ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΩΜΑΪΔΗ



Πριν από 5 μέρες διαβάσαμε στο soccerplus.gr του λεβέντη Θανούλη Μπλούνα, ΑΡΔ της ''Καθημερινής'' και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και κατοίκου Νέου Φαλήρου, αυτήν εδώ την ενδιαφέρουσα είδηση.
 
 
 
Στην Εισαγγελέα Εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, που ήταν εισαγγελέας στις δύο δίκες του μικρού Koriopolis, που ήταν οι πρώτες  δίκες σε επίπεδο ποινικού δικαιοσύνης για το φαινόμενο της χειραγώγησης αγώνων για στοιχηματικούς λόγους, ανατέθηκε η εποπτεία της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Πρόκειται για υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία λόγω της παρουσίας του διαδικτύου σε όλο και περισσότερες εκφάνσεις της ζωής έχει μεγαλύτερο όγκο εγκλημάτων προς διαλεύκανση.
Επικεφαλής είναι ανώτερος αστυνομικός, ενώ από την πλευρά της δικαιοσύνης θα είναι η κ. Σακελλαροπούλου.
 
Σήμερα διαβάσαμε στο ίδιο site μία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είδηση.
 
 
 
Στις 20-10-2017 στην ετήσια  εκδήλωση απονομής των Απολλώνιων Βραβείων τιμήθηκε η Εισαγγελέας Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου για την προσφορά της στην Επιστήμη και στον Αθλητισμό. Το βραβείο της απενεμήθη από το δημοσιογράφο κ. Κυριάκο Θωμαϊδη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι  στο παρελθόν  έχουν τιμηθεί με το ανωτέρω βραβείο εξέχουσες προσωπικότητες της Επιστήμης, της Τέχνης,  του Αθλητισμού  και της Κοινωνίας.
Ενδεικτικά με το ανωτέρω βραβείο έχουν τιμηθεί  στο παρελθόν  οι κ.κ. Προκόπης Παυλόπουλος (από το χώρο της Πολιτικής), Παύλος Τούτουζας, Δημήτριος Κρεμαστινός και Αλέξανδρος Κατσαντώνης (από το χώρο της Επιστήμης), Νίκος Γκάλης και Αριστείδης Καμάρας (από το χώρο του Αθλητισμού).
Η κα Σακελλαροπούλου, κατά την απονομή των Απολλώνειων Βταβείων, βραβεύτηκε εκ μέρους του ΙΔΕΑΔ για την σημαντική συνεισφορά της στον αγώνα κατά της ανομίας στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου ενώ κατά την εκδήλωση που προηγήθηκε μίλησε το φαινόενο χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’70, έως τις μέρες μας, με έμφαση στις νέες μορφές που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια καθώς και στα εργαλεία που δίνει ο νόμος στη Δικαιοσύνη για τη διαλεύκανση των υποθέσεων αυτών.
(Διαβάστε την ομιλία τα κας Σακελλαροπούλου
ΕΔΩ)
Υπενθυμίζεται ότι η κα Σακελλαροπούλου ήταν εισαγγελέας στις δύο δίκες που έγιναν για το επονομαζόμενο «μικρό Koriopolis» (στημένοι αγώνες κατά την περίοδο 2008 – 2011). Και στις δύο δίκες εκδόθηκαν καταδικαστικές αποφάσεις για πρόσωπα του ποδοσφαίρου και κρίθηκαν ως χειραγωγημένοι συγκεκιρμένοι αγώνες της Football League και του κυπέλλου Ελλάδας.
Στην Εισαγγελέα Εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, έχει ανατεθεί η εποπτεία της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 
Τι συμπέρασμα να βγάλουμε εμείς τώρα, ειδικά αν συνδυάσουμε τα παραπάνω με μία πρόσφατη ανάρτηση στο blog του Κυριάκου Θωμαϊδη, με την οποία προαναγγέλονται διώξεις σε χρήστες του Internet;
 
 
Προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας Εφετών θα δώσει τη δυνατότητα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ξεκαθαρίσει ένα αδιανόητα εμετικό τοπίο στο διαδίκτυο.
 
Στις 20 Οκτωβρίου ο Κυριάκος Θωμαίδης βραβεύει την εισαγγελέα που πρωταγωνιστεί στις δίκες για τα ''στημένα'' ματς του 2011, το ''Koriopolis'' όπως το λέμε. Στις 3 Νοεμβρίου ο Κυριάκος Θωμαϊδης με ανάρτηση στο blog του προαναγγέλει προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας Εφετών για χρήστες του Internet. Μία εβδομάδα μετά, στις 13 Νοεμβρίου, μαθαίνουμε ότι η εισαγγελέας Εφετών που βράβευσε ο Θωμαϊδης, ανέλαβε προϊσταμένη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μήπως από εδώ και πέρα θα έχει ''προνομιακή ενημέρωση'' ο Κυριάκος για όσα γίνονται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ή μήπως θα τα παραγγέλνει κιόλας; Αν δεν του αρέσει κάτι που γράφεται στο Internet, θα ασκείται δίωξη εναντίον του συντάκτη αυτού του άρθρου από την κυρία Σακελλαροπούλου;
 
Ελλάδα, έτος 2017, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αν βρεθεί άλλη χώρα του Δυτικού Κόσμου που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, εμείς θα το ρίξουμε μόνοι μας το site, να μην παλεύουν με νύχια και με δόντια κάποιοι να το πετύχουν...
 
