ΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ"-ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑΟ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, γνωστός και ως ''Ταρζάν της Eκάλης'', ''Ζούγκλας'', ''Κιτρινιάρης'', εκβιαστής, ηθικός αυτουργός εγκλημάτων, ''ΑΡΔ''ακας (Αλητης Ρουφιανος Δημοσιογραφος), για μένα είναι και "δημοσιογραφικό καλάσνικοφ" και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί. Ο εν λόγω "κύριος" σε καμία περίπτωση δεν είναι απλώς ένας ακόμα ΑΡΔ, σε καμία περίπτωση δεν είναι απλώς ένα ακόμα πιόνι του προπαγανδιστικού μηχανισμού. Ο Μάκης στο σινάφι της αλήτικης και ρουφιάνικης δημοσιογραφίας ξεχωρίζει. Δεν είναι ακριβώς ίδιος με τους συναδέλφους του, είναι μια κατηγορία μόνος του. Τα δύο χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει απ' τους συναδέλφους του (''ΑΡΔ''ακες) είναι τα εξής: ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ. Για να κατανοήσετε το πόσο ευφυής και αδίστακτος είναι, θα δώσω δύο παραδείγματα. Παράδειγμα πρώτο: ΠΟΣΟ ΕΥΦΥΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ; Παράδειγμα δεύτερο: ΠΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ; Τα δύο παραδείγματα που ανέφερα είναι εντελώς τυχαία, Μάκη, είναι τόσο τυχαία, όσο τυχαία ήταν και η παρουσία σου στην απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Παλαιοκρασσά απ' τη ''17 Νοέμβρη'' στο Σύνταγμα. Συμπτώσεις, Μάκη, ε; ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ. Αν ο προπαγανδιστικός μηχανισμός είχε ένα οπλοστάσιο, ο Μάκης θα ήταν σίγουρα το καλάσνικοφ. Δυνατό όπλο το καλάσνικοφ, δυνατός ''ΑΡΔ''ακας και ο Μάκης. Αν η αλήτικη και ρουφιάνικη δημοσιογραφία ήταν πανεπιστήμιο, ο Μάκης δεν θα ήταν απλώς ένας καθηγητής, αλλά πρύτανης. Την προπαγάνδα την παίζει στα δάχτυλα, όπως ένα μικρό παιδάκι παίζει με την πλαστελίνη του ή όπως ένας τρομοκράτης παίζει με το καλάσνικοφ του. Τυχαία τα παραδείγματα Μάκη, μην πηγαίνει ο νους σου στο πονηρό.
 
Σε αυτό το σημείο, πριν συνεχίσω, πρέπει να υπενθυμίσω ότι το site έχει ασχοληθεί ξανά και μάλιστα πρόσφατα με τον δημοσιογράφο, με το -Δ- κεφαλαίο. Ενδεικτικά βάζω αυτά τα links, για όσους θέλουν να φρεσκάρουν την μνήμη τους:
 
 
Με αφορμή την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7, η οποία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook:
 
