ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ 1995''Χτενίζοντας'' το αρχείο μας, πέσαμε πάνω στο παρακάτω θέμα, ''σαν σήμερα''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTIME 14-10-1995
 

 
Έχουμε πει για τα 200 εκ. ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ που έχει βάλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο μέγας ΣΩΚΡΑΤΗΣ από το 1992 ως το 2010 (που ήρθε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ), δεν έχουμε πει ακόμη αλλά θα πούμε στο προσεχές μέλλον για τα πάνω από 50 εκ. ευρώ που έχει βάλει σε ΤΑΚ-ΚΑΕ Ολυμπιακός την περίοδο 1991-2004 (που ήρθαν οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ), αλλά χώρια από αυτά υπάρχει ένα μεγάλο ποσό που έδινε για να συντηρεί τα διάφορα ερασιτεχνικά μας τμήματα την εικοσαετία 1991-2010. Αυτό δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια πόσο είναι. Τμηματικά θα το παραθέτουμε, με ό,τι μπορούμε να βρούμε, αρχής γενομένης από αυτήν την ιστορία του 1995, με τον πρωταθλητή στα 400 μέτρα Μουμουλίδη και τον σφαιροβόλο Λεωνίδη, τους δύο ομογενείς αθλητές στίβου από την πρώην Σοβιετική Ένωση που είχε στη δύναμή του ο Σύνδεσμός μας τότε, να συντηρούνται από την ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ του ΣΩΚΡΑΤΗ, με το Λεωνίδη να παίρνει 150.000 δραχμές το μήνα από τον πρόεδρο για να μπορεί να ζει και να προπονείται εδώ, αφού τον είχαν ''πετάξει'' οι κρατικοδίαιτοι αρμόδιοι-αναρμόδιοι από τους ξενώνες του ''δημοσίου και όχι κρατικού'' ΟΑΚΑ. Μία εφημερίδα τότε, το 1995, κόστιζε 150 δραχμές, άρα μιλάμε για περίπου 1.000 ευρώ το μήνα σημερινά λεφτά από το ΣΩΚΡΑΤΗ, κανονικό μηνιάτικο δηλαδή και δεν ήταν μόνο για έναν αθλητή, αλλά για πολλούς ακόμη, όπως γράφει το δημοσίευμα της ''αντικειμενικής'' SPORTIME. Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, αλλά ένα απλό ''ευχαριστώ'' για όσα έχει κάνει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ για τον Ολυμπιακό ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ, είναι ελάχιστο, αφού την ακριβή του προσφορά είναι πολύ δύσκολο να την μάθουμε καν, πόσο μάλλον να την σχολιάσουμε αποτιμώντας την...

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

Είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ όλων

1.για τη χρονική περίοδο που μπήκε
2.για τον τρόπο που βγήκε (βλέπε ΒΑΓΓΕΛΑ)
3.για τις αμέτρητες κούπες
4.για τις ΠΑΙΧΤΑΡΕΣ που είδαμε
5.για το γήπεδο
6.γιατί γάμησε τους αντιπάλους (ο ένας Γ εθνική ο άλλος οδεύει προς τοπικό)

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΚΡΑΤΕΣ

Εικόνα ThomasK

Socrates the Great!

Φρόντισε και για έναν πανάξιο διάδοχό
του.

Εικόνα aprosssarmostos

Και μονο το γηπεδο που εφτιαξε (και ας μην ειχε κανει τιποτε αλλο) ειναι ο μεγαλυτερος προεδρος-ευεργετης του Ολυμπιακου μας.Ευχαριστουμε για ολα μεγαλε Σωκρατη.

Εικόνα holland74

Τους έκοψε την μπάλα ο τιτανοτεράστιος Σώκρατες....

Εικόνα nichio 1971

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα Red Kokkinos

Αναγνωριση στο μεγαλειο του και απεριοριστος Σεβασμος!