Ο ''ΠΡΟΦΗΤΗΣ'' ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ Ο ''ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ'' (VIDEO)



Tα έλεγε ο Βασίλης ο Παπαθεοδώρου στο ''Kick Off'' του ΣΚΑΙ στις 23 Απριλίου 2017, αλλά κάποια ζώα δεν τον πιστεύανε. Ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί για τα ''αίσχη'' στο ματς του Καραϊσκάκη με τον Πλατανιά.
 
 
Τώρα θα τον πιστέψουν, ευτυχώς και τα ζώα. 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών έφαγε ο Ολυμπιακός, που μετά την έφεση, αν δεν εξαλειφθούν, το πολύ θα μείνει μία.
 
 
Πάλι μέσα έπεσε ο προφήτης διευθυντής του sdna.gr.

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Φουκαριάρα Ελλαδίτσα! Πού πας με τόση καφρίλα και αγραμματοσύνη! Αυτή είναι η πραγματική ΦΤΩΧΕΙΑ της χώρας και όχι τα ελλείμματα.

Εικόνα matrasimca

Αυτο δεν ειναι ποδόσφαιρο μας κουράσατε γράφει ο Βλακοθεοδωρου
Νοθεία, βια και ανομία
Αν δεν κάτσουν οι πρόεδροι στο ίδιο τραπέζι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα λέει ο κουρασμένος ΑΡΔΟ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ.
Δεν καταλαβα εμεις που κολλάμε με την βια την νοθεία και την ανομία?
Ολα αυτα που γραφει ειναι τα αφεντικα της φαπας που τον χαρτζηλικωνουν για να γραφει οσα εμετικά γραφει.
Το μεγαλο του αφεντικο εχει ζαλιστει απο τις πολλες φαπες.
7 αγωνιστικες και μειον βαθμους τσατσιλιδικα ομως μια και δεν ισχυουν για την αλλη χρονια αλλα για αυτην.
Οι καφροι πληρωνονται πρεπει να πει στο savidisdna αλλα μιλα για νοθειες.
Γιατι υπονοει οτι εμεις ειμαστε σαν και αυτους και πρεπει να βρωμιστουμε καθημενοι στο ιδιο τραπεζι?
Τωρα βεβαια ας του πει καποιος πως τωρα υπαρχει αντιπολιτευση.
Ακομα και στον ΔΟΛ παλι ΦΑΠΑ εφαγε το αφεντικο του και δεν θα λενε οτι τους λενε να πουν αλλα αυτα που γινονται

Γεια σου Σαββα, γεια σας συγγαυροι

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου έγραψε κι άρθρο σήμερα.Ξεχνάει ότι το δήθεν αντικειμενικό site στο οποίο είναι διευθυντής και χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης είναι το πρώτο που ρίχνει τορπίλη στο ποδόσφαιρο και στοχοποιεί κόσμο και κοσμάκη:
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/335012/ayto-den-einai-...

"Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Μας κουράσατε, όχι άλλο κάρβουνο!

1 Ιουνίου 2017, 13:56
Τελευταία ανανέωση: 35 λεπτά πριν

Βασίλης Παπαθεοδώρου

Νοθεία, βία, ανομία! Η χρονιά έκλεισε όπως άξιζε στο ποδόσφαιρό μας. Κι αν δεν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ΟΛΟΙ με ΟΛΟΥΣ καλύτερα να μην ξεκινήσει ποτέ το νέο πρωτάθλημα! Γράφει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Από τον ημιτελικό της Τούμπας μέχρι τον τελικό, από τον ημιτελικό του Καραϊσκάκη ως το κουτάκι μπύρας, από το ξύλο στον Πλατανιά ως τις καταθέσεις, από τα μαχαιρώματα ως τις αλλεπάλληλες πρόσθετες παρεμβάσεις.

Τι κάνετε μωρέ! "Σταματήστε το κάρβουνο, όχι άλλο κάρβουνο" που θα φώναζε κι ο αείμνηστος Νίκος Κούρκουλος. Σε ποια ταινια; Ορατότης μηδέν! Σαν να βλέπουμε δηλαδή το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Δηλώσεις, καταγγελίες, κόντρα δηλώσεις, προσωπικά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ένα παιχνιδάκι χωρίς τέλος στην πλάτη των φιλάθλων. Κι εμείς να παρακολουθούμε, τα Μέσα καταγράφοντας, οι φίλαθλοι άλλοτε να σφάζονται κι άλλοτε να παρακολουθούν απορημένοι.

Τους συσχετισμούς να αλλάζουν, να μη προλαβαίνουν να διαβάζουν ποιος έκανε νέα συμμαχία με ποιον, ποιος είναι πλέον ο νέος φίλος του κακού Βαγγέλη...

Χαστούκι στο χαστούκι, χτύπημα στο χτύπημα, τελικά κατέληξαν όλοι ακριβώς εκεί που ήθελε ο ένας και μοναδικός χαλίφης. Να τους κατεβάσει στο επίπεδο του, να τους φέρει στον βούρκο που δημιούργησε.

Αλήθεια αυτό το ποδόσφαιρο οραματιστήκατε; Να σφάζεστε από ένα ανάποδο οφσάιντ μέχρι τα ανάποδα φάουλ; Να παίζεται το ποδόσφαιρο στα δικαστήρια για τον Μπεργκ, τον Μάτος, τον Σεμπά, τον Πατίτο, τον Λέτο;

Αυτό θέλατε; Τώρα λουστείτε το αποτέλεσμα: Η καλύτερη ομάδα έχασε το Ch.League, πήρε κάβα για του χρόνου -2 και 2 αγωνιστικές, ο "νέος χαλίφης" πήρε ένα γύρο κεκλεισμένων των θυρών, η ΑΕΚ τρεις αγωνιστικές. Κι ο πρωταθλητής που έδειρε παρατηρητές και αντιπάλους θα ξεκινήσει με πέντε αγωνιστικές και χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ποινές για το timing που επιβλήθηκαν, τη διαφορά που είχαν, και τη βαρύτητα των περιστατικών γελοιοποίησαν την Ελληνική Δικαιοσύνη και αποτελούν μαύρη σελίδα για τους τακτικούς δικαστές που έχασαν τον σεβασμό που οι ίδιοι κέρδισαν το προηγούμενο διάσημα. Όπως αποτελεί προσωπική ήττα του Σταύρου Κοντονή που επιδίωξε την κάθαρση αλλά η άγαρμπη μετατόπιση του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης άφησε ακέφαλο το Υφυπουργείου Αθλητισμού (ο κ.Βασιλειάδης έχει διαδικαστικό ρόλο στη ζωή του τόπου) και η κάθαρση έμεινε τελικά μισή. Κι οι δικαστές αντί για Δικαιοσύνη ξανάφεραν αν-ισονομία...

Αυτή όμως είναι μια άλλη συζήτηση.

Ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης, ο Αλαφούζος και δευτερευόντως ο Μαρινάκης (που έχει αποδείξει τι ποδόσφαιρο θέλει) γουστάρουν που είναι μέρος αυτού του ποδοσφαίρου; Τους αρέσει που σφάζεται ο κόσμος στην πραγματική ζωή ή στο internet; Που το μίσος ξεχειλίζει; Που κανείς δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο αλλά με όλα τα παράπλευρα;

Έχοντας την ευκαιρία να μιλήσω με κάθε έναν ξεχωριστά έχω την αίσθηση πλέον πως ξέφυγαν τελείως από τους αρχικούς στόχους.

Το αποτέλεσμα όμως είναι ίδιο. Αν δεν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ΟΛΟΙ με ΟΛΟΥΣ, και να λύσουν ζωνάρια, διαφορές και ό,τι άλλο πρόβλημα έχουν, να μην ξεκινήσει ποτέ το επόμενο πρωτάθλημα.

Αρκετά πια... Μας κουράσατε!

Και αν δεν τους ενδιαφέρει πόσο κουράστηκε ο κόσμος, ας ασχοληθούν με την ανθρώπινη ζωή. Που μπαίνει σε τεράστιο κίνδυνο από τους γκάνγκστερ ως τους χούλιγκαν αν το επόμενο πρωτάθλημα ξεκινήσει με αυτές τις συνθήκες..."

Υ.Γ:Ο αδερφός του Βασιλάκη Παπαθεοδώρου,ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ο νέος προπονητής του μπασκετικού ΠΑΟΚ(της ΚΑΕ ΠΑΟΚ).Η γκόμενα του Βασιλάκη,η Λολίτα Λύμουρα είναι παίκτρια στο τμήμα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ.Ο ίδιος διευθύνει δήθεν αντικειμενικό site που χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης.Τους βόλεψε όλους ο Ιγκνάτιεβιτς.

Υ.Γ.2:Μεγάλος και αβάσταχτος ο πόνος,μεγαλύτερο το κόμπλεξ για Θρύλο και Μαρινάκη.