ΣΟΒΙΕΤΙΑ 24 ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ: ΤΟΥ GOLENDRI ΤΟ...ΦΟΡΤΙΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ



Ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες τις εγκαταστάσεις της νέας του εφημερίδας, του γνωστού ''Έθνους'' που ανήκε μέχρι πρότινος στο λεβέντη εθνικό μας κατασκευαστή Μπόμπολα. Μεταξύ πολλών άλλων, φέρεται να δήλωσε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και τα ακόλουθα.
 
''Στηρίζουμε την κυβέρνηση και δεν το κρύβουμε. Θέλω να είστε με την κυβέρνηση και να αγαπάτε τον ΠΑΟΚ''. Για τον Sport24RADIO 103.3 FM είπε ''έχει ακόμη κόκκινα χρώματα στους τοίχους κι αυτό για'μένα είναι περίεργο και όχι αποδεκτό, με ιντριγκάρει, γι'αυτό έδωσα εντολή να πάρουν ασπρόμαυρη μπογιά''.
 
Αυτά συμβαίνουν στη χώρα της Ελλάδος σήμερα. Από κάτω χειροκροτούσαν με θέρμη ''δημοσιογραφάρες'' όπως ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, ο Νίκος Τζιανίδης και ο Γιάννης Σκόκας, που υποτίθεται απολύθηκαν από τα ''ΝΕΑ'' πριν 1,5 μήνα επειδή τα αγόρασε ο Μαρινάκης και του ασκούσαν κριτική. Πολλοί ''μεγάλοι Ολυμπιακοί δημοσιογράφοι'' του ομίλου SPORT-GOLENDRI 24 επίσης κρυφογελούσαν, ασχέτως που δημοσίως πουλάνε μέχρι και οπαδιλίκι υπέρ του Θρύλου. Το μεροκάματο να πέφτει κι όλα καλά, αφού ΚΑΙ αυτοί πήραν μπόνους ένα χιλιάρικο από το Ρωσοπόντιο Ιγκνάτιεβιτς. ΚΑΙ αυτοί θα κριθούν δίκαια ανάλογα με τη θέση που παίρνουν σε κάθε ζήτημα, αρκεί να μην το έχουν δίπορτο στο βωμό της όποιας ''αντικειμενικότητας''...
 
Ούτε κουβέντα φυσικά γι'αυτά στα διάφορα ΜΜΕ, αφού δεν υπάρχει ο ''κακός Ολυμπιακός'' και ο ακόμη πιο ''κακός Μαρινάκης'' εδώ, να προκληθεί ντόρος. Ούτε κουβέντα για κάποιους που ενδεχομένως θα ήθελαν να κράξουν και την κυβέρνηση κάπου, αλλά δεσμεύονται από τη βούληση του εργοδότη τους. Οι πομπώδεις διακηρύξεις για ''την αξία της ελευθεροτυπίας'', όταν δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, σκορπίζονται στον αέρα...
 
Τι υπέροχη χώρα που έχουμε. Τι υπέροχη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουμε, με τον Τσίπρα να λέει πριν λίγους μήνες ανοιχτά στη Βουλή ''ο Σαββίδης είναι δικός μας'' και να προσπαθεί να χαρίσει πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ, τα καράβια με τα λαθραία τσιγάρα της οποίας βολοδέρνουν στο Αιγαίο και είναι αραγμένα στο Νομό Χανίων και στο Ηράκλειο Κρήτης δίχως να ξέρουμε την τύχη τους, τους υπουργούς Παππά-Φλαμπουράρη να κανονίζουν μέχρι και το πρόγραμμα στο νέο κανάλι ''Έψιλον'' που προσπαθεί να αγοράσει ο Ιγκνάτιεβιτς από τον Βρυώνη, τον καταδικασθέντα για λαθρεμπόριο καυσίμων-δωροδοκία διαιτητή-πλαστά διπλώματα οδήγησης Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι ''κολλητός'' με τον υπουργό Επικρατείας και φίλο της ΑΕΚ Αλέκο Φλαμπουράρη (να δούμε και το αν υπάρχει εμπλοκή του στο ναυάγιο με την πετρελαιοκηλίδα, ΒΟΑ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ...), το νέο εθνικό μας εργολάβο της νούμερο ένα αεριτζίδικης εταιρείας ''ΤΟΞΟΤΗΣ'' Καλογρίτσα να παίρνει ακόμη και σήμερα δανεικά από τράπεζες με εγγύηση...αέρα και να προσπαθεί με βοσκοτόπια φίλων του να αγοράσει...κανάλι και βεβαίως τον καταδικασθέντα Λαυρεντιάδη να ''ψήνεται'' από κυβερνητικά στελέχη να ξανα-ασχοληθεί με τα ΜΜΕ μετά την αποφυλάκισή του, αφού ο πρώην έμμεσος συνεργάτης του ''Ζούγκλας'' Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι πια η ανεπίσημη ''Αυγή'' και left.gr του διαδικτύου.
 
Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα γίνουν εκλογές. Θα πάτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο διάολο...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Τώρα έτρεξα το σάιτ πίσω και διάβασα την ανάρτηση. Τί έγραψες πάλι ρε! Τί κειμενάρα είναι αυτή; Ρε χλεμπόνες της οροσειράς του κολωνακίου, ρε ξεκάλτσωτες πόρνες του αντάρτικου των μπιστρό και των τσιπουράδικων, θα εκφράσετε την ανησυχία σας, όπως την εκφράσατε όταν μπήκε ο μαρινάκης στα ΜΜΕ; Τώρα που μπαίνει η αρκούδα με το αμφιλεγόμενο χρήμα και ζητάει να βαφτούν ασπρόμαυροι οι τοίχοι μέσου ενημέρωσης, όλα καλά; Έρχεται κι η ώρα σας χαμούρες!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Τον Αύγουστο (τότε που είναι παχιές οι μύγες και γίνονται οι πιο καλές λαμογιές), ο εθνικός μας εργολάβος, κλείνοντας το πρακτορείο διανομής τύπου Ευρώπη, άφησε απλήρωτα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ εκδοτικά μαγαζιά, παρακρατώντας λεφτά από τα έντυπά ΤΟΥΣ που είχε ΗΔΗ εισπράξει και ΜΑΣΗΣΕΙ.
Όσο για τις επιταγές που μοίραζε ως έναντι πληρωμών η Ευρώπη (πλέον αέρας και μάλιστα τοξικός), η αγορά ΒΡΙΘΕΙ από αυτές. Μιλάμε για εκατομμύρια σε φέσια, με ανοίγματα στη χρηματορροή των μαγαζιών που ΔΕΝ ΜΠΑΛΩΝΟΝΤΑΙ. Άλλο να σου πω: "χρωστάς 1000 ευρώ" - κάπου θα βρεις να τα δώσεις - κι άλλο να σου πω, χρωστάς ένα εκατομμύριο ευρώ - βαράς πανηγυρικά κανόνι και πας καρφί για Ζάλογγο.
Ακόμη, την ημέρα ακριβώς πριν την σκάσει, τσαλάκωσε 800.000 ευρώπουλα - μάλλον για οδοιπορικά επειδή δεν ήταν αρκετά τα μέχρι τώρα - και μπαααμ η ευρώπη.

Τι τα λέμε και τι σχέση έχουν τώρα όλα αυτά, ε;

Λέγεται - λέγεται έτσι; Οι φήμες, τα κακά τα στόματα τα λένε αυτά - ότι ο μεσιέ μπομπόλ την άφησε να σκάσει έτσι, κατόπιν συνεννόησης για να βουλιάξει από τα χρέη που είχε φορτωθεί από τραπεζικούς δανεισμούς τα τελευταία χρόνια και να έρθει μετά από λίγο καιρό ένας επενδυτής, που αφού κουρευτούν οι υποχρεώσεις της Ευρώπης, να την αγοράσει με πολύ χαμηλό αντίτιμο.
Κοινώς μπιρ-παρά.
Και να πανηγυρίζει η κυβερνησάρα μας που βρέθηκε λύση για τη σωτηρία του ιστορικού πρακτορείου.
Θέλει κανείς να μαντέψει ως προς το ποιος επενδυτής θα βρεθεί; Σημείωση: το πλειοψηφικό πακέτο του ανταγωνιστικού πρακτορείου Άργος το έχει ήδη ο Πρόεδρός μας.

Και προλαβαίνω, όχι, δεν μιλάμε για την ΣΕΚΑΠ (τι συμπτώσεις ε;), για το πρακτορείο διανομής τύπου ΕΥΡΩΠΗ μιλάμε, που ΞΑΝΑΛΕΩ: βάρεσε κανόνι, όχι μόνο έχοντας υποχρεώσεις σε τράπεζες (και άρα φεσώνοντας ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, αφού στη βενεζουελλάδα που ζούμε τις φορτωνόμαστε συνήθως εμείς), αλλά έχοντας ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ που έπρεπε να αποδώσει σε ιδιώτες, οι οποίοι με τη σειρά τους έσβησαν τα ποσά αυτά από τους προϋπολογισμούς τους (αφήνοντας μαύρες χαίνουσες τρύπες), προτού νομοτελειακά σβήσουν και τα φώτα των ΠΟΛΛΩΝ εκδοτικών, ή συναφούς δραστηριότητας μαγαζιών (βλέπε βιβλιοδετεία, τυπογραφεία, χαρτέμποροι κλπ) κι αφήσουν στο ΔΡΟΜΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ, που φυσικά δεν είναι μάχιμες "Judge Dredd" καθαρίστριες δικαστίνες, ή "I see dead people" της ερτ για να βουίξει ο τόπος και να τους αποκαταστήσει όλους με οχταπλό μισθό και αναδρομικά ο Αλέξης κι ο παρανοϊκός μέντοράς του.

