ΠΑΠΠΑΣ-ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ-ΦΩΤΣΗΣ-ΚΑΛΑΘΗΣ:RUNAWAY TRAIN (VIDEO)



Βλέποντας κι ακούγοντας τα συνθήματα που φώναζαν χθες ο Μπουρούσης με το Φώτση (μαζί τους και ο Νικ Καλάθης),
 
 
αλλά και ο Νίκος Παππάς στο γλέντι του μπασκετικού ΠΑΟ για το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ,
 
 
μας ήρθε στο νου μια σκηνή από μία ταινία που έχουμε δει, το Runaway Train.
 
 
Μην το παρεξηγήσει κανείς αυτό. Τυχαία μας ήρθε. Μυαλό είναι αυτό και πεταρίζει, σκέψεις έρχονται μια από εδώ, μια από εκεί...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Αυτό το νούμερο,ο Νικ Καλάθης,που πιάστηκε ντοπέ στο NBA ευχήθηκε από τον λοαριασμό του στο instagram στον βοηθό προπονητή του Τσάβι Πασκουάλ,Νίκο Παππα.Η γνωστή χειρονομία(το κωλοδάχτυλο μετά το ματς κυπέλλου) του βοηθού επιβραβεύεται κι απ'τους παίκτες.
http://www.redking.gr/content/basketball/23611-h-eksypnada-toy-kalathh-p...

Η... εξυπνάδα του Καλάθη
Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017 - 22:20

"Το... παράδειγμα του προέδρου του φαίνεται πως ακολουθεί ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήθελε να ευχηθεί στον βοηθό του Πασκουάλ, Νίκο Παππά ο οποίος παντρεύτηκε και για φωτογραφία «ανέβασε» τη γνωστή σκηνή από το ΣΕΦ.

Είναι ο... κύριος ο οποίος είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακού και απ' ότι φαίνεται οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον επιβραβεύουν για αυτό...

Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες προκλήσεις ο Καλάθης, αλλά φαίνεται πως «κόλλησε» στην ομάδα που είναι..."

http://www.redking.gr/photos/w_800px/articles/201707/dlksdjflkjsdljsiu.j...

Ας βάλουμε και τον βοηθό μέσα....

http://www.redking.gr/content/basketball/17296-kseftiles-xeironomia-toy-...

http://www.redking.gr/photos/w_800px/articles/201701/2017_01_17xeir.jpg

http://www.redking.gr/content/basketball/17297-nikos-pappas-o-magkas-me-...

"Απορούν πολλοί ποιος είναι ο «μάγκας» που κάνει χειρονομία μέσα στη φυσούνα του ΣΕΦ, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ.

Νίκος Παππάς, ο συνεργάτης του Πασκουάλ. Πριν το ματς έδινε χέρια και άλλαζε λαβαράκι. Μετά έγινε… κακό παιδί, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάμερες.

Ο Νίκος Παππάς μεγάλωσε και με γερμανική παιδεία κατά τα άλλα, καθώς όπως αναφέρει το βιογραφικό του, υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου της Bayern 04 Leverkusen σε Camp. Και συνεχίζεται: «Η προπονητική του καριέρα στην Ελλάδα άρχισε από τις ακαδημίες του ΑΟ Υμηττού και της ΑΕΚ. Παράλληλα, έκανε πρακτική εξάσκηση στον τομέα Αθλητικής Διοίκησης και Μάρκετινγκ στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Έχει υπάρξει υπεύθυνος ακαδημιών του ΑΣ Πέρα και του ΑΟ Δάφνης και βοηθός προπονητή στην Δάφνη την περίοδο 2009-10 στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών».

Εικόνα Γιάννης ο Red

http://www.sentragoal.gr/nba/arthro/ntope_o_nik_kalathis-129704758/

6:48,19/4/2014
ΒΑΡΙΑ «ΚΑΜΠΑΝΑ»
Ντοπέ ο Νικ Καλάθης!

Θετικός στην απαγορευμένη ουσία ταμοξιφαίνη βρέθηκε τα ξημερώματα ο Νικ Καλάθης των Μέμφις Γκρίζλις και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους 20 επόμενους αγώνες της ομάδας του. Την είδηση μετέδωσε πρώτος ο Άντριαν Βοϊναρόσκι του Yahoosports, μέσω του twitter.