 
Αφήσαμε να περάσουν κάποιες μέρες και να κοπάσει ο θόρυβος απο την ιστορία με το βούλευμα Εφετών για να πάρουμε θέση και για αυτό αλλά και για όσα βλέπουμε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας τα τελευταία χρόνια.H ΘΥΡΑ 7 έχει επιλέξει εδώ και χρόνια στην πορεία της, τη λογική του «No Politica» εκτός βέβαια περιπτώσεων που θεωρούμε ότι απειλούν ή στρέφονται κατά του Ολυμπιακού μας. Η θέση που θα πάρουμε σήμερα είναι μια απάντηση στην επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός.Και αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε πολιτικούς και στην κυβέρνηση γιατί αυτοί πρώτα επέλεξαν ως στόχο τον Ολυμπιακό για να ικανοποιήσουν τους υποστηρικτές τους και φίλους τους που είναι εχθροί του Ολυμπιακού.
Για εμας ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής. Και είναι πάνω απο όλους και όλα.Ζουμε τον πόλεμο με εξελιγμένα όπλα, διαδικτυακά και όχι μόνο και με ένα κύκλωμα πιο σκοτεινό απο ποτέ στο οποίο συμμετέχουν Επιχειρηματίες και πιόνια τους απο το χώρο του ποδοσφαίρου, ξεπουλημένα τομάρια των Media που το παίζουν αντικειμενικοί κι ας έχουν πουλήσει μέχρι και το dna τους. Δυστυχώς, στο ζοφερό αυτό σκηνικό πρωταγωνιστούν και πολιτικοί και κάποιοι με ύποπτο ρόλο απο το χώρο της απονομής δικαίου.
Απο το 2011 μέχρι και σήμερα,επειδή η ομάδα είναι η ζωή μας, δε μείναμε αδρανείς σε όλα αυτά που έγραφαν, που έλεγαν, σε ότι υποννοούσαν.Ψάξαμε, ζητήσαμε τη γνώμη ειδικών επι του θέματος, κυρίως νομικών και καταλήξαμε ΟΛΟΙ σε ένα και μόνο συμπέρασμα:Οι κατηγορίες που υπάρχουν κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ και υπάρχουν για να κρατούν δέσμιο αυτόν και τον Ολυμπιακό, μέχρι να καταφέρουν να τον διώξουν απο το ποδόσφαιρο.
Βλέπουμε την στοχοποίηση σε όλο της το μεγαλείο. Καθημερινά, σε μερίδα πληρωμένων πληκτρολογίων και «πιστολιών» των Media εκτελούνται συμβόλαια χαρακτήρων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι στόχος και με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να παρουσιάζονται ως τέρατα!
Αυτοί που συμμετέχουν σε όλα τα σκάνδαλα αβαντάρονται και οι πιτσιρικάδες της εξέδρας που έριξαν δυο μπουνιές σε ένα βλάκα πρέπει να μπούν φυλακή, να τους χρεώσουν με κακουργήματα, να τους τελειώσουν σαν φυσική οντότητα και σαν πολίτες.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμπλέξουν τον Μαρινάκη, δεν τους βγαίνει, περνάνε στο επόμενο σχέδιο, στην επόμενη σκευωρία. Πέρσι ήθελαν να δώσουν στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα με «νομοθετικό διάταγμα». Δεν ένοιαξε την κυβέρνηση το ότι πληρώθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά (με ρούβλια), τους αρκούσε μόνο να πάθει ζημιά ο Ολυμπιακός. Να υποβιβαστεί για κάτι που δεν έγινε. Πιστεύουν ότι το ξεχάσαμε;
Τι πιστεύουν οι πολιτικοί –ειδικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που συμμετέχουν σε αυτά τα σχέδια; Ότι είναι στο απυρόβλητο; Και δε μιλάμε για τους πολιτικούς του Πειραιά οι οποίοι καλά θα κάνουν να μην εμφανιστούν στις γειτονιές του, γιατί θα τους τρελλάνουμε στις... απορίες, αλλά για τους πολιτικούς σε όλη την Ελλάδα.
Πιστεύουν ότι τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών θα μείνουν απαθείς μπροστά σε αυτό που γίνεται; Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον τους χρεώνουμε, όχι μόνον η Θύρα 7, όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, για τον ανελέητο και βρώμικο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας;
Πιστεύουν ότι θα βλέπουμε τον Τσίπρα να λέει «άντε να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» και θα περνάει έτσι;
Ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής θα επιτίθεται με λύσσα για χρόνια στον Ολυμπιακό και θα μένει στο (πολιτικό) απυρόβλητο; Δε βλέπουμε την προφανέστατη ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και τους κατά παραγγελίαν εξεταστές μαρτύρων; Αυτός που λέει ότι δεν έχει δουλειά να μπλέκεται π.χ. σε άδειες απο τις φυλακές πως «έχει δουλειά» να μπλέκεται σε άλλες υποθέσεις;
Σε ποιά χώρα μπορεί να υπάρχουν καταγγελίες για Υπουργό Δικαιοσύνης ότι εμπλέκεται σε καταθέσεις ισοβιτών και αυτό δεν θεωρείται σοβαρό;
Ένας τύπος με 6.000 ψήφους (το ένα έκτο του Καραισκάκη) που νομίζει ότι είναι ιδιοκτήτης της χώρας, όπως νόμιζε ότι είναι ιδιοκτήτης του ποδοσφαίρου, όταν όριζε... επόπτες και διαιτητές και καθυστέρησε τον τελικό μέχρι να τον χάσει ο Ολυμπιακός και να είναι όλοι τους ευχαριστημένοι. Ένας τύπος που διέκοπτε το πρωτάθλημα όποτε ήθελε, άφηνε τα γήπεδα χωρίς φιλάθλους για δυο αγωνιστικές (λόγω... βίας) αλλά ενδιάμεσα, την Τετάρτη έπαιζε η ομάδα του φίλου του με 60,000 κόσμο σε ντέρμπι. Μη χαθούν και οι εισπράξεις...Του τύπου που πίνει ουζάκια σε μυστικά δείπνα, με όσους γράφουν κατά παραγγελία για να γίνουν στην συνέχεια τα κείμενα τους δικόγραφα, αλλά δημοσιογράφους «του Ολυμπιακού» δεν γνωρίζει.
Για πόσο θα ανέχεται ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του έναν ψεκασμένο και Καμμένο, Υπουργό Εθνικής Άμυνας, να μας κάνει κωλοδάχτυλα στα γήπεδα, να δείχνει στους οπαδούς μας χειροπέδες και να μην αντιδρά κανείς; Ποιός δίνει το δικαίωμα σε ένα κόμμα του 2% να τα βάζει με τον Ολυμπιακό του 50% των Ελλήνων; Ο κύριος «ούτε νεκρός μνημόνιο» είναι ελάχιστος για να τα βάλει με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Για το μόνο που είναι ικανός, είναι να κάνει παρέμβαση στην ΕΕΑ υπερ του φίλου του Μελισσανίδη και για να κάνει δουλειές με τους φίλους του Σαββίδη πουλώντας σφαίρες για να σκοτώνονται τα παιδάκια στην Υεμένη. Πως θα απαντήσει στους ψηφοφόρους του για τα τηλεφωνήματα του σε ισοβίτη για να στηθεί ο Μαρινάκης; Είναι αυτό ή δεν είναι δημοκρατική εκτροπή;
Και ο ίδιος ο Καμμένος, που μας αηδιάζει σαν πρόσωπο και οι συνεργάτες του και τα μέλη του κόμματος του, είναι απέναντι μας.
Είναι δυνατόν να νομίζετε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δε βλέπει ότι οι ίδιοι πολιτικοί εμφανίζονται (καθόλου τυχαίως) σε όλες τις βρώμικες ιστορίες με τις οποίες προσπαθούν να εμπλέξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό;Θεωρείτε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού επηρεάζεται απο ζόμπι της «δημοσιογραφίας», πληρωμένες γραφίδες όπως ο Τριανταφυλλόπουλος που εκτελεί συμβόλαια θανάτου χαρακτήρων με το αζημίωτο; Ο Τριανταφυλλόπουλος τον οποίο έχουν κατονομάσει τρείς άνθρωποι στις καταθέσεις τους ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια είναι αυτός που θα κρίνει την «ηθική» του Μαρινάκη και του κόσμου μας; Αυτός ο υπάνθρωπος; Αυτός που καθ υπόδειξην των εντολέων του και μαζί με το άλλο μπουμπούκι,τον Χριστοφορίδη, πίεζαν εώς εκβίαζαν για καταθέσεις ισοβιτών που θα ενέπλεκαν σώνει και καλά τον Μαρινάκη και ας μην προέκυπτε απο πουθενά το όνομα του;Αυτό το σκουπίδι που το παίζει «αναρχικός» αλλά έχει και δέκα μπάτσους που πληρώνουμε εμείς για να τον φυλάνε;
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα εξής:
Α) Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι άξιος μπροστάρης και ηγέτης του Ολυμπιακού μας. Και λάθη ποδοσφαιρικά έχει κάνει και θα ξανακάνει και εμείς εκεί είμαστε να του τα επισημαίνουμε. Όμως σε αυτό τον πόλεμο που δέχεται δεν θα είναι μόνος. Τώρα, στην κορύφωση του, είμαστε όλοι δίπλα του,ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
Β)Όχι κύριοι και κυρίες, δεν είμαστε «τάγματα εφόδου» όπως μας παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης που τα αρπάζουν απο αριστερά και απο δεξιά.Για τον Ολυμπιακό όμως, είμαστε ασπίδα και δόρυ. Και όποιος δεν το ξέρει, θα το μάθει.
Γ) Όσοι απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έσπειραν ανέμους, να είναι έτοιμοι να θερίσουν θύελλες. Αυτοί που βάφτισαν τους Ολυμπιακούς «εγκληματίες» και «εγκληματική οργάνωση» στην Ελλάδα είναι αυτοί που στήνουν «εγκληματικές οργανώσεις» χωρίς να υπάρχουν
Δ) Όλοι όσοι εκτελούν «συμβόλαια» παντός είδους, να ξέρουν ότι υπάρχει και θεία Δίκη...
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
Το site zougla.gr, ιδιοκτησίας Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε απόλυτη εγρήγορση, όταν θίγονται τα καθίκια του καθεστώτος (τα φιλαράκια του, ΤΖΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ) και όσοι απαρτίζουν το αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μέτωπο:
 
 
Νέο παραλήρημα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού με τη γνωστή υπογραφή «Θύρα 7» έρχεται να προστεθεί στη συσσωρευμένη αθλιότητα εκείνων που καθοδηγούν τον οπαδικό στρατό του Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Γραμμένο στη γνωστή γλώσσα των χούλιγκαν, ο καθοδηγούμενος συντάκτης από τον επίσημο εκπρόσωπο της συγκεκριμένης ΠΑΕ, τον γνωστό και μη εξαιρετέο κύριο Καραπαπά, επιχειρεί και πάλι να θολώσει τα νερά και να μη μιλήσει για την ουσία.
 
Η ουσία είναι η εξής απλή. Ένα βούλευμα για τον κύριο Μαρινάκη που τον οδηγεί σε δίκη σε βαθμό κακουργήματος και μία έρευνα της εισαγγελίας για το «Noor 1» που οδηγεί αναπόφευκτα ενδεχομένως σε ένα νέο κεφάλαιο τη ζωή του επιχειρηματία, εφοπλιστή, εκδότη. Μόνο που το κεφάλαιο αυτό θα αφορά και πάλι τη δικαιοσύνη.
 
Στην ανακοίνωση αυτή της Θύρας 7 αναμοχλεύεται όλη αυτή η άθλια και παλιά ιστορία που κυκλοφορεί στους κύκλους που καθοδηγούνται και χρηματοδοτούνται αλλά και ελέγχονται από την ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
Το επόμενο πρωί, ο ξεφτιλισμένος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, έγραψε αυτό:
 
 
Τα μπουμπούκια του αθλητικού ρεπορτάζ του site zougla.gr, τα οποία ο Μάκης μας ειχε ενημερώσει ότι είναι και "Ολυμπιακοί" (του κώλου μάλλον) πρέπει να μάθουν ότι οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν βρίσκονται ποτέ σε παραλήρημα. Πρέπει επίσης να μάθετε, ρε υπαλληλάκια-"βαποράκια", ότι η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι απλώς μια γνωστή υπογραφή, αλλά το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα, το οποίο είναι η ασπίδα του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού-συλλόγου στην Ελλάδα, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Πριν πιάσετε στο στόμα σας τη ΘΥΡΑ 7 και τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να το πλένετε με χλωρίνη (όχι ότι θα καθαρίσει. αλλά λέμε τώρα...). Δεν μας κάνει καμία εντύπωση το ήθος σας, ο τρόπος γραφής σας, τα όσα λέτε γενικότερα, γιατί είναι αντίστοιχα του αφεντικού σας. Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ.
 