Κι όλα αυτά μόνο και μόνο για να ριζώσει καλύτερα μέσα στις στάχτες της Ελλάδας ο Ιβάν, με ΑΛΗΤΙΚΕΣ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΕΣ και με την ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ίσως και να μην εμφανιστεί, βέβαια, κανείς να πάρει την Ευρώπη, ή ίσως να μην είναι καν αυτός ο Ιβάν.
Θα έλεγα, όμως, ότι αν υπήρχε στοιχηματζίδικη εταιρεία να το παίξει, θα έδινε σε αυτό το τελευταίο ενδεχόμενο απόδοση όση κι η προκαταβολή φόρου από αυτοαπασχολούμενους, ήτοι 100%.
Μην απορήσετε λοιπόν αν καμιά μέρα δείτε τη Σεκαπειάδα, ραψωδία Β, να παίζεται μπροστά σας ξανά σε διασκευή αυτή τη φορά με την Ευρώπη και καμιά dimera.
Δεν θα είναι η μέρα της μαρμότας, η μέρα της καπότας θα είναι, που πλέον έχει βγει και μας πηγαίνουν ασάλιωτα.
Όπως και να 'χει, εδώ θα είμαστε και θα το δούμε κι αυτό το έργο...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αυτοί που χειροκροτούν, κατανοούν ότι παίζει σε 2 χρονάκια το πολύ να είναι άνεργοι?Ήδη από αυτά που διαβάζω και ακούω , η κυκλοφορία του Έθνους είναι για τον πούτσο.Άμα αλλάξουν τα κόζα και βγουν τίποτε εισαγγελείς και λοιποί που τώρα κάνουν τις πάπιες και αρχίσει το κυνηγητό να δω που θα κρύβονται και που θα παρακαλάνε.Ρε κυνήγι μέχρι να παγώσει ο κόλαση λέμε...ΥΓ.Ασυλεία για μη βουλευτές του έχουν πει του ρώσσου ότι δεν υφίσταται και ότι δεν παραγράφονται εγκλήματα όπως στη βουλή μετά το πέρας διετίας (κορυφαίο κόλπο και αυτό)?

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Νομίζω, αδερφέ το αίσχος που περιγράφεις στο τέλος είναι μετά την πάροδο 2 βουλευτικών περιόδων. Δηλαδή μετά από 2 εκλογές. Κι έχει το ανεύθυνο και το ακταδίωκτο (το νομικό) ο άλλος κι ας έχει κάνει τα χειρότερα. Ούτε στο κέρας της Αφρικής αυτά...

Εικόνα savvas gridlock

Ο Ιγκνατιεβιτς να μας εξηγησει γιατι εξαφανιστηκε το καλοκαιρι απο την Ελλαδα. Τι φοβοταν;

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τους εισαγγελείς που εκβιάζει γνωστή συγκαμένη κυρία...Υπήρξε σχετικό άρθρο στην Ελευθερία προ 3 εβδομάδων χωρίς φυσικά ονόματα αλλά με αρκετές λεπτομέρειες για να καταλαβαίνουν και οι αυτιστικοί και από τα συμφραζόμενα οι διαρροές έχουν προέλθει από εισαγγελείς και δικαστές που πιέζονται ΚΑΙ από τη συγκεκριμένη κυρία ΚΑΙ με όλους τους τρόπους.

Εικόνα Eleni

Δεν ξέρω πολλά από πολιτική,αλλά τα κόκαλα του Νίκου Γόδα,του Μπούκοβι,θα τρίζουν,βλέποντας μια αριστερή κυβέρνηση να κυνηγάει το κόκκινο χρώμα,τον Ολυμπιακό!

Εικόνα savvas gridlock

Ο Νίκος Γόδας δεν ήταν αριστερός, κομμουνιστής ήταν, μάχιμος, όχι άκαπνος αποψιάτορας των σαλονιών ΒΠ και ΝΠ...