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος διανύει την πρώτη του χρονιά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ετοιμαζόταν πυρετωδώς, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, για την αυριανή έναρξη του πρώτου γύρου των φετινών πλέι οφ, εκεί όπου οι Γκρίζλις αντιμετωπίζουν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

«Βλέπω τον Καλάθη προς Ευρώπη μεριά»
Παρόλα αυτά, μια είδηση-σοκ, έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες. Ο Έλληνας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ, όπως γίνεται με όλους τους παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ και βρέθηκε θετικός στην ουσία Ταμοξιφέν, η οποία χρησιμοποιείται από body builders προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανή εμφάνιση καρκίνου του μαστού λόγω της αυξημένης χρήσης στεροϊδών.

Η χρήση της συγκεκριμένης ουσίας λοιπόν, δεν επιτρέπεται στους κανονισμούς του ΝΒΑ και για τον λόγο αυτό, ο 25χρονος πλέι μέικερ τιμωρήθηκε, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, με αποκλεισμό από τους 20 επόμενους αγώνες των Γκρίζλις.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Καλάθης δεν θα δώσει το παρών στα πρώτα πλέι οφ της καριέρας του, ενώ θα χάσει και κάποια παιχνίδια στο ξεκίνημα της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, τίθεται θέμα όσον αφορά τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας, με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Κι όλα αυτά κι ενώ η ομάδα του Μέμφις βασιζόταν πολύ στην πολύτιμη προσφορά του Καλάθη, ο οποίος ερχόταν από τον πάγκο και προσέφερε αρκετά ποιοτικά λεπτά, ξεκουράζοντας παράλληλα τον βασικό πλέι μέικερ, Μάικλ Κόνλεϊ.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.onsports.gr/basket/nba/story/396674/memfis-gkrizlis-ntope-o-n...

Γιάννης Ασκούνης
19 Απριλίου 2014, 03:04
NBA / Μέμφις Γκρίζλις / Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Μέμφις Γκρίζλις: Ντοπέ ο Νικ Καλάθης

Ταμοξιφαίνη ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του Νικ Καλάθη των Μέμφις Γκρίζλις, ο οποίος θα τιμωρηθεί με ποινή είκοσι αγωνιστικών.

Τη δυσάρεστη εξέλιξη για τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αποκάλυψε το Yahoo! Sports, το οποίο πρόσθεσε πως δεν βρέθηκε ανάλογη τεστοστερόνη και πως η ταμοξιφαίνη ήταν αποτέλεσμα χρήσης συμπληρώματος διατροφής, που αγοράζεται νόμιμα σε φαρμακείο. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και σχετική ανακοίνωση του NBA, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιτρέψει στον Καλάθη να ενισχύσει τις «αρκούδες» στα playoffs αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι (20/04, 04:30) στο «Chesapeake Energy Arena» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Αναγκαστικά, λοιπόν, ο Μπένο Ούντριχ θα αναλάβει χρέη αναπληρωματικού πλέι-μέικερ πίσω από τον Μάικ Κόνλεϊ, ενώ θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) και πως οι «βροντές» αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες. Όσον αφορά την ταμοξιφαίνη, είναι αντιοιστρογόνο, που απαγορεύεται αποκλειστικά στους άνδρες. Γενικότερα κρίνεται επικίνδυνο, επειδή μπορεί να αποκρύψει πιθανή χρήση ανδογόνων αναβολικών στεροειδών."

http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/ntope-o-kalathhs.2747046.html

Ντοπέ ο Καλάθης!

ΤΕΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ : 19 ΑΠΡ. 2014 07:16
Άσχημα νέα για το ελληνικό μπάσκετ και την εκπροσώπησή του στο ΝΒΑ, καθώς ο Νικ Καλάθης βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία, ταμοξιφαίνη και τιμωρείται με ποινή 20 αγωνιστικών.

Σύμφωνα με το "Yahoo Sports" στον γκαρντ τον Γκρίζλις αναμένεται να του επιβληθεί ποινή 20 αγωνιστικών για την ουσία που ανιχνεύθηκε στο αίμα του, κάτι που σημαίνει ότι χάνει τα πλέι οφ φέτος και θα εκτίσει το υπόλοιπο της τιμωρίας του τη νέα σεζόν.

Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής φέρεται να έκανε χρήση συμπληρώματος διατροφής. "Δεν υπήρχε πρόθεση, ούτε απέκτησε πλεονέκτημα με αυτόν τρόπο", ανέφερε πηγή στο "Yahoo Sports" που αποκάλυψε το θέμα. Η συγκεκριμένη ουσία είναι στις απαγορευμένες, διότι μειώνει τις παρενέργειες της χρήσης στεροειδών και αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Πλέον αναμένεται η τοποθέτηση του παίκτη, ο οποίος αναμένεται να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους λάμβανε το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, ενώ και οι Γκρίζλις αναμένεται να τοποθετηθούν επίσημα για το γεγονός.

Από μπομπολοφυλλάδα,DPG Media του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και 24 Media οι πηγές

Εικόνα Chevalier de Balibari

παντα μου ηταν ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ
ακομα και οτα πουλαγε ολυμπιακοφροσυνη...
μη ξεχναμε ποιον ειχε πεθερο
αυτο τα λεει ολα...

Εικόνα savvas gridlock

Ολυμπιακοφροσύνη πούλαγε επειδή οι Αγγελόπουλοι δεν βγήκαν ποτέ να τον ξεμπροστιάσουν τον ξεφτίλα.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Το "σας γαμήσαμε μες στο Παλέ"το'λεγε και μετά το τέλος του 5ου τελικού,στα αποδυτήρια του ΣΕΦ:
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/panathinaikos/eksalloi-panh...

"Έξαλλοι πανηγυρισμοί από Μπουρούση: "Σας γ@@@@@@ε μες στο Παλέ"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΤΕΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ : 11 ΙΟΥΝ. 2017 23:28
Ο Γιάννης Μπουρούσης κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό μέσα στο... παλιό του "σπίτι" και το πανηγύρισε έξαλλα στα αποδυτήρια.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως το πέτυχε πηγαίνοντας στον... αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης πανηγύρισε έξαλλα τον τίτλο , μέσα στο παλιό του "σπίτι" και δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα.

Ένα από αυτά ήταν και το "Οέ, οέ, οέ σας γ@@@@@@ε μες στο Παλέ", πιάνοντας αγκαλιά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη μέσα στα αποδυτήρια."

Γιάννης Μπουρούσης,ένας κωλοτούμπας,ένας ψεύτης,ένα αχάριστο μουλόσπερμα. Το χειρότερο είδος ανθρώπου.Αυτός που έβριζε τους αδερφούς Αγγελόπουλους,οι οποίοι τον έκαναν πλούσιο.

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός!

Και να τον συγκρίνεις με τον Τζιμπουρ ( έναν Τυνησιο) που ήταν απλήρωτος στον Πανιώνιο και στην κουλα και ποτέ δεν πανηγύρισε γκολ εναντίον τους. Διότι σεβαστηκε τις ομάδες που έπαιζε.

Σεβάστηκε δηλαδή τον εαυτό του.

Αλλά ο Μπουρουσης έδειξε ότι δεν έχει αυτοσεβασμο.

Από το γαιδουρι δεν έχει διαφορά.

Εικόνα savvas gridlock

Ό,τι κι αν του λέγανε του Ραφίκ, ήταν κύριος, και σε εμάς ποτέ δεν πανηγύρισε γκολ εις βάρος πρώην ομάδων του, αλλά και πέρυσι μετά το 2-0 που έκανε στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ εις βάρος μας ως παίκτης της ΑΕΚ, πάλι δεν το πανηγύρισε. Μάγκας και μπράβο του.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Ηταν και μαχιμοι οργανωμενοι στο γλεντι κατακτησης τιτλου.
Ο ΚΟΛΩΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ.ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ.
7 ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΜΑ.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

γλοιώδη υποκείμενα...

Εικόνα John Zolo

Συμφωνω απολυτα...αλλα δυστυχως αδερφε μου ολοι τους ειναι κολληταρια εκει εξω και σε εχουν γραμμενο κι εσενα κι εμενα...το χρημα να παιρνουν και ισοπεδωνουν τα παντα...και εμεις βριζουμε τους ξενους επειδη - λεει - δεν το φιλοτιμο των δικων μας...