Πάμε τώρα στο "δημοσιογραφικό καλάσνικοφ", τον Μάκη, να του πούμε δυο λόγια για την ανάρτηση που έκανε στο twitter. O ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ρε εκβιαστή, δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί πίσω από τη ΘΥΡΑ 7, γιατί είναι και ο ίδιος ΘΥΡΑ 7. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είναι ένας απ' τους 5.000.000 οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα, Μάκη. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Από μικρός έχει γαλουχηθεί με την ιδέα και τις αξίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δίπλα στον πατέρα του, τον ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Από μικρός ερχόταν στο παλιό Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει τη μεγάλη του αγάπη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Όσο για τους ''ακροδεξιούς'' που αναφέρεις, ένας Σύλλογος όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είναι ο λαοφιλέστερος στην Ελλάδα, έχει οπαδούς απ' όλες τις κοινωνικές τάξεις, έχει οπαδούς οι οποίοι είναι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων και υποστηρικτές από όλες τις πολιτικές ιδεολογίες. Καταλαβαίνω απόλυτα για ποιο λόγο δεν εκτιμάς τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 7: ο βασικότερος λόγος για σένα είναι ότι τα παιδιά αυτά δεν δρουν στο παρασκήνιο, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση ούτε με το Κράτος, αλλά ούτε και με το παρακράτος, δεν ελέγχονται, δεν αμείβονται, δεν εκτελούν κανενός είδους συμβόλαια. Απ' την στιγμή λοιπόν που τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 7 δεν εχουν κάποιο απ΄ αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι απόλυτα λογικό να τα μισείς.
 
Πρόσφατα,ο Μάκης μας φανέρωσε άλλο ένα ταλέντο του, αυτό του προφήτη:
 
 
Αλήθεια, Μάκη, μήπως έχεις κανένα κακό προαίσθημα και για τη δικιά σου την παρέα; Για τα φιλαράκια σου τους καθεστωτικούς λέω ρε, για τον ΤΖΟΥΛΗ και τα υπόλοιπα κατακάθια που ασκούν εξουσία σήμερα. Για'σένα έχεις κανένα κακό προαίσθημα; Ότι βλέπες εφιάλτες είναι βέβαιο, πρέπει να'χεις πολλά κιλά αναισθησίας για να μπορείς να κοιμάσαι τα βράδια. Με τη συνείδησή σου πώς τα πας; Μας είπες οτι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ σε επισκέφθηκε στο σπίτι σου, αλλά δεν μας έδωσες περισσότερες λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να αφήνεις τη φαντασία μας να οργιάσει για το πόσες καινούριες στάσεις του sex σου έμαθε. Για την επίσκεψη αυτή ήξερες όμως να μας πεις. Για τη φιλοξενία που παρείχες στο σπίτι σου στον Χριστόδουλο Ξηρό της ''17 Νοέμβρη'', πριν τη σύλληψή του, έχεις να μας πεις τίποτα; Κάποιοι λένε ότι τον φιλοξένησες, εμείς δεν υιοθετούμε, ότι ακούμε μεταφέρουμε...
 
Υ.Γ.1:Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΒΙΑΖΟΥΝ (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΝΝΟΩ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ...). Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ.
 
Y.Γ.2:ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙ ΛΕΚΤΙΚΗ Ή ΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΜΑΓΚΙΣΣΑ. ΟΥΤΕ ΔΕΡΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΥΤΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Σχόλια

Εικόνα Red Kokkinos

μην τους αφηνεταε σε ...χλωρο κλαδι. Εχει φτασει η ωρα της συγκρουσης, δικαστικης και λεκτικης εννοω!
Μπραβο ρε Κοκκινε επιστημονα σε σενα στον Σαββα και σε ολα τ' αλλα παιδια που βγαινετε μπροστα, ασπιδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Ολοι μαζι ενωμενοι, δεν θα τους περασει, ειναι χαμενοι απο χερι...

Εικόνα takis xwsiar

Κατι τετοια ΑΡΧΙΔΙΑ ,ατιμαζουν οσους εδωσαν τη ζωη τους για τη λεγομενη Δημοκρατια στην χωρα μας! Κριμα πανω απ όλα γιαυτους! Ελπιζω να ερθει η ωρα, που θα τιμωρειθουν πολύ σκληρα.Αυτος είναι ένα δειγμα του κουλτουριαρι φασιστα,ο οποιος φασιστας αυτος είναι ο φασιστας της εποχης μας.Σκουζει ταχα μου για τη δημοκρατια,και η ζωη του ολη είναι η αρχη του γλοιωδη φασισμου.Ενα σκουληκι οπου ζει,εκβιαζοντας και λασπολογει οποιον δεν του καθεται,δικτυωμενος παντα με το λεγομενο παρακράτος.Και λεω λεγομενο γιατι για να εχεις παρακράτος θα πρεπει πρωτα να εχεις κρατος! Τωρα αυτος είναι στο απωγειο της βρομιας του.Οταν φτασει στην κατηφορα,να δω ποιος θα τον λυπηθεί.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Ναι ρε μαγκίτη γαύρε, πέστα , όπως μόνο εσυ,ξέρεις και τα λές.Είμαστε στρατευμένοι με την ιδέα του ΘΡΥΛΟΥ μας,και όποιος πάει να καταστρέψει τον πρόεδρο μας και να κυνηγήσει την ομάδα μας γιατι αυτός είναι ο σκοπός τους, θα μας βρεί απέναντι,να τους θάψουμε με την ψήφο μας. Και έλεγα να μην ξαναψηφίσω πριν, αλλά απ΄τότε που βγήκαν οι ροζ "κυβερνώντες" απόδειξαν ότι είναι ότι ποιο φασιστικό και βρώμικο κομμα που βγήκε στην Ελλάδα.ΘΡΥΛΟΣ για πάντα μουνιά,τον βλέπετε στον ύπνο σας τα βράδια και κατουριέστε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ που τόσα χρόνια σχολιάζω και αρθρογραφώ ως "Νίκος Γόδας" είμαι ακροδεξιός; Το σάιτ reds against the machine, που με φιλοξενεί, και έχει αναφερθεί εκτενώς στο θέμα της Χρυσής Αυγής, ας πούμε, http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/xrysi-aygi είναι κι αυτό ακροδεξιό; Η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία έχει δείξει πάμπολλες φορές αλληλεγγύη στους πρόσφυγες http://www.onsports.gr/podosfairo/superleague/story/522194/olympiakos-mo... , είναι κι αυτή ακροδεξιά; Ηλίθιε Μάκη... Ηλίθιοι όσοι τον πιστεύουν.

Εικόνα Harry red logic

Καμία σχέση με τους ακροδεξιούς και κάθε μορφής ακραίους ανεγκέφαλους η "εγκεφαλικά κατευθυνόμενα καλάσνικωφ"!
Ουστ υποκριτές, φαρισαίοι, αρχιψεύτες ,λαθρέμποροι των ελπίδων, αριστερόκαπηλοι φασίστες!
Ο λαός του Θρύλου δεν παραμυθιάζεται έχει καταλάβει πολύ καλά τά άθλια παιγνίδια του ζούγκλα και της ζουγκλοπαρέας!
Τίποτα δεν μένει αιώνιο. Θυμηθείτε η διαβάστε οι νεότεροι πως καταλήγουν οι "λαοπρόβλητοι ψεύτες, δημαγωγοί" και το συνάφι τους.
Ας πούμε, Νικολάι Τσαουεσέσκου!

Υ.Γ αυτό το ύπουλο αντιολυμπιακό site Sport fm έλεγχεται από τον Ιγκνιάτεβιτς?

Εικόνα ThomasK

Ανήκει στον όμιλο του ΣΚΑΪ (Γ. Αλαφούζου).
Αν σ' αυτό υπάρχουν και ΑΡΔ των δύο άλλων
της πρώην 3μελούς συμμαχίας δεν έχω ιδέα.
Δεν μπαίνω σε κανένα από τα αντιολυμπιακά,
μόνο παραπεμπτικά από άρθρα ή σχόλια εδώ
ή σε άλλες γαυροσελίδες.