ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ...



Πρωϊνό Τρίτης, 30 του Μάη 2017. Τί συγκρατώ απ΄τον χώρο του ποδοσφαίρου, που μας ενδιαφέρει.

1) Ξεκινάω απ΄τη χθεσινή ανάρτηση του ΔΙΑ, με τις αποκαλύψεις Γιαννουσάκη στη συνέντευξή του στη REAL. Όπου εμπλέκει ευθέως Καμμένο ( ονομαστικά ), δικαστικούς και λιμενικό, στις πιέσεις προς αυτόν - εν πλήρη γνώσει της κυβέρνησης, όπως του΄πε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ - να "δώσει" τον Βαγγέλα ως πρεζέμπορα στην υπόθεση του Noor 1. Κάτι που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κάνει, γιατί απλά ο Μαρινάκης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την υπόθεση κι΄αυτό το ξεκαθάρισε ΑΠΟΛΥΤΑ ο Γιαννουσάκης στη συνέντευξή του. Τελεία. Είδηση-βόμβα, που καταβαραθρώνει τις επιμελέστατα σκηνοθετημένες απ΄το γνωστό αντιΟλυμπιακό κύκλωμα "αποκαλύψεις" σε βάρος του προέδρου της ομάδας μας, στην προσπάθεια τους να αναζωπυρώσουν σβησμένη φωτιά. Ίσως γιατί πληροφορούνται πως δεν τους "βγαίνει" η ιστορία με την "εγκληματική". Αντιρροπιστικά. ΙΣΩΣ.

Παρά ταύτα, δεν βλέπω κιχ σήμερα για το θέμα σε καμιά εφημερίδα. Καμιά... Ούτε στις δικές μας. Μιλάω για τα πρωτοσέλιδα. Αναλογίζομαι τί θα γινόταν αν ο Γιαννουσάκης δήλωνε π.χ. ότι τον πιέζει ο Μαρινάκης, μην τον μπλέξει στην υπόθεση... Αντίθετα, βλέπω Βαλβέρδε ( σε υπερβολικό θεωρώ βαθμό ), προπονητολογία, ολίγον μεταγραφές, αλλά κάτι ρε παιδί μου για τη χτεσινή...ταμπακιέρα, ΟΥΔΕΝ. ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ. Το΄χανε προβλέψει χτες αυτό, συρρατμίτες μου σε σχόλιά τους. Τροφή για σκέψη. Πιθανολογώ ΣΑΡΩΜΑ, ευθύς ως οι συνθήκες θεωρηθούν κατάλληλες απ΄τη μεριά του προέδρου. ΜΑΖΕΥΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. Είμαι αυτής της άποψης. Παίζονται πολλά, που διαμορφώνουν εν τέλει τη στάση του. Το είδος, το μέγεθος και τον χρόνο εκδήλωσης της αντίδρασής του. Αλλά ότι θα υπάρξει, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΄Ετσι έχω καταλάβει...

2) Δεσπόζει το θέμα του προπονητή. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ... Μέχρι την Πέμπτη, λέει, θα΄χει κλείσει. Τρία τα ονόματα που παίζουν στην ειδησεογραφία, κυρίως. Πελεγκρίνο, Μαρτίνς και Λουτσέσκου ( υιός ). Αργεντινός στην Ισπανία, Πορτογάλος και Ρουμάνος με πλήρη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και μπαμπά προπονητή, πολύ γνωστό όνομα, που έφυγε απ΄τη Ζενίτ και τη Ρωσία και πήγε στην Τουρκία. Α! κι΄η Ζενίτ, με την ευκαιρία, είδα ότι παίρνει τον Μαντσίνι για προπονητή προσφέροντάς του 5-6 μυριάκια ευρώ τον χρόνο... Πολλά λεφτά, φίλοι μου, αυτοί οι Ρώσοι... Και οι Τούρκοι. Και οι Άραβες. Και οι Κινέζοι βεβαίως... Γίνεται φανερό λοιπόν ότι ο πρόεδρος θέλει ξένο προπονητή. Να΄χει πλοκάμια στο εξωτερικό και σε χώρες όπως η Ισπανία, η Αργεντινή και γενικότερα η Νότιος Αμερική, η Πορτογαλία με ό,τι η συγκεκριμένη χώρα σημαίνει, αλλά και ένα νέο, ενδεχομένως, μέτωπο από ανατολικοευρωπαϊκές με παρούσα(;) ΚΑΙ την Τουρκία. Καλός, σου λέει, ο Λεμονής, αλλά στερείται διεθνών παραφυάδων. Και η γενικότερη πολιτική του Μαρινάκη, δείχνει ότι ο πρόεδρος θέλει τον Ολυμπιακό παρόντα στο ΔΙΕΘΝΕΣ στερέωμα, γίγνεσθαι, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Τώρα μάλιστα που πήραμε και τη Νότιγχαμ. Lemonis? Sorryyy...Who is mr.Lemonis? ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θέλουμε τέτοια. Αφήνω πάντως κι΄ένα παραθυράκι. Τοσοδούλι. Έτσι...για το στατιστικό λάθος, που λένε.

