεται να της χρωστούν οι πελάτες 12.253,19 ευρώ. Το άθροισμα των παραπάνω ποσών, 90.215,67 ευρώ δεν ανταποκρίνεται στον λογαριασμό αποτελέσματος χρήσης, όπου εμφανίζει πωλήσεις αξίας 243.371 ευρώ !
Από την άλλη στο παθητικό καταγράφει ότι μεταφέρει στην επόμενη χρήση μόλις 423,88 ευρώ, ενώ δηλώνει κύκλο εργασιών 243.371 ευρώ...
Δηλώνει δε ότι κατέβαλε σε φόρους, τέλη κ.α. 76.998,48 ευρώ...
Στις 08/08/2016 ανακοινώνει στο ΓΕΜΗ με συμβολαιογραφική πράξη ότι αλλάζει έδρα η εταιρεία και σκοπό των δραστηριοτήτων της.
Στις 11/11/2016 (3 μήνες μετά την αλλαγή έδρας και σκοπού) γνωστοποιεί στο ΓΕΜΗ ότι λύνεται η εταιρεία και τίθεται σε εκκαθάριση.
Στις 24/11/2016 κατατίθεται τελικός ισολογισμός και διαγράφεται από το ΓΕΜΗ. Στον τελικό ισολογισμό, σε αντίθεση με τον προηγούμενο δεν εμφανίζει πάγια και απαιτήσεις, ενώ εμφανίζει τελικές υποχρεώσεις που ανέρχονται σε 22.067,34 ευρώ.
Το επίσης παράδοξο που παρατηρείται είναι ότι η εταιρεία οδηγείται σε εκκαθάριση χωρίς να υπάρχει αποχώρηση εταίρου με καταγγελία καταστατικού ή θάνατος ενός η περισσοτέρων εταίρων – μέτοχων, όπως ρητά προβλέπεται από την νομοθεσία .
Από τα στοιχεία που έχει στην διάθεση του το www.newsbomb.gr προκύπτουν εύλογα, τα ακόλουθα αναπάντητα - μέχρι στιγμής – ερωτήματα για τη δράση της συγκεκριμένης εταιρείας:
- Δραστηριοποιήθηκε στην διαμεσολάβηση για παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης που αφορά στην ασφαλή χρήση οπλών σε κλειστούς χώρους (Close Quarters Battle- C.Q.B); Και αν ναι, αυτό έγινε μόνο εντός της Ελλάδας ή και σε άλλες χώρες; Και σε ποιες;
-Συμμετείχε στην διαχείριση κρίσεων και αντιμετώπιση ενόπλων εισβολέων τρομοκρατικών ή πειρατικών ενεργειών (Maritime Operations-Deterrence of armed indtruders of pirates); Με ποιους Έλληνες και όχι μόνο, Εφοπλιστές και ναυτιλιακές εταιρείες και σε πόσα πλοία παρείχαν service, είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με άλλους εξιδεικευμένους οργανισμούς;
-Παρείχε σεμινάρια ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης χερσαίων οχημάτων και πλωτών μέσων υπό αντίξοες συνθήκες ή συνθήκες κίνδυνου στην Ελλάδα ή σε άλλη χωρά;
-Εκπαίδευσε προσωπικό στην παροχή πρώτων βοηθειών και αντιμετώπιση τραυμάτων σε θύματα ατυχημάτων ή θύματα ενόπλων συμπλοκών; Και αν ναι, πού και ποτέ;"

Εικόνα John Zolo

Θυμαμαι πρωτοσελιδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ να υπερασπιζεται το ΣΥΡΙΖΑ πριν απο τις εκλογες...τωρα εγινε αντιθετος ; Ρε ουστ !

Εικόνα red apple

Δεν κάνουμε τους έξυπνους, ωστόσο είναι φως-φανάρι το πως ο μπαλτακογιός βρίσκεται εκεί για να κάνει την... πρακτική του στο ξεπάτωμα της χώρας. Ξεκινά από τις...υποδομές. Δηλαδή, τον πόα. Σκέψου μόνο εκείνη τη μέρα που θα διαβάζουμε πως ο μπαλτακογιός εξελέγει βουλευτής και σκέψου το πόσο πικρή ήττα για τον κάθε ένα που θα τον έχει ψηφίσει, θα πρόκειται. Βέβαια ας μην ξεχνάμε το πως η προσπάθεια του ΔΓ να βάλει πόδι στον ερασιτέχνη δεν πηγάζει από "γνήσια πράσινη αγάπη", αν βάλεις στον παρονομαστή το όραμα για το "νέο γήπεδο του πάο", στου Γουδή. Ο έχων το πρόσταγμα στον ερασιτέχνη θα βάλει πολύ βαθιά το δάχτυλο στο μέλι μιας και θα του ανήκει το γήπεδο... Ας φάνε τα μουστάκια τους!

Εικόνα Pavlos

Γιατί ο ΔΠΓ χρησιμοποιεί στον λογαριασμό το 7, και μάλιστα επί χίλια; Κι αυτός κρυπτογαύρος είναι; Καλώς τονα στην παρέα, ειδικά τώρα που, όπως φαίνεται, χάνουμε τον Γιάνναρο!

Εικόνα jimakos

Αυτό για τον Γιάννη μην το ξαναπείς ούτε γι αστείο. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ. Έχει να τελειωσει αυτό που ξεκίνησε και το κάνει τοσο καλά ολα αυτά τα χρόνια.