Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ



Αντιγράφουμε από τη σημερινή στήλη ''Shoot στο...Γάμμα'' του ενθέτου ''Secret'' της εφημερίδας ''Παραπολιτικά''.
 

 

 

 

 

 
Ο Αποστολόπουλος που υποτίθεται είδε το ''φοβερό και τρομερό ξύλο που έφαγαν οι παίκτες του Πλατανιά στη 1 Απριλίου στο Καραϊσκάκη'', ενώ στη διάρκεια του ημιχρόνου έκανε προθέρμανση ως αναπληρωματικός στον αγωνιστικό χώρο και δεν βρισκόταν στα αποδυτήρια, δεν κατέθεσε στα Χανιά για αυτήν την ιστορία, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα δήλωσε προσωρινή διεύθυνση στην οδό Δεληγιάννη στην ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ. Πάλι καλά που δεν έβαλε και σφραγίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην κατάθεση.
 
Χάθηκε πια και η έννοια της ξεφτίλας, ποιος έχασε την τσίπα για να την βρουν τα γυφτοπαοκάκια, αλλά και ο εισαγγελέας Σιμιτζόγλου, που μένει στα Φιλαδέλφεια και τρέμει μην του χτυπήσει κανείς το κουδούνι το βράδυ...

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Η ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΕΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΦΑΓΑΝΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ (ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ) !!!!!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ !!!!!!

Εικόνα Spiros Legend

Καλά που το θύμησες, με τι να πρωτοασχοληθεί κανείς, κάθε μέρα και ένα καινούριο σκάνδαλο... 15 μέρες (ημερολογιακές!) στον καθυστερημένο και σε αυτό το νούμερο τον Μίχελς που κάνει τον νταή με τις πλάτες Σαββίδη-Κυβέρνησης. Έτσι, ισονομία και εξυγίανση, και μεις 1 αγωνιστική τιμωρία έδρας και 15 μήνες στον Μοντεστό, ενώ υπάρχει το βίντεο που δέχεται επίθεση από σουλατσαδόρους της ΑΕΚ με τον παρατηρητή Βρακά στα 2 μέτρα από το σκηνικο. Για τιμωρία της ΑΕΚ ούτε λόγος...

Εικόνα dimitrov7

Απορώ πάντως με μερικούς από εσάς που κάθεστε και διαβάζετε τα διάφορα τσοντοσάιτ. Εγώ για παράδειγμα από τη στιγμή που ο τουίτυ ανέλαβε σπορεφεμ τον έκοψα. Άντε να μπω να διαβάσω μόνο Νικολακόπουλο. Τπτ άλλο. Κάτι κόντρες, κάτι βαζελέτες κλπ,κλπ,κλπ ούτε καν ξέρω που πέφτουν. Τι με νοιάζει εμένα τι γράφουν; Όπως ας πούμε δεν βλέπω ειδήσεις κρατικιάς( εκτός αν είναι η θεά η Δουβαρά ή η άλλη θεά η Δώρα με κάτι σε πούλου επώνυμο) ούτε αθλητική Κυριακή παρά μόνο το 3λεπτό του Θρύλου. Οκ κάποιοι πρέπει να βλέπουν για "επαγγελματικούς" λόγους. Οι άλλοι δεν χρειάζεται να δίνουμε κλικ ούτε να διαβάζουμε τα σκουπίδια του καθενός. Κι εθνική έβλεπα με ζάπινγκ και κλειστή φωνή για να μην ακούω τον καραγκιόζη του σκάει. Κι όταν τελείωσε άλλαξα. Σιγά μην έβλεπα την μπαζοκουκουβάγια την Βραχάλη με τον γελοίο δίπλα της. Κι αν τελικά κάνει κανάλι ο Βαγγέλας θα βγάλω από τον αποκωδικοποιητή τα υπόλοιπα κανάλια και θα αφήσω κανάλι Βαγγέλα, ΑΒ για θ7 και κρατικιά γιατί μου αρέσουν τα ντοκυμαντέρ(και τα 2 μανούλια που προανέφερα). Τι σας νοιάζει τι γράφει ο κάθε λαλάκας. Τους δικούς μας να ακούμε για τα νέα της ομάδας μας και οι άλλοι ας βαυκαλίζονται μόνοι τους.

