Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ DEA ΓΙΑ ΤΟ NOOR 1



Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 πριν από λίγες μέρες,
 
 
κι επειδή εκεί έξω κυκλοφορεί πολύς ΣΤΟΚΟΣ από χιλιάδες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ του Internet, θα δούμε κι άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του Noor 1. Από το 15:00 και μετά στο παραπάνω βίντεο γίνεται μία κουβέντα σχετικά με τις συνθήκες δουλειάς του Τράγκα στο ραδιόφωνο των ''Παραπολιτικών'' κάθε πρωί. Ο παρουσιαστής Λιάγκας φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει το γιατί μέσα από το ραδιόφωνο ''του Μαρινάκη'' ο Τράγκας στηρίζει σχεδόν καθημερινά το φίλο του, όπως ο ίδιος λέει, Πάνο Καμμένο της συγκυβέρνησης των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ως γνωστόν, υπάρχει μεγάλη κόντρα Μαρινάκη-Καμμένου, ειδικά αυτήν την περίοδο. Λέει διάφορα ο Τράγκας, αλλά στο 18:18, μέχρι το 19:10, αναφέρεται στην υπόθεση του Noor 1.'' Απομαγνητοφωνούμε''.
 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ HARVARD, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗ WALL STREET, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η DEA ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 20.0000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ WALL STREET, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ 140 ΣΚΑΦΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ''ΦΥΛΛΑ-ΦΤΕΡΑ'', ΤΟ FBI ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ''ΕΛΑ ΕΔΩ, ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΩΣΟ'', ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΑ Ή ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ.
 
Αυτά δηλώνει ο φίλος του Πάνου Καμμένου, Γιώργος Τράγκας, για το αν υπάρχει εμπλοκή του ονόματος Μαρινάκη στην ιστορία του Noor 1. Για την έκθεση της DEA,ας δούμε εδώ.
 
 
Büyükçekmece'de 2014 yılında lüks bir cipte 2 kişinin öldürülmesinin ardında uluslararası bir uyuşturucu şebekesinin olduğu iddiasını kuvvetlendirecek bilgi Amerikan Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele İdaresi'nden geldi.
İranlı Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı Arzu Şerif Zindaşti (21) ile yeğeni Devrim Öztunç’un (25) ciple ışıklarda durdukları sırada çapraz ateşe tutularak öldürülmesine ilişkin dava Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülürken yeni bulgular da ortaya çıkmaya devam ediyor.
Acı olayın ardından “Daha önce tehdit aldım” diyen işadamı Naci Şerifi Zindaşti, “Beklediğimiz bir şeydi. Çocuklara bir şey yapacaklarını zannetmiyordum. Hedef bendim. Uluslararası bir uyuşturucu kaçakçılığı şebekesi var” demişti.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından bilgi istenen Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele İdaresi’nin (DEA) gönderdiği rapor ise tüyler ürpertici. İşadamı Naci Şerifi Zindaşti’nin iddialarını ise doğrular nitelikte. DEA’nın ilettiği yeni bilgilere göre cinayeti uyuşturucu kaçakçılarının işlediği ön görülüyor.
DEA’nın raporuna göre Orhan Ünğan’ın Yunanistan’da yakalanan 2.1 ton uyuşturucudan Naci Şerif Zindaşti’yi sorumlu tuttuğu bilgisine yer verilirken bu husumetten dolayı asıl hedefin Şerif Zindaşti’nin kızı değil kendisi olduğu da belirtildi.
BEŞ FARKLI KİMLİKLE İNTERPOL’DEN KAÇTI
Tonlarca kilo ağırlığındaki uyuşturucu nedeniyle aralarında husumet bulunan Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı Arzu Sharifi Zindaşti cinayetini azmettirmekle tutuklanan Orhan Ünğan ve aranması bulunan kardeşi İlhan Ünğan ile ilgili DEA’nın raporundaki bilgiler ise dikkat çekici. Türk Emniyet Teşkilatı’nın Mert Pepiç ismine İnterpol’den “kırmızı bülten” çıkardığı ancak şahsın farklı kimlikler kullandığı tespit edildi.
HER ÜLKEYE FARKLI İSİMDE BİR PASAPORT
DEA tarafından hazırlanan raporda Orhan Ünğan’ın Türkiye doğumlu olduğu ancak son bir kaç yıldır en az beş ayrı sahte kimlik kullandığı tespit edildi. Ünğan’ın, Hüseyin Polat adına düzenlenen pasaportu Belçika’da, Mert Pepiç adına düzenleneni Hollanda’da, Dimitrius Klamanios adına düzenlenen pasaportun ise başka bir kişinin biyografik verilerinin kullanılarak hazırlandığı ve Yunanistan’da bu kimlik ile dolaştığı belirtildi. Diğer taraftan Hamza Kılıç ve Erhan Begic ve isimlerini kullandığı bilgisi yer aldı.
DEA’nın, kaçakçılık örgütünün bağlantıları olduğunu belirttiği ağ ise çok geniş. İran, Karadeniz ülkelerinin çoğunluğu, Balkanlar, Batı Avrupa gibi ülkelerde bağlantısı bulunduğu iddia edilen tutuklu Orhan Ünğan ve halen aranan kardeşi İlhan Ünğan ile ilgili Türk Emniyet Teşkilatı dahil Hollanda Ulusal Emniyet Teşkilatı, Romanya Ulusal Polis Teşkilatı, Belçika Federal Polisi, Yunan Ulusal Polis Teşkilatı, Yunan Mali ve Ekonomik Suçlar Birimi ve Yunan Sahil Güvenlik Birimlerinin halen ortak çalışma yaptığı belirtildi.