Εικόνα savvas gridlock

Λες δηλαδή ότι μπορεί να χωθούν κι αλλωνών κεφάλια σε χέστρες, από μόνα τους πάντοτε;

Εικόνα holland74

Καλά ο Παππάς και ο Καλάθης, αλλά ο Μπουρούσης που κάποτε άκουγε τα εξ΄ αμάξης από τους ζελέδες, αυτό με ξεπερνάει, αλλά έτσι δεν έκανε και ο Σχορτσιανίτης;; Ήθος ανδρών που φοράνε παντελόνια..

Εικόνα savvas gridlock

Να βγουν οι Αγγελόπουλοι και ο Ίβκοβιτς να μιλήσουν, εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι, μάγκα τον κάνουμε το γύφτο που ασχολούμαστε μαζί του.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Άντε εντάξει οι άλλοι. Βάζελοι είναι, τους κέρασε και κάνα Τζακ παραπάνω ο Τράκης, θα έχουν ακόμα μέσα τους και τίποτα υπολείμματα από κανένα σπέσιαλ κοκτέιλ βιανεξ, εντάξει, τα λένε αυτά στην πίστα της μοσχαροκεφαλής του άφωνου γιου του διονυσίου.
Ο άλλος, ο "το φάρμακό μου";!
Άθλιος.
ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ο Μπουρούσης.
Εκτός από σφόδρα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, όλα αυτά που έλεγες ρε αθεόφοβε τόσα χρόνια...; Για παράγκες, στερήσεις τίτλων κλπ... Με τα αυτιά μας σε ακούγαμε ρε. Και με τι στόμφο, ε;
Ψωμάκι ζεστό έφαγες από τον Θρύλο τόσα χρόνια ρε...
Ψεύτη, διπρόσωπε, αχάριστε, ντροπή της Καρδίτσας, το καλύτερο που έκανες ήταν που έφυγες και πήγες εκεί που δεν θα πήγαινες ποτέ σου - και καλά.
Βρίσκεται και ως άνθρωπος και ως αθλητής (στο ήθος) στην τελευταία υποστάθμη της κατώτατης ποιότητας.
Από ανθρώπινης άποψης θα έπρεπε μάλλον να χαιρόμαστε γιατί βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...
Ίσως βέβαια να μην πρέπει να τον βρίζουμε έτσι. Ίσως έφταιξε εκείνη η καρέκλα που είχε φάει πριν μερικά χρόνια στο κεφάλι με την Εθνική. Ίσως αυτό το περιστατικό να ήταν ο καταλύτης που οδήγησε στην απόλυτη γελοιότητα που βλέπουμε σήμερα...

Εικόνα loudovikos

αυτα να τα βλεπουν οι συμπαικτες τους στην εθνικη...ο Πριντεζης ο Παπανικιλαου ο Παπαπετρου...το συνθημα γι αυτους ειναι...οχι για μας...εμεις δεν παιζουμε μπασκετ..το μονο που κανουμε ειναι αλλωτε να γελαμε και αλλωτε να στεναχωριομαστε...αν οι παικτες του Ολυμπιακου δεν βαλουν βετο πως εθνικη δεν ξαναπαιζουν με αυτους τους αχριους συγνωμη αλλα μας πουλανε οι ιδιοι παικτες μας...οποτε καλο ειναι και να μην ξαναασχοληθουμε με το τμημα αλλα και διαρκειας να μην ξαναπαρουμε...φιλε Πριντεζη εσενα γ... ο Μπουρουσαρος και ο Παππας οχι εμας...πως μπορεις να παιξεις μαζι του σαν συμπαικτης?..τα ιδια ισχυουν και για τον Παπανικολαου και για τον Παπαπαπετρου...για τον Ματζαρη δεν μιλαω ακομα γιατι δεν ξερω πως θα πραξει..θα περιμενουμε πως θα πραξετε..και αναλογα θα ενεργησουμε..

Εικόνα John Zolo

Συμφωνω απολυτα...αλλα δυστυχως αδερφε μου ολοι τους ειναι κολληταρια εκει εξω και σε εχουν γραμμενο κι εσενα κι εμενα...το χρημα να παιρνουν και ισοπεδωνουν τα παντα...και εμεις βριζουμε τους ξενους επειδη - λεει - δεν το φιλοτιμο των δικων μας...