Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ



Πριν λίγο διαβάσαμε την παρακάτω είδηση.
 
Η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι ανάλογη με εκείνη της ΠΑΕ. Φυσικά, μπορεί τα χρήματα που οφείλει να μοιάζουν με σταγόνα στον ωκεανό, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει μεγάλο και όσο περνάει ο καιρός οξύνεται.
Η διοίκηση πρωτοδικείου η οποία ανέλαβε έχει μπροστά της ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο.
Οι οφειλές φτάνουν και ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια ώρα τα έσοδα δεν φτάνουν ούτε για τα απαραίτητα. Ανάμεσα σε αυτούς που περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος είναι και οι περίπου δέκα υπάλληλοι στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Οι παλιοί έχουν να πληρωθούν 15 μήνες, ενώ στους νεότερους οφείλονται μισθοί οκτώ μηνών.
Όλο το προηγούμενο διάστημα λαμβάνουν έναντι των οφειλομένων και για αυτό το λόγο αποφάσισαν την Πέμπτη (19/10) να απέχουν από τα γραφεία τους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι υπάλληλοι του συλλόγου για πάρα πολλά χρόνια και φυσικά έχουν ζήσει τη θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος από το 2010 και μετά στο πετσί τους.
Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τα τέσσερα ομαδικά τμήματα είτε θα λειτουργήσουν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες είτε δεν θα κατέβουν καν στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην ιστορία του το γυναικείο τμήμα δεν θα παίξει στην Α1 βόλεϊ, ενώ το αντίστοιχο του μπάσκετ αγωνίζεται με παίκτριες από την ομάδα Νεανιδων.
Την ίδια ώρα το βόλεϊ ανδρών μετά από πολλές προσπάθειες και με δεσμεύσεις των ανθρώπων που τρέχουν το τμήμα θα αγωνιστεί στη Volleyleague με μοναδικό στόχο την παραμονή του και το πόλο υποβιβάστηκε... οικειοθελώς στην Α2. Την ίδια ώρα κανένας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και η νυν διοίκηση αναζητά πόρους.
 

Τι θυμηθήκαμε, λέτε, μετά τα παραπάνω; Τη συνέντευξη του λεβέντη πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟ πέρυσι στο τσοντο-site golendri-dna του Λαλάκη Παπαθεοδώρου. Θα παραθέσουμε εδώ χαρακτηριστικά αποσπάσματά της.
 
- Μιλώντας για ζητήματα ενότητας. Η ενιαία γραμμή που υπάρχει στη διοίκηση του Ολυμπιακού παίζει ρόλο ώστε να υπάρχουν τα τελευταία χρόνια αυτά τα αποτελέσματα και στον Ολυμπιακό αλλά και στους ανταγωνιστές του;
«Ο Ολυμπιακός έχει την δική του στρατηγική. Ο Παναθηναϊκός θέλει πολλή δουλειά ακόμα. Ο στόχος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν είναι ίδιος, ούτε και οι μέθοδοι. Για αυτό λέω ότι αυτό είναι το όραμά μου».
- Μήπως στο μεσοδιάστημα έχει αλλάξει η ιστορία;
«Δεν θεωρώ ότι αλλάζει τόσα γρήγορα η ιστορία. Ο Ολυμπιακός επενδύει σε έναν οργανισμό που έχει κοντά ποδάρια. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κάνει ένα μπαμ που έχει κρατήσει κάποια χρόνια, αλλά επειδή δεν είναι φτιαγμένο σε έννοιες που μπορούν να διατηρηθούν στη ροή της ιστορίας θα ηττηθεί. Οι έννοιες που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός δεν είναι έννοιες που έχουν ηθική αξία. Εγώ προσπαθώ να τα βλέπω μακροπρόθεσμα. Δεν είμαι πολιτικός να έχω εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια».
Στο μεταξύ, το ταμπλό γράφει. Πώς αισθάνεστε όταν ο Παναθηναϊκός που ήταν κραταιός σε πολλά ομαδικά σπορ, έχει συντριβεί αγωνιστικά από τον αντίπαλό του;
«Ξαναλέω ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερα από 108 χρόνια ιστορίας. Στα 108 χρόνια ιστορία τα 5-10 χρόνια είναι το ένα δέκατο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανατραπεί, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο πολυνίκης σύλλογος στη χώρα με συντριπτική διαφορά συγκριτικά με τους άλλους. Ο Παναθηναϊκός είναι ο νούμερο ένας σύλλογος στη χώρα. Θα ανατρέψουμε την κατάσταση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό».
 