Αν βάλουμε το link της τουρκικής εφημερίδας ''Χουριγιέτ'' στο google translate, θα πάρουμε πληροφορίες για την έκθεση της DEA, της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών, η οποία έκθεση διαβιβάστηκε τον Ιανουάριο του 2017 στις τουρκικές Αρχές, επειδή αφορούαε τη δολοφονία της κόρης και του ανηψιού του ''πωλητή'' των 2,1 τόνων ηρωίνης με το Noor 1, του Σερίφ Ζιντάστι, από το κύκλωμα του ''αγοραστή'' Ορχάν Ουρμ, ο οποίος θα ''έσπρωχνε'' την ηρωίνη στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης κι επειδή ''στράβωσε'' η δουλειά, στοχοποίησε το Ζιντάστι. Είναι ένα κομμάτι από όσα έχουμε πει εδώ, αναλυτικά.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ DEA ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ''ΧΟΥΡΙΓΙΕΤ'' KAI ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΝΥΞΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ''. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 2,1 ΤΟΝΩΝ ΗΡΩΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟ NOOR 1 ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΜΕΣΩΣ, Ή ΕΣΤΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΕΚΤΟΤΕ, Η DEA; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ; ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ SITE ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ''ΚΟΛΛΗΜΑ'' ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ;
 
Και δεν είναι το μόνο link που υπάρχει εκεί έξω, σε άλλη γλώσσα από τα ελληνικά, με βάση το οποίο όλα τα παραμύθια που διακινούνται εδώ στην Ελλάδα από ορισμένους κύκλους, περί εμπλοκής Μαρινάκη στην ιστορία, καταρρίπτονται. Άντε να δούμε πότε θα σταματήσει κάθε αναφορά σε αυτήν την ελεεινή σκευωρία...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Φαινόταν από την αρχή το πράγμα. Ο κατακαμένος ήθελε το υπουργείο άμυνας για να συμμετάσχει στην συγκυβέρνηση το 2012 δεν του το έδωσαν και δεν μπήκε. Του το έταξε ο τσίπουρας και πήγε μ΄ αυτόν. Είχε κοπεί στη σχολή ευελπίδων τρεις φορές γιατί έσκασε στο τεστ του δρόμου των 1000 μέτρων και από τότε το έχει απωθημένο να φοράει στολή. Φάνηκε και από όταν έστησε την ιστορία με τον χαϊκάλη για να εκβιάσει τους βουλευτές να μην ψηφίσουν πρόεδρο το δήμα. Φάνηκε από την πρεμούρα τους με τους αγανακτισμένους, τους δεν πλερώνω, τους ακροαριστερούς τραμπούκους, την πίεση να πέσει η κυβέρνηση πριν υπογραψει την αξιολόγηση, προκειμένου να αναλάβουν αυτοί. Φάνηκε από την ακατάσχετη παροχολογία, τα σκισίματα μνημονίων, τις σεισάχθειες που υποσχέθηκαν για να πάρουν την κουτάλα της εξουσίας. Τα άτομα είναι αρρωστάκια με την εξουσία. Για να την κρατήσουν, προσπάθησαν να αλώσουν τα ΜΜΕ, τη δικαιοσύνη, τον αθλητισμό, τα πάντα. Προσεταιρίστηκαν το πιο παρακμιακό κομμάτι της μαφιοεπιχειρηματικότητας. Το κάνουν απροκάλυπτα γιατί δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη του μέσου πολίτη, που γνωρίζει ότι λένε συνεχώς ψέματα. Τους ενδιαφέρει να κρατήσουν ένα ποσοστό επιβίωσης από το λούμπεν λαϊκό κομμάτι που ζει από τα επιδόματα και τις κάρτες σίτισης. Τους άλλους τους έχουν χάσει και το ξέρουν. Ό, τι κονομήσουν, ό,τι γλείψουν και ό,τι περισώσουν μέχρι την πτώση. Βέβαια η ιστορία θα τους εκδικηθεί και θα διασκεδάσουμε τρελά στο τέλος όταν θα σύρονται στα δικαστήρια όλοι τους