3) Μεταγραφικό. Έχει υποχωρήσει κάπως το ζήτημα σήμερα, σε σχέση με το προπονητικό. ΛΟΓΙΚΟ. Τρία τα  ονόματα που παρατηρώ στην επιφάνεια. Πρωτευόντως. Σέντερ μπακ Ροντρίγκες, εξτρέμ Βάϊς, στράϊκερ Μόρα. Ας περιμένουμε. Μικρόν φέρω τον κάλαθον, ούτως ή άλλως. Όχι ότι δεν θα πάρουμε παίχτες. Θα πάρουμε. Μιλάω για τους συγκεκριμένους, χωρίς φυσικά και ν΄αποκλείω τίποτα. Όταν έχουμε όμως να κάνουμε με Ολυμπιακό, είναι γνωστό ότι άλλα ονόματα διατυμπανίζονται συνήθως επί μακρόν και άλλα τελικώς καταλήγουν στο Ρέντη. Πηγή εκπλήξεων αυτή η ομάδα... ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ - ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΡΩΤΑ. Και,

4. Πλατανειάδα. Σήμερον κληρώνει. Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει απόφαση τύπου...συμψηφισμού με τα ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ του αντιΟλυμπιακού μετώπου. Και για τα οποία η Νέμεσις άρχισε ήδη το έργο της. Λογικά, πάντα. Ας περιμένουμε όμως, έτοιμοι για τα πάντα. Δεν αποκλείω και 100%, ενδεχόμενη -κία. Παρήγορον, παρεμπιπτόντως, το ότι η...αδελφική συμμαχία άρχισε να αλληλοσπαράσσεται. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ. Όταν τα συμφέροντα συγκρούονται, τα...γλωσσόφιλα πάνε περίπατο και βγαίνουν τα...νύχια τότε.

ΙΔΩΜΕΝ, ΑΔΕΛΦΟΙ.

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Έτσι όπως τα λέγαμε και τα περιμέναμε οι περισσότεροι. Ήρθε και το κλασσικό "δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με τον Πελεγκρίνο".
Ο Μάρτινς τώρα πρώτο φαβορί λέει. Καλά.
Ανακοινώστε το Τάκη να τελειώνουμε. Ούτε ο Λουτσέσκου έχει κάτι περισσότερο να προσφέρει ούτε ο οποιοσδήποτε Μάρτινς από τη σχολή των προβληματικών πορτογάλων.
Για στόπερ, απαντάει λέει μέχρι την Παρασκευή ο βασικός μας στόχος. Αυτό κατά 99% σημαίνει χυλόπιτα.
Στο μεταξύ σε 2 εβδομάδες ξεκινάει η προετοιμασία της δυσκολότερης ίσως χρονιάς της τελευταίας 20ετίας. Και είμαστε εκεί που ήμασταν τον περασμένο Ιανουάριο.

Εικόνα John Zolo

Μετα τα τελευταια νεα αποδεικνυεται οτι το δουλεμα συνεχιζεται...ετσι ρομαντικοι Συγγαυροι μου ;;;;

Εικόνα dimitrov7

Και μερικά καλά νέα. Από το site του sport24 κάνω copy paste

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση: Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ".

Άντε με το καλό φούτσα και στα άλλα δικαστήρια στους μπουγάτσες.

