ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΙΤΑΚΗΣ:''ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ''...



Έχουμε δει το λεβέντη πρώην γενικό αρχηγό του ΟΦΗ, Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη, να δηλώνει ότι ''ΠΑΟ και ΟΦΗ είναι αδελφά σωματεία'' κι ότι ''γουστάρουμε να χάνουμε από τον ΠΑΟ''. Πάμε να δούμε μία ακόμη σχετική δήλωσή του. Μάρτιος του 1988 και στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' Εθνικής της σεζόν 1987-88, ο δεύτερος στη βαθμολογία ΟΦΗ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει την Καλαμαριά (είχε πρόεδρο τότε τον γνωστό κωμικό Χάρρυ Κλυνν...) που κινδύνευε με υποβιβασμό.
 

 
Τελικό σκορ 2-0 και νίκη για την Καλαμαριά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 28-3-1988
 
 
Μετά το τέλος του αγώνα, έχουμε τα παρακάτω περιστατικά.
 
 
Ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης δηλώνει στο δημοσιογράφο του ''Ελεύθερου Τύπου'' Αντώνη Οραήλογλου ότι ''είναι τιμή μου και καμάρι μου να είμαι τσάτσος του Βαρδινογιάννη''. Εμείς τι να προσθέσουμε;

Σχόλια

Εικόνα Red Kokkinos

Ετσι, για να μαθαινουν οι νεοι και να μην ...ξεχνανε οι "παλαιοι".
Αυτα και τοσα αλλα του πιο σιχαμενου "αθλητικου" καρκινωματικου σωματειου, βρωμα, μποχα, δυσωδια, σιχαμια, εμετος, ψεμα, συνωμοσια, ΠΟΥΣΤΙΑ του κρατικοδιαιτου ερπετου η ιστορια.

Εικόνα koropi48

Βάρα στο ψαχνό σάββα, να τα νοιώσουν βαθειά τα αρχεία σου. Ρε χαμούρες, απ΄αυτά που διαβάζετε τόσο καιρό στα ιστορικά αυτά άρθρα, έχετε ακόμη τσίπα να μιλάτε για παράγκες και εύνοια του ΓΑΥΡΟΥ; Σε ποια σκουληκότρυπα είσαστε χωμένοι τόσα χρόνια και ξυπνήσατε τα τελευταία χρόνια; Η μη εφαρμογή των νόμων περί ανταγωνισμού και αυτοτέλειας των ΠΑΕ, δεν σας ενοχλούσε τότε; Δεν είχατε καταλάβει τίποτα; Πού να καταλάβετε. Αφού τρώγατε ψωμάκι στα ΜΜΕ της αγίας οικογένειας.

Εικόνα ze ηλιας

Όλοι τον θυμόμαστε να κάνει στο γεντί κουλέ το ballboy δίνοντας σβέλτα τη μπάλα στους παίκτες του ποα να κάνουν το αράουτ γιατί ήταν ακόμη 0-0.

Αλήθεια,ζει ακόμα αυτό το ερπετό?

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας