ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΚΑΡΑΒΙΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ



Ζοφερό προδιαγράφεται το οικονομικό μέλλον στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Οι προσφυγές σκάνε η μία μετά την άλλη, ο Αναστασίου πριν 6 μέρες μπλόκαρε λογαριασμό της ΠΑΕ,
 
 
ενώ σήμερα διέρρευσε η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟ σε πρώην παίκτες και συνεργάτες, στους οποίους οφείλει χρήματα.
 
 
Την ίδια ώρα που η ΠΑΕ ΠΑΟ υποφέρει οικονομικά, διαβάζουμε στη σημερινή ''Ναυτεμπορική'' τα παρακάτω.
 

 
Μεταξύ των Ελλήνων εφοπλιστών-πλοιοκτητών που ''τρέχουν'' αυτήν την ώρα που μιλάμε ένα ναυπηγικό πρόγραμμα, ώστε να αυξήσουν τον στόλο τους με νέα καράβια, δικά τους, είναι και η οικογένεια Αλαφούζου, η οποία περιμένει 7 νέα πλοία χωρητικότητας 891.000 τόνων.
 
Για καράβια έχει λεφτά ο Γιάνναρος Αλαφούζος, αλλά για την ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει. Μιλάμε για άρρωστο, σαδιστή Ολυμπιακό, που δεν θα σταματήσει αν δεν δει τον ΠΑΟ εκεί που παρακάλαγε να τον δει από μικρό παιδί, στις τοπικές, ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣΑ...

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Πλοία χωρητικότητας 500 135.000 dwt

Ένα κομμάτι μέσα μου τους λυπάται λίγο τους βάζελους, αλλά μετά κλάνω κι αίφνης το συναίσθημα αυτό εξαφανίζεται.

Εικόνα Red Captain

Και ποιος Ναυτικός (αξιωματκος) πάει για δουλειά σε "ούτους"..... κάντε μια βόλτα στην Ακτή Μιαούλη.....ΧΑΧΑΧΑ!!!!
"Πολυξενη" Μελιτζάν-φριδη εεεε??????.....ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Χαχα. Τώρα δεν μιλάμε μέχρι να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του ο Γιάνναρος, καπετάνιε. Το τι κάνουν το ξέρει όλος ο Πειραιάς...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η live γράφει σήμερα για παράκαμψη της ποινής υποβιβασμού με τη συναίνεση των μεγάλων.
Τι παίζει, ξέρει κανείς;;; Πάμε να σώσουμε τον ακατονόμαστο;;; Είναι το δεύτερο παρόμοιο δημοσίευμα τις τελευταίες μέρες.

Εικόνα savvas gridlock

Ας μην παραλογιζόμαστε, το σημείο-κλειδί είναι οι διακανονισμοί. Αυτό δεν άλλαξε. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, αν δεν διακανονίσεις όλες τις οφειλές σου, με υπογραφές των πιστωτών σου, πέφτεις. Τώρα το άλλο που άλλαξε, με τα ίδια κεφάλαια να παραμένουν αρνητικά μεν, αλλά να βελτιώνονται, αν δεν άλλαζε, έπρεπε σχεδόν όλες οι ομάδες να πέσουν, εκτός από εμάς, την Ξάνθη και άντε κάναν άλλον που μπορεί να ξεχνάω.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Παρόμοια απορία έχω και εγώ.Καμία απολύτως διάθεση στήριξης στην ομάδα του δημοσίου και της ρουφιανιάς.Και μην ακούω μαλακίες για υποβάθμιση του προιόντος γιατί αυτοί και το υπόλοιπο αττικής και Θεσσαλονίκης το υποβαθμίσανε.ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟΣΩΜΑΤΕΙΟ.

Εικόνα Romain

Έχω παρατηρήσει το εξής και αν Σάββα γνωρίζεις κάτι θα ήθελα την γνώμη σου.

Πριν μερικούς μήνες ο Αλαφούζος είχε βγάλει μια ανακοίνωση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ όπου μεταξύ άλλων καθιστούσε υπεύθυνους τους κυβερνώντες για την κατάσταση σε ποδόσφαιρο, οικονομία και άλλα. Αμέσως μετά πήρε απάντηση από την μπύρα 13 και "τα ορφανά του πατέρα" όπως τους αποκαλεί ο δημητράκης, και η στάση τους ήταν να επιτεθούν στον Αλαφούζο για την τοποθέτηση του.

Μετά από αυτό ο Αλαφούζος χωρίς να κάνει άλλη δήλωση, άφησε την ΠΑΕ στο έλεος του και στην "κατάντια" του βασιλάκη του κωνσταντινου.

Πιστεύω ότι το έκανε σαν αντίδραση προς την στάση των οργανωμένων της μπύρας.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν νομίζω, φίλε. Άλλα πράγματα του χρεώνει ο Πατέρας και οι βαλτοί του μέσα από την greenwin Μπύρα 13. Θέλανε το Γιάνναρο να αφιερώνει εκπομπές επί εκπομπών για Noor1-''εγκληματική'', αλλά όταν ερχόταν η ώρα να πληρωθούν αγωγές, αυτοί δεν έβαζαν το χέρι στην τσέπη.

Εικόνα takis xwsiar

Και δεν τους φτανει αυτό,εχουν από πισω και την υαινα τον Πατερα που περιμενει να "φαει" το πτωμα! Απ την άλλη όμως,πως δηλαδή να ερθει σοβαρος επενδυτης σε αυτους,οταν εδώ και 20 χρονια απαξιωνουν συνεχεια το πρωταθλημα με τις μαλακιες που λενε,για να δικαιολογησουν την καταντια τους.Μονο καποιος σαν τον νιαου η τον σαμπιντι θα ασχοληθεί με αυτους,οποτε παλι εκει που είναι τωρα θαρθουν.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Πατέρας υποτίθεται έχει καρκίνο, έτσι λέει, γι'αυτό γλυτώνει τη φυλακή. Τώρα αν καταφέρει καρκινοπαθής και υπόδικος να πάρει τον ΠΑΟ, θα είναι θαύμα. Να μπει και στο εορτολόγιο της Εκκλησίας.

Εικόνα apostolos gaganis

Απολαυστικό. Μικρό, αλλά τόσο περιεκτικό και δηκτικό. Και η ειρωνική κατάληξη στο τέλος, το καλύτερο dessert. Αυτός ο τυπάκος βέβαια είναι που πρωτοστάτησε σ΄όλη τη βρώμικη ιστορία σε βάρος μας... ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΒΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Εικόνα matrasimca

Ακομα χειροτερα απο οτι φαινεται Αποστολε, οταν μπορει και να νομιζει οτι μιλα με τον Θεο.
Διαβασε ποιο ειναι το προβλημα του συγκεκριμενου ανθρωπου

https://www.dgousis.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%...

Δεν μπορει να κριθει με φυσιολογικα μετρα και σταθμα, και η πραγματικοτητα ειναι πως ειναι για λυπηση, αλλα εμας μας ταλαιπωρησε γιατι οι πασχοντες ειναι εξυπνο, μαλιστα αρκετα πανω απο τον μεσο ορο και μπορουν να στησουν ευκολοτερα απο αλλους ανθρωπους πλεκτανες

Συνηθως κανουν ευφυέστατα πλάνα αλλα σχεδον ποτε δεν ολοκληρώνουν και καταστρεφουν οτι πιανουν

Για αυτο δειξτε καποια επιεικεια.