Εικόνα dimitrov7

Καλησπέρα ... θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς όλη τη γαυροσύνη σχετικά με το εδάφιο 2 του ως άνω κειμένου. Ο Μιλόγεβιτς του ΠΓΣΣ δεν μας κάνει; Φεύγει από ΠΓΣΣ έτσι δεν είναι; Και που πάει; Ξέρει κανείς; Μιας και έχουμε στην κουβέντα Λουτσέσκου και Τάκη μήπως παίζει καμία έκπληξη με Μιλόγεβιτς. Τα περί πελεγρίνων και λοιπών μικροβαλβέρδε τα βάζω στην άκρη καθότι εξαιρετικά δύσκολα να ξεγελαστούν και να έρθουν.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε είστε ως συνήθως,εξαιρετικός.

Έχουμε κι άλλες εξελίξεις.Τώρα όμως αφορούν την Ερασιτεχνική ΑΕΚ(αρχικά απ'τον Αλαφούζ FM):
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/diwksi-gia-prwin-meli-tou-ds-t...

"Δίωξη για πρώην μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ-«Καμία ανησυχία», απαντούν

Ποινική δίωξη για απιστία στην κακουργηματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος των μελών του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ της περιόδου 2013/14. Δεν ανησυχούν οι εμπλεκόμενοι και ετοιμάζουν αντίδραση.

Τελευταία ενημέρωση 30/05/2017, 07:45

Σε μπελάδες έμπλεξαν τα μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ της περιόδου 2013/14, όταν ακόμη και το ποδοσφαιρικό τμήμα υπαγόταν εκεί (μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική).

Όπως αναφέρει το Goal, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απιστία στην κακουργηματική της μορφή έπειτα από υπόμνημα που είχαν καταθέσει μέλη της Ερασιτεχνικής προς τον Σταύρο Κοντονή (τότε υφυπουργό Αθλητισμού), Ιούλιο Συνοδινό (γενικό γραμματέα Αθλητισμού) και Γιώργο Βασιλειάδη (τότε γενικό γραμματέα καταπολέμησης της διαφθοράς) καταγγέλλοντας ότι τη συγκεκριμένη περίοδο τα πολλά έσοδα που προέκυψαν για το σωματείο, λόγω και της υπαγωγής του ποδοσφαιρικού τμήματος σε αυτό, δεν αξιοποιήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των τμημάτων όλου του συλλόγου.

Ανάμεσα στα άλλα, στην καταγγελία γίνεται λόγος για παρατυπίες στη σύγκληση απολογιστικών συνελεύσεων για τις οικονομικές χρήσεις του 2013 και του 2014, γι’ αυτό και ζητείται η διερεύνηση των εσόδων από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας και απλών, καθώς και από διαφημιστικές/χορηγικές συμφωνίες, τα οποία οι καταγγέλλοντες εκτιμούν πως ανέρχονται στα 10 εκατ. ευρώ. Παράλληλα εμπλέκουν τη «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ» για ποσά από χορηγίες που της εκχωρήθηκαν από την Ερασιτεχνική.

Ο εισαγγελέας μετά από προκαταρκτική εξέταση (στη διάρκεια της οποίας τα μέλη της τότε Ερασιτεχνικής κατέθεσαν υπομνήματα) έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις και άσκησε ποινική δίωξη κατά των Αλεξίου, Ασλανίδη, Αγγελόπουλου, Βάσιου, Γεωργαντζόγλου, Δεληβελιώτη, Κατσαδήμα, Καρέρ, Κοτσάτου, Λαζόπουλου, Μπέρκοβιτς, Μάρκου, Ντικιάδη, Ντόνα Νταγιάκου, Ποτού, Παπαϊωάννου, Χήνα, Χατζηκομνηνού και Χατζηπαντελή.

Οι διωκόμενοι θεωρούν πως οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και πολλοί εξ αυτών ετοιμάζονται να περάσουν στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση."

Και απ'την μπομπολοφυλλάδα:
http://www.sentragoal.gr/aek/arthro/kakourgimatiki_dioksi_gia_apistia_mp...

"11:05,30/5
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2013/14
Κακουργηματική δίωξη για απιστία... Μπλεξίματα για την ΑΕΚ!