Εικόνα BuzzerBeater7

Καλησπέρα στην παρέα, πρώτη φορά γράφω αν και σας διαβάζω καθημερινά.Είδα χθες την εκπομπή της Θύρας 7 και σε κάποιο σημείο ανέφεραν ότι το Σάββατο που μας έρχεται θα βγει μια ανακοίνωση σε εφημερίδα κόκκινων αποχρώσεων, που αφορά τον σύλλογο του Ολυμπιακού, δεν είπαν αν είναι Ποδοσφαιρικό, Μπασκετικό ή του Ερασιτέχνη το οποίο θα κάνει πάταγο σε όλους του Ολυμπιακούς και στους αντιπάλους.Ξέρει κάποιος σε τι αναφέρθηκαν?Το μυαλό μου πάει σε κατασκευή γηπέδων για τα αθλήματα του Ερασιτέχνη δίπλα στο ΣΕΦ , μαζί με κάποια μεταγραφή πολύ ηχηρή.

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε, γι'αυτό που ρωτάς, υπομονή λίγες μέρες. Δυναμώνουμε σε επίπεδα που άλλοι δεν φαντάζονται.

Εικόνα PGK

Επικίνδυνα φαινόμενα. Μας αφορούν πλέον όλους τους πολίτες διότι αν δεν έχει γίνει ήδη, αρχίζει να χάνεται η εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Δεν είμαι νομικός αλλά η κοινή λογική μου επιβάλλει να πιστεύω ότι εδώ πρόκειται για κλασσική περίπτωση κακοδικίας άσε που δεν έπρεπε να γίνει κάν κάποια δίωξη. Ωραία περίπτωση για φοιτητές της νομικής.

Εικόνα savvas gridlock

Να δούμε τι θα αποφασίσει η Επιτροπή Εφέσεων με τους ανώτερους δικαστές, όχι πλέον τους Πρωτοδίκες. Έστω ένα ευρώ πρόστιμο συνιστά σκάνδαλο και ανοίγει μία φάμπρικα που θα καταστήσει δυσβάσταχτο το έργο των αθλητικών δικαστών, οι οποίοι θα είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν την οποιαδήποτε καταγγελία του οποιουδήποτε, δίχως αυτή να τεκμηριώνεται από ανεξάρτητο αρμόδιο.

Εικόνα Spiros Legend

Αν μπορούσε να γκρεμιστεί η Νομική ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον βιασμό της Δικαιοσύνης από την Κυβέρνηση, θα το έκανε. Επιβεβαιωμένο από φίλη δικαστίνα, με αρκετά σημαντικό πόστο, δεν υπάρχει προηγούμενο, λέει, στις παρεμβάσεις της Ε.Ο.(αυτό δικό μου...) που κυβερνά. Προφανώς και δεν έπρεπε να ασκηθεί καν δίωξη, για υπόθεση που έχει ήδη δικαστεί, έφαγε ένα πρόστιμο ο Ολυμπιακός βάση των επισήμων εκθέσεων των θεσμικών φορέων και κανένας δεν εμφανίστηκε να κάνει έφεση στο 4ήμερο που υπήρχε ως προθεσμία. Και με ανύπαρκτα στοιχεία, ακόμα και ο γιατρός του Πλατανιά κατέθεσε ότι ουδείς ζήτησε κάτι από αυτόν, ουδείς τον ενόχλησε και η μόνη ενέργεια που κλήθηκε να κάνει ήταν να περιποιηθεί το ματωμένο φρύδι ενός παίχτη την ώρα του αγώνα! Δηλαδή, γίνανε ξυλοδαρμοί, κατά τον Κ.Καποδίστρια, οι οποίοι δεν άφησαν το παραμικρό ίχνος και ο γιατρός του Πλατανιά δεν είχε ιδέα! Συν αυτά που λέει στην ανάρτηση, ότι δεν υπάρχει καμιά κίνηση από την ποινική δικαιοσύνη εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά στην αθλητική βγήκε απόφαση για ξυλοδαρμούς! Και δεν είχε τα κότσια να μας υποβιβάσει ο κ.Καποδίστριας για να υποστηρίξει την απόφασή του, με αποτέλεσμα να μας λένε ότι έγινε σκάνδαλο υπέρ μας! Αυτό που λες ότι μας αφορούν όλους ως πολίτες είναι το πιο σημαντικό. Τουλάχιστον δεν νοείται Ολυμπιακός να ξαναψηφίσει αυτήν την στυγνή δικτατορία. Ας κάνει ότι θέλει, αλλά ας μην δηλώνει Ολυμπιακός, αφού θέλει το κακό του Ολυμπιακού...