Εικόνα savvas gridlock

Ελεεινή η βουλιμία τους για την καρέκλα, ελεεινή η δουλοπρέπειά τους προς όποιον τους τα σκάει, έχουν παραδώσει τη χώρα στη ρωσική μαφία, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ, ο κόσμος δεν έχει ιδέα, ειλικρινά...

Εικόνα Red Captain

Το τυράκι ο "βρωμοζούγκλας"και οι "πισινοί" του το έβλεπαν..... την "φακα" που μπήκε "ΜΕΣΑ" τους την είδαν???....
Όλο το Dubai και Fujairh "γελάει" το λιγότερο μαζί τους..... ο νοών νοείτω.

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες καπετάνιε, και από εδώ και πέρα θα αρχίσει το χοντρό γέλιο για εμάς, που θα'ναι κλάμα δικό τους, στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Σαββα και λοιποι συγαυροι εχετε σκεφτει ποιον συμφερει να γινουν τωρα εκλογες.Κατοπιν των τελευταιων εξελιξεων με τον Τζουλη ( τον δινουν ευθεως πλεον οι αξιωματικοι στο ΓΕΣ),αν βαλει 3 μαλακες να φυγουν και γινουν εκλογες,ποιος ζει και ποιος θυμαται μετα απο κανενα διμηνο τον Παπαδοπουλο και τον Τζουλη.

Εικόνα savvas gridlock

Χθες μοίραζε λεφτά, κάτι φοβάται μάλλον και τρέχει να προλάβει...

Εικόνα nichio 1971

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, του έφεραν ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

Εικόνα ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Συγχαρητήρια Σάββα και σε ολα τα παιδιά του σαιτ.Για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε ενα μπράβο είναι λίγο.Σας διαβάζω αρκετό καιρό και θέλω να εκφράσω την υποστήριξή μου στον αγώνα που κάνετε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.Συνεχίστε δυνατά!

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου φίλε, καλώς ήλθες.

Εικόνα Marios

Ρε φιλε,δεν πρεπει να εχει περασει ποτε τετοια παστα κυβερνωντων απο τον τοπο,εργολαβια κανονικη για να διασυρουν καποιον για να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα καποιων αλλων,αφου ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι αυτοι θα ειναι περαστικοι απο την εξουσια.Ο Τραγκας με απλη λογικη κατεριψε ολες τις πιπες του,ομως αμα ασκηθει διωξη θελω να τον δω τι θα λεει.Το ειδος των ανθρωπων που εχουμε μπλεξει δεν μπορω να το εξηγησω με λογια.Θα σταματησει καθε αναφορα οταν η δικαιοσυνη θα δουλεψει ελευθερα και αμα δεν φυγει αυτη η κυβερνηση δεν το βλεπω.Πραγματικα εχω μεινει αναυδος,τετοιο μαφιοζιλικι αν μπορω να χρησιμοποιησω τετοιο ορο,δεν εχω ξαναδει.Αλλα δεν βλεπω τροπο αντιμετωπισης αυτης καταστασης,εκτος απο τις εκλογες,ειναι ικανοι για τα παντα αν και τους μενει λιγος χρονος ακομα,στον οποιο ομως μπορουν να προξενησουν μεγαλη ζημια,δεν ξερω πραγματικα ποια μπορει να ειναι η απαντηση,η οποια θα εχει και ισχυ αλλα δεν θα ξεφυγει ωστε να τους δοθει άλλοθι!

Εικόνα savvas gridlock

Μα γι'αυτο τρελαινομαστε εδω μεσα και αμς λενε πολλοι ''ηρεμηστε, μην πατε μετωπικα''. Ρε τι να μην παμε μετωπικα που καθε μερα που περναει στηνουν κι απο μιαν απατη εις βαρος του Θρυλου, μιλαμε για βοθρο.