Σε μπελάδες μπαίνει η ΑΕΚ -σε επίπεδο Ερασιτεχνικής αλλά ίσως και ΠΑΕ- έπειτα από τη ποινική δίωξη για απιστία στην κακουργηματική της μορφή, από κοινού κατ’ εξακολούθηση, που άσκησε ο εισαγγελέας κατά μελών του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου την περίοδο 2013-14. Πρόκειται για την περίοδο όπου είχαν ενταχθεί υπό την ερασιτεχνική τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ (τελούσε υπό κοινή διοίκηση), έπειτα από τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Το θέμα ανέκυψε έπειτα από υπόμνημα (φωτό) που κατέθεσαν μέλη της Ερασιτεχνικής προς τους κ. Κοντονή (τότε υφυπουργό Αθλητισμού), Συνοδινό (γγΑ) και Βασιλειάδη (τότε γγ καταπολέμησης της διαφθοράς), με το οποίο κατήγγειλαν ότι τη συγκεκριμένη περίοδο, παρά τα πολλά έσοδα που προέκυψαν για το σωματείο -προφανέστατα λόγω της παρουσίας του ποδοσφαίρου-, δεν αξιοποιήθηκαν για να καλύψουν υποχρεώσεις των τμημάτων του σωματείου.

Συν τοις άλλοις, στην καταγγελία γίνεται λόγος για παρατυπίες στη σύγκληση απολογιστικών συνελεύσεων για τις οικονομικές χρήσεις του 2013 και 2014. Ως απόρροια αυτών, οι καταγγέλλοντες ζητούν τη διερεύνηση των εσόδων από τη διάθεση εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) αλλά και εκείνων από διαφημιστικές συμφωνίες, τα οποία φτάνουν κατ’ εκτίμηση σε ύψος 10 εκατ. ευρώ. Παράλληλα εμπλέκουν και τη Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ για ποσά από χορηγίες που εκχωρήθηκαν από το σωματείο προς αυτήν.

Η πολιτική ηγεσία παρέπεμψε το θέμα στον εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε στον πταισματοδίκη Αθηνών τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Πράγματι, κατά το διάστημα πριν από το Πάσχα τα μέλη της τότε διοίκησης της Ερασιτεχνικής κατέθεσαν υπομνήματα. Η υπόθεση επέστρεψε στον εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις και άσκησε πλέον ποινική δίωξη κατά των Αλεξίου, Ασλανίδη, Αγγελόπουλου, Βάσιου, Γεωργατζόγλου, Δεληβελιώτη, Κατσαδήμα, Καρέρ, Κοτσάτου, Λαζόπουλου, Μπέρκοβιτς, Μάρκου, Ντικιάδη, Ντόνα, Νταγιάκου, Ποτού, Παπαϊωάννου, Χηνά, Χατζηκομνηνού, Χατζηπαντελή.

Το «Goal» απευθύνθηκε σε ορισμένους εξ όσων κατηγορούνται, οι οποίοι παρακολουθούν με ψυχραιμία την υπόθεση, δίχως να θεωρούν πως συντρέχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας. Κρίνουν πως οι συγκεκριμένες καταγγελίες είναι εντελώς αβάσιμες, κάτι που θεωρούν ότι θα αποδειχθεί και από την ανάκριση. Στην ΑΕΚ τονίζουν πως οι συγκεκριμένοι καταγγέλλοντες ψεύδονται σε όσα καταμαρτυρούν -και γι’ αυτόν τον λόγο θα τους κατατεθούν μηνύσεις καθώς πλήττουν το όνομα και το πρεστίζ του συλλόγου-, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό θέμα, δεδομένου πως τα έσοδα της Ερασιτεχνικής εκείνης της περιόδου ήταν πολύ μικρότερα απ’ όσα καταλογίζονται και διατέθηκαν για την κάλυψη μέρους των αναγκών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

[ "Goal" ]"

Πάντως θυμήθηκα ένα παλιότερο άρθρο του ΔΙΑ:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161207/kataggelia-tis-aneksa...

Εικόνα apostolos gaganis

Αμ γιαυτό κρατάει τους κεραυνούς στο χέρι του...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Βλέπουμε πάντως κύριε Απόστολε πως σφάζονται τα "εξυγιαντικά"συνεταιράκια

Εικόνα apostolos gaganis

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον...