Κυρίως όμως θα σταθούμε εδώ.
 
Πώς αντιμετωπίζετε την άποψη της αντίπερα όχθης ότι η Θύρα 7 που διοικεί τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό κερδίζει τη Θύρα 13 που διοικεί τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
«Κοιτάξτε, η Θύρα 13 σαν οργανωμένος φορέας δεν συμμετέχει στον Ερασιτέχνη. Συμμετέχουν συγκεκριμένα άτομα. Και όπως είπα και πριν εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι στη Θύρα 13, αλλά στη δική μου αντίληψη, έτσι όπως εγώ έχω εμπειρία από τις θύρες, η Θύρα 7 του παρελθόντος έχει σταματήσει να υπάρχει. Έχει ηττηθεί σε όλα τα επίπεδα από τη Θύρα 13 και η μόνη διέξοδος μιας μειοψηφίας τους ήταν να εκμεταλλευτούν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό καταστρέφοντας συνάμα το οπαδικό κίνημα του Ολυμπιακού. Συνεπώς δεν βλέπω τη Θύρα 7 στον Ερασιτέχνη».

Ούτε χρόνος δεν πέρασε από όσα μας έλεγε ο λεβέντης αυτός πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ. ΘΑ εξυγίαινε οικονομικά τον ΠΑΟ και βεβαίως μας ενημέρωνε για το πόσο έχει ''ηττηθεί'' η Θύρα 7, σε όλα τα επίπεδα μάλιστα, από τη Θύρα 13. Βλέπουμε την κατάληξη της ιστορίας. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανθεί, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ φυτοζωεί. Η Θύρα 7 οδηγεί τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε τίτλους και ιστορικό υψηλό σε όλα του τα τμήματα, η Θύρα 13 έφυγε πανικόβλητη από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, ο οποίος έχει διοίκηση Πρωτοδικείου και χρέη 3-4 εκ. ευρώ. Από τη μια μεριά αυτός

 
κι από την άλλη αυτός.

 
Σύγκριση που σε κάνει να σπαρταράς κυριολεκτικά. Γελάστε ελεύθερα με τους απατεώνες, επιδοτούμενους οπαδούς της greenwin Μπύρας 13, οι οποίοι με αντίστοιχες μούφες με αυτές που αράδιασε παραπάνω ο Μπαλτάκος παραμυθιάζουν ακόμη και σήμερα κάποια αποχαυνωμένα και πλήρως αποβλακωμένα πιτσιρίκια στους συνδέσμους τους. Με αυτά τα μυαλά που κουβαλούν αυτοί που έχουν φτιάξει τις ζωές τους από το Νικόλα Πατέρα και τον Βγενόπουλο, τα χειρότερα για τον ΠΑΟ δεν έχουν έρθει ακόμη. Έχει ΠΟΛΥ πιο χαμηλά. Πλήρης διάλυση για το ''ιστορικό'' μπουρδέλο μιας μικρής γειτονιάς του κέντρου της Αθήνας...
 
Υ.Γ. Προσοχή στις γραμμές να πούμε εδώ, ως κοινωνικό μήνυμα του site, μετά την εμφάνιση Μπαλτάκου στη ροή των αναρτήσεών μας...

Σχόλια

Εικόνα george poly

φιλε Σαββα,αυτο το βρωμικο κρατικοδιαιτο φασιστοειδες ειναι αναξιο απαντησεως η σχολιασμου.Ειχε συλληφθει να ηγειται της αντιολυμπιακης επιθεσης στην χαλκιδα απο δυο ξεχωριστα αστυνομικα μπλοκα και οχι μονο αφεθη ελευθερος αλλα ουτε απλη κατηγορια δεν του απαγγελθηκε.Οσο για τον παο καλο θα ηταν να....υπαρχει για την δικη μας...ικανοποιηση.Αλλα,μα τον θεο,δεν θα με στεναχωρουσε καθολου αν εξαφανιζοταν απο προσωπου γης οτιδηποτε παναθηναικο.

