ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ



Δίχως να εννοούμε κάτι, σας καλούμε να δείτε τα παρακάτω, με τη σειρά που τα θέτουμε.
 
 
Αυτά προηγήθηκαν της εκτέλεσης Σωκράτη Γκιόλια. Χθες εκτελέστηκε ο δικηγόρος των ''Παραπολιτικών'' Ζαφειρόπουλος.
 
 
Μία μέρα πριν στο twitter του ο Τριανταφυλλόπουλος είχε ανεβάσει αυτό εδώ.
 
 
Ξεκαθαρίζουμε, δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, δεν στοχοποιούμε το ''Δημοσιογράφο'' με το ''δέλτα'' κεφαλαίο Τριανταφυλλόπουλο, ΔΕΝ λέμε ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, αλλά πολλές συμπτώσεις, δεν βρίσκετε; Και η μεθοδολογία της εκτέλεσης παραπλήσια...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Μέρες μαφίας με την ψήφο μας δυστυχώς κύριοι! Να τους χαιρόμαστε.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Ο αστράτευτος - που, όμως, κουβαλάει όπλο - αποκλείεται να έχει σχέση με λαδώματα κι εκβιασμούς γιατί έχει κάνει τεράστια περιουσία πουλώντας σώβρακα με νανοβιονική τεχνολογία.

Εικόνα takis xwsiar

Από τους πιο ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ και πλουσιους "δημοσιογράφους" που εχουν περασει στα ευρωπαικα ΜΜΕ στην αιωνιοτητα!Δεν θα ξεχασω στα τελευταια μαφιόζικα χτυπήματα του στην τιβι το 2003.Ειχε προαναγγειλει ότι θα αποκαλυπτε στοιχεια για μιζες όταν η Ελλαδα ανελαβε τη διοργανωση των Ολυμπιακών Αγωνων του 2004.Μετα ισχυρηστικε ότι η Γιαννα Αγγελοπουλου του προσφερε καμια 300σαρια εκατ.δραχμες "για τα εξοδα του",και αυτος δεν τα δεχθηκε! Η πλακα είναι ότι μετα από αυτό επεσε ο θορυβος,και εξαφανιστηκε ολο το θεμα που ο ιδιος δημιουργησε!! Και λεει τωρα ο μεσος διανοητικα ελληνας πολιτης, η αυτος δεχθηκε τα λεφτα γιατι ηταν αληθεια αυτά που ελεγε για την Αγγελοπουλου και μετα ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΗΚΕ, η ηταν μπαρούφες,και απλος ηταν ενας τροπος να βγαλει ένα καλο "μεροκαματο" με σκοπο δηλαδή τον εκβιασμο ότι θα βγαλει στην φορα αυτή την ειδηση για τους Αγγελοπουλεους! Και στις δυο περιπτώσεις δηλαδή καθαρος εκβιασμος τουλάχιστον! Επισης μην ξεχναμε ότι αυτό το ξέπλυμα της δημοσιογραφιας είναι εδώ και πολύ καιρο το φιλαρακι και συνεργάτης του Γατουλη! ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 10ΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επίσης, χθες στις 5.39 μ.μ. πριν δολοφονία Κουρτάκη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανέβασε το παρακάτω στον λογαριασμό του στο τουίτερ:
https://twitter.com/Makis_Tr/status/918486300197621761

"Κουρτάκη είδα ένα πολύ κακό όνειρο. Ούτε βίντεο ούτε τέτοιες αηδίες. Ένα πολύ κακό όνειρο είδα..."

Με αυτήν την εικόνα:
https://pbs.twimg.com/media/DL8earJW0AA4WRC.jpg

Ο ορισμός της αλητείας προσωποποιημένης.

Εικόνα Γιάννης ο Red