Εικόνα CEN-TAURUS

Βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι, δεν ξαναεκλέγονται ούτε αν γυρίσει ο ήλιος ανάσκελα. Εκτός αυτού, η μαζικότητα των εκλογών για την κεντροαριστερά, που την είχαν ξεγραμμένη, δημιουργεί βάσιμη πεποίθηση ότι για τη δεύτερη θέση θα γίνει μάχη. Η επόμενη κυβέρνηση θα έχει όλη την ευχέρεια να ελέγξει όλες τις υποθέσεις, αρχίζοντας από την εσχάτη προδοσία. Τα βραχιολάκια είναι κοντά και το ξέρουν. Τρόποι αντίδρασης; Πρώτον, ξερογλείφεσαι στους αμερικάνους, μήπως βρουν τρόπο να μείνεις κι άλλο στην καρέκλα. Γι αυτό ο παππάς πήγε και φόρεσε γραβάτα με την αμερικάνικη σημαία κι ο τσίπρας έπλεξε το εγκώμιο του τραμπ και του ΝΑΤΟ κατ επέκταση. Στην απελπισία οφείλεται. Δεύτερον, προσεταιρίζεσαι τη ντόπια μαφία, αφενός για να έχεις υποστήριξη από τα ΜΜΕ που ελέγχουν και τους τσάτσους που συντηρούν με τα λαδώματα και, αφετέρου, για να μαζέψεις λεφτουδάκια για κομπόδεμα, αφού η ζωή πολιτελείας που ζεις τώρα είναι γλυκιά η άτιμη!
Μέσα σε όλα αυτά, εντάσσεται ο πόλεμος κατά του ΘΡΥΛΟΥ, του παγκόσμιου αυτού αθλητικοκοινωνικού κολοσσού, στα πλαίσια των θελημάτων που κάνεις στους μαφιόζους, οι οποίοι επιθυμούν να ελέγξουν τον αθλητισμό, την πολιτική και τη δικαιοσύνη. Πολύ απλά! Αυτοί δεν πιστεύουν σε θεό, σε πατρίδα, σε ιδεολογία, τα χουν πουλήσει και προδώσει όλα και θα πιστέψουν σε ποδοσφαιρικές ομάδες; Αν τους δώσεις μερικά ψιλά, είναι ικανοί να στείλουν αντιπροσωπεία της κεντρικής τους επιτροπής να αντικαταστήσει τις μαζορέττες στο ΣΕΦ. Εκτός του μαμμωνά, δεν πιστεύουν πουθενά αλλού!

Εικόνα savvas gridlock

Να ''ντιλαρουν'' θελουν με το Μαρινακη, αν τους πληρωνε οπως ο Ιβαν, θα τον εγλειφαν. Ελεεινα λαμογια, κοπριτες, σκουπιδια συριζεικα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Επειδή σε αυτή την κωλοχώρα τα πάντα συνδέονται συνδυάστε παρακαλώ τα εξής.Το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη θα δώσουν οι τράπεζες το προτεινόμενο επιτόκιο για τα δάνεια του Μέγκα.Προσέξτε ότι Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης δεν ζητάνε διαγραφή χρεών προς δημόσιο και τραπεζικών δανείων αλλά μόνο αλλαγή των επιτοκίων και των δόσεων.Ο ρώσσος κάνει πίσω για το Έψιλον και οι κακές γλώσσες λένε για έλλειψη ρευστού.Επίσης ο Αιγινιακός ,ομάδα <<υποστηριζόμενη>> με ρούβλια πάει για φούντο.Η ΣΕΚΑΠ γενικότερα ζορίζεται με παλαιά χρέη.Με βάση ρεπορτάζ σοβαρών ανθρώπων σε σοβαρά σαιτ οι σχέσεις της Ελλάδος με Ρωσσία είναι τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον ψυχρές.Ο Δημήτρης Καμμένος σε δηλώσεις στα παραπολιτικά fm αποστασιοποιείται από την όλη φάση με άραβες ενώ σε σε μια γωνιά της Ελευθερίας της Κυριακής ο κυρ Δημήτρης φέρεται να ψάχνει την αφορμή για να την κάνει με ελαφρά.Ο δε Τράγκας (ιδιαιτέρως αχώνευτος για μένα) είναι προφανές ότι είναι ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Τζούλη.Δικά μου συμπεράσματα.Τα ποντίκια ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το πλοίο.Προκειμένου να διασώσουν ότι μπορούν (κώλους και διάφορες άλλες τρύπες) προβαίνουν στους τελευταίους εκβιασμούς.Με άλλα λόγια τα ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΩΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΥΓ.Σάββα θα μας βάλεις να μάθουμε και τούρκικα (αν και δεν το βλέπω και κακό)?

Εικόνα savvas gridlock

Πολυ σωστα οσα λες φιλε, για το υστερογραφο τωρα, ποτε δεν ξερεις, θελουμε επαφη με τους γειτονες...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Να δειτε αδερφια τις τουρκαλες που κυκλοφορουν το καλοκαιρι στη Μυτιληνη και να επιπλεον κινητρο...