Εικόνα savvas gridlock

Αυτά που γίνονται επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ξαναγίνει από το 1974 και μετά, σε όλα τα επίπεδα, Σπύρο. Ο δε Ασλανίδης, ο πανίσχυρος ΓΓΑ της Χούντας την περίοδο Μάιος 1967-Ιούλιος 1972, ο οποίος κυνηγούσε τον Ολυμπιακό και τον έβριζαν οι γαύροι, πιστεύω πως αν μπορούσε να σηκωθεί από τον τάφο θα γέλαγε μαζί μας. Θα μας έλεγε ''εγώ δεν τόλμησα να κάνω ούτε το 1/10 των όσων κάνουν οι Τσίπρας-Κοντονής και θα με τρώγατε και τώρα κο-κο-κο''. Κι αυτή είναι η αλήθεια.

Εικόνα Spiros Legend

Με όσους Ολυμπιακούς έχω μιλήσει, που έζησαν εκείνα τα χρόνια, αυτά μου λένε. Και μιλάμε για ενεργούς Ολυμπιακούς, που πηγαίνανε γήπεδο και δημοκράτες, όχι τίποτα τύποι που να λένε για <<Επανάσταση>>, για αντιχουντικούς μιλάμε. Αλλά τα σημερινά νούμερα δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, τέτοια λύσσα για εξουσία και παρεμβατικότητα στα πάντα, τέτοια μανία ελέγχου όλων των ανεξάρτητων αρχών και λειτουργών δεν ξανάγινε στην Ιστορία του Ελληνικού Κράτους. Όποιος θέλει, το καταλαβαίνει. Εμείς είχαμε προειδοποιήσει, πάντως, πριν κάν ανέβουνε στην εξουσία, ότι θα έχουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα με αυτούς και ως Χώρα και ως Ολυμπιακός και θα φάμε ανελέητο κυνηγητό. Scripta manent, εξάλλου. Αλλά και από αυτά που περιμέναμε, πιστεύω ότι έγιναν ακόμα περισσότερα και χειρότερα, μερικά ξεπερνούν και την χειρότερη φαντασία! Κάποια στιγμή που θα βρείτε χρόνο, αν και αυτοί δεν μας αφήνουν χωρίς σκάνδαλα, να ησυχάσουμε λίγο, αξίζει να ασχοληθείτε και σεις και όλοι μας με την υπόθεση της 8μηνης φυλάκισης σε Κασάμι-Περέιρα για απρόκλητη εξύβριση στον κ.Γαρυφάλλου και το παιδί του. Εδώ έχει το πλήρες κείμενο της έγκλησης-μήνυσης http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/aek/edeixnan-proklhtika-ta-g... Είναι γεμάτο ανακρίβειες και υπερβολές ως προς τα πραγματικά περιστατικά και συμπεράσματα-τερατολογίες, όπως ότι γκρεμίστηκαν όλα τα όνειρα του παιδιού του και δεν θέλει να συνεχίσει να πηγαίνει στην Ακαδημία ποδοσφαίρου που πήγαινε, για να μην γίνει σαν κι αυτούς! Είναι ασύλληπτη η ποινικοποίηση του οτιδήποτε σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον Ολυμπιακό! Είναι πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά η απόφαση, δεν έχει σημασία αν είναι με 3ετή αναστολή και εφέσιμη, εδώ μιλάμε για ποινικοποίηση της ιδιότητας του να είσαι Ολυμπιακός σε αυτήν την χώρα. Το είδαμε και με την υπόθεση του Μπαξεβάνη που τον καρατόμησαν μέσω δημοσίου διασυρμού από τους γνωστούς εκτελεστές συμβολαίων. Και επειδή παραπάνω στον φίλο μιλάς για φάμπρικα που πάει να ανοίξει με την υπόθεση Πλατανιά, εδώ δεν ανοίγει απλά φάμπρικα, αλλά ολόκληρη βιομηχανική ζώνη! Του χρόνου, τα τάκλιν των παιχτών μας, θα είναι αντικείμενο μήνυσης για απόπειρα ή τετελεσμένη σωματική βλάβη, απλή, επικίνδυνη ή βαριά, ανάλογα με το αν υπάρχει τραυματισμός και πόσο σοβαρός είναι... Έχουμε μπλέξει με παράφρονες και αδίστακτους. Και προφανώς δεν ξεφτιλίζονται από μόνοι τους εισαγγελείς και δικαστές, εξαναγκάζονται... Αλλά δεν θα έχουν για πάντα ασυλία οι εγκληματίες που κινούν τα νήματα. Θα τους δούμε τότε πόσο μάγκες είναι, εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ ως οπαδοί του Ολυμπιακού.

Εικόνα PGK

Πράγματι........"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ". Δεν αργεί η ώρα της κρίσεως.