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,

1. Αδιάφορο θέμα, έχει ήδη κριθεί σε δικαστήριο. Αν είχε στοιχεία ο συγκεκριμένος, θα τα πήγαινε σε εισαγγελέα ο δικηγόρος του. Το ότι τα πήγε στον τύπο για βαβούρα, κάτι λέει...
Το ΣΟΒΑΡΟ γεγονός της μέρας ήταν κατά τη γνώμη μου, η έφοδος των αρχών στο λογιστήριο της μπουγάτσας...
2. Κυριακή κοντή γιορτή ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Δεν διανοούμαι ότι τη Δευτέρα το πρωί, θα ψάχνουμε ακόμα προπονητή.
3. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ζήτημα αυτή τη στιγμή. Σε συνδυασμό με τελικό ύψος του budget. Κατά τη γνώμη μου ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, αν στην ΕΝΑΡΞΗ της προετοιμασίας δεν έχουν έρθει 3 παίκτες ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ (σέντερ μπακ, αμ. μέσος & φόρ), θα έχουμε ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ στα προκριματικά & όχι μόνο...
4. Επίσης ζήτημα εντυπώσεων μόνο. Το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που σέρνεται σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ υποθέσεις, εκεί είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ. Και το γεγονός ότι η ΠΑΕ για λόγους που η ίδια ξέρει, αφήνει το κάθε ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ (Γεωργέας, Φύσσας κ.α.) να λέει ότι θέλει, ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑ να τον κυνηγάει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ μέχρι να ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ...

Καλή σύνεχεια σε όλους.

Εικόνα apostolos gaganis

Μάλιστα. Σαν τί να λέει άραγε που πήγε στον Τύπο ο τύπος; ΕΝΑ. Και το ότι η Διοίκηση αφήνει το κάθε τσουτσέκι κλπ. για λόγους που η ίδια ξέρει. ΔΥΟ.

Εικόνα holland74

1α)Πράγματι απίστευτα τραγικό...
1β)Μακάρι να υπάρξει...
2)Έχω δει φέτος την Αλαβές σε μερικά παιχνίδια, μου άρεσε αρκετά, στην Ελλάδα μάλλον θα έβγαινε πρωταθλήτρια, ο Αργεντινός έκανε καλήξ δουλειά εκεί..
3)Ο Βάϊς για μένα δεν πρέπει να έρθει, παρόλο που το ξέρει το τόπι. Είναι ατομιστής και δεν πρεσάρει καθόλου, είναι πισωγύρισμα ξεκάθαρο.. Ο Ροντρίγκεζ είναι παιχταράς, τον Μόρα δεν τον ξέρω καλά..
4)Δεν προκύπτει από πουθενά τιμωρία, θα είναι απόλυτη αυθαιρεσία..

Ίδωμεν πράγματι...

Εικόνα apostolos gaganis

Κατά το απογευματάκι πιθανολογώ ότι θα ξέρουμε. Μιλάω για την Πλατανειάδα...

Εικόνα NovoCeLats

Ρε Απόστολε, πραγματικά μερικές φορές δε μας καταλαβαίνω τους γαύρους...
Λές:
"Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει απόφαση τύπου...συμψηφισμού με τα ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ του αντιΟλυμπιακού μετώπου"

το έχω δει και αλλού.

Αλήθεια ? Τα μέχρι τώρα αυτό σου δίνουν να καταλάβεις ?
Εγώ λοιπόν λέω ότι:

Ο Ολυμπιακός πρωτόδικα θα τιμωρηθεί ΚΑΙ με αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα... ή το λιγότερο με πρόστιμο μεγάλο και κεκλεισμένων, για μια ΜΗ Υπόθεση...

Εύχομαι και γω να γίνει θαύμα και να κλείσει η υπόθεση (που ΔΕΝ έπρεπε να έχει ανοίξει έτσι και αλλιώς).

Εικόνα apostolos gaganis

Αφήνω πολλά παραθυράκια στη βασική μου σκέψη. Μην τα αγνοείς. Γράφω καθαρά: " Ας περιμένουμε ΟΜΩΣ, έτοιμοι για τα ΠΑΝΤΑ" και "δεν αποκλείω 100% ενδεχόμενη -κία". Οπότε, τί σημαίνουν αυτά; ΟΤΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ο-Λ-Α. Επομένως;

Εικόνα George - Mati

Απόστολε να σε έχει ο Θεός καλά, εσύ να γράφεις κι εμείς να διαβάζουμε !!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Γιώργαρε. Θεματοφύλακα της ΓΑΥΡΟΣΥΝΗΣ...