Υ.Γ. Για πολλοστή φορά, δεν πρέπει κανείς αναγνώστης του άρθρου να ασκήσει οποιουδήποτε είδους βία, σωματική-λεκτική-ψυχολογική, σε οποιονδήποτε δημοσιογράφο-δικαστικό λειτουργό-άνθρωπο γενικότερα αναφέρεται σε αυτό το κείμενο ή αναφέρεται γενικά στο site. Είπαμε, τους ξεβρακώνουμε ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Μάγκες θα τους κάνουμε και θα ''ηρωοποιηθούν'' στα μάτια της αντιολυμπιακής κοινής γνώμης, αν πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από την τακτική που ως τώρα ακολουθούμε. Ας μην τους δώσουμε αυτήν τη χαρά. Και το ότι αναφέρουμε το πού μένει ο λεβέντης Θανούλης Μπλούνας, ο καραμπουζουκλής, δεν γίνεται για να τον απειλήσουμε εμμέσως, αλλά για να καταλάβουν όλοι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Αν θέλαμε, ξέρουμε πολύ καλά το πού μπορούμε να βρούμε τον οποιονδήποτε μας ενοχλεί. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

"Υ.Γ. Για πολλοστή φορά, δεν πρέπει κανείς αναγνώστης του άρθρου να ασκήσει οποιουδήποτε είδους βία, σωματική-λεκτική-ψυχολογική, σε οποιονδήποτε δημοσιογράφο-δικαστικό λειτουργό-άνθρωπο γενικότερα αναφέρεται σε αυτό το κείμενο ή αναφέρεται γενικά στο site. Είπαμε, τους ξεβρακώνουμε ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Μάγκες θα τους κάνουμε και θα ''ηρωοποιηθούν'' στα μάτια της αντιολυμπιακής κοινής γνώμης, αν πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από την τακτική που ως τώρα ακολουθούμε. Ας μην τους δώσουμε αυτήν τη χαρά. Και το ότι αναφέρουμε το πού μένει ο λεβέντης Θανούλης Μπλούνας, ο καραμπουζουκλής, δεν γίνεται για να τον απειλήσουμε εμμέσως, αλλά για να καταλάβουν όλοι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Αν θέλαμε, ξέρουμε πολύ καλά το πού μπορούμε να βρούμε τον οποιονδήποτε μας ενοχλεί. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

Άμα πέσει καμιά φάπα σε τέτοια υποκείμενα από αγανακτισμένους σύγγαυρους, εγώ θα στενοχωρηθώ πολύ. Θα απέχω από τα σχόλια στο σάιτ για τρεις μέρες ως ένδειξη συμπαράστασης. Κι επειδή η ένδειξη συμπαράστασης είναι πιο ήπιος όρος από το τριήμερο πένθους (σαν αυτό που κήρυξε η κυβέρνηση για τις πλημμύρες), θα πάω στον Βασίλη Καρρά το βράδυ να γλεντήσω (ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντινέας πήγε εν μέσω τριήμερου εθνικού πένθους στην Πάολα).

Εικόνα Red Captain

Πως λέμε... τον "πλύνω" τον "ξεπλύνω".......

Εικόνα REDHERAKLIO

Επέτειος, σαν σήμερα το 1948 εκτελέστηκε ο Νίκος Γόδας http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/me-ti-fanela-toy-olympiakoy και http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141119/i-diki-toy-nikoy-goda...

Εικόνα ThomasK

'Ενας πολυπράγμων και υπερήφανος άνδρας, ένα
ανήσυχο και ελεύθερο πνεύμα, ένας ιδεολόγος
(συν)αγωνιστής και πατριώτης, ένας σπουδαίος
άνθρωπος που οι ρουφιάνοι έστειλαν στο
εκτελεστικό απόπασμα, καθώς αρνήθηκε να
προσκυνήσει και να προδώσει τις αρχές και τις
ιδέες του, που έπεσε αντιμετωπίζοντας κατάματα
τον θάνατο και, ως ύστατη επιθυμία του, φορώντας
και κοιτώντας την ερυθρόλευκη φανέλα του αγαπημένου
του Ολυμπιακού.

'Ενας π ρ α γ μ α τ ι κ ό ς ή ρ ω α ς
και
σ ύ μ β ο λ ο του Ο λ υ μ π ι α κ ο ύ (ως συνδέσμου,
ως οργανισμού, ως δαφνοστεφανωμένου έφηβου...)!!!

Τ ι μ ή και Δ ό ξ α !!!

Οι ρουφιάνοι της κατοχής και του εμφυλίου σήμερα
εκπροσωπούνται...επάξια από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τους
παρακρατικούς, τους κατακίτρινους και τα λοιπά
σιχάματα, ΑΡΔ και μη.

Εικόνα jole11canezza

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Τρίζουν τα κόκκαλα στον τάφο του, όταν βλέπει την παράταξη που κυβερνάει σήμερα να αυτοπροσδιορίζεται ως ''αριστερά'' και μάλιστα ''ριζοσπαστική''. Τιμή και δόξα στον ήρωα του Θρύλου.

Εικόνα Eleni

Εντάξει Σάββα!Μπορούμε να τους λέμε "μαλάκες","μουνιά","πισωγλέντηδες"?

Ρωτώ γιατί αν δεν μπορούμε ούτε αυτό,τότε δεν μένει παρά να τους χέσουμε!

Εικόνα savvas gridlock

Ξέρω'γω, Ελένη; Αν τσαντιστεί ο Κυριάκος, πλέον και με αυτά πάμε μέσα...