Εικόνα Aprosarmostos17

Ερωτήσεις και απαντήσεις "τρικυμία εν κρανίω". Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στη διοίκηση του ερασιτέχνη για τις επιτυχίες και την υγεία που αποπνέουν τα αγωνιστικά τμήματα.

Εικόνα thita

αν δείτε προσεκτικά τι λέει ο μπαλτάκος, θα διαπιστώσετε πως λέει το ... απόλυτο τίποτα

ομιλεί σαν διαφημιστής, μικρές προτάσεις-σλόγκαν, που επαναλαμβάνονται

και αυτά τα σλόγκαν χωρίς εξήγηση, όπως θα έπρεπε (όταν παίρνεις συνέντευξη από έναν υποτιθέμενο ηγέτη, ανάλυση και εξηγήσεις αναζητάς, όχι εξαγγελίες και προπαγάνδα ή συνθήματα)

θα συμφωνήσω πάντως κάπου με μπαλτάκο, η Θύρα 7 έχει ηττηθεί σε ένα πολύ σημαντικό πεδίο, αυτό των σχέσεων με την αστυνομία και την κυπ, ο τράκης κι ο πατέρας ακόμη ξκάνουν δωρεές στην ΕΛ.ΑΣ. (βέβαια ας μην είμαστε άδικοι με την θύρα 13 ε, ο πατέρας έχει πολλούς λόγους να επιδιώκει να τα έχει καλά με τέτοιες κρατικές αρχές)

Εικόνα Romain

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ=ΠΑΡΑΜΥΘΙ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Όταν το λες καλά και κάνεις πως το πιστεύεις κιόλας, σε κάνουν και πρόεδρο.

Εικόνα Marios

Κι ομως αυτη η ομαδα,σε οποιοδηποτε μεσο εχει στηριξη,σε οποιοδηποτε μεσο οι πουστιες της αντιμετωπιζονται ειτε με αφωνια ειτε με χαλαρη κριτικη.Τους αξιζει εις το επακρον οτι παθαινουν,αγαπουσαν παντα την τσεπη τους και πανω απ ολα το τζαμπα,οτι εκαναν ηταν για το φαινεσθαι,τζαμπα εισοδος στα ερασιτεχνικα τους για να δειχνουν περισσοτεροι στην καμερα,τζαμπα μαγκιες,πουστιες καθε ειδους,με προεδρους να τρεχουν βραδιατικα στα δικαστηρια για να τους βγαλουν και τωρα να βλεπουν το φως και να τους κυνηγανε,ετσι ηταν παντα,στην επιδοτηση πρωτοι και το σωματειο τους το διαλυσαν.Αυτοι και τυποι γενικα σαν αυτους μας κανουν μαθηματα ηθικης,που εχουν διαλυσει οτιδηποτε εχουν ακουμπησει,που πετουσαν πετρες σε γυναικεια ομαδα σε τελικο που ειχε γινει πριν κατι χρονια και τα κωλομεσα τους το μονο που δεν μας ειπαν ειναι οτι το εκαναν οι Αρειανοι,οχι οι οπαδοι αλλα αυτοι απο αλλον πλανητη!Καλη τυχη σε ολα τα τμηματα του συλλογου,γιατι τωρα η χρονια ουσιαστικα αρχιζει,μακαρι ο κοσμος να αγκαλιασει ακομα πιο πολυ αυτην την τεραστια προσπαθεια.

Εικόνα ThomasK

Μπαλτάκος ο οραματιστής φληναφηματολόγος και
αερολόγος:
Ο Ολυμπιακός επενδύει σε οργανισμό με κοντά ποδάρια,
πρεσβεύει έννοιες χωρίς ηθική αξία και θα ηττηθεί, ο ΠΑΟ
θα θριαμβεύσει μακροπρόθεσμα βάσει του δικού του (και
έμπλεου ηθικών αξιών) ορατισμού, είναι υπεραιωνόβιος, ο
Νο 1 και μακράν πολυνίκης σύλλογος, η θύρα 13 εξαφάνισε
την 7...

Και ο ΠΟΑ διαλύεται σαν τις πομφόλυγές του
και γελάνε μέχρι και τα τσιμέντα τού "Τάφου
του Ινδού".

'Αιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο,
βάζελε οπαδέ.